5 gode tips når du skal handle på salg

//Samarbeid med Knertenogkaroline.no

Jeg går rett på sak.
Jeg har, som dere kanskje har sett nå, hver måned en rabattkode til dere fra knertenogkaroline.no
Og denne gangen, snakker vi rabatter.

To rabattkoder er på plass denne gangen. (disse finner du lengre ned i innlegget)

I den forbindelse, tenkte jeg at jeg skulle dele noen gode tips når du handler på salg.
Det har seg nemlig slik at jeg er beryktet for å gjøre kupp, det er svært svært sjeldent jeg kjøper noe til full pris. Det er flere grunner, men i all hovedsak er det at jeg er vant til å leve på et stramt budsjett, og har fire små pluss meg selv og mannen å handle til. Er man ikke bevisst på å benytte seg av rabatter og tilbud da, kan det fort koste mer enn det smaker.

Så her er mine 

5 gode tips når du skal handle på salg:

1, Hvor sparer du mest?
Det er enkelte ting jeg konsekvent handler på salg og bare på salg. Av den enkle grunn at det er nettopp her jeg sparer mest penger. Ull er en av de. Ull er gull på vinteren (for de som kan bruke det) og 2 av 4 bor i ull hele vinteren. Ull koster som regel litt ekstra og med noen prosenter sparer man ganske mye.
Jeg har godsnakket litt med knertenogkaroline.no for dere, og de har lagt ut ÅRETS ull til dere…og den er altså såååååå fin. Dere får 20% på alt av ull, så her er det penger og spare. I tillegg er det selvsagt yttertøy, som dresser og jakker. Godt yttertøy er kostbart, og hver eneste prosent rabat er kjekt å få med seg.

ull1

collage3

2,Tenk fremover.
Hvordan er det med dress for høsten? Hva med vinteren, den er jo tross alt rett rundt hjørnet.
Selv med små avslag kan det være mye å hente. Ofte kan det være vanskelig å beregne størrelse for allerede neste vinter og et kupp kan fort bli et bomkjøp. Men slik som nå får du feks 20% rabatt på alle nyheter hos knertenogkaroline.no og dermed sparer du en del på feks en knallgod softshelldress som er PERFEKT til høst og tidlig vinter.

collage2

3. Det man alltid trenger.
Det er noe man alltid trenger, som det er greit å benytte seg av de rabattene som dukker opp til å kjøpe.
Truser, sokker, strømpebukser, pysjer votter og luer er ting vi aldri får nok av i huset iallefall. Ta en titt i salgskurven (med rabattkode super70 får du 70% ! her), kanskje det er noe å plukke med seg der av basics?

collagebasic

 

4. Sjekk skapet:
Det er jo ikke alltid man får gjort dette, da salg kan komme litt overraskende på, men har man mulighet kan det så absolutt være en fordel å sjekke skapet, kanskje har ikke mini så mange bukser som du trodde?
Har du god oversikt over hva mini mangler og trenger er sjansene EKSTRA stor for at du gjør noen skikkelig kupp.

 

5. Gaver
Jeg pleier å si at det er alltids en bursdag rundt neste sving og jammen er ikke julen så langt unna som du tror heller. Ofte er det mye på salg som er perfekt som en smågave å ha liggende. Ull, siklesmekker, spenner, sokker osv er tipp topp som gaver.

Som jeg lovte dere så er det altså 2 rabattkoder jeg deler ut.

Nina20 gir dere 20% på HELE butikken, inkludert ALLE nyheter.

Super70 gir dere hele 70% på absolutt alt du finner i DENNE kurven.

Obs obs.. skulle dere få bruk for begge kodene, må handelen også deles i to da deres systemer ikke får registrert to rabattkoder på en ordre. Dersom du gjør dette, sender du de et lite pip så blir du kun belastet for en porto, som er fast på 59 kr.

3 kommentarer
    1. Hvor lenge varer den? Ønsker meg veldig den nye kjolen ull/bomull og thights men ikke kommet hos knærten og karoline. Fås hos pia og per og name it nå ?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg