Organisering -Når vintertøyet tar over gangen.

 
Som pappa har jeg mang engang har jeg blitt frustrert av at absolutt alt av vinterklær dekker hele gulvet i gangen etter endt tur ute.  Snublet over votter og luer, cherrox og dresser. Tråkket på en våt vott når jeg endelig har fått av meg skoene. Ungene klær av seg, og klærne blir liggende på gulvet til tørk, for barna mener det er smart der og da. Spesielt lue og votter og halser flyter rundt…
Og gulvet vårt er jeg sikker på spiser votter, for når dresser,luer, halser og votter skal på igjen neste dag, eksisterer det overhode ikke par lengre. Vottene har blitt single over natten.
Så med litt inspirasjon fra en av våre følgere bestemte jeg meg for å prøve å få litt kontroll i gangen. Sette opp noen kroker her og der for at ungene rett og slett kan henge opp klærne sine selv. Da slipper jo jeg (Er jo lov med litt forhåpninger vel) Vår følger hadde det slik:
linda,votterogluerpågardinstang
Fikk skaffet meg litt diverse utstyr som dere ser på bildene(Biltema og ClasOhlson har det meste). Alle trenger steder å henge ting i en gang, ihvertfall når vi er 5  i huset.  Uheldigvis har vi lite med ledig veggplass så må utnytte det lille vi har.
Kroker på sprinklene opp trappen.
vintergang3
 
 
Sluttresultatet. Har brukt et kosteskaft  og noen kroker man kan henge opp ting lett på og ta lett av. Enkelt for ungene og veldig funksjonabelt. Så nå er det bare å få ungene til å utføre jobben (fant ikke noe duppedingser på Clas for akkurat dette) så det ikke blir hauger med vinterklær på rommet.
vintergang4
vintergang5
 
 
Har du/dere noen andre kreative oppbevaringstips? Del med oss andre?
 

13 kommentarer
  1. smart løsning. I vår pittelille gang har vi en cdhylle til barnesko og fjøler med klyper og kroker på til skjerf og luer. begge tipsene er henter fra rom123

  2. Har heldigvis masse skapplass til alt av tøy ☺️ Og skohyller i fleng hvor barna sjøl må sette fra seg skoa.

  3. Kan aldri få nok kroker. På hytta har vi kroker i taket i dusjen hvor vi henger vått regntøy/dresser etter at ungene har gått litt for langt ut i sjøen på jakt etter det fineste skjellet.

  4. Vi har også pitteliten gang, så vi har cd hylle til barnesko. Og et sånt skoskap (ställ fra Ikea) til votter og luer osv. Ungene har fått hver sin “skuff”.

  5. Jeg har to kurver stående, en til sko og en til luer, votter etc. Da kan barna ihvertfall slippe klærne sine oppi der. Og selvfølgelig jakke-kroker barna rekker opp til!

  6. Vi har knagger i barnehøyde, og har hengt to skoskap fra Ikea i barnehøyde, så ungene har hver sin skuff der å putte småplagg i. Våte plagg legges rett på vaskerommet. Funker veldig bra hos oss.

  7. Vi har kurvstativ i hallskapet. Der har ungene hver sin kurv til votter, luer, ullundertöy, gensere etc. – det som brukes akkurat da. Så nå er det vinterutstyr, på hösten er det höstutstyr. Det som ikke brukes og alt av “reserveutstyr” har jag lagt i en hallbenk som har et dypt rom under lokket man sitter på. På veggen (liten) i hallen har vi kroker i barnehöyde til vinterdresser, jakker og regntöy.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg