Vårt kjøkken – ENDELIG.

//annonse

Å dette er tidenes seneste etterbilder, jeg vet jeg vet.
Flere av dere har spurt, da vi delte prossesen med dere når vi rev kjøkkenet.
Men så..ble det plutselig stille..
Årsaken? Kjøkkenet er KONSTANT i bruk med sju mennesker i hus… og når jeg ser rundt meg på ulike blogger så må jo kjøkkenet være “picture perfect” for å vises frem.
Nå har vi hatt nytt kjøkken i over et halvt år.
Og vettu hva.. jeg er SÅ fornøyd med kjøkkenet og ELSKER det så høyt at jeg trosser picture perfect, for vårt kjøkken ER perfekt til det man skal bruke kjøkken til..nettopp BRUKE det.

Det er IKEA kjøkken, med masse masse skuffer. Oversiktlig for alle og ikke minst tilgjengelig for alle i huset slik at alle kan bidra til feks å dekke på, rydde ut av oppvaskmaskinene (yes har TO) Og en stor vask isteden for todelt som rommer alt etter en travel middag feks.

Det gamle kjøkkenet var preget av mye skap både over og under.
Vi slo ned veggen for å få mere luft, og jeg ønsket meg slette vegger og endeveggen ønsket jeg meg stor og åpen med med mulighet for å henge noe på om vi skulle om bestemme oss underveis.

Valget falt på walls2paint, slette, skrufaste veggplater som er enkle å montere og gir slette flater som ikke krever sparkling osv. Disse har vi enkelt malt over etterpå. Siden de har tapetserte overflater er de også veldig enkle å male. Vi har valgt å male våre men de finnes også ferdige med unike design. Utvalget av veggplater finner du her

Vi måtte hverken slipe, sparkle eller pusse. Vi sparte både tid og penger på dette og ikke minst fikk vi et slett og fint resultat veldig enkelt. Platene klikkes i hverandre og monteres raskt og enkelt.Disse er tykkere enn feks gips som gjør at man kan skru hvor som helst på veggen og forvente at skruen sitter.
 
Det er vår første jul på kjøkkenet og den store øya midt i rommet kommer til å bli flittig brukt.
Jeg har snikinnflyttet små juledetaljer allerede

og her om dagen hadde vi vår første pepperkakebakerunde. Jeg måtte knipse noen bilder, for her er jeg sikre på at vi kommer til å ha masse øyeblikk vi kommer til å sukke oss tilbake til.
 
Vi bruker kjøkkenet mye, men det er ingen tvil om at det blir ekstra mye brukt nå i julen.
Vi kommer til å lage mye godt her iløpet av desember måned, at veggplatene også veldig enkle å rengjøre er et pluss når vårrengjøringen må på plass.
Jeg er iallefall forelsket i min store slette vegg.  Om du myser på dette bildet kan du se skjønte helt til høyre, og det er jo knapt noe som kan kalles skjøt er du ikke enig?

 
Vi gleder oss iallefall til å bruke vårt gode kjøkken denne førjulstiden.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg