20 % på den BESTE vårdressen! (og jakker og votter)

//Samarbeid med knertenogkaroline.no

Vi har skrevet om de før, faktisk tror jeg dette er tredje året på rad vi er innom de på bloggen, og de er fjerde året vi bruker de.

Jeg går noen runder når jeg skal velge utetøy til barna. Det skal være behagelig, lette plagg som puster godt, holder de tørre og varme, som er enkle å få av og på seg, enkle å rengjøre og slitesterke.

Et pluss er det selvsagt om de ser litt fine ut også. Og for fire år siden fant vi de altså, dressene (og jakkene forøvrig) som tilfredstiller alle mine krav 😉

Jeg snakker om Softshellkolleksjonen fra nameit.

Årets modeller er sluppet, og de har allerede fått ben å gå på mange av de, Ikke så rart når man kan få en så god dress (eller jakke) til såpass ok pris. Også sååå fine som de er i år.

Men er man rask så får man sikret seg en, og sitter du å lurer på om du har vårgarderoben klar har jeg godt nytt, jeg skal nå  få lov til å dele ut en HERRRRLIG rabattkode på ALT av softshell hos knertenogkaroline.no

 

Jepp its time again, som dere vet, hver måned deler jeg ut en rabattkode fra denne herlige nettbutikken men den SSSUUUUPPPERRASKE servicen, og denne gangen er det altså softshell!

Hurra!

Dressene og jakkene kan jeg trygt anbefale.
Vi har ikke testet årets modeller, men ifølge butikken skal de være eksakt de samme som i fjor, og de i fjor henger klare til arv til nestemann fyller størrelsen .

Vi bruker både jakkene og dressene i overgangstiden.

Med et lag fleece eller ull under holder de fint til temp rundt -5 og med kun et lag under er de perfekt til dressen kan av og vi kan løpe rundt med bare tær.

Nytt for året (iallefall har ikke jeg sett de før) er softshell votter

, og dresser til de minste MED BEN!

sååå smart. Skulle ønske de gikk enda et hakk opp i størrelse for denne hadde vår ikke gåer trengt denne våren. Men hvem vet hvor raskt han kommer seg på bena.

Dressene og jakkene er gode i størrelsen, men kan kanskje være litt smale.
Nå er vi alle forskjellige, men når eldstefrøken var liten nok til å bruke de gikk vi opp en størrelse for å få de til å passe perfekt også i bredden.

Jakkene finnes opptil 12 år og dressene opptil 6 år.

Rabattkoden gjelder altså ALT softshell, det finner du HER.
Den gir hele 20% og rabattkoden du skal taste inn er soft20

Den varer ut onsdag 15.02 men det gjelder kun lagerførte varer, så her gjelder det å være først til mølla.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg