Fiskekaker, barnas favoritt fiskemiddag.
Jubelen står i taket når de de lyse kakene slenges i panna.
med litt potet og gulerøtter er de “in heaven!”
Mor derimot, ikke like begeistret for disse kakene.
Litt tamt og kjedelig rett og slett.
HELT til vi testet couscous salat til, etter oppskrift fra godtlevert.no.
Nettopp en av grunnene til at vi har middag på døren fra godt levert, det gir oss ny inspirasjon og ikke minst det siste puffet til å prøve nye smaker.
For denne lille enkle retten kan oppsummeres med ett ord:
NAM!
For det første er couscous superenkelt å lage.
Man koker 2 kopper vann for en kopp couscous og krydrer vannet etter ønske.
Kok opp vannet, tilsett couscous og ta det hele av plata.
La stå i fem-ti minutter, rør godt og vips couscousen er ferdig.
I denne salaten hadde vi i tillegg:
En avokado,
to tomater,
en halv agurk
og en halv rødløk.
Miks med så mye couscous du ønsker.
Ekstra godt med en neve cashewnøtter og litt olivenolje
Helt himmels blir det med en hvitløksdressing attåt 😉