Vil du vinne en Brillebjørn?

Ta ta ta taaaa ta, ta-ta-ta taaaa *klapp*
 
Hun storgliser når temamusikken kommer på.
Hun ELSKER Brillebjørn.


Hun er 10 mnd og har virkelig falt pladask for den koselige bjørnen.
Hun er ikke eneste fansen i huset, han på 2 år og hun på 6 har også trykket den trivelig lille karen til hjerte.
Jammen har vi som voksen litt å lære av den tålmodige, forståelsesfulle  og observante Bjørnen som løser det meste med litt fantasimagi.

Til helgen er det premiere på Brillebjørn filmen på Kino.
Og her tror jeg det blir familiens tidligste kinodebut.
Hele familien skal før første gang på kino, gjett om vi gleder oss.
I den forbindelse vil jeg feire litt med å dele ut en liten Brillebjørnbamse  fra nettbutikken vår til en av mine lesere.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle meg hvorfor dere liker Brillebjørn i kommentarfeltet 🙂
Vi trekker vinneren på fredag.
Psst du, bruker du rabattkode Brillebjørn får du 10% på alle Brillebjørnmatbokser HER.
 
Lykke til.
266 kommentarer
  1. Brillebjørn er en av favorittene her i huset, både hos minstemann på 9 mnd og storebror på snart 4 🙂

  2. Brillebjørn gir oss magi i hverdagen og fokus på lek kreativitet og moro klem fra Filippa 3.5 år og mammaen

  3. Brillebjørn er snill og noen ganger litt rampete sier and (5 år i mai) mammaen syns at brillebjørn er veldig sympatisk og hjelper barna til å bli selvstendig ?

  4. Litja mi elsker brillebjørn og synger med… Vi har nå en nedtellingskalender på kjøleskapet om når vi skal på kino (23/3)

  5. Brillebjørn er 3-åringens favoritt! Vi liker han fordi han får til alt med litt fantasimagi ??

  6. Her liker småen på strax ti mnd og 2,5 åringen brillebjørn fordi han han fenger deres oppmerksomhet så til de grader. Tror det er det myke utseende og sjarmen som gjør det ?

  7. Junior på straks 2 elsker Brillebjørn. Han står klar og vet akkurat når han skal klappe, så han hadde blitt kjempe glad for en Brillebjørn bamse ???

  8. Julian på 2 år elsker brillebjørn og danser til introsangen hver gang den kommer på.Smiler og ler til hver episode han ser??? Han hadde elsket å ha sin egen Brillebjørn?????

  9. Yngste på 2 1/2 elsker Brillebjørn! Hun sier han er snill og koselig, og barnas bestevenn. Tror hun hadde blitt overlykkelig over å vinne en egen Brillebjørn!❤️

  10. Vi liker Brillebjørn fordi han alltid finner måter å gjøre litt skumle/kjedelige ting morsomme på 🙂 Både lillebror på 3 og storesøster på snart 7 er skikkelig fan av Brillebjørn 🙂 De hadde blitt så glade for sin egen Brillebjørn i hus 😀

  11. Brillebjørn hjelper barna å løse utfordringer på egen hånd.
   Kino biletter er allerede bestilt ?

  12. Brillebjørn viser hvordan man kan håndtere vanskelige situasjoner! Helt supert! Også er han jo så tullete og morsom! En artig, skrullete bamse og jevnaldrende barn er en helt super kombo. Her i hus er det tre jenter (1, 3 og 4) som alle er forelsket i denne bjørnen!

  13. Vår 3-åring elsker Brillebjørn. Vi liker at han hjelper barn i helt hverdagslige problemstillinger, og at han forstår barnas behov så godt.

  14. Vi liker brillebjørn fordi han er snill og morsom – 2 åringen hyler av glede når musikken kommer på 🙂

  15. Brillebjørn er dritkul synes både vi voksne og vår lille på snart 2 år. Fantasilaus er kjempekult og brillebjørn får jo alt til å virke som en lek. En brilebjørn i vårt hjem hadde vært mega stas!

  16. Lillegutt på 1,5 år elsker Brillebjørn! Når kjenningsmelodien spilles er traktorer og andre spennende kjøretøyer glemt ? Mamma og pappa liker også Brilebjørn og hans fantasimagi ?

  17. Her er 3-åringen veldig glad i å se Brillebjørn, hun kjenner seg igjen i mange av situasjonene, og da kan vi snakke om det. Også er han så rolig og smart til å finne løsninger ?

  18. Fire-åringen er veldig fascinert av tryllemagien, og barna klapper godt til intro-sangen. Alltid like artig når brillebjørn kommer på TVen ?

  19. Brillebjørn er 2-åringens ultimate favoritt, og vi voksne liker han også fordi han tar barna på alvor og hjelper de å vise at skumle og vanskelige ting kan løses.

  20. Nora på 2år syns brillebjørn e så morsom og så e han sammen med så gøye barn! Fantasimagi er og veldig gøy 🙂

  21. Birk på 1,5 år syntes Brillebjørn var kjempe skummel i starten. Men nå (noen mnd senere) så elsker vi alle her i heimen han og danser med, når introen starter. Brillebjørn er morsom ❤

  22. Har en sønn på 2,5 år som har elska brillebjørn så lenge som da han begynte å se på tv. 🙂 Han elsker fortsatt brillebjørn, og sier “åååå” når han ser denne bamsen vi ikke har kunnet kjøpe grunnet økonomien enda. Men det beste med brillebjørn er vel forståelsen ovenfor de forskjellige fryktene disse små kroppene er utsatt for. Og den enorme hjelpen han finner i de små tingene. 🙂

  23. Vi liker Brillebjørn fordi han er så rolig, trygg og hjelper med sin fantasimagi ?? Jenta vår på 2år lærer også utrolig mye av Brillebjørn og barna som er med ? Det er et barneprogram som vi er trygge på at jenta vår kan se på uten at det plutselig kommer noe som er for skummelt eller noe som ho ikke trenger å få med seg helt enda. Brillebjørn ?

  24. To av mine fire små digger brillebjørn.. jenta på 2 år og gutten på 6 år sitter ivrig forran TV når han kommer på!!!

  25. Sønnen min på 13mnd har også falt pladask for Brillebjørn. Gliser og danser så fort han ser Brillebjørn ?

  26. Vi elsker brillebjørn fordi han avskumlifiserer litt skumle ting og han er en veldig koselig liten bjørn ? skal nok på kino vi også snart ?

  27. Mi lille frøken på 2 år elsker Brillebjørn! Vi ser på NRK appen hver eneste dag, og snurrer filmene om og om igjen ? vi danser introdansen ALLTID! ? Og det er utrolig gøy å se andre barn i lek sammen med Brillebjørn ?

  28. «Vi liker godt brillebjørn for han er snill og grei. Også kan han fly» hilsen M (4,5 år) som har knytt tau rundt brillebjørn og lar han fly rundt i stuen, hehe!

  29. Vi liker brillebjørn fordi den hjelper barn å finne løsning på problemer og få verden til å være mindre skummel.
   🙂

  30. Fordi jenta mi blir så gla når det kommer på tvn. Å hele familien samles for å se å lære nye triks ❤️

  31. Vi elsker brillebjørn!?? Lillegutt på 11 mnd stråler av glede når introen begynner og det er ikke tvil om at den fine bamsen har kapret hjertet til både lillegutt men også mammaen? Hadde vært så gøy å overraske lillegutt med sin helt egne brillebjørn bamse??

  32. En av få tingene som har falt i smak for straks 4 åringen på Barne-TV. Han fyller fire på lørdag, og denne står høyt på ønske listen så han hadde jublet om vi var så heldige.

  33. Brillebjørn kan gjøre en hver situasjon gøy!?også er han tøysete og kan være litt rampete ?og det er like gøy hver eneste gang vi ser gjennom hele brillebjørn på NRK super!?idag ble det bare 4 episoder før natta? Celine(5) og Nikolai (3)! ?

  34. 2 åringen her ELSKER Brillebjørn ? Han danser og klapper når introen spilles og kan nesten ikke vente til å dra på kino til helgen ? Brillebjørn er helt magisk ?

  35. Vi liker Brillebjørn fordi han alltid hjelper barna med det de syntes er litt vanskelig. Og så er det så moro å danse Brillebjørn-dansen.

  36. Han er så søt og koselig, og ikke minst flink til å lære bort ting til de små.
   Har 3 stykker her fra 0-6 som digger han.

  37. Lillegutt på 1 1/2 år elsker sangen og hopper opp og ned når den spilles. Storesøster på 3 år syns det er veldig spennende med fantasimagi 🙂
   Mamma og pappa syns Brillebjørn er flink til å ta opp hverdagslige ting som fenger hele familien når vi sitter fremfor skjermen 🙂 Her blir det også tidlig kinodebut 23 mars, og da hadde det vært kjekt å kunne gledet de små med en “ekte” Brillebjørn som de selv kunne utført litt tryllemagi med 🙂

  38. Minstemann på 4 ELSKER Brillebjørn og vi liker ham fordi han er omsorgsfull og hjelper barna med hverdagsmat, noe alle trenger i en hverdag ?

  39. Vår frøken på 3 år assosierer seg med barna som er sammen med brillebjørn og virker å glede seg over hva barn får til å gjøre med hjelp fra brillebjørn. Jeg tenker hun vil sette stor pris på litt fantasimagi hjemme her innimellom.

  40. 1,5-åringen elsker å se brillebjørn på Barne-TV og i mangel på den ekte Brillebjørnen kaller han bjørnene på sokkene sine brillebjørn. Han hadde blitt fra seg av begeistring for selskap av den ekste brillebjørnen??

  41. Vi liker Brillebjørn, fordi han formidler at det er helt greit å være litt sjenert og ikke å tørre ting med en gang. Men å tørre å prøve nye ting eller ting som kan virke skumle er ikke så ille allikevel. Det er gøy å klappe med fantasimagi! Toåringen min elsker Brillebjørn og vi storkosa oss på kino i går! Det var så stas å møte han på Bølgen ?

  42. Brillebjørn hjelper barn med ting de gjerne syns kan være litt skummelt og hjelper dem med å vise at med litt fantasi så kan man klare alt man vil. Dette syns jeg er en god læring for barn at selv om man kanskje syns at ting kan være litt skummelt og man er nervøs så kan man løse det på en god måte sammen med noen.

  43. Jentungen liker brillebjørn veldig godt. Han hjelper jo alltid, og ikke er det skummelt.

  44. minsten min fekk ei vrillebjørn bok av tanta si til jul! Den må vi lese minst ein gong før legging kvar kveld? hadde vore kjekt med ein bamse til forteljinga?

  45. For oss voksne er Brillebjørn en god og snill bamse som hjelper barna å overkomme sine små frykter. For dattera på 1,5 år er han imidlertid en slags superhelt! Hverken Brannmann Sam eller Regnbue Ruby får stående applaus i sofaen slik som Brillebjørn! Akkurat hva som er så spesielt vet vi ikke helt, men det blir ikke natta uten noen episoder “Billbøn”.

  46. Vi elsker Brillebjørn mest pga hans fantasimagi, han gjør alt så mye mindre skummelt, og gjør så alt virker overkommelig selv for små barn. Han er virkelig forbildet til datteren min på 3år, og hun er jo nettopp i alderen til de fleste av barna som er med, og kan dermed relatere godt til alle hindringene de møter på veien med Brillebjørn.

  47. Brillebjørn er super! Også fordi han har briller, akkurat sånn som Albert (4) ?

  48. 3 åringen ELSKER Brillebjørn og var kjempelei seg for at hun ikke fikk møtt han på lørdag i Ski fordi mammaog pappa sa hun måtte bli med på hytta isteden?Her ser vi en episode Brillebjørn fast hver kveld før leggetid og snakker om episoden vi har sett??

  49. «Jeg liker han fordi han er snill og hjelper andre»! Hilsen Nora 5 år?

  50. Jeg som mor elsker brillebjørn fordi det er det eneste programmet som fenger den aktive 2 åringen lenge nok at at jeg får gjort litt husarbeid eller tatt meg en pust i bakken. ?

  51. Begge jentene på 2 år og 3,5 elsker brillebjørn. vet ikke helt hvorfor, men han fenger veldig. Eneste problemet hvis vi hadde vunnet er krangling om han. måtte da kjøpt en til 😉

  52. Fordi han kan trylle sier guttungen på snart 4 ? Han elsker brillebjørn og denne har vi ønsket leenge ?

  53. Jeg har ei jente på 6 år og hun liker brillebjørn veldig godt. Hun synes det er koselig og gøy å se på brillebjørn på TV, og jeg er ganske sikker på at hun ønsker å se brillebjørn på kino ? En sånn bamse hadde hun garantert blitt veldig glad for. ? Krysser fingrene for frøkna.

  54. Jeg har ei jente på 6 år og hun liker brillebjørn veldig godt. Hun synes det er koselig og gøy å se på brillebjørn på TV, og jeg er ganske sikker på at hun ønsker å se brillebjørn på kino ? En sånn bamse hadde hun garantert blitt veldig glad for. ? Krysser fingrene for frøkna.

  55. Lillemann på 2,5 år elsker brillebjørn, og spes episode nr 2 hvor han får begge favorittene i en, både togbane og brillebjørn:) så han hadde blitt veldig glad for brillebjørn, særlig siden kusinen hans har en stor brillebjørn også som han er like misunnelig på hver gang 🙂

  56. har ei frøken på straks to år som begynner å få litt sansen for brillebjørn. ho flire og koser seg når ho ser han

  57. Mine to gutter elsker brillebjørn! Og vi voksne i huset er faktisk også veldig glad i han her for han har lært oss ordet fantasimagi som kan løse mye. Med to gutter med mye eksem har vi nok av kjipe dager med salver, kremer, tabletter og kløende mage/rygg etc. Da kommer enn langt med litt fantasimagi
   Om brillebjørn tar flyet eller bussen til Vestlandet er det to gutter som kommer til å få stjerner i øyene.

  58. Marius på 1 år og 9 mnd kommer løpende hvis han hører kjenningsmelodien, og får stjerner i øynene. I tillegg er er han dilla på litt større bamser så en Brillebjørnbamse hadde vært helt knall!

  59. Vi liker brillebjørn fordi han gir oss foreldre en pustepause, og barna god underholdning! ???

  60. Her har jeg 3 ivrige Brillebjørn-fans. Ei på 6 år, ei på 3 år og faktisk en liten kar på 5mnd som har blitt glad i denne bjørnen? vi er klare for kino til helgen ( ihvertfall de to eldste) ? Hurra og tommel opp for Brillebjørn?

  61. Vi liker brillebjørn for han er løsningsorienter på en herlige måte og får både barn og voksne til å like han, og han er jo bare så søt!

  62. Brillebjørn er veldig populær til tantebarnet mitt på 1 år. Han lyser opp når det kommer på skjermen! Derfor liker tante Brillebjørn også!! Vi ønsker oss en Brillebjørnbamse. Det hadde blitt stor stas?

  63. Hei Nina!
   Wow, så koselig at det blir en kinotur for alle 7! Blir nok et minne for livet.
   Grunnen til at jeg liker brillebjørn er at serien tar for seg enkle, MEN for barn vanskelige situasjoner. Og tryller de bra ved fantasimagi, som igjen er veldig relatert til barn liv! Samt er det veldig veldig barnevennlig for de minste, opp til ja – som du sa – 6 åringen liker han også! ❤️
   Takk for at du tipset oss om brillebjørn på kino!

  64. Brillebjørn får vanskelig ting til å virke lettere og ikke så skummelt:) han gir det lille ekstra for at barnet skal være trygg:) og han kan lære oss voksne og være beviste på hvordan vi gjør ting:)

  65. Brillebjørn har lenge vært veldig populær her i huset! snillt og kjekt barne tv som alle kan like 🙂

  66. Vi liker brillebjørn fordi han viser barn at ting ikke er vanskelig eller skummelt hvis man bruker fantasien sin 😀 Han er utrolig populær her i huset og vi gleder oss til å se han på kino 🙂

  67. Minste jenta mi på 4 år elsker brillebjørn. Hun hadde blitt veldig glad for en bamse

  68. Minstemann liker klappinga til Brillebjørn, mens storebror liker magien hans ?

  69. Mine jenter på snart 5 år og snart 8 år elsker Brillebjørn. Barna liker det fordi han er søt og lærer barna mye. Han gjør skumle eller kjedelige ting til å bli morsomme

  70. Det er så koselig og fengende barne-TV. Her har vi både ei på to år og ei på 10 måneder som ville ha hatt stor glede av Brillebjørn:)

  71. Umulig å ikke like brillebjørn ? Sjarmerende bamse som skaper hverdagsmagi ?? Vi vinner den gjerne ???

  72. Hei Nina ?? vår gutt er 4 dager yngre enn Oda og han eeeelsker brillebjørn på tveen! Han klapper og «danser» til musikken. Vi tenkte å bestille en brille bjørn bamse til ham men har ikke helt råd akkurat nå.
   Kanskje vi er heldige og vinner den til lillegutt?
   Tvi tvi ?
   Klem til dere – den fineste familien!

  73. Brillebjørn er en favoritt hos begge mine barn, men kanskje mest minstemann på 2,5 år. Det er korte episoder som gjør degvenkemt å få med seg hele episoden og den har et tydelig innehold/moral. I tillegg bidrar den til å forsterke språket til vår lille gutt som henger litt etter i språkavdelingen 🙂

  74. Husets sjef på 16 mnd digger den lille rolige stunden med brillebjørn og et fang. DET er fantasimagi for mammaen ?

  75. Selma skal på sin første kino på 3 årsdagen sin, og servilt så klart favoritten Brillebjørn 🙂 Det hadde vært veldig stas med en ekte Brillebjørn i bursdagsgave 🙂

  76. Fordi han er ett meget godt eksempel på hvordan alt kan løses med forståelse, tålmodighet, fantasi og omtanke som vi foreldre kan lære mye av spesielt når hverdagen er hektisk ❤️ Pluss at jeg tror at barna lærer å kunne sette ord på følelsene som kan virke stormfulle for feks småbarn fordi man gjerne ikke vet hva de heter midt i utviklingsspang og løsrivelse mot det å klare og mestre og ville klare å mestre det meste selv.
   Jenta mi liker han utrolig godt og synes det er kjempe spennende med fantasimagi! «Billebøn» er rett og slett magisk!

  77. Tobias 4 år; fordi han er så søt
   ‘Mammaen; fordi han er, i motsetning til nesten all annen barne TV behagelig å høre på!

  78. Jenta mi på 3 år elsker brillebjørn fordi han er så snill og gjør så masse gøy med fantasimagi??

  79. Brillebjørn er flink å få ongane med, engasjera og få oppmerksomheten deiras!! Tvillingene her på 2 år elsker å sjå på brillebjørn 🙂 ?

  80. Vi liker Brillebjørn fordi han hjelper oss å forstå hvordan små og uforståelige bagateller for oss voksne kan være viktige og virkelig utfordrende for barna.

  81. Vi vil vinne Brillebjørn fordi han alltid finner en morsom løsning, Mikkel på 3,5 år, Mille på 1,5 og mamma digger denne fine bjørnen ?

  82. Vi liker Brillebjørn fordi han finner alltid på morsomme løsninger på utfordringene som barna møter. Min gutt på 2 år blir alltid engasjert hver gang han ser på Brillebjørn. Han synger og klapper alltid i introen. Det hadde derfor vært kjekt å gi det til han som en motivasjon nå som vi holder på med bleieslutt. Krysser fingrene for litt vinnerlykke!

  83. Fordi det er så fantastisk å se minstemann kopiere brillebjørndansen, hadde vært Morro å se reaksjon hans på å få en “ekte” “bho (brillebjørn)” hjem 🙂

  84. Aww! Den koseligste av de alle. Har en gutt på 3 år som elsker brillebjørn! Vi venter til 23. Mars da filmen kommer på kino. Blir da første gang superhelten skal på kino, hadde så absolutt vært stas og tatt med en ekte brillebjørn ?? lillesøster på 1,5 hadde også satt stor pris på en ny venn ??

  85. Lillemann på 1,5 elsker brillebjørn. Han er ikke så glad i å se på tv,men når brillebjørn kommer da følger han med å synger og danser. Så en brillebjørn bamse ville nok blitt hans beste venn 🙂

  86. Her i huset er det høyt og lavt gjennom hele dagen, men når brillebjørn kommer på tv står William på 1 år og gliser og danser til musikken, og sitter med store øyne til programmet er over. Han bare ELSKER brillebjørn ❤️ Hadde han vunnet en brillebjørn bamse, hadde han blitt helt i ekstase!

  87. Lillebror på 1 år er veldig glad i Brillebjørn og har en egen dans til introen, som han tar hver gang Brillebjørn settes på ? Vi liker at man ser ting fra barns perspektiv.

  88. Brillebjørn har skapt et rom for å puste litt for både eldre søsken og foreldre til en fantastisk attpåklatt?så den er vi jammen med glad I!

  89. Jeg har ei datter på 4 år som har fått mye hjelp av brillebjørn. Hun elsker denne bamsen og har sagt lenge at hun ønsker seg bamsen? jeg vet at dette hadde vært en fin trygghet for ei lita jente som er litt forsiktig?

  90. Brillebjørn er en stor favoritt hos mini i huset her, men også de større syns han er kjekk.

  91. Vi vil vinne? 1 åringen og 4 åringen elsker brillebjørn, så en bamse hadde passet perfekt for oss!

  92. Har en på 2,5 og en på 4 som begge elsker brillebjørn ? ingenting er skummelt så lenge vi har fantasimagi ?

  93. Jeg har en liten gutt på 1,5 år som lyser opp og klapper i hendene hver gang vi ser på brillebjørn. Ingen tvil om at den bamsen lyser ut fantasimagi!

  94. Når brillebjørn kom på Barne tv fant vi endelig noe begge barna ønsket å se sammen, tror både jenta på 5 og gutten på 2 her i huset snart kan alle episodene utenat ?
   Gleder oss til å se filmen alle 4 her i huset ?

  95. Jeg vil vinne til 2 åringen fordi han elsker brillebjørn. Og jeg elsker brillebjørn fordi den viser et det er greit å ha fantasi lek og la fantastien løpe løpsk når man leker, selv om man leker alene. Og at man ikke MÅ ha en skjerm å se på for å kunne ha det gøy.
   Også pusher den oss voksne litt til å tenke litt kreativt om det er ting unger ikke vil. At vi også kan ta en pust i bakken og lage litt «fantasi-magi» om barna er redde for noe, eller skal lære seg noe nytt ❤️

  96. Vi liker beillebjørn fordi det fenger alle tre barna! ??
   De er 2, 3 og 6 år ?

  97. Mikael på 2,5 år elsker Brillebjørn ? Han hopper og danser til vignetten og klapper på alle de rette stedene, og sitter som fjetret hele episoden. Og når den er ferdig, roper han alltid “En gang til!” ? Så han hadde elsket å få sin egen Brillebjørn!

  98. Gutten vår på 2 1/2 år elsker å se på Brillebjørn. Han er også veldig glad i bamser, så han hadde blitt superglad hvis han vant ?

  99. Brillebjørn er den store favoritten til mine små på 3 og 4 år. De synger intromusikken og danser brillebjørndansen dagen lang. Brillebjørn bidrar med hverdagsmagi midt oppi all trass om dagen ??

  100. Brillebjørn er en favoritt hos både minsten på 4 og foreldre, så koselig barne-TV! Vi gleder oss til kinofilmen ?

  101. Fordi han er en sånn lun, trygg og god kar, med sin ‘fantasimagi’, som bidrar til at både de små og vi voksne lærer så mye og koser oss og har med oss i bakhodet hans påfunn og kommentarer i mange situasjoner? Har ei på 2 og en på 4, begge store fan og som hadde blitt så glad og tryggere i flere situasjoner med en egen Brillebjørn som følgesvenn??

  102. Både ho på seks år og han på tre er glad i brillebjørn. Eg trur dei blir fenga av den rolige stemninga og bruken av dagligdags fantasi ☺

  103. Hei! Min sønn på 2år er også veldig begeistret for brillebjørn! Blir stor i øynene når det kommer på Barne-TV. Han hadde blitt veldig glad for en brillebjørn bamse som han kan ha med seg overalt!
   Og jeg som mor syns også det er hyggelig å se på brillebjørn! 🙂
   Fin sang, fine folk, og et fint budskap!

  104. Brillebjørn står høyt i kurs hos vår 3-åring. Ho venter spent på hvem Brillebjørn skal være sammen med i dag ?

  105. Vi ønsker veldig gjerne å vinne brillebjørn til vår aller bestevenn Sigurd som straks fyller 1 år? han fikk en tøff start på livet 2 mnd før tiden.. Men nå fyller han straks 1 år å elsker brillebjørn ?
   Mvh Viljar Leander 8 mnd ?

  106. Første 2-3 episodene likte ikkje eg den noko særlig og fekk ikkje heilt med meg korleis minsten likte den heller. Det var jo ikkje som «vanlig» barne-TV…Det fanga ikkje min interesse…
   Men så satt eg meg ned og faktisk såg ein episode og falt pladask eg og! Det er så rolig, nedpå og alikevel heilt treffende på småtassenes premisser. Og det fenger både mini og litt ho på 9 år og 🙂
   + også for å være norskprodusert!

  107. Minstemann på 2 har brillebjørn som en av favorittene sine. Alltid like glad når det kommer på iPad/TV ?

  108. Fordi brillebjørn har mange gode måter å gjøre ukjente og litt skumle ting til fine opplevelser. Han gir barn gode mestringsopplevelser og tar barnas følelser på alvor! En skikkelig god og fin bjørn! ?

  109. Minstemann digger brillebjørn, han er så søt og snill
   + hadde vært en kjekk bursdagspresang siden han blir 5 år på fredag

  110. Rett og slett fordi han er gir så mye glede til barna .. ?

  111. Jeg ønsker meg brillebjørn til meg sjæl ?
   Gutta bryr seg ikke stort om han lenger, kanskje
   minstemann på 5. Men mammaen i hus syns
   musikken, hele vesenet og figuren brillebjørn,
   er fantastisk ??????

  112. Vi(foreldrene) liker Brillebjørn fordi han inspirerer 3åringen til å gjøre ting hun egentlig synes er litt kjedlige og ikke vil hvis vi sier “fantasimagi” med et lurt smil. Da gjentar hun “fantasimagi” og plutselig har hun gjort det hun egentlig ikke ville.
   3åringen liker Brillebjørn fordi han er morsom, snill og søt?

  113. Brillebjørn er en av få ting som får min 11 mnd gamle villbass til å sitte rolig i mer enn ti sekunder. Han som ellers er høyt og lavt og rundt og svinser og svanser, setter seg frivillig ned å ser på.

  114. Datteren på 2 år elsker brillebjørn! Når hun hører introen aå klapper hun og danser ?

  115. Hei,
   Brillebjørn kan ses av ulike i familien på ulike «nivå», og man kan snakke om de ulike situasjonene på ulike måter med alle guttene på 10 mnd, 4 år, 7 år og 9 år????

  116. Om jeg vinner vil jeg gi den til fattighuset da denne bamsen er det sikkert mange foreldre som ikke har økonomi til å kjøpe.

  117. Her hjemme liker jenta på 13 mnd Brillebjørn veldig godt! Ser på han på YouTube ofte og hun har såvidt begynt å lære seg dansen ? ? Moro å se at en bjørn kan gi så my glede!

  118. Jeg liker brillebjørn fordi han viser hvordan noe som er skummelt kan være normalt og den lune gode stemningen. De små blir fenget av magien!

  119. I dette huset elsker vi brillebjørn fordi han har en fengende intromusikk, en koselig stemme, viser oss at det som kan virke skummelt kanskje ikke er så skummelt likevel og fordi han kam bruke fantasimagi ❤️

  120. Hei! Vi begynte nylig å se litt på Brillebjørn på NRK Super. Jeg har lest om Brillebjørn noen ganger og hadde lagt merke til at det skulle komme en Brillebjørnfilm på kino snart. Jeg bestemte meg derfor for å vise min datter på litt over to år serien på TV.
   Og snakk om for en suksess! Hun virkelig elsker Brillebjørn. Tror det årsaken til det kan være hvordan Brillebjørn er sammen med barna, i hverdagslige situasjoner som seerne kan kjenne igjen. Brillebjørn er virkelig et fint TV-program med gode pedagogiske virkemidler. Vi gleder oss sånn til vi kan se filmen på kino. Jeg tror det er den perfekte filmen for den første kinoopplevelsen. Og det hadde nok toppet opplevelsen om selveste Brillebjørn ble med oss! ❤️

  121. Lille digger Brillebjørn! Og det må jeg si mamman også gjør? Makan til tålmodig og snill type skal vi lete lenge etter?

  122. Brillebjørn redder ofte dagen for storesøster på 3 år, og for lillesøster på 1 år (og noen ganger tilogmed mamma og pappa). Han fanger barna på en spesiell måte med sin store kjærlighet, empati og omsorg, og han ror dem i havn med god humor og et vinnende vesen. Brillebjørn er en fin rollemodell for små og store, og vi har blitt reddet av brillebjørn sin fantastiske fantasimagi mange ganger. Storesøster har siden den første gangen vi så traileren til kinofilmen snakket om at vi snart skal på kino for å se brillebjørn, og hun gleder seg masse! Hadde vært perfekt å dele opplevelsen med sin egen Brillebjørn ❤️

  123. Yngste på straks ni måneder elsker Brillebjørn og 3 åringen følger godt med. Me synes han er kjempekoselig ❤️

  124. Brillebjørn er en uslåelig favoritt hos 4-åringen i huset fordi han kan trylle med fantasimagi og gjøre alle litt leie situasjoner mer spennende!

  125. Brillebjørn er god på problemløsning og har en god porsjon fantasi og kreativitet??

  126. Vi elsker brillbjørn, så filmen i går – digger den, både store og små ?? Hen er nydelig, snill, morsom, magisk og en trygg kamerat – barna elsket han. Vi var også på kino for første gang hele familien, lykke?? ???????????

  127. Brillebjørn får vanskelige ting til å bli enkle? Begge barnebarna (2 og 6) digger Brillebjørn?

  128. Lillemor her elsker brillebjørn. Til og med mammaen liker han. Det starter med musikken og den søte dansen i introen. Den rolige fortellerstemmen. At hver episode handler om barn på samme alder i det som er vanlige hverdagssituasjoner for alle. Det gjør at lillemor kan kjenne seg igjen. Brillebjørn løser alt på en enkel og god måte med litt fantasimagi. Der har vi voksne noe å lære også. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre hverdagen enklere for de små ❤️ Å som det hadde vært stas å vinne den fine og finurlige bjørnen til lillemor som snart blir fire!

  129. Det som er fint med Brillebjørn er at det går i barnas tempo og at det blir tatt opp ting som barn er opptatt av. Det er så mye barnetv med altfor mye som skjer og som overstimulerer barnet. Brillebjørn er rolig barnetv som vi kaller det.☺️

  130. Brillebjørn er en koselig og snill bjørnebamse som er en stor favoritt hos oss ?

  131. Her i huset er Brillebjørn en favoritt hos både storebror på 3,5 og lillesøster på 2. Han er god og morsom. Og han gjør mange skumle ting trygge <3
   Hele familien skal på kino for første gang til helga. Vi gleder oss!

  132. Brillebjørn e en favoritt som guten i huset på 3 år liker å sjå på! Skal også sjå filmen på kino so hadde passet bra om han kunne fått tatt den med seg på kino

  133. Brillebjørn har alltid et tips og triks på lager. Lillejents mi lyyser som en sol når han dukker opp. En brillebjørn bamse hadde vært magisk ❤️

  134. Vi leser Brillebjørn i skogen, God natt Brillebjørn og Brillebjørn blir hentet i barnehagen hver kveld på senga. Og nå når han ble innlagt på sykehuset måtte bøkene med og leses der også? Så gjett om en som hadde blitt glad for å få en ekte Brillebjørn bamse a??

  135. Tulla mi på 20 mnd elsker brillebjørn, reaksjonen er like kjekk å sjå kvar gang. Eit stort glis, litt dansing og så gøymer ho seg bak hendene sine og ler høgt ? storebror på 4 liker også brillebjørn, men vel så mykje å sjå på lillesøster når introen kjem på, smelter mammahjertet kvar gang. Syns lillemor fortener ein sånn.

  136. Min gutt på 2,5 år eeelsker brillebjørn, han kan episodene utenatt snart, sett på de så masse. Min lillegutt på 10 mnd har også falt for brillebjørn? så her går det masse i brillebjørn?? de hadde blitt så glad for en brillebjørn bamse??

  137. Jeg liker Brillebjørn fordi han er lugn, varm og klok – et forbilde, rett og slett ?

  138. Synes denne er så fantastisk siden Brillebjørn alltid klarer å gjør ting positivt med litt magi. Vi alle trenger litt magi/fantasi i hverdagen ❤

  139. Hun eldste elsker at brillebjørn kommer med fantasimagien sin, å tryller bort det som er skummelt! Hadde vært fantastisk å ha en brillebjørn her hjemme også, som kunne bruke litt fantasimagi når vi må smøre henne med krem fra topp til tå flere ganger om dagen! Minstemann er veldig glad i når brillebjørn klapper i introsangen! ?

  140. Vi elsker fantasimagien til brillebjørn? Både storebror på 8 år og selvfølgelig lillebror på 2 år (helten er brillebjørn for tiden). Vi blir glade alle sammen når vi ser på han og roen senker seg?? Så her i huset hadde en brillebjørn bamse blitt meget kjærkommen?

  141. Her har eg en 3 og 6 åring, som er veldig glad i brillebjørn! ? Fint å kjenne seg igjen i dagligdagse «problemstillinger», og Brillebjørn ordner opp ?

  142. 3 åringen elsker brillebjørn, danser til musikken og sover med brillebjørn ? På kino skal vi og! Mor liker godt brillebjørn og ? Men lillesøster på 7 mnd har og satt sitt elsk på brillebjørn, så hun skulle nok hatt sin egen brillebjørn.

  143. Vi liker Brillebjørn så godt fordi han SER barna, han snakker rolig og ordentlig og prøver å få barna selv til å løse utfordringene de møter. Det er morsomme effekter og en koselig fantasi, og herr Hildebrand er så fantastisk med barn og dukkeføring. Er rett og slett overlykkelig over at Brillebjørn eksisterer ??

  144. Vi har en liten gutt på 19mnd som går under navnet “Hurricane”, han elsker å se på brillebjørn, og høre sangen hans. Da klarer han å sitte litt stille og slappe av. Han elsker sangen og dansen. Brillebjørn er sjarmerende for alle aldre. 🙂

  145. Minstemor på 4 synes Brillebjørn er fantastisk, og en sluk bamse står høyt på ønskelista! ???

  146. Brillebjørn er 3-åringens favoritt! Vi liker han fordi han får til alt med litt fantasimagi ? også er det et veldig koselig Barne-TV program å se på for resten av familien. Både for lillebror på 5 mnd, mamma og pappa.

  147. Mini på 2,5 år liker mest av alt sangen og dansen til brillebjørn ?

  148. For oss er Brillebjørn både magisk og fantasifull ? 3,5 åringen her i hus, sier at han skulle ønske han hadde en bestevenn som er som Brillebjørn ? så det hadde vært helt fantastisk å vunnet denne og overrasket han med den til bursdagen hans som er ganske snart! ?

  149. Brillebjørn er den koseligste bjørnen ? Selv mor i huset gleder seg stort til å se filmen på kino ?

  150. Fordi han er rett og slett fengende❤️ Mine to på 3 og 5 år,elsker å se brillebjørn! Kosli morgenstund❤️

  151. Den lille bjørnen viser hverdagsmagi og har fokus på å leke seg igjennom små/store utfordringer. Jenta mi på 2år er superfan! ?

  152. Brillebjørn appelerer til både liten og stor! Den viser godt situasjoner som små barn kan synes er utfordrende og hvordan de kommer seg gjennom det med sitt kosedyr eller litt brillebjørnmagi. Fantastisk!

  153. Her i huset har vi ei på 4 og en på 2 som rett og slett elsker Brillebjørn❤️ Og den eneste grunnen jeg kan tenke er jo fordi han er magisk⭐️
   (På lørdag var vi på butikken for å handle mat, hvor 4-åringen plutselig sier; «oi, mamma så du Brillebjørn? Han e også på butikken. Kan du følg etter han?» Det gjorde vi og og hun konkluderte med at hun jenta var superheldig som hadde en Brillebjørn kosebamse☺️)

  154. Storebror på 3,5år elsker brillebjørn. Han velger det hver gang han får lov å se på tv. Det er kjekt å se hvordan han hjelper barna forbi/gjennom det de er redd. Han er en ekte venn, som bare ser muligheter. Gøy å se alt han forvandler.

  155. Dansen og oppstartsmusikken er det beste med Brillebjørn. Hilsen husets yngste på 1.5 år ?

  156. Min datter på 4 elsker brullebjørn. Fint å se at ting ikke er så farlig og skummelt like vel. Bare man bruker litt fantasimagi?

  157. Her i huset har vi hatt lite kjennskap til denne fine bjørnen før vi begynte å sjekke den ut gjennom at du har introdusert oss for den ? en stund siden vi har sett så my Barne-TV da de andre begynner å bli litt «store» ser at brillebjørn vil vi bli godt Kjent med nå som Emrik Eliss (9mnd) vokser seg til da han allerede synes han er en fengende fyr?

  158. Jenta mi på 3 hadde blitt veldig glad for en Brillebjørn bamse ? vi liker Brillebjørn fordi han får til alt med litt fantasimagi. At han er omsorgsfull og at de er flinke til å ta opp hverdagslige hendelser. Lærer barna at det meste ordner seg med litt hjelp.

  159. Denne står høyt på 2åringen sin ønskeliste! Han elsker Brillebjørn ? Livets første kinobesøk neste helg, selvfølgelig Brillebjørn filmen ??

  160. Har ei som blir SÅ glad når ho klarer å time klappinga likt med Brillebjørn på introen. Og så har jo Brillebjørn en løsning for for alt.

  161. Her i huset elsker vi alle brillebjørn?
   De bruker hverdagslige situasjoner som er utfordrene for mange barn, og ufarliggjør de med humor og fantasi???? Små barn liker å se på andre små barn, og kommer da dypt inn i barnas egne tanker og verden?
   Vi bommet på datoene og bestilte billetter til det vi trodde var i dag, men måtte skuffe de og si at det ikke var før neste søndag, og da er vi på påskeferie? minstejenta skal på kino for første gang og se denne, så da hadde det vært stas med en liten bamsevenn ved siden av seg?

  162. Minsten (og jeg) liker Brillebjørn veldig godt, fordi han er en fin fyr og det er alltid spennende å se hva han får til med sin fantasimagi på barnetv. Noen ganger litt skummelt, men mest gøy. Faktisk blir minsten på 3,5 år helt stille og følger storøyd med 🙂

  163. Ja takk gjerne! Minsten på snart 3år elsker den
   Og det blir nok kino til helgen her og, dattra på
   9 ser og på brillebjørn sammen med lillebroren
   sin og den samler faktisk alle i familien til
   tider?? Vi krysser fingrene for et nytt medlem i
   familien ?

  164. Brillebjørn er koselig for både liten og stor. Noe av de bedre programmene som er laget for de minste ?? Minstemann på straks 9 måneder og mellomste på snart 5 år er begge veldig begeistret ?

  165. Her elsker vi både bøkene og serien masse…. gode og lærerike historier om en fin fin Bjørn…. ❤

  166. Brillebjørn er populær hjemme hos oss og vår 2,5 åring. Vi lar oss inspirere av litt fantasimagi og gutten vår hermer etter hva de gjør på Brillebjørn. Spiser de mat, så skal han spise. Går de på do vil han på do osv. 🙂 Hadde vært helt topp å vinne denne, bl.a. for da slipper jeg nok å være Brillebjørn hele tiden.

  167. Vi danser til trudelutten hver gang Brillebjørn er på NRK Super! Litt familiær fellesdans er alltid hyggelig. Og minsten er så spent på når Brillebjørn skal komme og være sammen med ham, i stedet for Ruby, Julian, Lucy og de andre. Vi trenger virkelig en helt ekte Brillebjørn hos oss!

  168. Jeg vil rekruttere mitt yngste barnebarn til å like brillebjørn! -helt fra fødselen!! Så da har jeg lyst å gi den til han, som den aller første bamsen! ❤️❤️❤️

  169. Vi liker Brillebjørn fordi han er så snill og god, og fordi det er en rolig Barne-TVserie innimellom mye masete TV for de små.

  170. Mini her på 19 mnd begynner å danse og smile når han ser brillebjørn. Han sitter med store øyne når TV-programmet står på. Han blir bare mer og mer glad i brillebjørn, kanskje fordi han kjenner seg igjen i det som skjer i episodene.

  171. Barna på 5, 4, 2 år,og 9 mnd er veldig fascinert av brillebjørn her i huset også 🙂 de hadde blitt veldig glade for å vinne den ☺️☺️

  172. Minstemann elsker Brillebjørn ? Han sitter spent og venter på klappene og danser med til musikken. Han har sett alle episodene på NRK Super så mange ganger at han vet nøyaktig hva som skjer i hver episode ?
   Mor er også veldig glad i den grå myke bamsen ? Den gir oss ro på ettermiddagen og en mulighet for meg til å lage middag uten en 2åring rundt foten. ?

  173. Vi liker Brillebjørn fordi han er så tålmodig og inkluderende. I tillegg er han veldig god på å vise hvordan man respekterer og viser hensyn til andre og samtidig være tro mot seg selv.
   Her i huset digger vi Brillebjørn! <3

  174. Lillebror elsker Brillebjørn. Når han hører introen kommer han løpende og roper Brilllle ?

  175. Min datter blir 4 år 4.April.. og hun elsker brillebjørn ?.. så hadde vært en perfekt gave til henne ??
   Kommer brillebjørn på tv er det bare og ta opp, hun vil se om og om igjen! Så brillebjørnbamsen et hjertlig velkommen hjem til oss?

  176. Brillebjørn har lært Phillip 2år at pusse tenner er bra!
   Han har lært Phillip med både sang og dans:)
   Vi er veldig fan av Brillebjørn:))

  177. Ser på Barne-TV med mitt lille barnebarn, Sannah, hun følger brillebjør fra hun er bite liten. Det er så morsomt å se. Hun kan ønske seg en nå når hun blir storesøster til en bitte liten.

  178. Brillebjørn er en stor favoritt hos han på 2 år? hadde passer fint med en liten kose-brillebjørn ?

  179. Hos oss er Brillebjørn like populært hos 3 åringen og 1 åringen! ?? Derfor er vi så glad i Brillebjørn! Lurte nesten på om vi skulle prøve oss på kino med begge to vi også! ??

  180. Åh dette hadde vært noe for frøkna i hus som snart fyller 3 år og blir storesøster rundt samme tid 🙂 Hun elsker Brillebjørn ❤ Har sett episodene mange ganger og vi synes det er bra at han er en så god støtte i hverdagens mange utfordringer. Vi krysser fingrene!

  181. Hei!
   Her hjemme har jeg ei på 18 mnd som også liker Brillebjørn veldig godt! Hun liker godt å se alt det spennende Brillebjørn hjelper til med og finner på sammen med alle barna! Og så musikken da selvfølgelig. Da er det klapping hele dagen og gledeshyl! Det er så kjekt at Brillebjørn gjør skumle og kjedelige ting til noe gøy! Da kan mammaen her ta litt tips og leke seg til skumle og kjedelige ting ellers i hverdagen også!
   Digger bloggen din!

  182. Mathilde som blir 2 i morgen elsker Brillebjørn ❤️ Hver gang vi ser på brillebjørn sitter alle i familien og nynner og klapper #hekta

  183. Vi elsker brillebjørn både liten og stor da vi syns han er fengende , gir oss en magisk familie -kose stund og Noa på 2.5 er trollbundet av han 🙂 som for øvrig gleder seg stort til sin første kino tur for å se på brillebjørn – hadde vært Stas å hatt en brillebjørn med seg 🙂

  184. Min lille datter på 6 mnd elsker brillebjørn. Vippestolen får stor fart når hun hører intromusikken?

  185. Her i huset er Brillebjørn en soleklar favoritt! 10 April er det minstemor Sigrid sin første bursdag og storesøstrene Vilja (3) og Sofie (10) har veldig lyst til å pakke inn Brillebjørn og ønske han velkomen i familia ❤ Det hadde vore ei flott gåve! Vi treng litt fantasimagi her i ei vanskelig tid med sjukdom hus ❤

  186. Vi elsker Brillebjørn fordi han får kjedelige og vanskelige oppgaver til å virke spennende med sin fantasimagi! Vi har en snart 2 år gammel jente i hus som hadde blitt overlykkelig hvis hun fikk en Brillebjørn i bursdagsgave 4. April 🙂

  187. Brillebjørn er alltid så snill, sier min 4 åring, som gleder seg stort til å se Brillebjørn på kino??

  188. Elsker at Brillebjørn hjelper de små til og forstå ting som ikke alltid er like lett og forklare!! Magisk ❤️ Tror lillemor og storerbror hadde blitt fra seg over en slik venn som de gjerne kunne hatt sammen og lært seg å dele mellom hverandre, da dette ikke er veldig lett for en på 4,5 og ei på 2,5 ☺️

  189. Vi digger Brillebjørn fordi han gjør skumle/vanskelige situasjoner morsomt og mindre skummelt. Både lillebror på 3 og storebror på 5år gleder seg til mer fantasimagi! Brillebjørn er alles venn og god til å gi klem!

  190. Her i huset er Brillebjørn en stor favoritt? Elsa på 4 år synes det e morsomt med alt han finner på for å gjøre litt skumle og vanskelige ting til noe mye bedre.. Hu har en bamse som liksom e Brillebjørn, og hadde nok blitt kjempegla for å få en ekte Brillebjørn ?

  191. Brillebjørn er en favoritt hos mellomste på fem år.
   Han hadde nok blitt kjempe gla for en brillebjørn bamse.

  192. Minsta på 2,5 elsker “Bjillebjøn” og nå som hun har vært syk i etpar uker har vi sett utallige episoder hver dag. Mammaen liker Brillebjørn fordi hun får mulighet til å gå på do alene når det står på Tv?

  193. Storesnupp på 3 år syns brillebjørn er morsom og syns det er spennande å sjå kva han finn på frå gong til gong. Eg som mor syns det er eit godt og fengande program og ser at snuppa lærer ein heil del av programmet! ♡ Ein brillebjørn bamse hadde blitt stort sett pris på her i hus!

  194. Begge jentene på snart 10 mnd og snart 7 år ELSKER brillebjørn! Det er ikke lett å vite hva som fenger så med akkurat denne bjørnen, kanskje det er fordi det er en motsetning til mye anna barnetv? Vi liker den rolige snille bjørnen alle sammen, og som du sier så tror jeg vi kan lære en og annen ting fra han. Observere litt mer og se de små tingene hos barna- som han ser:-D

  195. Vi har en lillebror på 2 år som er verdens beste ,&fortjener sin egen brillebjørn bamse?
   Hilsen stolte tvilling brødre på 9 år.

  196. Brillebjørn er gøy, er de begge på 4 og 2 år enige om. Håper å vinne en brillebjørn til 2åringens bursdag i Mai?

  197. Jenta mi på straks 2år ELSKER brillebjørn, hadde vært verdens beste bursdagsgave, og mor og 5åringen venter på en forhåpentligvis sesong 2 snart? vi skal også debutere med kino på lørdag?

  198. Her i huset er eldste frøkna veldig aktiv å sitter sjeldent mye rolig for å se på noe på tv’n, men akkurat brillebjørn elsker hun å se på. Han har en fengende musikk intro som hun synger og klapper til, å han har fantasimagi som er kjempe spennede. Lillebror på 7mnd syns det er fascinerende å se på han, så er nok muligheter for å arve når storesøster blir lei? Mamma krysser fingrene???

  199. Jeg har to små jenter på 2,5 og 4 år som liker godt brillebjørn og synger for harde livet med. Han hjelper også jenta mi til å ville være mer selvstendig og klare ting selv selvom det er skummelt Mammaen liker brillebjørn fordi han er så tolmodige og hjelper barna til å bli selvstendig uten hyl og skrik ??Og ikke minst så er han så god! ??

  200. Vi liker brillebjørn fordi han redder dagen for lille gull når hun er syk, og eneste barne-tven mlr ikke sovner av?

  201. Han er så rolig, digger at det ikke er så mye bråk og tull. Barna elsker han! Og så er det korte episoder!

  202. Lille Petra hopper ivrig og peker på Brillebjørn og sier “Baaaa” når hun ser han! Tror virkelig hun hadde synest det var gøy med brillebjørn-bamse ❤

  203. Her i huset er Brillebjørn topp når minsta skal ta medisinen sin! Episodene er akkurat passe lange og veldig koselige! Det hadde vært veldig gøy å vinne en Brillebjørn-bamse til henne!

  204. Brillebjørn er fantastisk å ha i hverdagen, han motiverer så mye med sin fantasi magi ? Småen hadde elska å hatt en brillebjørn bamse ?

  205. Her i huset er det ei lita jente på to år, som kommer flyttende inn i vår familie i starten på påsken.? Hun hadde nok satt pris på å flytte inn sammen med Brillebjørn, sånn att hun hadde sluppet å flytte inn helt alene. Vi vet hun finner trygghet i bamser, så Brillebjørn ville nok ikke følt seg ensom i hennes hender. ??

  206. Brillebjørn er en stor favoritt hos både 2 åringen og 4 åringen her i hus??? 4 åringen har nedtelling til hun skal på kino med sin Bestemor??

  207. Brillebjørn er jo bare magisk! ? lillejenta på 14 mnd digger han og hadde sikkert blitt i himmelen om hun var så heldig at hun vant en bamse! Da kan de danse sammen til introen. ?

  208. Brillebjørn skaper barn som er superfengt. Med fengende musikk, flotte tema og gir stort rom for fantasi. Ikke minst en artig sang som var enkel å lære seg. Her er hun på 4 helt med og hun på 7 er mere opptatt av innhold. God kombo for litt sosial kompentanse for små barn

  209. Jeg har en sønn på 2 år som eeeeeelsker brillebjørn (eller bamsebjørn som han kaller han ?) jeg ønsker en brillebjørn til han, da brillebjørn har hjulpet oss med både tannpussen å pottetreningen her i huset! Vi klapper i hendene å bruker fantasimagi; hvor fantastisk hadde det ikke vørt hvis brillebjørn var her også:) kanskje brillebjørn kan hjelpe oss på matfronten med veslegutt også? Vi klapper i hendene å håper at litt fantasimagi vil gjøre slik at brillebjørn banker på vår dør!???

  210. Min snart 3 åring liker veldig godt «Billebjørn» og synger med når sangen kommer? denne hadde han bare elsket.

  211. Brillebjøtn er en favoritt her i huset, særlig pga sangen og dansen.
   Vi var på brillebjørn høytlesning i helgen. ALLE barna sto oppe og klappet og danset.

  212. Alle tre frøknene på 1,5, 4 og 6 synes brillebjørn er topp, og vi har fått oss noen timer med han ?? Og jeg har ei frøken som har en veldig tøff tid i bhg for tiden, så skulle gjerne sendt med henne en brillebjørn som kunne bli med henne ??

  213. Jeg har to gutter på 2 og 4 som er kjempeglad i brillebjørn fordi han klapper magisk? Lillebroren vår skal snart begynne med briller slik som storebror, da hadde det vært magisk å ha en brillebjørn som motivasjon for brilletilvenningen ??

  214. Jenta mi på snart fire år elsker Brillebjørn! Hadde vært kjempekoselig å vinne den snille og gode Brillebjørn og finne på litt liksom-magi sammen ???

  215. Brillebjørn er så spennende syntes jentungen på 3 år. Det er nok fordi hun kjenner seg igjen i det hverdagslige
   I episodene. Og det er så morsomt med all magien?

  216. Min lille liker brillebjørn fordi med fantasimagi er alt mulig. Mammaen liker brillebjørn fordi ingen utfordring er for stor, bare man står på og er løsningsorientert 🙂

  217. Elsker brillebjørn fordi han hjelper barna til å mestre alle slags hverdagslige utfordringer ???

  218. Brillebjørn gjør trilleturen, huskingen og leking generelt straks mye morsommere!

  219. Vi har endel brillebjørn produkter, og elsker dem! Har veldig lyst å gi Théa en brillebjørn bamse på ettårsdagen hennes (24.03) så hadde vært så koselig å vinne denne!

  220. Barnet mitt på 2,5 år elsker brillebjørn. Det har nok sikkert noe med at det inneholder barn og deres favorittkosedyr. Vi som foreldre elsker også brillebjørn da den greier å få barn til å se muligheter når noe må endres. Feks gjøre ei skummel trapp, mindre skummel. Eller lage en gøy frokost, eller få tida til å få fort ?

  221. Her i huset er vi også Brillebjørn fans; to barn, pappa og mamma:) ! Eldste på 4 og minste på 2 år sitter begge like oppslukt når Brillebjørn er på TV skjermen og løser “problemer” med sin fantasi magi. Bøkene er også fasinerende, og flott med to mammaer til brillebjørn:) Tror Brillebjørn bamse hadde vært svært populært i dette hjemmet:)

  222. Her i huset er vi også Brillebjørn fans; to barn, pappa og mamma:) ! Eldste på 4 og minste på 2 år sitter begge like oppslukt når Brillebjørn er på TV skjermen og løser “problemer” med sin fantasi magi. Bøkene er også fasinerende, og flott med to mammaer til brillebjørn:) Tror Brillebjørn bamse hadde vært svært populært i dette hjemmet:)

  223. Både 3-åringen og 1.5-åringen danser med når brillebjørn kommer på TV. Fantasimagi har gjort at rommet blir ryddet, tannpussen skal gjøres og lange bakker skal bestiges???

  224. Storebror på 4.5 år digger Brillebjørn!
   Og vi gleder oss en masse til å dra på kino med han 😀
   Mamma synes Brillebjørn er super kul og gleder seg minst like mye 😀

  225. Jeg som mamma syntes at brillebjørn er ett flott program , den bamsen har ALLTID en morsom løsning på lur. Det er kanskje noe vi som foreldre også kan dra nytte av i en travel hverdag med barn som brått er litt skeptiske eller ikke vil.. Det hender jo at det må litt magi til!
   Jentungen på 2,5 år er sååå fasinert av den flotte lille bjørnen som kan trylle frem bjørnemagi!

  226. Ein storfavoritt hos jenta vår på 1,5 år? Fast kikketid på ettermiddagen når ho begynner å bli sliten av dagen?

  227. Isak, lille gutten vår på 10mnd koser seg med Brillebjørn hver kveld før han skal legge seg. Akkurat passe “skummelt” og veldig koselig! Her blir det nok Brillebjørn i lange tid fremover! Isak smiler ekstra bredt når Brillebjørn skal være sammen med Ruby, for hun smiler alltid så veldig fint i introen ?

  228. Vi var på førpremieren på lørdag! ? Jeg liker Brillebjørn fordi han appellerer til de yngste, tar for seg situasjoner som kan virke skumle for de små og gjør disse mindre skremmende. ? I filmen er det lagt opp til dans i salen flere ganger underveis. Genialt for urolige små rumper. Dattera mi på 3 ønsker seg veldig en Brillebjørn-bamse, og jeg er student… ??

  229. Vi har egentlig akkurat oppdaget denne koselige karen vi, mini på 4 digger han allerede. Tror vi kommer til å lære litt av han?? Kule dansemoves i introen har han også?? Blir nok en kinotur i påska?

  230. Her er Brillebjørn er stor favoritt hos jenta vår? Brillebjørn er flink til å sette ord på ting som kan være vanskelig og skummelt, og at det meste går bra med litt fantasimagi!

  231. Mamma: Hvorfor liker du egentlig brillebjørn?
   Iselin 5 år: “Em….fordi jeg alltid har sett på han, og fordi han bruker fantasimagi, og fordi jeg faktisk er litt interessert i magi.”❤️

  232. Brillebjørn er det eneste programmet på fantorangen datteren min elsker å se på, det er ingenting av det andre som hun synes er interessant? Helt i 100 når brillebjørn kommer på. Veldig fint å se på der man kan lære litt samtidig som det er fengende og koselig!?

  233. Hær liker vi brillebjlrn for han gjør at skumle ting ikke blir så skumle . Åsså er han veldig søt å morsom

  234. Brillebjørn ble i begynnelsen skrekkblandet fryd for eldstepia, da han kom så nær tv skjermen under introen. Etterhvert ble det bare fryd og fantasimagi er nøkkelen til mye her i huset. For tiden er det voksemareritt som er den store utfordringen, og vi har vært nødt å prøve mye for at skolepia vår skal føle seg trygg når kvelden kommer. Kanskje en brillebjørn kan hjelpe? Hun ville iallfall blitt veldig glad for en, den står på ønskelista.

  235. En Brillebjørn hadde vært en super gave til treåringen vår som venter og gleder seg til å bli storebror. (Med overtid og lange dager trengs det litt fantasimagi for både liten og stor her i huset!)

  236. Fordi Brillebjørn er så underholdene for mine to små jenter, digger vi han. Enhver trist dag vendes til en gledesdag når Brillebjørndansen kommer på?

  237. De to yngste prinsessene til mimmi (3.5 og 5 år ) elsker Brillebjørn ♥ Magi,omtanke for andre og passe spennende plott er midt i blinken 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg