Send meg din fødselshistorie!

 

Jeg holder på med et spennende prosjekt der jeg ønsker å samle ulike typer fødselshistorier. Jeg kan ikke avsløre så mye ennå, men dere får høre mer snart, jeg lover 🙂

Minstemann, noen få minutter gammel <3

Fødsel er for meg både et skremmende og spennende tema og med fire, snart fem fødsler bak meg er min erfaring at ingen fødsel er lik. Hverken erfaringen eller følelsene rundt.

Og nå, jobber jeg med et prosjekt, om nettopp fødsler.
For å få dette prosjektet i havn trenger jeg altså hjelp ifra alle fantastiske mødre som følger meg her.. jeg vet dere har mye fantastisk å by på, det viser dere meg i kommentarer, snapper og mailer.
Så nå lurer jeg på,  vil du dele fødselshistorien din med meg? Jeg er ute etter alle type fødsler med fokus på følelser. Jeg er ute etter å vite hva slags fødsel du hadde, hva som skjedde og hva du følte underveis, før og etter!

Send din fødselshistorie til [email protected] og merk din epost med fødselshistorie

Dersom du har hatt flere fødsler, kan du velge ut en av dem som du vil fortelle om (del gjerne flere om du mener du har flere unike)
. Kanskje en av dem skilte seg litt ut fra de andre?

 Dersom din historie blir valgt ut, vil jeg kontakte deg og gi deg mer informasjon om prosjektet. Historien din vil ikke på noen måte publiseres eller videreformidles uten ditt samtykke. Kun lest av meg og lille reka i magen da <3

 

Gleder meg til å høre historien din!

 

Stor klem fra Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg