Disse små søte “gresskarene” er flotte som dekor inne.
Små søte detaljer her og der eller kanskje lage en flott rekke på festbordet?
Minigresskarene er rett og slett klementiner, ønsker man de litt større kan jo også appelsiner brukes.
Kutt av toppen.
skrap ut innholdet med en skje.
Her lønner det seg å stikke skjeen litt ned i kjøttet også skrape ut litt etter litt.
Vi bruker elektriske Te-lys i lyktene vi har skjært ut.
Til variasjon har vi også pyntet noen uten å tømme de ved å tegne på skallet.
De er også supre små godisskåler.
4 kommentarer
Ah, kjempelurt! 🙂 Og så kan man jo sikkert lage en dessert eller noe av fruktkjøttet også. Mose det godt og legge i en saftisform i fryseren eller noe sånt?
Ja så absolutt!
Rett og slett, genialt!
Tåler de ferdig tømte appelsinene og stå i kjøleskap uten og bli missfargede?