Ingen småbarnshverdag uten – Geniale strandleker – Vinn sandpakke!

//skrevet i samarbeid med andemor.no

Vi har tre små barn med oss på stranda, når vi kommer, ser det igrunnen ut som vi har med oss et flyttelass.

Bøtter og spader, leker og flytegjenstander, mat, drikke, håndklær osv.

Screenshot 2014-07-27 21.42.22

Men det er virkelig verdt det.
Timene flyr unna når vi er på stranda, barna storkoser seg og vi voksne får faktisk begge armene fri noen minutter innimellom for å nyte litt sol, selv om det av og til kan være vanskelig å få til en rolig dag i solen som småbarnsmor.

I år har vi det jeg vil kalle noen helt geniale strandleker med oss, de har fått såpass mye oppmerksomhet på stranden at jeg velger å lage et innlegg til dere om de. På vei hjem fra Kristiansand stakk vi snuten innom Risør, eneverdig pga en herlig liten butikk som heter Andemor. De har et herlig lite sortiment helt geniale leker som jeg ikke har sett noe annet sted.

Jeg begynner med det aller beste. Scrunch bucket, HALELUJA sier jeg bare. En fullverdig bøtte, men tar overhode ikke plass når den ikke er i bruk. Denne er også kjekk om man skal på tur i skogen og trenger bøtte til vann osv.
bøtte

 

Den runde bøtten er kanskje ikke så plassbesparende, men helt super til de små når de blandt annet skal hente vann, Formen gjør at vannet holder seg i bøtten selv om barnet vingler mye på bøtta.

rundbøtte

Scoopsene har vi mye moro med, de er spade, siler og spill i et og samme.
Ballen som følger med kan man enten kaste og ta i mot med scoopsene eller man kan feks lage ballbane i sanden.

scoops
big_cuppi
Denne herlige lille saken  (triplet heter den altså) som ser ut som en tørkerull holder er minstas favoritt, her har hun rake, spade og sil og sikt i et og samme redskap, enkel og holde og hun får med seg akkurat passe noe sand hver gang.

spade

235974477

Disse sandslottformene har det vært kamp om på stranda, ikke bare barna elsker disse, men fedrene har falt pladask for disse.
Her er det kun fantasien som setter en stopper på hvordan slottet skal se ut, bare husk å bank hardt, hvis ikke faller det hele sammen når den største formen løftes av.

sandslott

Barna våre vil ofte fiske, håv har alltid vært med, men akk som den er i veien når vi pakker.
Andemor hadde en genial løsning her også. Sammenfoldbar håv. Disse tar superliten plass og kan også justeres i lengden slik at de minste og kan bruke de.

håv

Swimfin er den tøffeste av de alle, en haifinne som passer til barn i alder 4-8 år ca. Et tøft flyteelement du garantert slipper å krangle med barna for å ha på. Det hjelper barna til å flyte, men ikke for mye. Den skal vist gjøre at barn lærer seg å svømme 30 prosent raskere. Denne ble med oss fordi mellomste synes den var så tøff og vi skjønte at det kom til å bli lettere å få på han denne enn armringer som vi har en kamp med hver eneste gang.

Men obs obs, selv om barna har på seg flytehjelp, skal man ALLTID ha et øye med de i vann.
2014-07-23 15

Siste jeg vil nevne, er den som får minst oppmerksomhet men som for oss er blitt en følgesvenn.<

Vi har to gutter i familien som er i overkant glade i ball (far og sønn) Vi har ALLTID med oss en oppblåsbar ball. Men dessverre er disse ofte tynne og lette og forsvinner fort med vinden.

I samme serien som den helt geniale bøtten, kommer det også en ball. En ball i solid gummi, men som du enkelt blåser opp med et sugerør. Den tåler en trøkk, veier litt og har god sprett.

235986366

 

 

Sett noen av disse produktene før? Om svaret er nei, er det ikke så rart. For mange av produktene har kun vært her til lands i noen uker. Vi er storfornøyd med produktene fra Andemor Norge og får lov i samarbeid med de å dele ut en strandpakke til en av dere lesere.

 

 

 

collage strandpakkeVinneren er trukket:

Britt Heidi Noer
Gratulere så mye!
Send oss en mail med adresse til [email protected]

 

164 kommentarer

Siste innlegg