Familieferie – Kristiansand Dyrepark.

VINNEREN AV 5 KOMBILLETTER I BUNN AV INNLEGGET!
 
Sommeren 2010 ble starten på en ny tradisjon hos oss.
Vi gikk inn i siste sommer som 1 barns foreldre. Vår eldste skulle snart bli storesøster for aller første gang.
Vi ville finne på noe ekstra spesielt for henne, noe vi gjorde sammen bare vi tre (og den veldig veldig store magen 😉 )
Vi endte opp med å velge Kristiansand Dyrepark. Mannen i huset hadde vært der når han var liten, og jeg.. hadde aaaaldri vært der og minsta var ikke bare glad i dyr men også stor fan av Egners verden og Kaptein sabeltann.
 
Kristiansand dyrepark ligger som navnet tilsier ikke så langt unna Kristiansand. Vi valgte å bo i byen og hadde da 10 små minutter i bil til parken. Om du kommer fra retning Oslo, må vi også legge til veiene er FANTASTISKE nedover.
Det aller aller beste med parken er at den har noe for alle.
Det er så mye mer enn dyr i DYREPARKEN.
18062010016
 
Men la oss først snakke om de, DYRENE.
Løver, giraffer, struts, sebra, ulv, gaupe, aper av flere sorter, masse forskjellige fugler, kenguru, krokodiller, edderkopper og slanger, ku, hest , sjelde surikater, geiter, griser, tiger, vortesvin, dådyr, elg og mye mye mer.
cimg0200
Nyheten i år er Gepard. Et nytt og spennende området er gjort i stand for flere geparder. Gepardene er en del av Dyreparkens Afrika. Annlegget åpnes 29. mai og det er spesialbygget en løpebane til de tre unge hannene.
Dyrene er delt opp i forskjellige områder.
Afrika er veldig populært område for våre små. Oversiktlig sted, og man kunne også gå inn å klappe gris og geiter i “mitt lille Afrika.”
18062010019
I samme område var også tømmerrenne og et herlig lite tog som kjørte rundt på et lite område av Afrika.
Hva er det med disse små og tog? Vi kunne kjørt og kjørt det er jeg sikker på.
Jungelen er under tak og her finner du de mest eksotiske dyrene. Her var det trangt om plassen og litt trasig med barnevogn men så absolutt verdt turen innom. Både planter, miljø og dyr skal være tilnærmet likt en EKTE jungel
Kutoppen byr på de gode tradisjonelle dyrene, og på vei opp (fra den ene siden) kan man gå via Nordisk Villmark. Et enormt område med spennende dyr som tusler rundt i våre skoger ellers. Her anbefaler vi VIRKELIG å møte opp ved mating, ellers kan dyrene nærmest være umulig å se. Og materne har MASSE spennende å fortelle om disse flotte dyrene.
Dyrene har vi brukt mye tid på, aldri kommet oss gjennom alle.
Men som nevnt, Dyreparken har så mye mer enn dyr.
Kardemommeby, utrolig koselig, deilig og lun stemning selv når den er fylt med masse folk. Som å gå rett inn i boken og barna vil uten tvil kjenne seg igjen. Her kan du kjøpe ferske kanelsnurrer hos bakeren, wienerpølser hos pølsemakeren, klatre opp i tårnet til Tobias, ta trikken fra nord til sør og ikke minst oppleve karakterene ettersom det spilles skuespill i byen og man sitter i hjerte av selve byen og opplever at både Tante Sofie, Politimester Bastian og Røverne, ja alle karakterene fylle byen.

amalie

Kaptein Sabeltanns verden har gitt oss mange store kulerunde øyne. Det er virkelig stort å se Den sorte dame der hun kommer seilende inn og legger til kai. Om barna har sett Kaptein Sabeltann på NRK vil de kjenne seg igjen da de har brukt Dyreparkens verden som kulisser. Her er det mat å få for sultne pirater, og en stemning man bare må oppleve.
Båtbasaren, ja dette er dyreparkens lille tivoli, Tekopper, karuseller for de aller minste og de aller tøffeste, kaste ball på blikkbokser, fiske and i andedammen og mye mye mer.
132753_2
og ja la oss ikke glemme Badeland, jeg må innrømme… vi har ikke vært innom.
Hvorfor? Vi har rett og slett ikke rukket det. Vi har ved vært besøk hatt tredagersbilletter og de har vi ikke hatt noe problem med å bruke opp i selve parken. Men i år…er planen å rekke det også… (vi tipper vi trenger fire dager 😉

 
Ting du BØR få med deg om du skal besøke Dyreparken i Kristiansand:

 • Mating av løvene.
 • Dyrepresentasjonene generelt.
 • Byfest i Kardemommeby
 • Sjørøverfest i Kapteinsabeltannsverden
 • Mating av dyr i Nordisk Villmark.
 • Et par runder med JungelBOB (bestemmer fart selv)
 • Seilas med Den sorte Dame
 • og så uendelig mye mer.

 
Noen stalltips.
Kjøp billetter på nett (www.dyreparken.no) Der sparer dere ofte penger og ikke minst vanvittig mye køståing 😉
OM du ikke har med deg vogn, og skal leie tralle. Del dere i køen, eller gå RASKT til høyre i det dere kommer inn.
Det er flere sluser inn til parken, men kun EN kø til trallene og det er nesten uutholdelig for de små og måtte vente i eeenda en kø 😉
Men reiser du uten vogn, er tralle VIRKELIG å anbefale.
20140305_152714
Det er lurt å ha med noen småmåltider i sekken. Dyreparken har et godt utvalg mat, men om sulten melder seg raskt så er det greit å ha noe på lur som kan temme en sulten mage.
Ha med et skift eller to, mange av aktvitetene i parken innebærer vann.
Ha god tid, det finnes ikke noe værre enn å ha det travelt i parken.
Gode sko er VIKTIG, området er stort.
Unn dere minst en forestilling. I år har dyreparken tre forestillinger i parken. Karius og Baktus som er et dukketeater, Herli Land som er en musikal i badeland og Kaptein sabeltann har en storslått forestilling i forbindelse med sitt 25 års jubileum.

 
Vi skal til dyreparken i år også, vi har ikke ord på hvor mye vi gleder oss. Nedtelling er i gang.
I år skal vi også på Kaptein Sabeltann forestilling. Første gang. Og det på selveste 25 års jubileumet.
Forestillingen i år, Jakten på den magiske diamant skal vistnok bli helt spektakulær!
Har du også lyst til å oppleve parken?
Det skjønner vi sååå godt…og vet du hva?
Vi er så heldige å få gi bort 5 1 dags kombibiletter til en familie!
collagebloggen

 Vi ønsker å gratulere:

Marianne Grønli
Du og din familie har vunnet 5 kombibilletter !
2014-05-19 17.38.41

 Send oss en epost til [email protected] med kontaktinfo 🙂

DSC_18785
 
 
 
 
 

814 kommentarer
  1. Det vi aller helst vil oppleve er nok matingen av løvene, hilse på sjiraffene, og kaptein saveltann’s spennende verden!
   Dyreparken er magisk, og det hadde vært fantastisk å vinne billetter, og tatt med barna dit 🙂

  2. Har ei som er Kaptein Sabeltann-frelst, så det måtte ha vært det store høydepunktet 🙂

  3. Ååå det er vanskelig å velge, men tipper at kaptein sabeltann ville vært en stor opplevelse for våre 2 småpirater! De synger og danser når de hører kaptein sabeltannsanger:) enda de ikke er eldre enn 1,5 og 3:)

  4. Vi har KJEMPELYST på kaptein Sabeltanns jubileumsshow!!:) samt til Kardemommeby og også hilse på apene, løvene og resten av dyreflokken 🙂 god tur til dere – og fingrene er krysset for oss!;)

  5. Vi har vært i Dyreparken før, men i år vil vi gjerne oppleve Karius og Baktus teateret, og Gepardene!!! Dyreparken er helt herlig:)

  6. Min lille på 2år eeeeeelsker dyr, så det morsomste for han hadde nok vært og sett de blitt matet 😀

  7. Vi vil jo egentlig se og oppleve ALT,
   men det som fenger mest for storesøster og lillebror her i huset er nok Kaptein Sabeltanns Rike
   og de spennende og eksotiske dyrene!

  8. Vil gjerne få se årets nyhet geparden! Er så koselig å rusle i parken der!:-)

  9. Øverst på vår liste står: Kardemmome By og Abra Havn med Kaptein Sabeltann

  10. Sønnen min elsker løvene, kaptein sabeltann, slangene og de andre reptilene samt krokodillene. Han er en kjempes stor fan av kaptein sabeltann så ville ha besøkt kaptein sabeltann sin verden, sett alle dyrene og fått med oss føringene av dyrene, røverene i Kardemommeby og alt annet i parken . Og sist men ikke minst latt han møte Helten sin kaptein sabeltann og de andre . Han hadde blitt strålende fornøyd om vi vant. Og det ville ha gitt han og kjæresten min sin datter en drømme sommer 🙂

  11. Vil veldig gjerne få opplevd karius og baktus, da jenta vår snakker om de konstant! Ellers vil vi også oppleve mating av løvene!:-D

  12. Hei!
   Vi har planer om å få med oss hakkebakkeskogen som er nytt i år og Kaptein Sabeltann siden storebror (endelig!) ikke er redd lenger men liker og digger Kaptein Sabeltann og alt som hører med;):)

  13. Dyreparken er fantastisk! Jeg har vært der som barn og vil gjerne ta med min familie. Her i huset er det stor stas med dyr og Karius og Baktus om dagen! 🙂 En dag i parken hadde vært midt i blinken! *krysser fingrene*

  14. Med en storebror og en lillesøster som elsker dyr så er det nok Afrika som hadde vært hovedattraksjonen her! Men så tror jeg Kaptein Sabeltann hadde vært en god nummer to 🙂

  15. Min datter Eline på 4,5 år ønsker seg en tur til dyreparken.. Hun FORGUDER kaptein sabeltann og Kardemommeby. Hun elsker også alle verdens dyr.. <3 Eline blir storesøster for første gang i sommer (termin 8 juli), så dette blir det første året uten noen spesiell ferie eller sydentur -noe Eline ikke helt forstår.. 🙁
   Hun hadde derfor virkelig fortjent å vinne billetter til dyreparken <3

  16. Hmmmm, resten av kommentaren forsvant, gitt……
   Prøver igjen! 😉 Vi vil mest av alt oppleve løvemating, Kardemommeby og Kaptein Sabeltann! 🙂

  17. Vil helst vise barna mine di forskjellige dyrene å la 3 åringen min som har bursdag i dag kapteinsabeltann 🙂

  18. Jeg skulle gjerne tatt med sønnen min og samboern å få opplevd dyrene fra Afrika, da min samboer er fra Kamerun og sønnen vår har aldri vært der 🙂 Så jungelen hadde vært artig å oppleve 🙂

  19. Ville gjerne oppleve hele parken på nytt, da sist gang vi var der regnet det ned i bøtter og spann hele dagen, så de forventningsfulle barna og forøvrig voksne hadde en kald og våt dag.☔️☔️

  20. Det jeg aller helst vil oppleve er å se barna mine sin reaksjon når de ser alle disse dyrene de aldri har sett i live før. Jeg har vokst opp med kaptein sabeltann, elsker han i voksen alder, og vil at barna mine skal få oppleve han selv.

  21. Det vi aller helst vil oppleve er en fantastisk dag samlet som familie, på et sted som dyreparken, som har så mye spenende for store og små. Vi venter nr. 3 i august, så da blir høsten travel for oss voksne. Hadde vært så kjekt å fått en dag i dyreparken, der vi inviterer med bestemor, og ungene får masse oppmerksomhet den dagen, og gode minner vi kan snakke om utøver høsten når babyen vil kreve sitt 🙂 Og de andre barna på 3 1/2 og 5 1/2 ikke allltid vil få den oppmerksomheten de er vant med fra før. Krysser fingrene 🙂

  22. Vi har ønsket og dra i to år no…….sønnen min bare elsker sabeltann, spør hver dag om vi ikke kan besøk sabeltann i dyreparken. Så er han veldig opptatt av karius og Baktus :0))

  23. Vi vi aller helst oppleve Abra Havn, med løvene og sjiraffene på gode 2. og 3. plasser!
   Har en liten sjørøver i hus som innimellom stepper inn som løve.

  24. Vi gleder oss til å ta med minstemann som blir 1 år i juni, til dyreparken for første gang. Gleder meg mest til å vise ham Kardemommeby og skomakergata som var mine favoritter som barn, men han selv vil nok bli mest facinert av dyrene da han eeelsker å leke med dyr, spesielt den lille hunden vår.

  25. Vil helst oppleve kaptein Sabeltanns jubileumsshow. Ellers vil jeg også en tur i badelandet 🙂

  26. Hadde vært stas å tatt med ungene på noe slikt! De to eldste guttene hadde nok elska alt! Har så lyst til å dra dit, men mulig vi må vente til ungene er litt eldre før jeg får overtalt gubben (men da har vi 4stk som kan løpe i heeelt forskjellige retninger også da 😛 )

  27. Vi vil oppleve mating av dyrene i nordisk villmark, det er noe vi må ha med oss hver gang vi er i dyreparken.
   Ellers må vi passe på å komme oss gjennom hele parken for å se litt av alt

  28. Åh!!!
   Det vi helst vil oppleve (går det an å velge egentlig?) er kvalitetstid med familien. Mating av dyr, tømmerrenna, kaptein sabeltann, kardemomme by..
   Vi hadde tenkt å reise dit i år, men så var det innsparinger og mannen mister jobben sin fom juli – sukk. Dette hadde hjulpet oss ihvertfall…
   Sommer blir det uansett, men som vi hadde kost oss i dyreparken!
   -Takk for en super bogg, du er en stor inspirasjon!!
   Kris

  29. ååå vi ville gjort alt der, men siden storebror er så glad i Kaptein sabeltann og Langemann måtte vi selvsagt besøkt det. Kanskje storebror kunne legge smokken i kisten til Kaptein Sabeltann 🙂
   Og dyrene, se alle de fine og spennende dyrene 🙂

  30. Oj.. det er jo tusen ting å velge mellom. Jeg har faktisk ikke vært i dyreparken selv som barn.. og hvorfor reise til danmark når vi har så mye muligheter her? Hvertfall på vei til Danmark 😉 jeg vil se på mating av løver.. og helst bo i selve parken hvis det er ledig.. og kaptein sabeltann er jo et must! Hvis det ikke blir for skummelt 😉 og kardemommeby. Og… og… og… detfer jo tusen ting å gjøre!! 😀

  31. Vi ser mest fram til Kardemomme-by, Sabeltanns-verden og bade i badelandet.

  32. Vi vil gjerne oppleve alle dyrene og kardemomme by. Da det har Vært tema i barnehagen.

  33. Det største ønske jeg har for min datter på 1,5år er å hilse på løvene å gå i kardemommeby. Hadde virkelig vært luksus å vinne disse billetene siden jeg er alene med min datter så er ikke mye ferie på oss til sommeren. Tenker også at min lillebror på 3 hadde jublet av å få se selveste kaptein sabeltann. Krysser fingrene♥

  34. Kaptein Sabeltann og Løvene hadde vært stas for mine to gutter! 🙂 Krysser fingrer og tær, og håper flaksen er med oss 🙂

  35. Hei
   Vi har veldig lyst å besøke kardemommeby. Vi bor i Bergen, men har mye familie i Stavanger så hver gang vi kjører nedover hører vi på Kardemommeby i bilen. Han på 4 år elsker å høre om røverne og politimester Bastian. Jeg husker at jeg selv hadde en kassett med denne historien når jeg var liten og pleide å høre på den når jeg skulle legge meg. Det hadde selvfølgelig også vært stor stas med Kaptein Sabeltann.

  36. Min datter, på snart 4 år, og kjæreste ønsker så inderlig å se Kaptein Sabeltann på ordentlig. De synger for full hals hver eneste biltur. Det hadde vært en fantastisk opplevelse å kunne gjort dette sammen som familie. Badeland og alle de fantastiske dyrene er selvfølgelig også noe vi ønsker å bruke tiden på om vi skulle få muligheten til å dra på tur til Dyreparken 🙂

  37. Minstemann elsker sabeltann, så det blir stort med Sabeltann-verden. Storesøster gleder seg vilt til Herliland. Ellers er Kardemommeby spennans. For ikke snakke om alle dyra. Mor gleder seg masse til å fotografere geparder, siden jeg ikke har gjort det før. Mangler i kattedyr-samlinga.

  38. Har ei jente på 4 1/2 og ein gut på. 3 1/2 år så er heilt frelst på apekatter og krokkodiller. Kaptein Sabeltann med er interesant synes dei 🙂 Også så mukje meir spennande sjå på der!!! 😉

  39. Her ville nok mating av sjiraffene og løvene vært et høydepunkt, og kaptein sabeltann. Her hjemme går vesla rundt og synger Hiv o Hoi 🙂
   Håper å vinne på selveste bursdagen til mor i huset, hadde vært en perfekt bursdagsgave til hele familien ★

  40. Vi var i Dyreparken sommeren for to år siden da barna var 3 og 4 år. Vi storkoste oss en hel dag. Men det som er veldig dumt nå i etterkant da er at det heter jo DYRE parken, men vi så ingen dyr. Fordi vi bare hadde en dag og fokuserte på de andre attraksjonene istedet… Så når de nå er større og setter sammen DYREparken med at vi var der og så ingen DYR, så har de lyst å reise tilbake igjen og se noen dyr. Så det ville jeg fokusert på neste gang- se mest mulig av dyrene.

  41. HEI! mine to minste gutter, 6 og 4 år, har begge sendt smokkene sine til Sabeltanns Smokkekiste. Å kunne få besøkt, å sett Sabeltanns verden hadde derfor vært kjempe stas! Dessuten er er veldig interisert i dyr, så å få møte og sett alle du utrolige dyrene i parken hadde å vært en suksess. 🙂

  42. Dattera vår Mille på 2,5 år elsker dyr, så det ville nok vært høydepunktet, å få hilse på alle dyra;)
   I tillegg er hu veldig glad i Kaptein Sabeltann;):)

  43. Ååå dette hadde absolutt vært en super overraskelse til gutta våre:) Mimsten på 3 elsker dyr, og eldste mann på 6 er minst like glad i dyr,som tanken på hele Kristiansand:) Mor og far hadde nok gledet seg mest ved å glede barna våre:) Krysser fingre og tær, for dette hadde vi virkelig trengt:) Lykke til alle sammen;)

  44. Dette hadde våre gøy å få! Då hadde det blitt ein sommarferie med stor S!! Kardemommeby mating av løvene å helsa på giraffane hadde våre sabla gøy!! Ein tur med den sorte dame måtte det og bli!

  45. Vi gleder oss til å se apene, Julius, og selvfølgelig Sabeltann , Kardemommeby og Ku toppen !! 🙂

  46. Dyreparken er bare topp,tok med meg 4 unger i litt forskjellig alder og alle 4 storkosa seg… løvene så vi ikke men det hadde vært supert å se de gi de mat 🙂 vi vurderer en ny tur for selv med en 13 åring så er parken topp 🙂

  47. Vi kunne godt tenkt oss å oppleve alt vi egentlig 🙂 Men Afrika, Mitt Lille Afrika, Kardemommeby og Kaptein Sabeltann stille ekstra høyt 🙂

  48. Kaptein Sabeltann!!! Har 2 gutter hjemme som elsker å kle seg ut, sette musikken på full guffe å synge og danse… Men hele parken er en opplevelse!!

  49. Vi vil nok helst oppleve mating av løvene, men jeg tror at vår tøffing på 5 kommer til å elske hver cm av denne parken!!

  50. Vi ønsker helst å oppleve både dyrene, Kardemomme by og Kaptein Sabeltann!! Har ikke vært i parken siden jeg selv var liten, og nå har vi to små som kommer til å elske parken!!

  51. BADELANDET er vår favoritt, det kombinert med rusling rundt i deilige Kristiansand Dyrepark, blir dagen en kjempeopplevelse! Jentene er også glade i forestillingen i Kardemomme By

  52. Dyrene, Kaptein sabeltann og badelandet. Badelandet har vi aldri opplevd. 🙂 Vi er en fam. på 5 🙂

  53. Dette hadde vært midt i blinken for de tre nevøene mine! De er i alderen 6-12 år, så tenker at mating av løvene er noe som vil være spennende for alle.

  54. For en 2åring vil nok hele pakken være helt fantastisk, men Kardemmomme by og Tante Sofie er veldig populært for tiden så det hadde vært ekstra stas å få opplevd.

  55. Har ei frøken som er kjempe fan av sjørøvere og kaptein sabeltann, så det hadde nok vært supert! Og løver er favoritt dyret så det nok også vært gøy å få sett de:) Aldri vært i dyreparken noen av oss før, men i år hadde det passet perfekt for å gjøre litt ekstra stas på hun som nettopp ble storesøster 🙂

  56. 4 barn =4 favoritter: Eldstejenta elsker badeland, eldstegutten vil til Sabeltanns verden, Minste jenta ønsker å innom Afrika, mens minste gutten helst skal kjøre traktor på ku toppen 🙂
   og jeg MÅ innom Julius og pappaen helst se tigere og mating av løver 🙂 puh… Håper vi får muligheten i år 🙂

  57. Vi elsker dyreparken. Hos oss er det tømmerrenna som er mest populær utenom alle dyrene.

  58. Besøke tante sofie og alle i kardemommeby hadde vært stor stas. Men tror også det å få oppleve kaptein sabeltann og alle dyrene også hadde vært stor stas. Vi har aldri vært i dyreparken før, så det hadde vært morro å vinne 🙂 En opplevelse for livet 🙂

  59. Vi vil gjerne oppleve byfesten!
   Bodde i Kardemomme By en langhelg i fjor, og det var helt fantastisk! Det var før sesongen og det regnet mye så vi hadde parken omtrent for oss selv og fikk opplevd masse og koste oss virkelig. Men siden det var før sesongen var ingenting åpent i Kardemomme By, så vi skulle gjerne opplevd mer av livet der

  60. Elsker dyreparken 🙂 vil gjerne oppleve tigrene og løvene igjen . Sabeltanns verden er fantastisk. Er også spent på nye verden med Hakkebakkeskogen.

  61. Så moro! Det gutta aller helst ville sett er nok kaptein sabeltanns verden. Snuppa hadde nok gleda seg over alt, jeg har lyst til å hilse på lemurene. . De er jo såå tøffe! 😀 Krysser fingrene for oss da unga har veldig lyst til å dra dit men værre med lommeboka..

  62. Drømmedag for snuppeline med mating av løver og hilse på sjiraffene ..
   Har løve bamse fra dyreparken(fatt av tante) ,den er med OVERALT !!

  63. Vi har planer om å besøke hakkebakkeskogen, Kardemommeby og frøkna på snart 3 glemmer aldri båtturen vi hadde med den sorte dame i fjor. I tillegg skal kaptein sabeltann få smokkene hennes, det blir spennende for alle 😉

  64. Kan ikke peke ut bare litt man har lyst til å gjøre for vi vil gjøre ALT 🙂 Minsten vil se løver, kjempe mot grusomme Gabriel og kjøre biler, mellomste og eldste vil kjøre “bob-banen” og skli i badeland. Går to hektiske år som Ambulansefag lærling i møte så det hadde vært en fantastisk opplevelse å fått være der i sommer og fått utnyttet litt kvalitetstid med barna før den tid <3 🙂

  65. Vi har sååå lyst på billetter 😀 Har ei datter på 13 mnd som er veldig gla i dyr og elsker å bade og storebror på 12 hadde nok syns det hadde hvert kult å sett dyrene blir matet, og showet tel kaptein sabeltann 😀

  66. Vi vil se løver og se dem mates og hilse på Kaptein Sabelltann ^_^ Vi er en familie på 5 som ikke har vart der før og ønsket å gi guttene mine den fine opplevelsen i år ♡

  67. Som alenemamma så vil jeg gjerne ta med min herlige sønn til dyreparken for å oppleve alt. Var der selv da jeg var 6 år og det var stor stas å se alle dyrene.

  68. Datteren min elsker dyr, så vi vil få med oss mating av diverse dyr, hilse på og klappe de dyr det er lov, kardemommeby og sist jeg var der hadde sjøløvene show og det er et.must! Og selvfølgelig Kaptein Sabeltann;-)

  69. Vi venter nummer tre i juni og ikke har derfor ikke planlagt den store sommerferien i år. Men vi vil jo gjerne gi opplevelser til storesøsken på 3 og 6 år, og har allerede tenkt tanken på å dra til Dyreparken for å oppleve både Kaptein Sabeltann og Kardemommeby, se på alle de spennende dyrene og alt annet som er å oppdrive i den flotte parken!

  70. Her ville nok alle dyrene og mating av løvene være veldig spennende! Og selvfølgelig Kaptein Sabeltann 😉

  71. Har en stedatter på 13 år og en gutt på 4 år,som aldri har vært i dyreparken i Kristiansand.Vi har SÅ lyst å reise dit,og hovedpunktet hadde vært dyrene og kaptein sabeltann.Ikke minst selveste JULIUS

  72. Må få med oss mating av dyr i Nordisk Villmark og muligens tømmerrenna. Den var alltid et must i dyreparken når jeg var mindre

  73. Det jeg ønsker å dele med familien min i dyreparken, er apeøya, mating av løvene og all den gleden et besøk i parken fører med seg 🙂

  74. Jeg gleder meg stort til første gangen toåringen i huset får oppleve seilas med Sabeltann. Eller “Tann!! Wææææ!” som han heter her i huset. 🙂

  75. Mating av løvene, kardemommeby og dyrene generelt! En tur innom det nye badelandet hadde heller ikke vært feil!:D

  76. Her er nok Kaptein Sabeltann forestillingen høyt på ønskelista. Snuppa blir 6 rett etter 17.mai så dette hadde vært knall gave å kunne gitt henne.

  77. I år vil vi gjerne få med oss alle dyrene og traktorløypa på Kutoppen! Siden gepardene er nye, er det også noe vi gjerne vil se. 🙂

  78. Endelig har sønnen min på 3 1/2 blitt moden nok til å se et småskummelt show uten å bli redd. Han har vært sabeltannfan i 2 år og har slitt ut DVD filmene sine, og jeg tror jeg kan alle replikkene utenat. Så en tur til parken og show ville nok vært den ultimate lykke for pjokken. Både jeg og han er veldig glad i alle dyr, så vi vil gjerne se alle dyrene på nært hold. Og kardemommeby og hakkebakkeskogen går på repeat her hjemme så blir også stort å oppleve. Vi har snakket mye om å reise til dyreparken, men det koster en del med overnatting, reise fra Oslo, inngang og show, så om vi hadde vunnet disse billettene får vi reist på vår drømmeferie. Selv var jeg hver sommer i parken som liten og gleder med veldig til å dele de gode opplevelsene der med min sønn.
   Vi krysser poter, klover og sabler for at vi vinner!

  79. Syns det er vanskelig å velge ett høydepunkt i dyreparken , det er jo ett høydepunkt bare å komme til dyreparken her i huset står alt fra kaptein sabeltann , norsk villmark , kardemomme by å regnskogen høyt i kurs vi bare elsker dyreparken å alt den har å by på 🙂

  80. Det må bli sabeltanns verden, løvene, kardemomme by og hakkebakke skogen 🙂

  81. Karius og baktus showet og kaptein sabeltann showet står høyt på listen over hva vi har lyst til å oppleve i parken:)

  82. I år har vi store planer om gå på Kaptein Sabeltann-show og å besøke Kardemommeby. Vi skal selvsagt også hilse på giraffene og tigrene! Kanskje vi sees, Nina!

  83. Det er så mye ungene vil elske i dyreparken! Karusellene, kardemommeby, alle dyrene, Kaptein Sabeltann og mye mye mer! Må vi velge en ting må det være den store og hele opplevelsen, den fine opplevelsen med mange nye inntrykk og gleder sammen med familien <3

  84. I år har vi store planer om gå på Kaptein Sabeltann-show og å besøke Kardemommeby. Vi skal selvsagt også hilse på giraffene og tigrene! Kanskje vi sees, Nina!

  85. Vil gjerne få oppleve kaptein sabeltanns 25års jubileum ;)!

  86. Jeg vil oppleve absolutt ALT i dyreparken. Var der i fjor med eldstemann, men nå må minstemann få være med også. Vi vil få med oss dyrepresentasjoner, show i Kardemommeby, Abra Havn, kjøre med skuta til Sabeltann for det har vi ikke gjort før, klappe tamme dyr, titte på ville dyr, kjøre tømmerrenna og tog, eldstemann må få kjøre bob med pappaen sin. Vi vil spise is og gå natursti og KOSE oss! Og kanskje vi kan invitere med oss en familie til som får vår ekstrabillett hvis vi skal være så heldige å vinne 🙂

  87. Nostalgikeren i meg er klar for Kardemomme By og Skomakergata, og ikke minst alle dyrene!
   Har to jenter som hadde syntes det var superspennende med mating av dyrene – og å få muligheten til å klappe dyrene i Barnas Afrika hadde nok vært som å være i himmelen for de to dyreelskerne våre!

  88. Det vi aller helst vil oppleve er nok kaptein sabeltann. Har en gutt som i sommer er 2,5 år og han digger sabeltann. Har selv vært i dyreparken som liten, og har mange gode minner derfra. Mannen derimot har ikke vært der, og hadde sikkert likt det like godt som oss andre 🙂

  89. Signe på 4 år kan nesten ikke tro at Kardemommeby finnes på ordentlig! Dit måååå vi bare mamma!! Trallende på sangene dagen lang og med boka godt under armen tidlig og sent så håper vi på å innfri det ønsket i sommer

  90. Vi vil ha med oss absolutt alt:-) men ekstra stas er nok Kaptein Sabeltann og kardemomme by.
   Og tigerne og løvene:-)

  91. Kaptein sabeltann show og alle de spennende dyrene hadde vært stas for lillemor! 🙂

  92. Vi snakket akkurat om at det hadde vært helt fantastisk å reise der i år;-) Har to gutter og en jente som hadde elsker dyrene! Guttene er sabeltann frelst så det hadde nok vært høydepunktet!Babyen vår hadde sikkert syns dyrene så spennende ut også

  93. Vi vil gjerne komme til Kaptein Sabeltannsverden fordi veslejenta vil gjerne gi smokkene sine til han 🙂

  94. Kaptein Sabeltannshow står høyt på ønskelisten. Har også gutter som synes det er veldig gøy å få med seg mating av dyrene. Hadde vært kjempegøy å vunnet billetter, siden vi uansett skal til Sørlandet i sommer.

  95. Gode opplevelser og kvalitetstid med gutten
   Min på 3. Kaptein sabeltann er høydepunktet for han. Men å se løvene på nært hold hadde
   Også vært veldig spennende.

  96. Vi skal reise nedover til Kristiansand for å se Sabeltannforestillingen. Dagen etter fyller junior 6 år, og da skal vi i Dyreparken! Han gleder seg til å se alt han! Klappe dyr, se på dyr, kjøre karuseller og ikke minst besøke Sabeltanns verden!

  97. OI!
   hva vi allerhelst vil se?
   hmmmmm….
   størsteprinsessa vil se kaptein sabeltann… (og jungelland og tropisk avdeling)
   mellomste prinsessa er mer usikker og er delt mellom løver, kaptein sabeltann og tigerens rike …
   minste prinsessa vil nok gjerne hilse på dyra…
   pappan tror jeg vil se sabeltann med prinsessene sine… (etter å ha sett på alle dyra!)
   og mamman i huset vil tilbake til kardemommeby hvor jeg var da jeg var liten… men jeg vil også gjerne se skomakergata <3

  98. Me har allerede hver i dyreparken i vinterferien og nå i påskeferien ( 2dager) og kost oss masse med dyra og klatreskogen , tømmerrenna og Kardemommeby . Men sabeltann verden har enda ikke hatt åpent og ungene syns det e veldiget trist og ikke få ha hvert der. Men me har stor kost oss i parken og var så heldige å få bo i abra havn og i påsken 🙂

  99. Vi vil i grunn oppleve hele parken, men for guttene mine er det kaptein sabeltann, kardemommeby og Afrika som frister mest av alt 🙂 🙂

  100. Det vi gjerne vil oppleve er å gjøre ting som alle 3 guttene våre syns er gøy, før det er for sent. Vår eldste er 13 år, og dette er nok den siste sommeren han vi syns det er gøy å reise slike steder sammen med småbrødrene på 5 og 8 år. Vi elsker dyr og parker alle 5, men i år har vi ikke råd til noen ferie, så en slik opplevelse hadde vært helt supert!

  101. Vi ville fått med oss Kaptein Sabeltann, kjørt bob banen, sett på mating av løvene og Kardemommeby 🙂 Det er jo så mye å gjøre der så trenger egentlig flere dager for å få med seg alt. Har trykt liker og krysser fingrene for at vi er så heldige og vinner billetter 🙂 Det hadde blitt stor stas for de to jentene mine som liker Sabeltann og røverne i Kardemommeby 🙂

  102. Jeg vile bare oppleve hele dyreparken med familien min. Alt er bare topp der og gleder seg til det nye som er og se på 🙂

  103. Hei! For en fantastisk konkurranse! Vi har to gutter, der eldstemann er stor fan av Kardemomme-by, så det hadde vi måttet få med oss. Og begge guttene våre er sjørøvergutter, så Kaptein Sabeltanns verden hadde blitt en stor hit for store og små. Og ikke minst å gå og kikke på alle dyrene og kose seg i parken. =) Mvh Marthe Stine Rustad

  104. Kutoppen 😉 Der tror jeg mine 3 gutter ville trives, ellers Kaptein Sabeltann ♡

  105. Vi har ei lita jente på 2 år og 8 måneder som elsker kaptein sabeltann. Så vi vil vel oppleve kaptein sabeltann og alle de flotte dyrene 🙂

  106. Vi har lyst til å oppleve mest mulig, siden vi aldri har vært der. Ungene elsker dyr, og Kardemomme By. Og minstejenta digger Sabeltann. Vi har aldri vært på ferie sammen, da jeg er arbeidsledig og ikke har all verdens med penger. Å kunne vinne en sånn tur, ville betydd så mye for oss!

  107. Dyreparken er en flott tradisjon som jeg håper å kunne føre videre til den lille mannen i huset 🙂
   Vi synger papegøye fra Amerika hver dag, og Torbjørn Egner kjenner han alerede godt til, så kardemommeby og papegøyetitting er et must 🙂
   Mor i huset har en liten drøm om at han også skal bli en liten sjørøvergutt, så en liten tur innom kaptein Sabeltann hadde det bok også blitt 🙂

  108. Det hadde vært en drøm som gikk oppfyllelse for meg og sønnen min på 8 år. Jeg er alenemamma og skulle så gjerne tatt han med på en orntlig ferie en gang, sett og oppleve stemningen med alle de eksotiske dyrene 🙂 vi hadde ønsket og invitere med oss en venninne og sønnen hennes som også er alene, så hadde 2 små familier fått oppleve magien til Egner og selveste Kaptein Sabeltann 😀

  109. Det er mange år siden jeg var i dyreparken som barn, og jeg gleder meg vilt til mine barn skal få oppleve det samme 😀 vi har utrolig lyst å overnatte i parken, i Kardemommeby. Da kan man gå på safari med lommelykt på natten. Kjempe spennende og for en opplevelse! Mulig vi venter et par år med overnatting i parken, siden de små er 1 år og 2 år nå, de får gjerne mer ut av det når de er litt eldre. Men å besøke dyreparken vil vi uansett i år 😀 😀

  110. Hadde Vært supert å fått med oss sabeltannshowet. Har Vært der ett par ganger med de to eldste gutta men aldri Vært på kveldshowet. Så det hadde nok gutta satt pris på. Og fått med oss foring av dyrene :))
   Vi har veldig lyst til å dra til dyreparken men må vente til neste år pga at vi bruker alle pengene på å gifte oss i sommer..Hvis vi ikke vinner billetter da :))))

  111. Vi var i Dyreparken i fjor, og da vi etter et par dager gikk ut av parken, fant vi ut at vi hadde helt glemt bort å være innom Afrika! Det er mye bra å oppleve i parken, små og store koste seg masse 🙂

  112. Vi var der i fjor med datteren vår på tre. Dessverre ble turen veldig amputert da hun fikk vannkopper på dagen vi dro nedover. Stakkars jenta satt i vogna hele tiden og orket ikke å bli med på noenting. Så det hadde virkelig vært koselig om vi kunne gjort dette til en bedre opplevelse i år. Sabeltanns verden står virkelig høyt på lista. Kutoppen og badeland er også veldig poppis her 🙂

  113. Vi ville aller helst oppleve Kardemommeby! Hadde vært fantastisk hvis første familieferie med frøkna var i parken! Var selv stor fan av kapteinsabeltann og Kardemommeby når jeg var liten! 🙂

  114. Liker best løveparken, og tømerrenna! 😀
   Har to tvilling jenter som ønsker seg så å reise til dyreparken og se kaptein sabeltann show, men det ble ikke noe av dette i fjor pga det ble for dyrt for oss! Så hadde vært supert og vinne fem billetter dit! 😀

  115. Som mor så er det eg aller helst har lyst å oppleve er dei hysterisk glade ansiktene til mine barn, sjå dei springe rundt fra dyr til dyr å etterligne dei og smile fra øre til øre 🙂 Det viktigste for dei to eldste er kaptein sabeltann, sjørøver skuta og løvene 🙂

  116. Hei, eg elsker dyreparken og det trur eg virkeligt resten av familien min og vil!
   Når eg er i dyreparken treng eg og fleire dagerfor å komme igjennom alt! Vi var innom badeland ein gong for lenge si, det var ein suksess. Håper så inderligt å vinne dette, si vi ikkje har noge planlagt til sommeren i år 🙁 krysser fingre og tær. Mvh Gunhild

  117. 5 åringen gleder seg veldig til å treffe alle dyrene og til å se Kardemommeby. Boka om Kardemommeby er favorittboka og er snart lest i filler.

  118. Jeg ville gjerne opplevd lille afrika, minsten er 2 år, og jeg tror det kunne vært veldig spennede å møte andre dyr en hunder g katter.
   Og kunne se en ekte løve, da han elsker løver.
   Hadde vært en flott familie tur.

  119. Hei! Kjempebra reiseskildring av dyreparken! Vi har vært der en gang og fikk med oss forestillingen Herli land og bombehoppkonkurransen. Knallbra forestilling hvor både store og små satt som klistret! Hvis vi skulle være så heldig å vinne billetter vil jeg gjerne gi de bort til min søster og hennes familie som aldri har vært der. De har 3 gutter og for dem hadde nok Kaptain Sabeltann vært midt i blinken!! 🙂

  120. Vi her enda ikke vært i Badeland og som nordlendinger får vi ikke gleden av å bade ute så ofte uten å fryse feil på oss.. Også har vi to jenter som ELSKER Kaptein Sabeltann! Så jubileumsforestillinga hadde vært supergøy å fått med seg!

  121. Vil gjerne få med oss Kardemommeby, og så begynner småen på 2,5 år å få med seg Kaptein Sabeltann (eller Kappe Sabelabe som han kaller det 😉 ), så det blir kjekt å få med seg! Og Kutoppen, for det rakk vi fikk ikke sist. Han var bare litt over 1 år da vi var det sist, så det blir utrolig kjekt å ta ham med dit nå! 🙂

  122. Jeg har ei jente på 5 år, og første prioritet for oss i dyreparken hadde nok vært å se mating av løvene 🙂 datteren min elsker alle slags dyr, men tror løver er på topp 10! Har ikke telling på hvor mange ganger hun har sett de ulike Løvenes konge filmene..i tillegg leker hun ofte løve både i bhg og hjemme:) gepard er også et favorittdyr hos min 5 åring:) hun liker også veldig godt Kardemommeby så et besøk dit er også på topp lista;)

  123. Barna ville ha elska Kardemomme By og alle dyrene hadde vært kjempe spennende 🙂

  124. Hva vi aller helst vil oppleve i dyreparken er nok Kardemommeby, mating av løver og ulv, hakkebakkeskogen og sist men ikke minst sabeltannsrike. Det hadde vært helt topp med tur ned dit i år

  125. Thea Elida på snart 4 hadde blitt utrolig glad for å møte sin største fan 🙂 kaptein sabeltann 🙂

  126. Åh – har aldri vært der men har planer å dra dit. Det jeg aller mest vil oppleve er selve dyreparken men datteren på 5 vil til Kamomillebyen og Kaptein Sabeltann verden mest men hun liker dyrene også veldig mye så vanskelig å bestemme seg. Må nesten ha to dager der så hvis vi vinner en dags billet så kan vi kjøpe en selv. 🙂

  127. Det er jo nesten umulig å velge…..
   Dyr, alle slags dyr og Kardemommeby. Husene, figurene, musikken…uansett så må det jo bli den perfekte familieferie 🙂

  128. Vi har en datter som elsker alle dyr, og til tross for at hun bare er 18 mnd er hun blitt kjempeflink til å etterligne dyrelydene. Hun hadde satt stor pris på å få komme til kutoppen, samt se de mer eksotiske dyrene på nært hold.

  129. Hadde vært stort for våre unger å i det hele tatt få oppleve dyreparken. Eldstemann snakker støtt og stadig om at der skulle han vært, etter å ha sett reklame om dyreparken på en DVD han har 🙂 det som hadde vært stor stas å oppleve er karius og baktus teateret, sabeltann hadde jo vært spennende å få se i levende live, så har vi tømmerrenna(som eldste har sett reklame på som hadde vært veldig morsomt å få tatt med han på tur i) og selvsagt se alle dyrene 🙂
   Siden vi bor langt mot nord hadde dette vært en stor opplevelse for både små og store i familien, er jo absolutt ikke hverdagskost for oss å komme oss i en dyrepark og oppleve alle tingene der:)

  130. Hva skal man si? Alt?Begge guttene er ihuga sjørøverfans så showet til selveste Kaptein Sabeltann er en selvfølge:-D Ellers står dyrene (spesielt løvene) og de fartsfylte attraksjonene høyt i kurs:-)

  131. Vi vil se kaptein sabeltann. Også vil vi hilse på Julius

  132. Bare det å tussle rundt i kardemommeby og hilse på dyrene rundt i parken ønsker jeg meg sammen med mannen min og min herlige datter på 1 år. ♡♥♡

  133. Mating av løvene er et must! Og tigeren er også majestetisk og må sees! Dyreparken er virkelig noe for alle og både store og små i familien ville juble over en tur dit 🙂

  134. Hele dyreparken pakken hadde blitt en stor opplevelse for våre tre barn.Det hadde blitt en kjæmpe flott ferie for dæm -og oss voksne 🙂

  135. Vi gleder oss til å oppleve sabeltann med tre små gutter på 4,5 år 3 år og 1,5 år… Fireåringer har vært stor fan siden han lærte seg å gå;)

  136. Det hadde vært kjempe stas og kunne ha vunnet billetter. Her er vi en familie på 4 og ingen av oss har vært i dyreparken. Har en jente på 4 og en gutt på 3, som ville ha syns dette er midt i blinken for dem, løver, ku, geiter og mye mer… Og i byen Kristiansand kan jo også få oppleve da man er der. Har hørt snakk om at det fint sted og med mange hyggelige mennesker.. Ja dette høres jo ut spm en virkelig fin sommerferien for store og små fra Råholt…

  137. Så fin giveaway! I og med at jeg er student med barn, blir det ikke akkurat store ferien vi har tenkt oss for sommeren, så en sånn hadde vært perfekt for oss 🙂 Jeg tror nok det er Kaptein Sabeltann eller karius og baktus som hadde vært populært hos oss, for ikke å snakke om jungeldyrene da! Og hadde vi vært innom så måtte vi nok prøve badelandet for minstens del 😀
   Og bare for å komme med litt ros sånn ellers: Kjempeflott side dere har 🙂 Har prøvd havrevaflene deres og skal få prøvd scones en dag! Om dere skulle ha noen ryddetips på lager, så tar jeg hjertelig mot dem. Hilsen en mamma med havregryn på veggene og smuler på gulvene 😉

  138. Vi vil se Kaptein Sabeltann- den største helten gjennom 4 år nå <3

  139. Det er nok Kaptein Sabeltanns verden som står på topp på ønskelista, men alle dyrene og badeland vil vi også gjerne oppleve.

  140. Det jeg helst ville sett var dyr i en “skikkelig” dyrepark, slik at ungene kan få oppleve en dyrepark slik den skal være! Skal man først støtte dyr i fangenskap, så må det være en plass man er helt sikker på at dyrene har det bra 🙂 Å kose med geiter ser jeg som en viktig del av det, om man skal trekke ut en liten ting 🙂

  141. Ååå! Her skulle vi gjerne vært! Snakket om det et par år nå. Vår datter på snart 4 år elsker alt med dyr, og høydepunktet ville helt klart vært kaptein sabeltan! 🙂 selv har jeg ikke vært der siden jeg var 4-5 år og mannen i huset har aldri vært der. Dette ville vært en fantastisk gave til 4åringen, og resten av familien 🙂 uansett takk for gode tips!

  142. Vi vil rett å slett bare oppleve hele parken. Det er en kulrturperle for mine barn, og de elsker dyr:-D vi har vært der 1 gang, og da var minstejenta bare 6 mnd. Har ikke hatt råd til å reise etterpå:O Så det hadde vært helt fantastisk å vinne disse billettene:-D

  143. Jeg vil gjerne ha med mine 5 barn ned til dyreparken.er en kjempe fin park.vi koser oss der nede

  144. Kaptein Sabeltann har jeg en stor tro vil slå an hos mini her i hus, men mor gleder seg også veldig til Kardemomme by! Var tross alt stor fan i barndommen, og sangene kan vi jo enda;) Hvordan er faktisk tante Sofie “live”, mon tro;)
   Håper på vinnerlykke! Besøk i Dyreparken gleder vi oss alle til!

  145. Hadde vært fantastisk og fått gitt mitt/mine barnebarn en tur i Dyreparken. Han eldste som blir 2 år i juli, bare elsker alt som har med Kaptein Sabeltann og gjøre. Hadde vært en fantastisk bursdagsgave.
   🙂

  146. Fet aller største blir vel å se sabeltann! Løver, aper, surikatter, sjiraffer.. er ikke hele parken fantastisk da? Var der mye som liten, men barna har ikke fått dratt dit enda.

  147. Min lille frøken ville blitt helt i ekstase av alle dyrene, og TOGET! Lille raringen min er togfrelst:)

  148. Her står Kutoppen og kaptein sabeltanns verden høyt på lista,men også Kardemommeby står også på lista 😉

  149. Uten tvil kardemommeby, kutoppen og bob-banen. Det er mine 4 gutters favoritt aktiviteter i dyreparken 🙂

  150. Vi har allerede bestilt overnatting i slutten av juli og gleder oss masse alle fire! Men har ikke bestilt billetter enda!Har en gutt på 2,5 og en på 3,5 år som elsker kaptein sabeltann! Så sabeltann s verden blir definitivt besøkt og en tur med den sorte dame. I tillegg skal vi levere alle suttene til Kaptein Sabeltann. Kardemommeby håper vi å se samt jungelen. Vi tar det nok litt som det kommer og følger barnas ønsker og tempo 🙂

  151. Hei 🙂 Jeg har en liten gutt på 2 år, som er veldig opptatt av Kaptein Sabeltann for tiden. Det er hans store idol, og sønnen min kler seg gjerne ut som han til alle døgnets tider. Så om vi skal til Dyreparken, så er det et must å se på Kaptein Sabeltann 😉 Kanskje han kan kvitte seg med smokken også, å gi den til selveste kongen på havet !;) I tillegg er gutten min veldig opptatt av dyr, og spesielt apekatter. Hans favorittkosebamse er en ape, og den er med han over alt. Så det kunne vært en opplevelse for livet å la han få se noen ekte aper i virkeligheten 🙂 Bading er også en hit for den lille gutten, så badelandet ville vi nok også tatt turen innom! Å bestemme seg for en konkret ting man vil gjøre er vanskelig med så mange spennnende muligheter 🙂 Men vi krysser fingrene, og er selvsagt med i konkurransen.
   Mvh. Camilla M. Bertelsen

  152. Mitt Afrika tenker jeg står høyest på lista 🙂 Kardemomme By, Kaptein Sabeltann og jungelen kommer rett etter! Det hadde vert fantastisk :))

  153. Det vi har aller mest lyst til å oppleve, er matingen av løvene. Og som den kattedyr-elskende familien vi er, så hadde det vært utrolig moro å få oppleve gepardene også, det står i allefall høyt på lista til mor i huset 😉 . Sist vi var i dyreparken, rakk vi ikke å innom giraffene, og nå er minstejenta så stor at hun vil ha mer glede av parken også – og hun rett og slett bare elsker “raff” – og dyr generellt. Å få inn til geitene og grisene hadde vært helt topp. Hadde vært moro å ta seg tid til å oppleve badeland også. Det har vi ikke tatt oss tid til tidligere. Har ei jente som også skulle levert en smokk til sabeltann 😉 Tenk, den har ligget i skapet på badet i over ett år nå, siden vi ikke rakk en tur i fjor sommer… Men hun har ikke glemt at den skal til sabeltann, og det må vi få ordnet 😉

  154. Her i huset er kaptein sabeltann den store helten, så hadde vært stor stas og få sett på han. Karius og baktus er også veldig spennende for 3 åringen. Pluss at det i tillegg er utrolig fasinerende med alle dyrene 🙂

  155. Her i huset er Kaptein Sabeltann den store helten, så vi skulle gjerne besøkt abrahavn, reist med den sorte dame og besøk Kaptein Sabeltanns verden! Løvene er også storefavoritter. Og bilbanen med fergen til Danmark ikke minst 😉 Vi får aldri nok av dyreparken og Sørlandet 🙂

  156. Hos eldstemann står nok kaptein Sabeltann show høyest på listen 😉 Minstemann ville elsket å se alle dyrene.

  157. Har 2 som er helfrest på kardemommeby og en som er helfrelst på kaptein sabeltann, men både dyr og badeliv kommer langt opp på lista for alle mann! 🙂

  158. Vi har aldri vært der før. Har en gutt på 7 som nok hadde elsket kaptein sabeltann showet! ! Så det ville vært høydepunktet!!
   Har ikke reist fordi mannen syns d er så dyrt og da hadde d vært perfekt å vinne billetter slik at vi endelig kunne få oppfylt drømmen om Kristiansand dyrepark 🙂

  159. Hei. Kjempefint innlegg om parken. Aldri vært der, men har veldig lyst til å dra i år, på samme grunnlag som da dere dro første turen, hvis du skjønner hva jeg mener 😉
   Hadde vært utrolig spennende å få sett dette Jubileumsshowet til Kaptein Sabeltann med gutten vår 🙂

  160. Vil absolutt få med oss kaptein Sabeltann show! Ein liten gut som elskar sabeltann 🙂
   Og ikkje minst Kardemommeby som eg sjølv elska då eg var lita 🙂

  161. Det vi vil se er kardemommeby med skuespillere og alle dyrene.Gå rundt å ta bilder og sette de inn i album hjemme som et godt minne om en fin tur til dyreparken.

  162. Liker veldig godt heile parken. Alle områder har sin egen sjarm. Men eg trur nok ungene hadde styrt veldig godt inn til kaptein sabeltann

  163. Vi vil gjerne oppleve kardemommeby! Tur med trikken, hilse på tante sofie og besøke bakeren! og i år har vi “vår 2010”, siste sommer med bare ett barn. 🙂 hadde vært koselig å dratt dit før lillebror kommer. 🙂

  164. Som i mange andre hjem er Kaptein Sabeltann bare det beste.
   Så første prioriteringen for barna våre er Kaptein Sabetann.
   Dyra generelt er også et hit.
   Ja hva skal man si, hele Kristiansand Dyrepark er et paradis for barn og egentlig også voksne. det er jo noe for alle og enhver.
   Vi krysser fingrer:)

  165. ♡♥♡ De 5 Barnebarna våre i alderen 4-8 år ville blitt henrykt om de er heldig vinne denne herlige opplevelsen 🙂 og de ville nok blitt ekstra glade for å oppleve: KAPTEIN SABELTANN, JULIUS, KARDEMOMMEBY, MATING AV LØVER, KUTOPPEN & alt det spennende som er der. DYREPARKEN er jo en drøm både for voksne & barn, så den store 7 personer familien til min stedatter ville blitt kjempeglade om de fikk seg en opplevelsetur til DYREPARKEN i sommer ♡♥♡

  166. Hei hei 🙂 her i huset er det kaptein sabeltann show som står høyt på listen. Og løvene og tigerene 🙂 var der i fjor og han har snakket om det siden, så hadde vert utrolige kjekt med en tur der i år og 🙂 dyreparken er kjekk for både liten og stor 🙂

  167. Vi har ei lita ei som elsker kaptein Sabeltann og Kardemommeby, så det er nok det hun aller helst vil se. Jeg har veldig lyst til å se alt 😉 Har selv vært der når jeg var liten og det hadde vært stor stas å fått reist tilbake.

  168. Har to barn på 5 og 7 år som ikke har vært i parken ennå, så de vil nok ha med seg det meste;-). Men mating av løvene og kaptein Sabeltans spennende verden står nok høyt på ønskelista i denne magiske parken. Hadde vært gull å vinne de billettene til oss fem i familien:-)

  169. Vi fikk beskjed fra legen for en mnd siden at guttungen ikke har så kraftig allergi for dyr lenger og med medisin kan han få hilse på dyr og blir ikke dårlig bare av å være i nærheten av dyr. ENDELIG! Det har vært 11 tunge år for han, med allergi fra mat til dyr, astma og eksem fra han var født. Men det ser ut som ting går i riktig vei, så vi ønsker oss det her så veldig mye. Både storebror og lillebror(+mor og far/bonusfar) elsker dyr så vi ønsker oss veldig å se dyra og badeland 🙂

  170. Med to barn fra 2 til 11 år så vil vi veldig gjerne se alle dyra og badeland. Vi har opplevd en del triste ting det siste året så det hadde virkelig gjort seg med en tur til Kristiandsand. Har aldri vært der så vi krysser fingrene =)

  171. Jeg vil gjerne vinne for å kunne ta med meg mine to gutter på 4 og 3 år. Siden jeg er alene er ikke dette noe som er blitt prioritert med tanke på at pengene ikke strekker til. Min eldste drømmer om å se den sorte dame og se hvor kaptein sabeltann bor, mens mini elsker dyr. Så han vil se alle dyrene og aller helst gi alle sammen en kos. Men kutoppen er nok ennfavoritt for han. Jeg vil bare gi di opplevelsen og min favoritt er nok å se guttene glade og ha en drømme dag for dem der di får bestemme sammen hvor vi går og hva vi gjør i en fantastisk park som Kristiansand dyrepark

  172. Vi vil gjerne hilse på alle dyrene fra afrika, siden sønnen min er halvt afrikansk. D hadde vært morro å se dyrene fra farens hjemplass!:)

  173. Vi har et stoooort ønske om å dra til Dyreparken i ferien, vi er da meg, samboern min og våre nydelige små jenter på 3 og 4,5 år.
   Selv er jeg kronisk syk og går på AAP som da er % av lønn, så økonomien vår er ikke den beste.
   Vi håper vi kan spare til å dra til dyreparken i år, men kan da ikke bruke penger på annet og må sove i telt. Jentene har sååå lyst og det mest fristende er Kaptein Sabeltann og kardemomme by. Minsten er stor sabeltann-fan og vil gi smokken sin til selveste Kaptein sabeltann, noe vi alle gledegruer oss til;) Kardemomme by er noe både mor og barn elsker, vi kan alle sangene utenat og hører ofte på lydboken.
   Vi har dog aldri vært i dyreparken og håper vi får til dette i år! Ved å vinne biletter så kan vi uten tvil dra og tilogmed ha råd til å kjøpe litt mat og drikke i parken. Håperhåper:-D

  174. Vi var der i fjor og da var min datter 3 år og alt hun har snakket om det siste året er de store girafene og kardemomme by og ikke minst få kjøre med sabeltann båten så det er nok de tingene som hun hadde gledet seg mest til 🙂 og ikke minst tømmerrenna( som ble kjørt så mange ganger at jeg gikk ut av tellingen) og badeland 😀
   Virkelig det koseligste
   Familieparken en kan få oppleve i Norge 🙂

  175. Vi har aldri vært i dyreparken, men har utrolig lyst til å dra. Løvene, kaptein sabeltann og kardemomme by er høyt på lista! Å selvfølgelig sove i abra havn!! Gutta mine på 1år og 2år elsker å være sjørøvere

  176. Hadde vært gøy å ta med guttungen på 4,5 på en ordentlig tur i sommer. Han drømmer om å kunne få se løver og tigre. Og ikke minst Pinky og selveste kaptein Sabeltann. Mens a mor sjøl gjerne vil se Kardemommeby og alle dyrs selvsagt. Og ikke minst Julius.
   Krysser fingrene:-)

  177. jeg ønsker at min sønn skal oppleve kaptein sabeltanns verden og se båten. de større barna vil få glede i å bade og kose med dyr. vi voksne vil være fornøyde når barna våres er fornøyde 🙂
   hadde vært utrolig supert om vi vant disse billettene, for en glede for familien 🙂

  178. Har en sønn på 3 som bare elsker kaptein sabeltann 😀 Og så hadde løvene og krokodillene kommet på en fin andreplass 😉

  179. Det som hadde vært mest spennende å oppleve i dyreparken hadde nok vært mating av løvene og kaptein sabeltann! Men det hadde også vært kjempemorsomt for gutten vår å oppleve kardemommeby. Fortellingen om kardemommeby har han hørt på lydbok om kvelden siden han var bare 2 år 🙂 Må ærlig innrømme at jeg selv også hadde syns det var veldig gøy! 😉 Jenta vår elsker dyr, så å få se ei ekte løve hadde vært superstas!

  180. Hele parken er jo fantastisk, men 3åringen her er spesielt opptatt av dyr, så det gleder vi oss til å se 🙂 og med en pappa i rullestol, er dette en kjempe fin park å besøke, da det meste er tilrettelagt 🙂

  181. Har vært i dyreparken en gang før, men på vinteren. Hadde vært utrolig gøy å ta med småen til dyreparken på sommerstid så vi faktisk får se litt dyr 🙂 Tror de store sjiraffene og løvene var mest spennende 😉

  182. Uten tvil kardemommeby, spise ferske skillingsboller hos bakeren 🙂

  183. Vanskelig å velge en ting. Hele parken er høydepunkt 🙂 Men Kaptein Sabeltann showet og alle de flotte eksotiske dyrene, er virkelig en opplevelse for både store og små!!! Virkelig verdt å få med seg 🙂

  184. Hadde vært supert å komme til dyreparken med 3 – åringen vår! 🙂 Vi vil gjerne oppleve mitt lille afrika, jungelen og selvfølgelig kardemommeby da datteren vår hører masse på lydboken hjemme 😀

  185. Her ønsker femåringen å hilse på selveste Kaptein Sabeltann, ettåringen til bare å få sitte å nyte utsikten og leke i vannet, eldste på 18 gleder seg nok til å se igjen stedet hun var på besøk i som liten. Vi voksne gleder oss til ferie og god tid til å nyte parken i et bedagelig tempo:)) krysser fingrene!!

  186. Sebastian (3,5) vil veldig gjerne se Kaptein Sabeltann og kjører biler! Mathilde (2,5) har lyst til å besøke alle dyrene og si hei til dem. 🙂
   Mamma og pappa har lyst til å ha fornøyde barn på tur. 🙂
   Har lagt ut bilde av frøkna på Instagram.
   Fortsatt fin vår/sommer.

  187. Vi drømmer om Kardemommeby! Har aldri vært der før, enda vi bare bor noen timer unna.

  188. Dyreparken er en fantastisk plass for hele familien 😀 Jeg skulle tatt med meg min sønn på 5år og samboeren 😀 Vi skulle prøvd å få med oss alt! Selv om jeg vet det er Kaptein Sabeltann showet som står øverst på listen 🙂 etterfulgt av badeland og mating av dyrene 🙂

  189. Detta hadde vert så gøy. Me ville nok fått med oss Jungelbob, Kardemommeby og ikkje minst forestillingen Herli Land. Ellers vil ein jo helst ha med seg aaalt 🙂

  190. Jeg leser Kardemommebyboken for minsten før leggetid for tiden 🙂 han lever seg veldig inn i den, å prater mye om de forskjellige karakterene, så det hadde vært veldig kjekt å tatt han med der 🙂 forutenom det så tror jeg at dyrene og kaptein sabeltann blir en hit!

  191. Her hos oss leser vi Folk og røvere i Kardemomme by for n’te gang, guttene på 5 og 2 elsker den! Jeg vet at 5-åringen ville elsket å treffe røverne “live” og ikke minst ta trikken. Kaptein Sabeltann er selvsagt også en stor helt, og et besøk i Sabeltanns verden ville de nok husket lenge! 🙂

  192. Ønsker veldig gjerne å se kapteinsabeltann showet! Lille my blir fem i sommer og hun skal snart bli storesøster. Vi ønsker å gi henne og gjøre noe spesielt sammen nå før minsten kommer! Hun er fascinert av kapteinsabeltann og ikke minst av alle dyrene! Hadde blitt en super overraskelse <3

  193. Vi hadde gått for Kaptein Sabeltann, også for dyra, og da særlig giraffene. Det hadde vært helt supert!

  194. Det vi aller helst vil se er matingen av løvene og tigrene. Våre gutter på 5 og 2 år er helt opphengt i disse dyrene. Og etter at serien gikk på TV2 er de ikke mindre opptatt av Aslan og de som jobber i dyreparken 🙂

  195. Vil gjerne oppleve hele parken!:) Har vært hos dere én gang tidligere, og da fikk vi ikke tid til å besøke hele parken. Gleder oss til sommeren!:))

  196. Vi har aldri vært på dyreparken før, men det er et sted som vi har hatt lyst til i flere år! Med en gutt som elsker sjørøvere og ei jente som elsker dyr er dette et perfekt sted å besøke for oss! Og vi vil få med oss aaalt i parken! 🙂 men selvfølgelig om vi velger noen punkt, så må det bli mating av løvene, seilas, kaptein sabeltann show, kardemomme by, giraffene og jungelen! Og ikke minst badeland også for de små/store plaskerne mine! 🙂 det hadde vært supert å vinne billetter dit! Da hadde vi blitt glade :))

  197. Sønnen min (1,5) er begynt å bli kjempe interessert i dyr og sitter å lager dyrelyder mens han ser i boken, så da hadde det vært spennende å fått med seg dyrene. Også vil vi fått med oss kardemommeby (han elsker sangene). Han vært en fin ferie får oss lille familien 🙂

  198. Det ville vært helt fantastisk å vinne biletter til dyreparken.
   Har ei jente som er utrolig glad i dyr, så det å gå rundt å se på de ulike dyrene vil være i fokus. Det vil derfor også være spennende å se mating av løvene 🙂
   Har aldri vært i parken med barn før, så dette ville vært helt supert 😀

  199. Kunne gjerne tenkt med å se løvemsating og jubelemsshowet til kaptein sabeltann
   Ville vært helt fantastisk, kun da også tenkt meg å få med frøkna på 1 år og min søster og hennes gutt på 1,5 år, og han er en ordentlig kaptein sabeltann gutt så den hadde vært flott
   Men frøkna mi elsker dyr så vi krysser fingrene!

  200. Åå for en flott mulighet dette hadde vært å få vinne biletter. Vi er 4 barn og vi får ikke mulighet til å ta med alle med på ting da dette er så dyrt med mange! Vi har veldig lyst å se matingen av dyrene og minsten har aldri fått vært på sabeltann skipet, noe han ønsker seg mer ann alt! Gud så glad jeg hadde blitt for mine barn om vi kunne fått reist sammen !

  201. Kaptein sabeltann er jo så kul! Og den koselige lille byen kardemomme by er spennende, dyreparken skulle gjerne tatt med barna vår på 2 og 4 år som elsker dyr og nysgjerrige og liker å utforske parkene, jeg var selv der som 5 åring, parken har nok blitt større siden den gang 1990 🙂 håper vi vinner da tar vi med farmor også, så koselig å gjøre ting sammen med familien 🙂

  202. Her i huset er det Kardemommeby som er høyt i fokus, så det er det vi vil glede oss mest til å oppleve 🙂

  203. Hei 🙂
   Jeg har en som blir 2 år i mai, som ELSKER sabeltann! Så skulle vi dratt dit, er det sabeltann som må ses! Og apene, han er også veldig gla i aper 🙂

  204. Hei! Gutten vår på snart to år går rundt og brøler hele tiden. Løver er det helt store her i huset, og i det siste har ulver også blitt en hit 🙂 Pappaen hans var helt hektet på Kardemommeby når han var liten, så løveburet til Kasper, Jesper og Jonatan må absolutt besøkes, i tillegg til mating av løver og ulver 🙂 Også hilsing på giraffene tror jeg vil bli helt fantastisk. Ellers så er også mammaen i huset helt sprø etter dyr, så sommeropplevelser i dyreparken vil være en utrolig fin opplevelse for hele familien 🙂

  205. Vanskelig og velge, men kaptein sabeltann og alle dyrene blir nok de beste opplevelsene her:-)

  206. Dyrene, kardemommeby, tivoli, stemningen, kvalitetstid, badeland og selvsagt ungenes o’store helt kaptein sabeltann! Eldstemann(3år) skal gi tuttene til sabeltann i år, så det blir jo ekstra spennende å se om han faktisk vil legge de fra seg 😉

  207. Så vanskelig å velge! Minstemann hadde nok elsket å se på alle dyrene! Spesielt løvene! Storesøster er veldig interessert i alt som har med kardemommeby, så hun hadde nok storkost seg der! 😀

  208. Vi vil aller helst oppleve sabeltann showet sammen med våre 2 største (4,5 år og 3,5 år). Så selv de showene som liten og vi fikk ikke mulighet da vi var der i fjor.

  209. Kardemommeby, løvemating, “afrika”, tømmerrenna, sabeltann+++ 😀 håper å vinne 🙂

  210. Vi vil gjerne ha med alle 4 barna på 4,5,7 og 7 og se alle dyra, kaptein SAbeltann og i badeland.

  211. Vanskelig å nevne bare noen ting, men vi vil ut med skutene i kaptein sabeltann verden. Det rakk vi ikke sist. Ellers står Mating av løvene, apene og Kardemommeby høyt på lista. Våre to minste har ikke opplevd dyreparken enda, og vi har kjempe lyst å reise dit i sommer 🙂 🙂

  212. Umulig å velge en ting. Tros tigrene, apene og kaptein sabeltann vil være stor-favoritter 🙂

  213. Eg vil allerhelst sjå gleden til mine barn over å kunne sjå på alle dyra og kose seg ein heil dag i lag med mor, far og søsken. Og så er jo Sabeltann ein suveren vinner for 4 åringen i huset.

  214. Vi vil gjerne se alle dyrene, mating av løvene og geparden 🙂 og Kardemommeby selvfølgelig 🙂

  215. Sunniva og kaptein Sabeltann er Lillemor mest opptat av og storebror er det nok dyrene

  216. “Jakten på den magiske diamant” med kaptein Sabeltann, hadde vært midt i blinken for vår 5 åring

  217. Vi elsker å kikke på dyrene. Veldig fasinert av løvene. Også er det selvfølgelig Kaptein Sabeltann som er en av barnas favoritt. Hadde også vært moro å prøvd badeland, dethar vi kun sett fra Den Sorte Dame og ser veldig fint ut der.

  218. Vi gjerne oppleve mating av løvene, og alt man kan få til på en dag!! Sønnen vår er nett fylt 1 år, og eeeelsker dyr ♡ han kaller alle slags dyr for: BÆ! Hadde vært skikkelig stas å vunnet billetter for meg, papsen og liam! Vi er studenter og da er det ikke alltid slike fornøyelser strekker til 🙂 vi krysser fingrene!

  219. Vi er en familie på 3 og en i magen som kommer i juli, og vi skal til Mandal i sommer. Tenkte en tur innom Kristiansand og besøke det de har å by på her. Kaptein Sabeltann er første pri da det går i “hiv og hoj” hele dagen. Men ellers vil vi besøke så mye som mulig av alle områdene. Vi som er voksne har aldri vært der før heller, så vi gleder oss. Håper å vinne en dagsbilletter til familen

  220. Vi vil nok aller helst oppleve den glade stemningen i Kardemommeby 😀

  221. Hadde vært Morro å sett gepardene og så klart kaptein sabeltann showet. Har en stooe fan hjemme. Mens jentungen elsker dyrene.

  222. Gutten min på 6 år elsker Dyreparken. Spesielt Kardemommeby og Sabeltann. Så er det stas med dyr og bading. Perfekt for vår familie. Datteren på 2 år synger om Kardemommeby og om dyrene i Afrika. Så der hadde vært stort for henne også 🙂 Liøle Mathias på 6 uker, har ikke så sterke meninger enda.

  223. Min datter på 2,5 år var i dyreparken i fjor og det er ikke glemt så vi må en tur i år også. VI kjørte ikke den sorte dame så det er veldig viktig i år. Hun er veldig glad i dyr, kardemommeby og Sabeltann så vi har mye å gjøre når vi skal dit. Stor glede for både store og små den parken 🙂

  224. Det som hadde vært størst her i huset hadde nok vært å få se på alle dyrene som vi ellers bare ser i bøker, samt å få oppleve kaptein sabeltann på ordentlig! 😀 her er det bare jeg som har vært der, så det hadde nok blitt nesten like stort for mann som for barn 🙂

  225. Hadde vært Morro å oppleve gepardene, kaptein sabeltann og alle dyrene. Vi bare elsker dyreparken med alt innhold. Showet til kapteinsabetann hadde vært en drøm og fått sett.

  226. Beste opplevelsen for niesen min hadde nok vært løve mating. Hun er veldig opptatt av løver.
   Også hadde hun nok likt å sitte på i Den Sorte dame.
   Og ellers se de andre dyrene da hun er så glad i å se på dyr 🙂

  227. Sist vi var i dyreparken gikk jentungen glipp av reptilparken og slangene. Og det har vært svært sårt i ettertid. Så det hadde vært en stor glede for henne hvis vi kunne vinne billetter og dra igjen. Da må vi dra så hun får med seg matingen – det ville vært et minne for livet <3

  228. Gutteplutten vår var så snill og sendte smokken sin til kaptein Sabeltann, og hans største drøm for tiden er å besøke kaptein Sabeltann og prøve å få sett sin smokk. Og så er han helt frelst av apekatter så han håper å få sett det og 🙂

  229. Vil veldig gjerne oppleve den gode stemningen i kardemommeby også har vi en jente på 2,5år som elsker dyr☺☺:-)

  230. Dyreparken har så mye spennende å by på. Her i hus er det nok dyrene som er det morsomste. Hadde også vært gøy å fått testet badelandet. 🙂

  231. Her i hus venter vi en liten en til i august, og hadde litt av samme tanken og ønsket om å gjøre noe hyggelig med jenta vår i løpet av sommeren! En tur i dyreparken var planen! Da hun er en badenymfe, ville nok noe av dagen vært der (hvis været tillater det). I tillegg måtte vi vært og hilst på sjiraffene (som er en stooor favoritt). Karius og baktus teatret høres også ut som noe som ville falle veldig i smak!
   Det er mange ting både liten og stor har lyst til å oppleve, så spørs om det ikke også blir en dag 2 (og kanskje til og med 3!!)
   Krysser fingrene!! 🙂

  232. Det vi vil oppleve i dyreparken er nordiske dyr for gutta elsker å se ulvene, gaupa og elgen. Morro å se dyr som faktisk er her til lands. Og minstemann vil så gjerne på båttur i den sorte dame<3

  233. Løver og apekatter er favorittdyrene her i huset! “Sabelmann og pikky” hadde guttungen elsket å få sett:-)!

  234. Barna elsker dyra og Kaptein Sabeltann. Hi har kjempelyst til å se showet til Karius og Baktus og Sabeltann. Av dyrene, så er det tiger som står høyest på lista.

  235. Ungene mine har passert Sabeltann-stadiet men eksotiske dyr og badeland hadde vært midt i blinken.
   Vi har hatt lyst til å besøke Dyreparken, men økonomien setter en stopper gang på gang, å vinne billetter hadde vært midt i blinken!

  236. Hei! Vi er en familie på 5. 3 jenter i alderen 10 år, 6 1/2 år og 5 år, mamma og pappa. Minstemor vil gjerne i Kardemommeby og se på giraffer, mellomste vil gjerne mate løvene og seile med Den Sorte Dame, og vi alle vil gjerne se Kaptein Sabeltann-show.

  237. Det er jo så mye å velge mellom, men tror nok det må bli Kaptein Sabeltann og Pinky 🙂 Og Kutoppen tror jeg hadde slått godt ann hos lillegutt på 2, da han elsker dyr og gjerne skal snakke med dem 😉

  238. Alle dyrene er veldig spennende for lillemor nå, mens tømmerenna e storebrors favoritt <3

  239. Eg ynskjer å la våre tre søte små, Lilja, Birk og Raun å få oppleve ulvebrua. Kjenne på spenninga i slangehuset, vandre inne blandt små tjuvaktige aper, reise med zafaritoget, leike på Kutoppen. Ta ein skremmande rundtur i Miriams forheksede hus og avslutte med byfesten.

  240. Vi ville gjerne ha vært på Sabeltann showet – det har vi aldri vært på..
   To gutter på 6 og 8 – hadde vært helt topp for de.
   Ellers har jeg hørt Hakkebakkeskogen kommer – det tror jeg kan være veldig gøy!!
   Krysser fingrene!!

  241. Hele familien synes det er spennende med dyr – og da spesielt ved mating eller annet stell. Kanskje spesielt løvene og tigerene, men også de små apene. 🙂
   Må heller ikke glemme badeland og tømmerrenna som er veldig stas for barna! 🙂

  242. Vi har veldig lyst til å oppleve sabeltanns verden samt se på alle de eksotiske dyrene! For ikke å snakke om mating av løvene 🙂
   Håper vi vinner da vi trenger det såå sårt nå..

  243. Sønnen vår elsker kaptein sabeltann så hadde vært utrolig kjekt å ta båten til sabeltann og se hvor glad han blir da. Så liker vi veldig godt løvene og badeland. Ellers liker vi egentlig hele parken, vanskelig å velge en ting 🙂

  244. Vi har 3 små på 6, 4 og 4 mnd. Hvor de to eldste har vært i Kristiansand dyrepark. Og eldste er opptatt av ALT mens mellomste på 4 er mest opptatt av kaptein Sabeltann er det får ALLE penga 🙂 og i fjor sommer skulle han levere smokken sin til Sabeltann var blitt 3 år så da skulle han gi den til sin store helt, men klarte å falle og slå seg i ansiktet,skrape seg opp og få hjernerystelse så måtte bryte turen og smokken tilbake 🙁 og han var max lei seg, han hadde ikke fått møtt sin STORE helt som vi var på vei til da han falt. Så må bli det vi helst ville ha opplevd pluss levere smokken til helten sin 🙂 ( selv om alt i parken er en opplevelse)

  245. Kaptein Sabeltanns verden er veldig stas for vår 3 åring. Parken er fantastisk! Tipper at lille tusta vår på 1 år hadde synes det var spennende med dyrene!

  246. Jeg har en forestilling om at hakkebakkeskogen skal åpne i parken denne sommeren, så om det stemmer så vil jeg i alle fall det. Løven er minstemann sin favoritt, så mating av de. 12 – åringen liker norske dyr, og jeg digger giraffer. Sabeltann er litt for skummel, men en titt ned er nok av det gode, – og spøkelseshuset likte 12 – åringen godt i fjor.
   SÅ ja, takk, til hele Dyreparken Kristiansand!

  247. Har lyst til å oppleve/se så mye der, men har veldig lyst til å hilse på dyrene og gå litt rundt i Kardemommeby=)

  248. Vi drømmer om å oppleve alt! Men kanskje spesielt Kaptein Sabeltann og Kutoppen, samt alle dyrene. Har to go’jenter på 4 og 7 år, men bare eldstejenta har vært der før. Dette hadde vært den ultimate sommerferien for både jentene og oss foreldre. Vi krysser fingrene!:)

  249. Mine to små og jeg vil gjerne få oppleve Karius og Baktus og Kaptein Sabeltann 🙂

  250. Vi har aldri vært i parken så alt vil være en stor opplevelse for oss. Kardemommeby, kaptein sabeltann og alle dyrene hadde vært storveis for både liten og stor 🙂

  251. Hos oss er tror jeg det mest populære vil bli Kardemommeby og giraffene. Og selvfølgelig toget og badeland 🙂 krysser fingrene for oss 🙂

  252. Vår lille jente er så glad i dyr, så vi ønsker oss en tur der vi kan bruke MASSE tid med/ved dyrene.

  253. Det er så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre. Men mating av løvene er en stor favoritt. Så er det lillegutt her som helt sikkert blir i 100 hvis han får reise med Den sorte Dame. Jeg vil gjerne til Kardemommeby og alle har lyst til å bade. Selv om vi da trenger flere dager enn bare 1…

  254. Vi vil oppleve alt vi 😉 Har aldri vært i dyreparken. Så alt står øverst på ønskelisten 🙂

  255. 3 åringen vår et glad i Kaptein Sabeltann, så det hadde vært kjekt å få sett han og alle dyrene som er i parken.

  256. Kaptein Saaaaaaabeltaaaaaaaaann roper han på 2,5 år, og alle dyrene 🙂

  257. Vi har to jenter på 5 1/2 og 2 1/2 (veldig viktig med det halve året, i følge storesøster), hvor storesøster er veldig opptatt av heksa i Kaptein Sabeltann, og da følger jo selvfølgelig lillesøster hakk i hæl 🙂
   Skulle definitivt hatt med et show fra Kjuttavika og Abra Havn, og selvfølgelig en koselig tur i Kardemomme By. Ellers er jo alt av dyr stor stas! Som lillesøster sa på sin første tur i dyrepark i Danmark ifjor: ÅJJJ!! 🙂 <3

  258. Alle dyrene i parken er nok veldig gøy for jenta vår på 1,9 år. Hu hadde nok storkost seg i badeland også, og Kardemommeby og Sabeltann er også noe som fenget tror jeg.

  259. Å vi kunne selvsagt tenkt oss å sett alt, men Min eldste på veldig snart 4, sier han har lyst til å se en levende elefant, en tapir og en jaguar! 😉

  260. Kaptein sabeltann hadde 5 åringen i hus synes var kjempe gøy å få oppleve, og 1 åringen ville ha likt dyrene som de kan gå å klappe,Så hadde vært helt perfekt å kunne få oppleve den perfekte parken for store og små:-)

  261. Det vi må ha med oss når vi e på besøk er sjølvsagt, løvemating, Kardemommeby og kaptein sabeltann. Og helst alt det andre også.

  262. Vi vil oppleve kaptein sabeltann show og alt dyreparken har å by på hun største på 5 og mor elsker å kjøre tømmer renna og vi alle elsker å se på alle dyrene og ikke minst Karius og Baktus hadde vært veldig gøy

  263. Etter å ha lest både Kardemomme By og Dyrene i Hakkebakkeskogen i vinter ønsker vi å vandre rundt i Kardemommes gater og prøvekjøre trikken. Mine to små pirater drømmer også om å seile på de syv hav i Den Sorte Dame.

  264. Det vi aller helst vil oppleve er Afrika-delen samt de nordiske dyrene.

  265. Det kjekkaste me veit om er nok Kaptein Sabeltanns verden, apekattane og savannen. Emil blir 6 år, og kunne tenke seg ein forestillin med kaptein sabeltann.

  266. Ingen i familien har noen gang vært der, vi bor laangt unna, men i år har vi snakket om at det ville være kjempegøy å ta guttene med på Kaptein Sabeltannshow, da de er veldig opptatt av Kapteinen selv, og begge beg.å bli store nok til å huske opplevelsen! Det hadde vært STORT, så dette er verdt et forsøk! 😉

  267. Perfekt park for store og små, Har noe til hele familien:-)
   Her er det sabeltann og dyrene som er favoritter:-)

  268. Siden 3åringen ikke snakker om noe annet en løver så hadde det passet veldig godt med en tur til Kristiansand å se de 🙂

  269. Å få se alle dyrene for første gang i sitt liv for min lille sønn på 1,5 år hadde vært kjempemorsomt !

  270. Etter å ha bodd 5 år i Danmark flytter vi nå hjem igjen til Norge og jeg har lyst til at barna våre skal bli kjent med Torbjørn Egner sin verden og Kardemommeby som jeg selv har vokst opp med og som vi har lest mye om her:)

  271. Har barn på 16 og 10 år- så her er det spredt, men dyr er alltid gøy! Kaptein sabeltann show på kvelden er en opplevelse i seg selv- og badeland tenker jeg! Nå føre begge jentene ikke gidder være med foreldrene sine – hadde det vært gøy å ta en tur 🙂

  272. Det hadde vært helt fantastisk å vinne! Vi var der da jeg var fem år. Jeg eeeelsket Kaptein Sabeltann, så det er en av de tingene jeg absolutt har mest lyst til, å dra på en forestilling med Kaptein Sabeltann. Men selvfølgelig vil vi også besøke Kardemommeby, løvene og alt det andre egentlig! Min sønn på 20 mndr eeelske dyr! Hååååper på å vinne! 😀

  273. Vi er i dyreparken hvert år med våre tvillinger. De er nå 7 år å storkoser seg like mye hver gang 🙂 de bare rett å slett digger dyreparken 🙂

  274. Eg vil sjå kor gira dattera mi på 2 år vert av å sjå dei dyrene ho kun ser i bøkene sine(løve, giraff osv. )

  275. Vi har aldri vært til dyreparken men har snakket om det siden eldste datter ble født i 2009. Nå skal vi endelig ta turen nå i sommer! Vi gleder oss meste til å se dyrene, de er alltid spennende å se på! 🙂

  276. Hei. Har en 6 år gammel gutt hjemme som ønsker seg veldig tilbake til dyreparken og abra havn. Vi bodde i langemanns hus for 2 år siden. Da var jo guttungen bare 4 år og turte aldri se kaptein sabeltann. Men det har han veldig lyst til i år. Vet det hadde blitt en fantastisk ferie for store og små hvis vi kunne dra til dyreparken i år.

  277. Vi skal på vår første ferietur som en familie på 5.. Vil vil nok prøve å få med oss det meste, men løver, giraffer og Kaptein Sabeltann blir i hvertfall en høydare, vil jeg tro!

  278. Det meste i dyreparken er kjempegøy, men har en fantasi 1-åring i hus som bare elsker løver! Det hadde vært hans livs høydepunkt hvis han fikk se løven 😉

  279. har en kaptein sabeltann frelst gutt. så vi håper å få besøkt kaptein sabeltannsverden ihvertfall. utenom det vil vi jo se folk og røvere og bade litt også… håper virkelig vi får kommet oss til dere i år <3

  280. Jeg og min familie har ikke vært i dyreparken.. Så vil ville ha fått med oss alt om vi hadde vunnet..

  281. vil oppleve alt.. har en gutt som aldri har vært der og han elsker dyr og kaptein sabeltan 🙂 hadde vært kjekt å reist der i sommar! 😀

  282. ÅÅÅH, dyreparken!! Gleder meg allermest til den dagen jeg skal ta med barna mine i Kardemommeby 🙂

  283. Togtur i Afrika, en god runde hos Kaptein Sabeltann og co og å få et glimt av tigrene,- det står øverst på lista! 🙂

  284. Hei.
   Vi er en familie på 4 som skal til dyreparken i Kristiansand i sommer, og det hadde vært supert å vinne billettene!
   Det vi ønsker aller mest er selve dyreparken, Kardemommeby (barna har Torbjørn Egner-år i barnehagen i år) og Kaptein Sabeltann.

  285. Endelig skal vi ta turen ned til Kristiansand. Har låvet barna kaptensabeltan i 3 år nu, men på grunn av en lille bror som plutselig ventet sin ankomst så har det blitt utsatt så gler oss veldig til å se 25 års jubileums forestillingen. 🙂

  286. Det jeg har aller mest lyst til å se er alle dyrene for ikke å snakke om kaptein sabeltann showet. Ja og selvfølgelig det å kunne gi datteren min en skikkelig ferie i år som ikke bare tilbringes hjemme

  287. Det beste er å se øynene og ansiktet til barna mine når de treffer de ulike dyra og hvordan de gleder seg når vi snakker om dyreparken og se de ulike dyra og selvfølgelig abrahavn og kaptein sabeltann og favoritten Tobias i tårnet:)

  288. Å se løvene og kaptein sabeltan er de høyeste ønskene til min gutt på 3 år og for han på 8 er tigrene ett høyt ønske.

  289. Det hadde vært veldig moro å besøkt Kardemommeby! Jeg husker veldig godt at jeg var i dyreparken for maaange år siden, og har lyst til at jentene mine skal få oppleve alle dyrene og det andre morsomme parken har å by på:-)

  290. Favoritten til mine barn var oteren, showet i Kardemommeby og kaptein sabeltanns verden:-) den mellomste gutten min gleder seg til den laaaange sklien som du finner i gompeland:-)

  291. Kaptein Sabeltann og hans verden er øverst på ønskelisten hos mine gutter!

  292. Vi er en familie på 4. Med to jenter på 2 1/2 og 5 år.
   Det morsomste for dem er selvfølgelig å SE dyrene og kaptein sabeltann. Et stort bonus vil jeg tenke meg er å få ta på dyr å mate de å se hvor store de egentlig er i virkeligheta! Spesielt siraff som er gromt for hu minste 🙂 har planer å reise dit i år. Men tror det kan koste litt da vi må kjøre fra Søndre Land. Så ser ann hva sommeren bringer…

  293. Har veldig lyst å se kaptein sabeltann og kardemomme by 🙂 vi er også en dyregla familie så alt frister 😉

  294. det vi aller helst vil oppleve er å se den gleden sønnen vår har av alle fasilitetene i dyreparken og kunne ta med oss noen for å få oppleve denne fantastiske parken! mannen min hadde før 2011 aldi vært der men da var jeg høygravid og opplevelsen ble ikke den samme:( så nå håper vi på å få oss en tur i sommer for å oppleve denne kjempe kjekke parken med løvemating dyreskue badeland kaptein sabeltann kardemommeby familieminner og familiegleder som står på rekker og rad <3
   hadde vært supert å vunnet disse billettene:)

  295. Vi er besteforeldre til 5 herlige “sjørøvere”….vi er helt frelst i den stemningen dere har og blir som unger hele gjengen.
   Sabeltannshowet er høyest på ønskelista for oss…..fantastisk moro !!!!

  296. Kaptein Sabeltann! Om det er lillemor eller Far i huset som ville kost seg mest er uvisst

  297. 5 billetter hadde vært drømmen for meg.. Og barna. Hehe. Som alenemor,så utgår Desverre slike dyre ting. Vinner vi billetter,så skal minstesnuppa levere smokkene sine til sabeltann,vi skal ta tømmerrenna altfor mange ganger,spise tacobuffe,besøke kutoppen og landsbyen til sabeltann,Kardemommeby og spise kanelsnurrer til vi har kost oss glugg. Avslutter oppholdet med en tur i badeland. Da tenker jeg barna har et minne for livet 🙂

  298. Me er ein familie på to voksne og tre barn som vil sjå Kaptein Sabeltann showet, alle dyrene og bade i dyreparken for første gong 🙂

  299. Kristiansand er våre 3 barns drømmested. De to foregående årene har de vært i Dyreparken – hvor glade barn har kost seg i badeland, med alle de forskjellige dyrene, i Kardemommeby og ikke minst hos Sabeltann. I år står Sabeltanns show på kvelden høyt på ønskelisten hos tvillingene på 4 da de var for små i 2012 da storesøster så det, i fjor var vi på besøk i juni – så om de får oppleve det i år ville det være toppen av lykke!!!

  300. Dyreparkwn har en spesiell plass i hjertet vårt fordi det har betydd så mye for mellomstore sønnen vår som har vært mye syk. Siden 2 års alderen har han vært en av dyreparkwn sig ikke minst Kaptein Sabeltanns største fan;-)

  301. Har ei som heter Sunniva. Som har lest Kardemommeby mange ganger de siste årene, og mener selv hun er Sunniva i kaptein Sabeltann 🙂 de siste årene har hennes største ønske vært å feire dagen sin i dyreparken. Med å vinne de billettene ville det blitt mulighet for det, og vi kunne tatt med hele familien.

  302. Her er det nok Sabeltanns verden som er høyest på lista! Det hadde vært sååå artig med en tur til Dyreparken for hele familien på 5! :-))

  303. Mine to små på 1 og 3 år hadde digget å se alle de ville dyrene live og ikke bare i bøker, og klappe de løse dyrene 🙂

  304. me vil se kaptein sabeltann show… hu littla kan få oppleva dyr i live.

  305. Det vi synes er det beste med dyreparken er den gode stemningen:) kaptein sabeltanns verden og dyrene er favorittene:)

  306. Kaptein Sabeltann 😉
   Alle dyrene 😉
   Kardemommeby 😉
   …..stort sett alt som parken kan by på….dyrene er sjølvsagt eit høgdepunkt!

  307. Kardemommeby, kaptein Sabeltann, og se på dyrene. Har ikke vært i parken siden jeg selv var lita,så er på ferieønskelista mi for årene som kommer 🙂 tror jentene mine hadde storkost seg i dyreparken 🙂

  308. Vi er en gjeng på fire som skal i dyreparken for første gang. Eldstemann gleder seg til å sjå sabeltann. Minstemann gleder seg til å sjå apekattene 🙂

  309. Mine to små på 4 og 2 år snakker hele tiden om at de vil reise til dyrehagen for å se på alle dyrene og for å besøke kardemommeby.

  310. Har en på 2,5 år som vi gjerne vil skal få oppleve alt i dyreparken og i vannparken:)

  311. Å kunne reise hele familien til dyreparken er en drøm i seg selv. Vi venter barn nummer 6, så turer for alle i dyreparker o.l. er et stort innhugg i den daglige økonomien. Derfor har vi ikke vært der på mange år, og spesielt minstejenta som elsker alt som har pels ville frydet seg over både giraffer og løver, såvel som elg og smågriser. Sabeltann er foreløpig en liten (!), farlig mann. Så det hadde nok vært stas å se han også. Dog litt på avstand. Noe sier meg at selv de litt større på 10 og 12 også ville likt et Sabeltanngjensyn.

  312. Vi vil aller helst oppleve å se barnas glede ved alle tingene. Men om jeg skal nevne en ting så tror jeg at Kardemomme by står øverst på lista.

  313. Vi skal til Kristiansand en uke til sommeren og hytta er alt i boks, det eneste som mangler er billettene! Så å vinne disse hadde vært midt i blinken 🙂 vi skal prøve å få med oss alt de dagene vi er der, men øverst på lista står nok båttur med skuta og jungelen!!!

  314. Var selv i dyreparken som lita jente. Det er en drøm jeg har å ta med familien til dyreparken. Det vi gleder oss mest til er nok egentli å se alle de forskjellige dyrene! Og ikke minst kaptein sabeltanns verden da minsten har blitt veldig glad i kaptein 🙂

  315. Vi gleder oss til å se gepardene som kommer til dyreparken i år! 😀
   Og selvsagt er det alltid stas med Kaptein Sabeltanns verden- og å få kjøre med Den Sorte Dame 🙂

  316. Jeg har en drøm å det er å få en mulighet til å ta med meg min familie på ferie. Jeg har minste inntekt å har derfor aldri rå til å resie vekk med mine barn. Han minste er sabeltann frelst og han eldste er glad i dyr så å vinne billtter til det hadde vært helt konge. Hilsen ei mamma med håp om litt vinnerflaks slik at jeg kan få gitt mine barn en opplevelse og ikke minst noe å snakke om i barnehagen og på skolen når ferien er over. <3

  317. Vi ønsker å se løvemating, Karius og Baktus forestilling og generelt dyrene!:)

  318. Me vil gjerne sjå ekte giraffar og løver og alle dei andre dyra og så vil me kjøre trikk i Kardemommeby og besøke røvarane sitt hus 😉

  319. Hei. Supert med slike konkurranser 🙂 Vi er en familie på fem som aldri har vært i Kristiansands dyrepark. ( Eller det vil si jeg var der som barn, det året Julius var barn, noen år siden 🙂 ) Med tre barn i alderen 7-14 så gleder vi oss til alt, dyrene, Kardemommeby, Kaptein Sabeltan og alt annet 🙂 Krysser alt av fingre 🙂

  320. Alt egentlig:-). Datteren på 5 har ikke vært der før, men ønsker seg veldig en tur:-).

  321. Her er det Kaptein Sabeltann som gjelder, og et besøk i Kaptein Sabeltanns verden hadde vært helt topp. Hakkebakkeskogen gleder vi oss også til å kunne få oppleve 🙂

  322. Hos oss er det garantert dyrene som hadde vært det gjeveste! 🙂 Har endelig gutt som eeeeelsker alle dyr, så både mating av løvene, og ja, alt annet er bare midt i blinken! 🙂

  323. Ja vi har tenkt oss dit i sommer og mine små vill sjå alle dyrene, litt skumle sabletann, kardemomme veldig, bade og kose seg…. Prøve litt aktiviteter…. Mor og Far gleder seg også……

  324. Hadde vi vært heldige å vinne billetter til hele familien så hadde vi endelig kunne fått besøkt dyreparken! Barna har hatt lyst til å besøke parken i flere år, men som en stor familie har vi desverre ikke fått til det.. Vi hadde helt klart brukt mest tid på å få sett alle dyra! Og ville også prioritert å titte innom Kardemomme by og Kjuttaviga! 🙂 Det hadde vært utrolig moro og overrasket barna med tur til dyreparken i sommer! 🙂

  325. Å! For en drømmepremie! Vår eldste sønn har så lyst til å dra i dyreparken, men grunnet 4 (!) Vannlekasjer i vinter ser det ut til at budsjettet ikke strekker til. Dersom vi er de lykkelige vinnerne tror jeg løvematingen, kardemommeby og kaptein sabeltann vil Være høydepunktene! Hilsen en spent mamma! [email protected]

  326. Vil førdt og fremst se de norske dyrene, sprsielt vår majestetiske elg. Og kaptein sabeltann 😀

  327. Har en 4-åring som elsker sjørøvere og selvfølgelig er favoritten Kaptein Sabeltann! Så gleder meg virkelig til å ev se hans fjes om han kommer til den “ekteste sjørøveren” av alle som han selv sier! 🙂

  328. Vi ønsker mestvå hilse på de nye geopardene, og å kose oss i kapt. Sab. Verden…;) og kanskje en kapt. Sab. Forestilling på kvelden… Vi venter nr 2 i Juni, og med en pappa som akkurat er ferdig på sykepleierskolen blir det mye hjemmesommer i år pga. Økonomi… Så en tur i dyreparken ville nok vert toppers – spesielt for snuppa vår på 4;)

  329. Vi har lyst å oppleve ALT.
   Men mating av dyrene, å da veldig gjerne Løvene er høyest på listen.
   Å så er det jo Kardemommeby og så ropes det her Badeland 🙂
   Det hadde vært så moro og kunne tatt å reist med mine 2 sønner, den ene sin samboer og barnebarnet mitt i sommer, det er planen men vi er ikke helt sikker enda.
   Men hadde lykken vært med oss her, så vil det garantert bli sommerferie i Kristiansand.
   Krysser fingrene og håper.
   Ønsker alle en flott uke videre.

  330. Vi vil veldig gjerne se kaptein Sabeltann. Satt nettopp og så en episode av den på barne tv og min lille jente på snart 2 år forlangte “Meg vil se Kaptein Sabeltann en gang til, mamma! Hiiiiv og hoi!” med dans og armbevegelser og det hele 😉
   Ellers hadde det vært veldig gøy å se alle dyrene også, særlig løvene.

  331. Har to småtroll som elsker dyreparken. Kaptein Sabeltann er jo den store helten, så abrahavn er deres Store drøm.

  332. Storesøster liker veldig godt kaptein sabeltann, så hennes store ønske for sommeren er å besøke han! 🙂
   Lillesøster er apekatten i familien, og liker veldig godt apekatter også 😉 så hun ville nok elsket apekattene! og dette blir første gang for henne i dyreparken 🙂

  333. Kaptein sabeltann for minsten og alle dyrene for hun eldste som elsker dyr 🙂 og badeland for alle sammen!
   Kjempe koslig i dyreparken for alle både store og små. Skikkelig kose og kvalitetstid for alle sammen!

  334. Vi skal i dyreparken i sommer og her blir det nok dyra og sabeltann som er mest populært for både store og små:)) håper på vinnerlykke:-)

  335. Jeg har lyst til å se på de nordiske dyrene, da vi gikk glipp av de når vi var der.

  336. Det vi ønsker aller mest er å se kardemommeby! Var der når jeg var liten, og det husker jeg enda som noe veldig spesielt. Nå vil jeg vise det til datteren min før hun blir storesøster til høsten. Det hadde vært stor stas 🙂

  337. Hun yngste på 6 har ikke vert i dyreparken enda . Men det som gjør mest innrykk foruten dyrene er faktisk de fantastiske skuespillene som foregår rundt om i parken på dag tid, gutten husker tante Sofie for hun hadde snakket med han da han falt å slo seg, jentene husker brannen å Tobias i tårnet og røverene !

  338. Har veldigt lysst å sjå når løvene får mat. Har en gutt på 9 år og en jente på 2 1/2 år. Alt er jo kjekkt i dyreparken

  339. Om eg skal plukke ut en ting må det bli kaptein sabeltann showet med ungene og samboer 🙂 hadde gleda både store og små her. Og har vært et stort ønske lenge 🙂

  340. Oi, her måtte det scrolles! 😉
   Jeg kunne godt tenke meg å ta med 2-åringen til Dyreparken for første gang. Hun ELSKER dyr og får ikke nok av det, tror særlig hun vil like apekattene man kan gå inn til. Og kanskje noen av forestillingene. Og tømmerrenna. Og alt det andre. 😀

  341. Eg vil oppleve alt men spesielt kaptein sambeltan. Har aldri vært i dyreparken så vail se alt med mine 2 små:)

  342. Gutten min på 5 år har kjempelyst å ta en titt på selveste Kaptein Sabeltann 🙂 Datteren min på 3 har mest lyst å se på løvene og de andre dyrene 🙂

  343. Hvis jeg må si noen få ting så må det bli maling av løvene og tigrene. Og det at man kan hilse på smådyr på nærthold.

  344. Siden lillemann elsker Kaptein Sabeltann, så må nok showet hans være vårt største ønske. Har veldig lyst til å oppleve alt i parken, det har vært en drøm i mange år å reise dit på ferie.

  345. Favoritten hos oss ville nok ha vært å besøke Kaptein Sabeltann! Eldstemann var syk da vi var i Dyreparken, så han orket ikke holde seg våken til showet… 🙂

  346. Jenta på snart 4 år er fortapt i de barske sjørøverene og bursdagssangen ” vi er dine venner i verden…” vill hun gjerne ha fremført på scenen på selve dagen!!! Vi foreldre gleder oss max:) billetter til denne dagen hadde vært gull:)

  347. Har gode minner fra mitt eget besøk i dyreparken da jeg var liten, så det hadde vært utrolig morsomt å få skape gode minner sammen med vesla også 🙂 Dyr er veldig populært her i huset, så det hadde vært stas å få med seg løvemating og oppleve de små dyrene på nærmere hold. 😀

  348. Kardemommeby og Katius og baktus måtte det bli for 5åringen , han har nrmmelig en besse og Mo som har tatt bilde utenfor tårnet til Tobias, tenk å komme hjem med et egent bilde i bagasjen ?

  349. Åå det må være og få treffe kaptein sabeltan☆ få være me en tur i skuten og se showet !!☆☆ så er vi veldig glade i kardemomme by 😉

  350. Vi har en gutt på 3 år som nettopp har blitt storebror. Han synes nok det å bli storebror ikke er så lett så en tur til dyreparken hadde vært en fin gave og opplevelse for ham og oss. Han er veldig glad i kaptein sabeltann så et besøk til den Sorte Dame står øverst på ønskelista:)

  351. Kaptein Sabeltann er en favoritt om dagen men det er nok dyrene som blir mest spennende men “mamma” gleder seg til Kardemommeby.;)

  352. Vil oppleve Kaptein Sabeltann og showet, samt badeland. Var der med sønnen i fjor, men vi kom akkurat en helg for sent til å få sett noe til Kaptein Sabeltann. Og jentungen vil så gjerne i badeland igjen, hun har måtte flyttet fra Kristiansand og savner Badelandet.

  353. June Aurora elsker kardemomme by. Hun ser film, hører på CD og kan fortellingen forlengs og baklengs. Hun fortjener virkelig en tur dit sammen med oss andre.

  354. Ååå dyreparken ♡♥♡♥
   Vi har såå lyst å dra dit snart! Gutten vår ELSKER dyr, så jeg tror han hadde stoorkost seg. 😀
   Han er veldig glad i løver, så mating av løvene måtte vi definitivt fått med oss. Ellers er det Kutoppen og kaptein sabeltann som også er veldig viktig å få med seg :)) hadde vert helt suupert å vinne billetter dit :-D☆★♡

  355. Kardemommeby er veldig poppis for 5-åringen her i hus! …Og alle dyrene… og badelandet… og og og….!! Går det an å velge?

  356. Vi har en liten på 1,5 år som elsker dyr! Han hadde elsket å få sitte i vognen å se på alle dyrene og spesielt løve og apekatt er “poppis”! Mammaen drømmer nok om Abrahavn og kaptein Sabeltann, men det blir nok mer for oss voksne 😉

  357. Her er nok mor den ivrigste fan’en av Dyreparken og Abra Havn. jeg synes at Abra Havn er et eldorado for barn på både dagtid og kveldstid. og så er det så utrolig tilrettelagt for barna. Jeg digger vekkingen kl. 8 i Abra Havn, og gjerne inkludert en sjørøverfrokost. det var stor stas i fjor! gleder meg til vi skal til bake i sommer!!

  358. Oj, dette så spennende ut! Vi skal i dyreparken med vår datter på snart 2 år og skal treffe tre fettere der. Vi kjører fra hver vår kant av landet for å dele denne opplevelsen! Vi gleder oss mest til å se alle dyrene også byfesten i Kardemommeby såklart! Hadde vært supert å vinne biletter!!!

  359. Hadde vært kjempe med en tur i Dyreparken. Mine 4 gutter hadde blitt
   kjempeglad for en tur i badelandet og sabeltanns verden.

  360. Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn, som denne sommeren får det travelt med flytting og både skole/barnehage bytting. Så det hadde være utrolig kjekt å kunne overraske de to med billetter til Kaptein Sabeltann, som er den absolutte favoritten til sønnen min på snart 6 og dattera min på 3år 😀

  361. Har ikke vert i dyreparken siden jeg var liten jente, veldig gode minner som jeg gjerne vil gi våre jenter! Hadde vert utrolig gøy

  362. Vi er en familie på fem vi har barn på 13,5 og 4 år.
   Vi var i dyreparken for første gang for 3 år siden. Jeg og mannen min elsker di små pippi-apene. Størstegutten liker fart og spenning i badelandet men også løver og tigre. jentene våre elsker kaptein sabeltann og tivoli, nei dette hadde vært sååå supert for oss. Virkelig noe for alle her!!!

  363. Selveste Kaptain Sabeltann i egen person og hans verden hadde vært stort, samt Kardemomme by med de koselige innbyggerne, Afrika, Geparder og gjerne så mange som mulig av de andre dyrene.

  364. Med tre små gutter på tur vil løvemating, bob bane og Sabeltann stå høgt på lista av ting som må gjerast i dyreparken i år!

  365. Jenta vår elsker kaptein sabeltann så blir nok en lang tur der inne. Hu liker oteren også, men hu liker jo egentlig alle dyra så må jo få med oss deg meste:-) men kaptein sabeltann som er viktigest.

  366. Kardemommeby’s opplevelser ville vært helt fantastisk for min lille prins på snart to år og meg.
   Han er veldig glad i å klatre over alt og utforske verden. Med mat servert fra spennende mennesker ville det vært ekstra gøy.
   Teater og skuespill er noe han nettopp har oppdaget, og han elsker det., og følger godt med, smiler og ler.
   Vi ønsker oss veldig en tur i til Kardemommeby i sommer, men ettersom mor er alenemor er ikke sommerbudsjettet stort nok til inngangansbillet+ alle de fantastiske begivenhetene i dyreparken. Derfor håper vi veldig på å kunne vinne, dette ville blitt vår fineste drømmeferie.

  367. Sabeltanns verden står nok øverst på ønskelista til minstemann, og deretter Kardemomme By

  368. Har en sønn på 7 som jeg skulle tatt med meg og kost meg på ALT vi kunne se og gjøre 🙂 Hadde vært såååååå herlig å kunne gjort det for han og med han <3

  369. Sist vi var i dyreparken (2012) var frøkna på 3,5 år syk. Hun gledet seg stooort til å få sett Kardemomme By. Kjøre trikken, se om hun fant tante Sofie, røverne, gå opp i tårnet til Tobias osv. Når vi var 10 min. unna Kardemomme By sovnet hun i ren utmattelse og gikk glipp av alt sammen. Siden vi var i følge med en annen familie kunne vi ikke ta turen tilbake bare for hennes skyld. Nå er jeg student og må nok vente til pengene kommer litt mer på vår side. Jeg skulle ønske jeg kunne sagt til henne at i sommer skal du få se Kardemomme By!! <3 Jeg vet hun hadde jublet så du nesten hadde hørt det fra Nøtterøy til Kristiansand <3

  370. Sist vi var i dyreparken (2012) var frøkna på 3,5 år syk. Hun gledet seg stooort til å få sett Kardemomme By. Kjøre trikken, se om hun fant tante Sofie, røverne, gå opp i tårnet til Tobias osv. Når vi var 10 min. unna Kardemomme By sovnet hun i ren utmattelse og gikk glipp av alt sammen. Siden vi var i følge med en annen familie kunne vi ikke ta turen tilbake bare for hennes skyld. Nå er jeg student og må nok vente til pengene kommer litt mer på vår side. Jeg skulle ønske jeg kunne sagt til henne at i sommer skal du få se Kardemomme By!! <3 Jeg vet hun hadde jublet så du nesten hadde hørt det fra Nøtterøy til Kristiansand <3

  371. Vi er en familie på fem. Minstemann i huset elsker løver og Sabeltann. Jenta vår ønsker å besøke hakkebakkeskogen og eldste mann vil gjerne besøke badeland:-) Vi foreldre ønsker oss bare en super dag i dyreparken:-):-)

  372. Vår snuppe som blir 4 år snart skal få Dyreparken-opplevelse m/overnatting som bursdagsgave. Hun blir også snart storesøster og fortjener litt ekstra oppmerksomhet før hun må dele oss med lillebror 😉
   Vi vil gjerne få med oss Kaptein Sabeltann forestilling + så mange dyr som mulig, for det er noe hun elsker 🙂

  373. Har ei jente på snart 5 som ennå ikke har vært i dyreparken, så vi er spent på alt! Men tror Kasper og Jesper og Jonathan kommer til å gjøre størst suksess 🙂

  374. Å oppleve dyreparken med vår 4åring hadde vore fantastisk! Han ville nok aller helst ha sett på dei ville dyra, og eg trur han hadde blitt veldi overraska over å sjå Kaptein Sabeltann i levande livet!

  375. 5åringen vil gjerne se på Herliland, syvåringen vil se på løver og klappe geiter og minstefrøken vil gjerne se en “svivaff” (giraffer)
   Jeg vil gjerne bare se på barna som koser seg og kjøpe glass i Kardemommeby.
   Har delt bilde på instagram (hidjey)

  376. Hei,
   Har gode minner fra dyreparken og ønsker å dele disse videre med barnet vårt. Det jeg ønsker å oppleve i dyreparken er dyre presentasjon av løvene og tigrene.

  377. Har aldrig vært der så hadde vært super gøy og hatt med Nathea datteren min på 8 og Odin sønnen min på 8mnd:) vi ville ha opplevd alt vi hadde rukket gå gjennom;)

  378. Storebror har fått sansen får Kaptein sabeltann så det blir vel det som hadde vært hoved atraksjonen, pluss at han nærmere seg klar for å gi fra seg smokken sin og Kaptein Sabeltann er så kul at han skal få lov til å få den.
   Løvene er også imarri tøffe dyr:)
   Det hadde vært stor stas å vunnet:)

  379. Hei 🙂
   Om vi skulle dratt til dyreparken hadde noe av de største tingene for våre 2 små vært å sett løvemating, klappe geitene, sett kaptein sabeltann og fått låv å sittet på den, Kardemommeby og ikke minst kutoppen 🙂
   Jeg krysser fingre og tær 😀 vi har aldri vært i badelandet så det hadde også vært kjempe moro 🙂

  380. Det ville vært fantastisk for mine tre barn på 5, 3 og 1 år å få oppleve helheten av parken. Hilse på dyrene på nært hold og ikke minst møte film-heltene i sabeltann og kardemomme by. Ikke noe ville gledet dem mer enn en slik tur. Jeg håper jeg kan gi dem det 🙂 Vi er 5 personer i familien.
   Mvh Stian m/fam

  381. Tuva 3 år har planlagt å gi smokkene til Kaptein Sabeltann ( noe mor støtter 100%). I tillegg vil hun gjerne møte politimester Bastian. Vi var der i fjor sommer og allerede da ble hun superbegeistret for både folk og dyr. Vi vil gjerne dele det med hennes to søskenbarn på 2 og 4 år om mulig. Skape minner for dem sammen da de bare r 3. Vi vil og veldig gjerne oppleve badeland som vi aldri har vært i. Så ja takk!!! Vi tar gjerne imot billetter!!! Mvh Trine

  382. Gutten vår har veldig lyst å se gepardene, og ikke minst teste ut tømmerrennen! 🙂

  383. Det er vanskelig å velge noko spesielt , for trur heile parken er ein kjempeopplevelse. Men for min eldste ville nok Kaptein Sabeltann vere favoritten, for min minste alle dyrene. Vi krysser fingrene hele familien.

  384. Vi vil oppleve trikketuren i Kardemommeby!
   Det er det 4 åringen husker aller best fra den ene gangen vi har vært der 😀
   Kanskje vi klarer å få hun til å levere nattasmokken til Sabeltann i år?
   Lillesøster vil nok synes at dyrene er meget spennende å se på 🙂
   Krysser fingrene 🙂
   Camilla, [email protected]

  385. Oj, for en fin premie! Vi kommer nok til å dra dit uansett i år, men hadde vært stas å vinne da! Kaptein sabeltann står nok aller høyest på lista for oss 🙂 Skulle gjerne få lurt tre-åringen til å kvitte seg med smokkene der også, hehe.

  386. Tror det er helhetsopplevelsen som frister. At det er noe for ALLE både store og små. Dyrene selvfølgelig og Kardemomme by og alt annet også for den del.
   Hilsen An Mo
   ([email protected])

  387. Oppleve dyrene generelt og kardemommeby! Ellers kunne man vel trukket fram alt som er der, det virker jo som tidenes mest barnevennlige sted! (har aldri vært der selv).

  388. For meg selv er det Sjiraffene som er det viktigste. Jeg har en ting for sjiraffer hehe.
   Mannen min vil helst kjøre jungelbob’en hele dagen, yngstejenta liker best ørkenrevene og lemurene, mens eldstejenta helst vil se gauper, løver og tigere.
   Vi skal ikke reise noe sted i ferien i år pga økonomien, så det hadde vært full jubel i stua om vi hadde kommet oss til Dyreparken!!
   Her er det bare til å krysse fingrene! 🙂
   Mvh Siv ([email protected])

  389. Kaptein Sabeltann show og mating av løvene står øverst på lista til gutta boys her:) Hadde vært supert og vunnet billetter og kunne reist dit i sommer 🙂

  390. Gi smokken(e) til Kaptein Sabeltann, besøke Kardemommeby og generelt se på alle dyrene er det som står høyest hos oss. Hadde vært helt topp med en ferietur til dyreparken i sommer! 🙂

  391. Ville ha besøkt heile parken. Alt frå å sjå dyra, Kardemommeby, Sabeltann sitt show og badeland. Vi har aldri vore der før .

  392. Vi vil aller helst se på kaptein sabeltann, skal ha med våre to små på 4 og 2:)

  393. Det er så mye å oppleve i parken, men tror kutoppen vil slå mest an hos frøkna mi på 2 år 🙂 Både rutsja gjennom taket, bilene og dyrene på kutoppen vil vi oppleve.

  394. Ønsker å se hele parken, sist ble det så kort tid at vi ikke rakk mer enn sabeltann og kardemommeby.

  395. Alle dyrene og kardemommeby ville nok vore populært her i gården. Har nettopp lest boka og har sett det på teater 🙂

  396. Her er det kaptein sabeltann, badeland og dyrene generelt som står på “ønskelista” 🙂

  397. Har ei som har slutta med smokk og bare venter på og kunne levere den til Kaptein Sabeltann. Så det må bli det vi helst vil se;-)

  398. Kaptein Sabeltanns verden er den sikre vinner hos oss, men Kardemommeby og Kutoppen er også veldig koselig:)

  399. Hjå oss vil yngstemann sjå att sebraane som han er særs fascinert av og jentene ynskjer å teste fornøyelsar i møte med mellom andre Dreggen og Fyrtårnet. Vi to gamlingane synst det er flott å kunne veksle mellom dyrevisittar og andre aktivitetar i parken.

  400. Hei 🙂
   Vet at min sønn (5) ønsker å komme til Sabeltann’s verden, Kutoppen og Kardemommeby 🙂 Ønsker selvfølgelig også å få med oss resten av parken!!!! 🙂

  401. Hei det vi vil se mest må vel være alt. Da jentene våre ikke har vært i dyreparken, eldste jenta vil nok se alt i fra dyrene til kaptein sabeltann og minste jenta ville nok likt og sett på alle dyrene

  402. Har en gutt på snart 2 år som eeeeeeelsker Kaptein Sabeltann. Hadde vært kjempegøy for han å få kjøre Kaptein Sabeltanns båt. Har også en jente på snart 8 år som er veldig glad i Kardemomme by 🙂

  403. Her er det nok Sabeltannshowet og løvene som hadde vært helt supert for 3 åringen vår! 🙂 Har aldri vært i dyreparken noen av oss så det hadde vært heltfantastisk!

  404. Her er det som alltid, sabeltann og løvene som står høyest på ønskelista. Og så kommer nok kutoppen og kardemomme by like etter. Vi gleder oss stort til å reise nedover i år også og håper på å vinne disse billettene 🙂

  405. Vi ønsker å sjå sabeltannsshow med guten vår som fyller seks år og jenta som blir 11. Dei har ikkje våre i dyreparken so løvene og Julius er favorittar

  406. Har ei datter på 13 mnd som elsker dyr,
   bading og kaptein sabeltann.. svinger seg rundt og jammer med, da dem synger 🙂 Så det er et stor ønske her hus 🙂

  407. Å dra til dyreparken er en drøm. Vi har 2 små barn som elsker dyr, fart å spenning. De hadde satt utrolig pris på å få sett alle dyrene og selvfølgelig oppleve Kardemommeby og sabeltann. Hadde vært en drømme ferie for alle i familien

  408. Det vi helst vil oppleve i Dyreparken neste gang, er mating i Villmarkens Rike. Tomine (datter) vil veldig gjerne sitte fast i Tømmerrenna, for det fikk hun ikke gjort sist. Da måtte hun ut av køen for de annonserte at Tømmerrenna var stoppet. Og Julius (sønn) vil besøke sin gode venn Julius, og så har han veldig lyst til å holde en slange, hvis det er mulig.. Så skal vi i Bob-banen, og dit skal vi gå aller aller først, for der var det jammen meg lang kø sist.
   Så skal vi i Badeland selvfølgelig, for der er det himla gøy.
   Og så gleder vi oss vanvittig til å se de nye gepardene.

  409. Dette har vært drømmen til mor,helt siden jeg selv var lita jente. Endelig i år skal vi prøve å ta turen sammen med vår sønn på 1,5. Han blir storebror til høsten,og vi vil så gjerne gjøre litt ekstra stas på han. Store gutten er han jo ikke,men gleden over dyrene og den fantastiske verden de har skapt der nede..den deler vi 🙂

  410. Vi ønsker å oppleve en finfin småigstoresammen-dag, aller helst med innslag av løve, tiger og bading 🙂

  411. Vi har aldri vært i dyreparken, men reiser med eldstejenta på 5 til sommeren.
   Vi gleder oss til å hilse på dyrene, Sabeltann, kardemomme by og minst bare oppleve dyreparken

  412. Kaptein Sabeltanns verden står selvfølgelig høyest på ønskelista her til de tre minste! Men vi vil også gjerne få oppleve alt det andre som parken har å by på også :-):-):-) *krysser fingrene*

  413. Det vi aller helst vil se må være kaptein sabeltann. Han er veldig populær hos eldstemann. Minstemann vil nok synes det er mest spennende med alle dyrene. Hadde vært supert med en ferietur til dyreparken 🙂

  414. Har veldig lyst å se ALT. Men min lille sjørøver som blir 3 år i juni, hadde nok elsket å se på kaptein sabeltann showet:) Har aldri vært i dyreparken, så krysser det som krysses kan!:)

  415. Det er ikke lett å velge en ting av så mye spennende, men siden det er kravet for å være med i trekningen så må jeg si Kaptein Sabeltann og gjengen! Jeg har aldri vært der selv, men jeg husker fra da Hegnar liten at kassetten jeg hadde med Kaptein Sabeltann ble spilt i stykker. Og nå er Kapteinen en av storebrors største helter. Å kunne ta med meg mann og barn på en sånn tur til sommeren er en drøm!

  416. Mammaen i huset vil aller mest oppleve byfest i kardemommeby mens storesøster på 2 år sikkert vil oppleve alt, spesielt gøy er vann og dyr så er sikker på at vi fort kunne brukt en hel uke i dyreparken! Pappaen i huset har aldri vært i dyreparken, men mating av løvene er jeg helt sikker på at han vil ha med seg 🙂 takk for gode tips i forhold til kø og traller 🙂

  417. Vil gjerne oppleve badeland, der har vi aldri vært siden vi ikke har hatt tid.

  418. Vi ønsker at Sunniva på 3 år skal få se alle dyrene, og hele familien vil kose seg ellers i parken 🙂 kaptein sabeltann og Kardemommeby spesielt

  419. Jeg ønsker at mitt lille bsrnebarn på 1,5 år dksl få oppleve dyrene, kardemomme by og kjuttavika. Vi var der med hans far når han var liten. Og hans tante når hun var mindre. Tante på 12 år vil storkose seg med å vise mini rundt. Min sønn og hans ssmboer har dårlig råd og det hadde vært gøy å kunne dra dit med de alle.

  420. Jeg har egentlig ikke noen favoritt i dyreparken, hele parken er fantastisk (sånn bortsett fra at jeg ikke liker meg i tåkeskogen, en smule redd for slanger 😛 ). Jeg hadde stort sett alltid årskort som liten, men barna har dessverre ennå ikke fått tatt turen. Det ville vært fantastisk om vi vant for sønnen min ønsker virkelig treffe helten sin Kaptein Sabeltann

  421. Vi vil oppleve kaptein sabeltann, kardemomme by og dyrene. Vi er ute etter en familiedag med masse kos!

  422. Her hjemme har Kardemommeby gått noen runder både som høytlesning og på cd, så et besøk der ville vært et “must” :), men kaptein sabeltann er også en favoritt hos eldstejenta på 5, og hun elsker all slags teater, så en teaterforestilling med selveste kongen på havet ville vært midt i blinken! 🙂

  423. Datteren vår vil være 3 år minus noen mnd i sommer, og synes alt som har med dyr å gjøre er spennende. Ville nok aller helst vært med på å klappe og mate dyr, men er jo også ekstremt gla di å bade, så badeland blir også et must!

  424. Jeg har aldri vært i dyreparken. Min datter på 6 år var der i fjor med pappan sin på sensommeren. Stor var skuffelsen da det ikke var noen kaptein Sabeltann der lenger. Gleden ville vært stor hvis jeg kunne overrasket henne med tur til Dyreparken og kaptein Sabeltann 🙂

  425. kaptein Sabeltann ,og mange spennende dyr og aktiviteter for våre 3barnebarn.

  426. Her i huset går ungene med en drøm om å møte selveste Kaptein Sabeltann 🙂

  427. Jeg vil aller helst oppleve trikken i Kardemomme by!
   For barna sin del tror jeg hun elste ville likt det meste, men kanskje mest stas med Kaptein Sabeltann. Og for hun minste tror jeg dyrene hadde vært veldig gøy.

  428. Denne familien på 4 ønsker å se hele dyreparken, men høyest hos 5 står kapteinsabeltann, da hun drømmer om å reise å se dette live ✌️

  429. Jeg er alenemor med tre jenter på 12, 9 og 5 år. De er skikkelig dyrefrelste alle tre, så en ferietur i dyreparken hadde vært helt topp :). Ingen av oss har opplevd dyreparken før, så det ville vært en kjempe opplevelse! Har foreløpig ingen planer for sommeren, hadde vært stas å overraske jentene med ferietur 🙂

  430. Vanskelig å si en spesiell ting vi hadde hatt mest lyst til når man har veldig lyst til å se og gjøre alt. Men jeg veit at væslefrøkna hadde elsket giraffene.(hun hadde sikkert elsket alle dyrene. )Jeg har ikke vært der siden jeg var liten så hadde vært veldig gøy å reist dit igjen. Mannen min hadde nok likt seg i den nordiske villmark avd. Hadde vært veldig stort for oss å få reise dit og håper vi er de heldige! 🙂

  431. Vi skal ned i år, det blir første gang for ungene (3år og 4mnd). Vi voksne gleder oss og tror mating av de store dyrene og Kardemomme by blir størst suksess for 3 åringen! 🙂

  432. Vi må jo besøke Kardemommeby med våre to små røvere, Jesper og Jonathan. Sabeltann er stort her i huset så vi må til Abra havn! Vi vil utforske alt, men spesielt de to stedene

  433. Guttungen på 2,5 år har mest lyst å oppleve Kaptein Sabeltann og de andre sjørøverene. Han har også veldig lyst til å se løver,tigre og apekatter 🙂

  434. Vi ønsker å oppleve så mye som mulig:) Helt umulig å velge på liste som er så full av bare spennende opplevelser!! 🙂

  435. Kardemommeby, Kaptein Sabeltann og dyrene er jo obligatorisk på ein slik tur, men det er også kjekkt for ungane å klatre i lekestativer, klatreskogen osv. langmed veiene til de ulike “aktivitetene”. Mormor til barna er alltid med og me storkoser oss glugg i hjel alle sammen. DET er jo DET som er så unikt med dyreparken:-)

  436. Kaptein Sabeltann og hans verden, løvene,sjiraffene og elgen hadde vært spesielt moro og fått sett. Og kunne ha muligheten til å klappe geiter og griser :-)Det hadde vært en finfin dag for oss alle som hadde gitt mange nye opplevelser og nye minner :)-

  437. Vi vil gjerne se hele nordisk villmark, matingen. Så er minsten helt ellevill med Sabeltann så d må bli besøk i Sabeltanns verden og ikke minst et tokt eller 2 med Sorte Dame. Pit stop og solskinnsbolle i Kardemomme by er obligatorisk og gjerne et show eller 2 i mens vi er der. Og uansett vær må vi i badeland med 3 barn som elsker vannet og vannrutsjebaner er det velt topp. Rutsjebaner for alle aldre. Så vi må ha flere dager for å nå d hele 😀

  438. Litt vanskelig å velge hva som kunne vært et høydepunkt å oppleve der, når jeg tror alt sammen kan være en fin opplevelse. Tror det kunne vært stas for to åringen å få se på alle dyrene 😀

  439. Hei hei:)
   Vi skal reise til Dyreparken til sommeren med våre to barn på 1 år og 4 år. Hun minste har ikke vært der før, så det blir spennende! Han eldste har vært der 2 år på rad, så dette blir tredje gangen hans. Han gleder seg masse, masse og det gjør vi foreldre også! Vi gleder oss veldig til Kaptein Sabeltann-show, å se løvene, se på apene og kjøre Tømmerrenna:)
   Hadde vært såååå moro å vinne billetter!!!!:) Da hadde vi spart masse penger, og det hadde vært knall!!:):)

  440. Vi har også lyst på en Kristiansand tur nå før sommeren og magen blir for stor. Har snakket om det en stund, for minstemann på 2,5 år er så innmari opphengt i løver, tigre, giraffer, krokodiller osv, så tror det ville vært en enorm opplevelse for han. Og kaptein Sabeltann selvfølgelig 🙂 storesøster på 6 har vært der for noen år tilbake og har 1000 ting på ønskelisten 🙂

  441. Drømmen vår er å reise til dyreparken og la Felix på snart to år få oppleve å se en ekte krokodille! Han har hatt krokoDILLA i et halvt år allerede, og har en rimelig heftig samling av diverse kroko-leker som han tar med seg over alt! Vi synger ‘bæ bæ krokodill’ som nattasang, og lykken hadde nok vært å se en kroko på ordentlig:-)

  442. med våre kardemommefrelste barn er det kardemommeby og alle de kjente og kjære figurene derfra som står øverst på lista! en tur innom sabeltann for å legge fra oss en haug smokker hadde og vært glimrende! også alle de spennende dyrene da 🙂

  443. Meg og sønnen min på 9 år liker veldig godt å kjøre bobbanen. Så den gleder vi oss til hver gang når vi skal til Dyreparken. Og han synes det er like morsomt hver gang når vi går der hvor apene er løse, da holder jeg på øredobbene, å sønnen min ler, er fareskilt før man går på det området at apene kan ta smykkene våre 🙂

  444. Vi vil oppleve alt i dyreparken 😀 se på alle de fantastiske dyrene, hadde vært koselig for ikke minst våre to på 5 og 2 år <3

  445. En rolig avslappende dag sammen med hele familien, både i dyreparken og innom badelandet 🙂 Blir veldig dyrt for en familie på 5 for en dag i parken.

  446. Aller høyeste ønske er å treffe Kaptein Sabeltann og se hvordan smokkene til storesøster har det i skattekista hans.
   Ellers er begge jentene glade i dyr, nok å finne på for liten og stor 🙂

  447. vi vill oppleve alt som parken har og tilby!!!! men mating av løver hadde vært spennende:)

  448. Det mest spennende for vår lille familie er nok løve, tiger og kaptein sabeltann….og badelandet såklart. 🙂 bare det å gå rundt i parken, se, oppleve og lukte inn alle inntrykk er stort for en liten gutt på 4 år.

  449. Jeg ville tatt med jentene mine til Kardemommeby og badelandet 🙂 Jentene mine ønsker veldig å dra dit

  450. Kaptein Sabeltann er mine barnebarn`s favoritt, å komme til Sabeltanns verden ville vært stort for dem 🙂

  451. Tror min lille datter ville elsket alt dyreparken har å by på, hun er en meget aktiv jente og en dag eller tre i parken hadde passet midt i blinken som sommerferie for oss. Vil gjerne få vise henne de eksotiske dyrene i virkeligheten som hun bare til nå har sett i mammas fotoalbum. Og fortelle røverhistorier om Afrika og Australia turene mine.. Gi henne et lite innblikk i pappas verden. ❤Afrika❤

  452. Vi har vært i parken tre år på rad og må dit i år også. Vi bruker som regel tre hele dager og enda synes jeg ikke vi har fått med oss alt. Vi må bare oppleve Julius og apekattene som er ute, kutoppen og Afrika er stor stas. Vi må også innom skomakergata, kaptein sabeltan og selvfølgelig kardemomme by. Vi gleder oss til hakkebakkeskogen kommer neste år

  453. Vi ville fått med oss løvematingen og nordisk villmark og TØMMERRENNA 🙂

  454. Badelandet med mine små badenymfer og se løvene som storebror har navngitt i konkurranse for flere år siden! 🙂

  455. Er morfar og farfar så jeg kan tenke meg å se HELE parken. Og gjerne ta med meg mine egne barn også. Man blir jo aldri voksen

  456. Dere er helt fantastisk på idebank for småbarnsforeldre følge dere på facebook,instagram og bloggen

  457. Vi har en sønn på tre som skal bli storebror til høsten, og akkurat som dere har vi lyst til å gjøre litt ekstra stas bare med ham i sommer. Han er verdens største fan sv kaptein Sabeltann, så det er vel det aller viktigste i parken for ham. 🙂

  458. Vi skal dit i sommer, og har leid leilighet i sentrum, men ikke kjøpt billetter ennå. Gutten på 3 gleder seg veldig til å se satebann, eller sabeltann som vi kaller ham. Jenta på 4,5 gleder seg til aaaalt, men vil nok sette stor pris på dyrene.
   Vinner vi billetter, kan de jo glede seg til badelandet også

  459. Jeg er helt sikker på at det ville vært kjempe stas for lillemor med alle dyrene! Hun elsker dyr, alt fra griser og andre gårdsdyr til apekatter og løver som hun bare har sett på tv. Er sikker på at det er mye mer der som kommer til å fenge en liten kropp (og også oss foreldre 😉 ) Jeg har ikke vært der siden jeg var liten selv, men husker enda hvor stas det var! 🙂

  460. Nå er det mange år sidan me var i dyreparken. Eg tippar gutta ville like edderkoppapene og tigerene. Jungelløypa høyres også gøy ut! Masse i og kaptein Sabeltann må nok også til 😀

  461. Det er nesten umulig å bare velge en ting ut fra alt det morsomme man kan gjøre i Dyreparken 🙂 Vi bør heldigvis bare ne halvtimes kjøring derfra,og har som tradisjon å ha med barnebarna ditt hver sommer ,eldste gullet er 16 år i dag !-! Før vi var så heldige å få “livets dessert” var vi i parken med egne barn,deretter nieser og nevøer og altså de siste årene barnebarn. Siden man skal nevne en ting her som man setter ekstra pris på,tror jeg at det må bli bob-banen. Gulla våre synes det er ekstra topp,både 11-åringen,5-åringen og røveren på snaue 2 år synes det er kjempestas .
   Tips : Jeg har alltid med hjembakte horn med ost og skinke + vann og klesskift 🙂
   [email protected]

  462. Guttungen vil nok kjøra traktor igjen, og prinsessa er no endelig gammal Nokia å hugse noko, so no må me nok å kikke på dyrene, framfor alt i lille Afrika !

  463. Hele parken er jo fantastisk!!! Men størst av alt for barna er nok Kardemomme By, Kutoppen og Afrika-delen. Vi rakk ikke innom badeland sist vi var der,fordi vi tok oss god tid i dyreparken. Hvis vi vinner billetter nå,skal vi garantert tilby barna “i pose og sekk”! Tvi tvi;-)

  464. Det er nok Sabeltann verden og et seilas med den sorte dame som må bli vinneren hos oss ja 🙂 Guttene mine elsker Sabeltann 😀

  465. God kveld!
   Kristiansand Dyrepark er virkelig blitt en storfavoritt her hjemme! 🙂
   Datteren min elsker tante Sofie, mating av løver og ikke minst de søte surikatene. Vi har aldri rukket badelandet, så det burde vi absolutt ha besøkt.
   Krysser fingre, tær og alt som krysses kan.
   Selv om vi bor i Trøndelag, tar vi gjerne turen til det vakre sørlandet i sommer!
   Ha en forts god helg!
   Hilsen Kirsti

  466. Vi kommer fra Australia I sommer med vaare to smaa paa 2.5 aar og 7 mnd.
   Jeg har vaert I Dyreparken mange ganger som barn og ungdom og vil saa gjerne ta med meg min australske mann og barn og vise dem baade dyr og fritidspark! Men etter aa ha bestilt reise helt fra Australia spoers det om pengene strekker til…

  467. Ja takk, gjerne! Har ein 4-åring som elskar Kaptein Sabeltann nesten over alt på jord. Sommarens ferie er ikkje bestemt endå, men billettar dit hadde gjort valget enkelt 🙂 tenk å få møte Sabeltann på ekte..sukk 🙂 For ikkje snakke om løve-mating…spennande! Og badeland og tømmerrenna..skulle nok kosa oss godt då ja 🙂

  468. Om jeg vinner disse, skal vi absolutt på kaptein sabeltann showet med eldste på 4! Også gikk vi glipp av byfesten og mating av løver sist gang, så det må vi også få med oss. Håper håper håper at det blir meg!!

  469. Her er vel stort sett alt med dyr , tog og bading gull for lillegull:) han ønsker også spesielt å gi bort smokken sin til selveste kaptein sabeltann! 😉

  470. Den store favoritten hos våre to små er Byfesten i Kardemomme by og mating av lemurene.

  471. Har ei på snart 3 som elsker alle dyr. Men aller mest pusekatter. Derfor ville det nok vært stort for henne å oppleve mating av løvene. OG IKKE MINST kaptein sabeltann. Etter de har vist film om han i barnetv den siste tiden har hun vært temmelig hekta på han. Så et møte med han og skuta hans ville nok falt i smak.
   I tillegg får hun en lillebror i mai, så en familietur tilpasset henne hadde vært perfekt etter at lillebror er født 🙂 🙂
   Krysser fingrene for en uforglemmelig tur 😀

  472. Da blir nok Kaptein Sabeltann på oss. Og ein tur med den sorte dame hadde vært ein fantastisk opplevelse for mine to gutter på 3 og 5.

  473. Jeg ønsker å få tatt med mine to jenter på sabeltann-showet! Det hadde vært tidenes ferietur:))

  474. Hvis vi skal dit,blir det å se på dyrene,den sorte dame og kardemomme by:-) Og sikkert mye mer:-D

  475. lage masse kjekke familieminner som gutten kan huske i alle år framover<3 å ikke minst Kaptein sabeltann<3 går mye i hiv å hoy hjemme om dagen <3hadde vært sååååå kjelt!:)

  476. Vi vil vel aller helst oppleve mating av løvene 🙂 skal der aller første gang i sommer med min sønn og min niese. 5 billetter hadde vert midt i blinken for oss! 🙂

  477. Jeg har ikke vært i dyreparken på ca 20år, så heg vil gjerne t med mann å sønn å oppleve HELE parken 🙂

  478. Ingenting er mer sommer i Norge enn å besøke Dyreparken:) Vi har vært der før, med Isak som snart blir 6 år. Nå er det på tide at Ada på 2 får oppleve parken – og bl.a. gi bort smokken til Kaptein Sabeltann. Ellers er både dyrene og Kardemommeby populært, i tillegg til badelandet:) Krysser fingrene!!!

  479. Guttungen så blir 3 år i sommer har veldig lyst og se kaptein sabeltann show, og er veldig glad i både dyr og vann, så hadde vært kanon å vunnet

  480. Mine barn, 6 og 4 år, har et stort ønske om å få oppleve Kaptein Sabeltann. De har også hatt mye om Kardemommeby i barnehagen og det hadde vært koselig å få besøkt Tante Sofie og de andre i Kardemommeby.

  481. Dyrene er nok det aller mest spennende vil jeg tro for to åringen her..og hvert fall sjirafene 🙂 . Broren min som vi er privat avlaster for vil nok være en drøm å oppleve kaptein sabeltann. Og ikke minst mating av løver. 🙂

  482. Det er jo kjempe kjekt å se på dyrene, spesielt løvematingen. Men det er viktig å ikke glemme selveste Kaptein Sabeltann! Han ble litt skummel i fjor, men satser på at ett pr eldre barn, gir en litt mindre skummel Sabeltann. Spesielt for minstemann på nå 3 år, som virkelig har lagt sin elsk på Sabeltann. Eldste synes det er kjempekjekt med tømmerrennen, så den må testes igjen 🙂 Dyreparken er kjempekjekt!!

  483. Ja takk;) Jeg har både tantebarn og et barnebarn som elsker dyr og som også er store fan av Kaptein Sabeltann. Mating av løver og tur med den Sorte Dame hadde garanteert vært et høydepunkt;) Så dette hadde vært en fantastisk opplevelse å overraske dem med;)

  484. Vi vil gjerne få med oss noen av forestillingene som er i år. Det hadde begge ungene våre likt 🙂

  485. Kardemommeby, Abrahavn kaptein sabeltann og selvfølgelig dyrene. Har ei datter på 5 år som ønsker seg til dyreparken i sommer. Jeg har mange kjekke minner fra når jeg var liten, vi var i dyreparken hvert år 🙂 hadde vært kjempe kjekt å vunnet.

  486. Vi ønsker bare å være sammen med jentene våre og gi dem gode opplevelser i ferien. De er 6 og 9 år, og har mistet en søster som skulle fylt 7 år i år om hun fikk leve. Alle foreldre ønsker vel å gi det aller beste, både av opplevelser og annet, til barna sine. Dette behovet blir veldig forsterket når man mister et barn. Jentene har aldri vært i dyreparken, men elsker dyr, og både Kardemommeby og Kaptein sabeltann har gjennom tidene vært favoritter. Å få se alt dette, og utforske alt det andre som dyreparken har å by på, ja det ville vært helt fantastisk for oss! Det ser ut som et nydelig feriestedet for store og små! 🙂

  487. Jenta på fem er sabeltann-frelst, og hadde nok satt stor pris på noen dager i parken. Kveldsshowet har nok foreldrene like lyst til å se som henne;) Minstepia på ett bruker å se på reklamefilmen for parken som er på sabeltann dvd’en sammen med storesøster, så der tror jeg dyrene og kutoppen hadde blitt det helt store. Og selvfølgelig apeskogender de små apene går rundt oss- de er så morsomme! !

  488. Vi har ikke fått med oss mating av løvene, så det vil vi gjerne få til i år også. Ellers er tømmerrenna, gravemaskinene og nordisk villmark et must. Vi har aldri vært i badeland, så det hadde vært gøy 🙂

  489. Har en 3pring som er helt frelst av sabeltann. Så det hadde nok blitt den beste ferien i sommer å få oppleve Abrehavn.
   og selvfølgelig akle dyra og ikke minst Kardemommeby 🙂

  490. Løvene er en sterk nr. 1 for eldstemann, men jeg tror egentlig alle dyrene dere har og atmosfæren er det de gleder seg til. De prater mye om at det blir som en safari i Afrika de har sett på barne-tv.
   Vi har aldri vært i Dyreparken før og heller aldri Kristiansand så dette er en ferietur vi har gledet oss til alle sammen. Det er nok helheten i alt dere har å tilby som barna gleder seg til, for ikke å glemme oss voksne Vi gleder oss nok like mye vi som barna.. om ikke enda mer 🙂 hahaha

  491. Abrahavn, mating av løvene og apekattene står øverst på lista 🙂 Hadde vært gøy med en tur til Dyreparken med familien.

  492. Har ei datter på 11 så ville syns det va helt fantastisk å fått reist på ferie i år. Vi har ikje vore på ferie på flere år (sist var faktisk to dager i dyreparken ).. Hu elsker dyra, karuseller og hadde vore kjekt å fått med seg en kaptein Sabeltann forestillig 🙂 Mor liker seg godt i kardemommedyr og bland dyra i Afrika.. skulle helst vore inne og klappa både løvene og tigrene 😉

  493. Sjørøverfesten så klart. Har en 3 åring som syns at sjørøvere er det kuleste som finnes

  494. Jeg har et barnebarn på 4 år som inderlig ønsker seg til Dyreparken i Kristiansand,vi har lest om Julius så han er veldig opptatt av han,Vi heter nesten det samme,sier han,mitt barnebarn heter Julian og vi liker begge to sjokolademelk.Han elsker dyr og opptatt av at de får mat.Han er en blid og god gutt som jeg ønsker å glede av hele mitt hjerte.Var på besøk hos meg i går og når han skal hjem,kommer det spontant fra han “Du er snill du mormor ” Mitt største ønske er å glede denne gode gutten <3

  495. Ååå, en drømme dag for oss alle 3, har ei jente på snart 6 . Nyte en dag der vi alle kan gjøre de samme tingene. Ønsker å oppleve alle dyrene, ta tømmerenna og få med seg kapteinsabeltann.. Kanskje vi hadde tatt en overnatting i abrahavn, og kose oss alle 3.

  496. Husker fortsatt som barn mitt besøk i Zoo – København, et herlig minne!
   Vil gjerne skape dette minne for mine barnebarn, har 6 i alle aldre og ihveretfall 5 av dem
   er klare for Kristiansand Dyrepark, – garantert!

  497. Nordisk villmark. Min mor har utrolig lyst til å besøke dyreparken. Har aldri hatt mulighet til å dra, men snakker ofte om det. Dette hadde vært en perfekt tur for henne med barnebarna

  498. Hei!
   Vi har som tradisjon å reise til dyreparken hver pinse, og det er alltid like moro for barna, og hyggelig for oss voksne.
   Vi må alltid sørge for å ha god tid i klatreområdet vi. Det var yndlingen til pappa (mannen min) da han var liten, og jaggu elsker de to jentene våre klatrestativene også.
   En annen ting som hadde vært moro å få være med på en gang til, er runden der dyrene får mat på kvelden. det fikk vi være med på en fredags kveld, og å være inne i buret hos marekattene, og å få se tigeren få mat var store opplevelser!

  499. Hei.
   Vi skal til dyreparken i sommer. Tror storebror på 4 gleder seg mest til Sabeltann, men også alt det andre kjekke parken har å by på. Lillesøster på 6 mnd vil nok også kose seg masse. Hadde vert kjemegøy å vunnet buletter

  500. Hadde vert kjekt å sett på dyra:) mating av løve hadde vert spennende:)

  501. Hei!
   Sønnen min på 5 år vil aller helst se di eksotiske dyrene og se di blir matet:) Mens denne mammaen vil drømme meg bort i Kardemommeby og gå tilbake til barndommen:)

  502. Jeg gleder meg til å vise min datter på 1 1/2 alle dyrene. Hun er så utrolig glad i dyr og brøler hver gang hun ser bilde av løve og tiger. Blir gøy å se hva hun syns om ekte løver. gledr meg ig til å spise pizza i parken som vi gjør hver gang vi er der. Håper på å ta med hele familien i år. Takk for superflott park!

  503. Åååå, vi vil se alt av dyr og dyrepresentasjoner, samt gjerne mating av løvene. Kardemommeby og sabeltann 🙂 Vi er også tre, som skal bli 4 over sommeren, og det hadde vært så herlig å ta med snart-storebror og hans favorittkusiner på 5 og 7 dit for en ordentlig kosetur <3

  504. Etter å ha lest Folk og røvere i Kardemommeby i hele vinter ønsker vi å besøke den

  505. Vi ønsker å oppleve kaptein sabeltann, siden gutten vår på 4 er helt sabeltann frelst

  506. Er så mye å velge mellom som både storebror på 4 og småjentene på 1 ville ha kost seg veldig med. Dyrene ville nok vært fantastisk for alle sammen, men Kaptein Sabeltann slår nok alt annet! Ihvertfall for storebror. Han ville blitt overlykkelig om han hadde fått sett forestillingen til sommeren. Vi har ikke råd til å dra dit så om vi hadde vunnet hadde vi nok hoppet omkring, både store og små, av glede 🙂 krysser fingrene for gode nyheter på 17. mai!!!

  507. Hei vi er en familie på 4 som vil oppleve kardemomme by, trikkeføreren, Tobias i tårnet og alt som følger med 🙂 pluss AllE dyrene!!

  508. Vi vil veldig gjerne se alle de eksotiske dyrene. Datteren min på 2 år elsker dyr, har gått bananas to dager på rad på Hadeland Glassverk

  509. Hei! Vi er en liten familie på to store og ei lita jente på snart 4 år. Vi ønsker å vinne billetter til Dyreparken fordi vi har hatt en tøff tid bak oss og trenger en positiv opplevelse sammen. For 1,5 år siden fikk jenta vår cøliaki, dette føltes som en tøff endring som vi brukte noen måneder på å komme inn i. Men det viste seg at det skulle bli verre 🙁 3 måneder senere ble hun innlagt på sykehuset, millimeter fra koma. Diagnosen var diabetes type 1. Dette er et år siden nå og det har vært veldig tøft for alle med mye smerter, nattevåke, tvang, sykehusbesøk og bekymringer! Ønsker oss derfor en tur til dyreparken 🙂

  510. Må ha med oss Nordisk Villmark, elske Gauper! Ellers er barna generelt sett veldig glad i dyr, så løver og tiger må vi også ha med oss! Flott park!

  511. Jeg har så utrolig lyst til å ta med sønnen min på seilas med Den sorte dame – han hadde blitt overlykkelig! 🙂

  512. Mine to små gull har veldig lyst å besøke kaptein sabeltann ❤ å se på løvene og alle de andre dyra

  513. Har aldri vært i Kristiansand dyrepark! Hadde nok sittet pris på hele parken da vi er en dyreelskende familie(jobber selv i dyrebutikk). Men sønnen vår hadde nok elsket å se løvene og niesen min hadde jeg overrasket med selveste kaptein sabeltann 😀 dette hadde vært en drøm i oppfyllelse. Skal se om jeg får tak i et dyreantrekk 😀

  514. Familie på 5 og 5 billetter – perfekt! 🙂 Ungene på 8, 5 og 2 elsker parken. Alt fra dyr til show og ikke minst badefornøyelsene er SÅ gøy! Vi har aldri før vært på sabeltannshowet, så det kan godt være, at blir noe av i år. Krysser fingrene!

  515. Vi vil gjerne vise våre småtroll (ei på 5 og 2 på 2,5 år) rundt om i hele parken, men spesielt gode minner fra Kardemommeby for min del 🙂

  516. Jeg har en datter som elsker dyr og hun ønsker selvfølgelig å se samtlige dyr i parken.

  517. 2 åringen min er veldig opptatt av dyr fortiden.
   Han hadde nok blitt veldig begeistret over alle dyrene. Løvematingen hadde nok vært ekstra spennende og Sabeltann må jeg innrømme at jeg ville fått med meg iallefall. Hehe

  518. Har ikkje vore i dyreparken sidan eg var liten sjølv så må vel innrømme at eg huske ikkje så godt kva som er der og den har auka i størrelse endel sidan eg var liten. men gutungen elskar langemann og vatn. og dyrelydar er jo kjekt, så hadde vel ville fått med oss mest mulig.

  519. Hei! Jeg å samboeren min skulle gjerne vunnet bilettene. Vi er ferdig utdannet til sommeren, å har dermed en rolig sommer forann oss hvor vi ikke skal jobbe men heller leve billig, bo i telt å dra med bilen litt her og der. Da vi skal til kristiansand hadde det vært fantastisk og få oppleve å se apene igjen! De er så kule. Å om vi hadde billettene kunne vi tatt med oss onkelbarna til samboeren min å gi dem en opplevelse også!:) siden vi aldri ser dem, så hadde det vært gøy å gi dem litt kvalitetstid med tante å onkel:)

  520. Jeg har en sønn som elsker Kapt Sabeltann, så en tur på den sorte Dame hadde vært en enorm opplevelse både for mammaen og han. I tillegg hadde det jo vært koselig å få treffe alle dyrene.
   det er jo så uendelig mye å oppleve i Dyreparken, og det hadde nok vært en opplevelse for livet.
   Jeg er avhengig av krykker/rullestol, og det er jo noe jeg ikke får gjort sammen med sønnen min. Så da hadde det jo vært ekstra moro å få oppleve Dyreparken da det er så uendelig mye å se og oppleve der, som er på et område.
   Kvalitetstid mor og sønn:)

  521. Hei 🙂
   Vi kunne virkelig tenkt oss å vinne disse billettene. Jeg har selv ikke vært i parken siden jeg var liten, men det var en helt spesiel opplevelse. Har nå en sønn på 3 år som er super sabeltann frelst. Han kan de fleste sangene og snakker om sabeltann hver dag og om når vi kan besøke han. I tillegg er han veldig opptatt av krokodiller og tigre. Nå har han nett blitt storebror og er kjempe flink å hjelpe til med babyen. Hadde vært kjempe kjekt å kunne overraske han med en tur til Dyreparken 🙂

  522. Hadde vært gøy å tatt med frøkna dit for hu er så opptatt av dyra og elsker å høre på kardemommeby 🙂

  523. Hei.
   Nesten umulig å velge en aktivitet når tilbudet er så stort.
   Men et kaptein Sabeltann show tror jeg hadde fenget både storebror på 12 og småjentene på 6 og 4.
   De sitter limt foran tven når det går, noen ganger med hendene foran ansiktet fordi det er så spennende:-)

  524. Jeg ELSKER dyreparken i kristiansand <3 når jeg var lita bodde vi dær, da var vi dær ofte, skulle ønske jeg kunne dra like ofte med mine tre, men blir vanskeligere når vi bor helt oppe i kalde nord ^^,
   Men nå når Mathias begynner på skolen skal vi ta turen dit igjen <3

  525. Vil aller helst få med oss alt 😛 Men noen av de viktigste tingene er nok kardemommeby, afrikas dyr, nordisk og kaptein sabeltann 🙂

  526. Har 4 barn fra 3,5 til 9 år, så hva de vil oppleve er litt forskjellig. minste vil på kutoppen, neste i kaptein sabeltanns rike, og de to største til kardemomme by og badelandet (de har hatt skuespill om kardemommeby, og har lyst å oppleve det de har lært)
   Er meeget dyrt å skulle inn en sånn park når man har stor familie, så vinner gjerne biletter 🙂

  527. Vi har aldri vært der før så ville jo prøve å få med oss så mye som mulig, men mitt afrika tror jeg står høyest på ønskelisten også selvfølgelig Kaptein Sabeltann showet :)))

  528. Det både jeg, samboeren min og sønnen vår aller mest ønsker å oppleve, er jo å få se og oppleve de ulike dyrene på (relativt) nært hold. Ingen av oss har vært i en dyrepark el.l. før, så det hadde vært en stor opplevelse for hele familien! <3

  529. Hei. Det vi vil oppleve er å gjøre barna våre glade for denne opplevelsen. Billettprisene er jo så altfor høye.
   Den gleden ville vært noe å oppleve 🙂

  530. Vi har ei lita tulle på 1,5 år og vi gleder oss mest til Afrika og løvene, er hvertfall det som er mest populært her i huset i dag 🙂

  531. Vi er en familie på 5 fra nord Norge. Det vi ønsker mest er å oppleve Kardemomme by, vi har lest boken sammen om kveldene. Og dyreparken, da spesielt sjiraffene og Julius. 🙂

  532. HAr veldig lyst til å oppleve matingen i Nordisk Villmark, det fikk vi ikke med oss sist. Og Sabeltann-showet hadde nok vært midt i blinken for minstemann. Har ikke Facebook så kan ikke like, men håper jeg kan være med likevel 🙂

  533. Har aldri vært der så er en stor drøm å oppleve selve dyreparken og resten vil være bonus for sønnen min

  534. Hei!! 🙂 Har veeldig lyst å vinne billetter! I år skal vi dit for første gang med vår sønn på 3 år som eeeelsker Kaptein Sabeltann, må si vi gleder oss både store og små! 😉 <3

  535. vi vil oppleve alt en gang til, men i år er frøkna større og kan gå på sabeltann show så d hadde vært toppers i år.

  536. dyreparken er et must hver sommer hos oss:)vi bor kun 40min ifra,så dette er plassen vi bruker flere ganger hvert år.Ijula er det åpne julegater,i påska finner vi påskeegg,om sommeren er det kaptein sabeltann showet som står høyest i kurs(ifjor var vi på 3 show:)) like gøy for voksne som for barn:)vi har heller ikke rukket badeland enda,da det er parken som vi føler vi har mest glede av,men eldstegutten her har vært der to ganger.jeg bruker dagene i parken med minsten på snart 4år:)man trenger to dager for å rekke over hele uten å stresse og man blir aldri lei av denne plassen:) Fantastisk for alle aldre :)Vi gleder oss stort til det nye kaptein sabeltannshowet som kommer og dette er det vi ønsker oss mest og se:):)

  537. Hei,
   Er en alenepappammed tre jenter som gjerne vil besøke Dyreparken i Kristiansand, men dessverre strekker ikke økonomien til for å få til dette.
   Eldste jenta på 9 år hadde vært i himmelen i badelandet for hun er full av liv og elsker det våte element. Tvilllingene på 5 år hadde nok elsket Kardemomme by og Sabeltanns verden, de hadde forresten syntes hele parken hadde vært fantastisk.
   Hadde vært en drøm for meg å kunne overraske mine fantastiske jenter med en sommertid til Kristiansand.
   Tom Erik

  538. Vi gleder oss til å se mating av løvene, og Kaptein Sabeltann show, hvis vi vinner billettene.

  539. Vi ville gjerne sett løvene blitt matet og apene 🙂 🙂 også måtte vi oppleve kaptein sabeltann 🙂

  540. Tigrene:-) Og så Kaptein Sabeltann selvfølgelig! Selvom Langemann er kulest:-P

  541. Har lyst til å oppleve hele parken med min datter som ikke har vært der før.

  542. dyr, kardemommeby og selvfølgelig sabeltann 🙂 jeg var der selv med min tante på ferie da jeg var 4/5 år, husker såvidt kardemommeby og sabeltann. vil gjerne reise dit igjen , nå med mine barn 🙂 det hadde vært fantastisk 🙂

  543. Vi har barn på 2år 4 år og 7 år så tror vi må innom det meste. Tenker vi bruker 4 dager på å komme oss igjennom 🙂

  544. Meg i jungelbob. Mann og sønn maser om at jeg skal prøve. Vinner vi skal jeg utfordre meg selv og ta den. Dyreparken er fantastisk for små og store. Minner for livet dette.

  545. Har 2 kaptein sabeltann fan i huset! Å det hadde vert en livs opplevels for di å bli med på den sorte dame! Sjøl er jeg vokst opp med å reise i dyreparken hver år og ønsker veldig å gjør det samme for barna mine så dette hadde vert heilt topp å vunnet da mannen egenlig har sakt det ikke blir noe tur i år! Men med disse billettene så må me! 🙂

  546. Vi skal på besøk til Norge til sommer så Det hadde vert fantastisk å vinne billetter til dyreparken. Jentene vores er veldig opptatt av sjørøvere så det er nok kaptein sabeltan som står højest! Men har hørt veldig mye fint om parken så tror det hele hadde blit veldig Stas å opleve!

  547. Dattra vår på snart 3 år gleda seg Veldig til å se løve og giraff. Men når vi var der hadde hun 40 i feber, lå bare i vogna med pledd over seg og sov..så skulle gjerne hatt en ny tur med ho

  548. Kardemommeby og sabeltann står høyt i kurs her å så er apekattene veldig koselige. Håper veldig å kunne ta hele familien med på tur siden ungene aldri har vært der.

  549. Med to gutter i hus som forguder selveste Kaptein Sabeltann, hadde det nok blitt et absolutt høgdepunkt å ta en tur i Sabeltanns verden ☺️ Og minstemann hadde elsket en tur i Lille Afrika for å hilse på dyrene

  550. Vil berømme alle de som jobber i dyreparken for at alle går så inn i rollene sine og er helt fantastiske mot små og store. Vi har vært der før og femåringen elsker konseptet. Vi kommer gjerne igjen med det nye familiemedlemmet for å oppleve dyrene, vannsklier og sjørøverlivet!! Hiv og hoi!!

  551. Dattra vår på snart 3 år gleda seg Veldig til å se løve og giraff. Men når vi var der hadde hun 40 i feber, lå bare i vogna med pledd over seg og sov..så skulle gjerne hatt en ny tur med ho