Vinn NordicCab verdi 9470 kr!- Vi har trukket vinneren.

Vi er en aktiv familie på fem.  Glad i å være ute er vi alle mann.
Uten å overdrive er det som å skru på en bryter i det vi tusler ut av inngangsdøren.

Når tredjemann (frøken) meldte sin ankomst fikk vi straks litt logistikkproblemer. Plutselig hadde vi to tette som ikke orket å gå mange meterene. Til nå hadde vi brukt bæresele på den ene voksne mens den andre tok sekken.

Vi innså også at vi ville ha variasjon i turene, vi ville også sykle, kunne stå på ski og gå både på vei og sti.

Etter mye søking og googling fikk jeg øynene opp på NordicCab.

Vi har skrevet mye om NordicCab tidligere, den vognen får vi aldri snakket nok om rett og slett.

Vogna er som et familiemeldem for oss nå og er med på det meste.
Hvorfor? Fordi den kan og fordi den er GENIAL å ha med seg.

For denne vognen kan så og si alt.

Kjøper man fullpakke har man

 • Pulk
 • Joggevogn
 • Sykkelvogn
 • Trille
 • Vogn med drag
 • Lastevogn

Helårspakke Sport 5-i-1 ny_634993812727924068__xl

Vognen er Norsk design og utviklet for å takle Nordisk klima.
Med integrert solskjerm, myggnett og regntrekk er den igrunnen rustet for all slags vær slik den er.

Siden vognen kan bytte “ben” kan den også være med overalt.

Som joggevogn er alle hjulene like store og tåler all terreng.

Som trille er det framste hjulet lite og vendbart. Dreier 360 grader.
Da er vognen lett å manøvrere. Det lille hjulet er også luftfylt dermed er trillekomforen like god. Da er den perfekt i park eller by.
20131012_124352

 

Som pulk er den stabil med et lavt tyngdepunkt, men har fordeler med at barna blir løftet opp av snøen.
Det følger også med feste til barneski slik at de mellomstore barna fint kan ombestemme seg litt iløpet av turen.

pulk_red_500px__st.jpg

 

Med drag kan man benytte både ski og hjul.

5030_harness_400w__st__st.jpg
20131013_134721

Det kan kjøpes til et trekk til vognen og stropper slik at den kan festes på taket på bilen.

Den tar vesentlig mindre lagringsplass enn pulk og sykkelvogn tilsammen. Den er lett å slå sammen, lett å vedlikeholde.
Alt av utstyr er tilpasset slik at det kan puttes oppi vognen når den slåes sammen.

skladanie-przyczepki-nordic-cab-przewozenie-przyczepek

 

Sittekomforten til barna er god. Sete er justerbart både i rygg og sitteplate. Med fempunktsele er barna trygge.
Det finne også sete for de aller minste. På tur har den god plass til barn og bagasje.

20130928_145024-1

 

Vi har skrevet mye om NordicCab, de andre postene kan du finne HER.

Vil du lese mer om Nordiccab og sjekke ut oktbobertilbudet på vogna bør du ta en titt her.

 

Vi mener dette er et produkt enhver aktiv familie burde ha i hus. Argumentene er mange.
Og i samarbeid med NordicCab er vi så heldige å få dele ut komplett pakke NordicCab.

konk

Vi har trukket vinneren:

Vi gratulerer:

Christine Frivoll

 

 

921 kommentarer
  1. Jeg ville brukt den når hele familien drar på tur i skog og mark, eller bare en turnpå butikken

  2. Jeg ville brukt den til ALT. Dekker jo alt man har behov for i en aktiv friluftshverdag! Spesielt pulk-delen hadde nok blitt poppis her. Sykkeldelen og. Og løpevogn. Og… Lykke til!

  3. Jeg har alltid vært en aktiv person, som har likt turer både på snø og på grus. Etter min lille solstråle som nå er ett år, kom til verden har jeg ikke følt meg like komfortabel med skogsturer eller turer utenom asfalten. Mye på grunn av utstyr og irritasjon over en såkalt ” byvogn” jeg har. Hadde jeg vunnet kunne jeg fått tilbake gnisten ved å dra på tur, og videreført dette til jenta mi. Da skulle vi brukt vinteren til turer, på annet føre enn nybrøyta asfalt. Tvi tvi!

  4. Denne hadde kommet godt med hos oss det vi er friluftsmennesker alle sammen. Perfekt det at den kan brukes hele året og derfor fint å kunne gjøre frøkna tilpass med å være ute i all slags vær og til enhver tid. Suverent at frøkna kan være med mor på trening uansett form for trening og ikke minst gjennom hele året.

   Tommelen opp for nordic cab!

  5. Med to små ville me ha brukt den til levering og henting i barnehage, turar i skog og mark, turar til butikken og som pulk til vinteren 🙂

  6. Vogna ville jeg brukt i alle tursituasjoner. Både med hund, ski og sykkel og i alle terreng. Det ville vært en lettere måte å få med de aller minste ut i naturen på..

  7. Vi ville brukt denne hver eneste dag, i hverdagen til levering og henting i bhg sommer som vinter. På fritiden ville vi brukt den til turer i skogen og turer i nærmiljøet, vi ville brukt den til et tjern vi pleier å bade i om sommeren og vi ville brukt den med trekkhunden vår!:)

  8. Jeg ville brukt den sammen med min familie på fem stk; ei lita nyfødt og hennes to storebrødre på 2 og 4 år.

  9. Lufte familien etter en lang uke på jobb og i barnehagen. Da er det godt å ta med seg unger og bagasje i en super vogn som virkelig er til å stole på.

  10. Har siklet etter en slik leeenge! Med to tette på 21 mnd og 7 mnd hadde denne bært midt i blinken 😀
   Vi prøver å være en aktiv familie, men med all logistikken som hører med, tror jeg denne ville ha forenklet mye for oss! Kanskje hadde jeg faktisk kunnet blåst støvet av både sykkel og ski! 😀
   Har likt og delt, og krysser alt som kan krysses 🙂

  11. Denne har eg siklet på en stund. Vi ønsker å bruke den daglig til levering i barnehage, sykle eller gå på tur ilag med søskenbarn og venner av barnet. På vinteren å ha mulighet til å gå lengre turer i skisporet:)

  12. Hei! Vi er en veldig aktiv familie, og etter jul går vi fra å være fire til å bli fem! Vi liker å gå i fjellet, stå på ski, sykle, padle, fiske, ja alt man kan gjøre i det fri! Og for å kunne fortsette som før hadde det vært supert å vinne en Nordic cab! Vi ville brukt den masse på fjellet til alle slags bruksområder!!!

  13. Vil bruke den som pulk nå som snøen kommer – både til minstemann og bagasje!

  14. Denne hadde vært en drøm for oss! Med en liten gutt som elsker å være ute uansett vær så er vi mye ute:) men 2 år gamle ben vil ikke alltid gå så langt, så turene blir bare i nærområdet. Denne hadde vært perfekt nå som snøen snart kommer og en mor som elsker å gå på ski! Ellers er den genial som trille ned på butikken !:)

  15. Ville brukt den til mi lille snuppehøne på tur, både til fots, på to hjul og på plastikkstilkar. I tillegg trur eg også at hunden vår kunne dradd denne, hadde vore super trening for ho 🙂

  16. Vil bruke nordic cab til å få med meg mine to små ut på tur i skog og mark både sommerstid og vinterstid..

  17. Helt perfekt! Vi har lenge sett etter en passende pulk/sykkelvogn, så vi er klare når Mini på 8mnd kan sitte oppi der og bli med ut i skog og mark i alle årstidene:-D Supert at den kan være fleksibel oppbevaring og joggevogn og, siden jeg har blitt en god vognjogger;-P Tenk hvor god trening å jogge med kanskje etterhvert to små oppi der:-) Krysser alt jeg har av fingre og tær for en helt super premie. Likt og delt:-*

  18. Jeg ville i hovedsak brukt den til og fra bhg alltid;) men og det å ha muligheten til å gi de små gode opplevelser ute i naturen, i uansett vær:) å ikke minst genial for mamma her som ikke har lappen når vi går tur til butikken og handler:)

  19. Vi har kikket etter en sykkelvogn, men denne var jo bare helt genial. Vi ville brukt den som sykkelvogn, dravogn, joggevogn. Mannen kunne brukt den som pulk også siden vi bor rett ved lysløypeannlegg.

  20. Med tre barn fra null til tre år må man være kreativ skal man variere i turer i skog og mark. Med denne vogna hadde vi hatt mulighet til å ha de to minste jentene i den mens storebror får lære seg og sykle og gå på ski selv. Alle får være med, det er viktig for oss! Og vi mener interessen for friluftsliv kommer inn med morsmelka 🙂
   Jeg må være så egoistisk at jeg sier; håper det er MEG som har vinnerlykke denne gangen 🙂

  21. Denne vil vi gjerne vinne:) Har en liten gutt på 10mnd nå, gleder oss til vinteren med skiturer, så denne hadde vært super å dratt på tur med sammen med hundene

  22. Med en storebror født i desember 2010 som er ett år og 3 mnd eldre enn lillesøster, har jeg stort sett gått gravid eller født barn de siste vintrene;) Jeg har selv vokst opp med turer,sommer som vinter. Det har dessverre ikke min mann. Hvis vi vinner dette er det en fin mulighet for meg til å vise mann og barn fine påsketurer på ski, og flotte sykkelturer:)

  23. Ville brukt den til og levere mine to gutter i barnehagen og deretter på jobb, slik at bilen kan stå!!:-D denne har stått høyt på ønskelisten lenge! Krysser alt jeg har!!

  24. Denne har vi sett lenge på! Genialt å samme vogn til både ski, sykkel og ikke minst jogging!! Veeeldig lyst på denne!!

  25. Jeg ville brukt den på turer i skog og mark, både på snø og bart føre. Fikk ei lita tulle i sommer som vi ønsker og ta med mye ut på tur. Jobber også i naturbarnehage, og den hadde vært perfekt der da vi er ute hele året og går mye på tur. Krysser fingre og tær for denne har jeg sikla på leeeenge også før jeg fikk barn. 🙂

  26. Så denne vogna demonstrert forrige helg, og den er jo bare genial. Vil bli brukt til/fra bhg/butikk, og kanskje den til og med klarer å få denne familien til å bli flinkere til å bruke marka som vi har rett i nærheten og! 🙂

  27. ville brukt den til alt den kan brukes til 🙂
   Med to små er det ikke alltid like enkelt å komme seg ut på tur så ofte som man kunne tenkt seg. Med denne hadde det vært en drøm for hele familien 🙂

  28. jeg ville brukt den ut på tur, her hjemme, vi bor rett ved skogen! Ville også brukt den til jogging på grusveiene rundt her, som sykkelvogn for å komme oss til butikken og sånn, da jeg bor på landet så det er for langt å gå eller jogge!:)

  29. Jeg ville ha brukt den til både sykling,joggetur (nå som jeg har begynt med sånt) og sist men ikke minst til skiturer, MANGE skiturer,i folkeparken, kvæfjordeidet mm .Bor i Harstad i Troms og her har vi mye vær. Har ei lita jente på snart 1år og hun elsker å være ute så denne passer perfekt til oss.

  30. Ville brukt den som sykkelvogn, pulk og vogn med drag! Genialt med en sånn med to små, en som ikke kan gå og en som fort blir litt sliten på lengre turer!

  31. Åååå, denne har jeg ønska meg lenge!!! Ville brukt den til familieturer på fjellet, til og fra barnehagen og ellers. Mye enklere å komme seg ut med to unger med gode hjelpemidler. Vinner jeg denne skal jeg virkelig komme meg ut på skiturer i vinter! Krysser fingrene!!

  32. Vi er to aktive studentforeldre som benyttet oss mye av skog og mark før mini ble født. Vi har en typisk byvogn og det er ikke mye comfort på den på ulent terreng. Hittil har vi brukt mye bæresele, men når lille store Aksel nå har rundet 10kg er det tungt for ryggen min å bære. Hadde vi vunnet kunne hele familien gledet oss mer over den flotte oslomarka vi omgir oss med 🙂

  33. Utenom det opplagte som bruk til tur i skog å mark vinter som sommer så ville den å bli brukt til å hente snuppa på 3 i barnehagen(vi bor en god halvtimes gå tur fra bh og bf har ikke førekort så mye faller på meg med henting og kjøring så dette hadde hjulpet oss masse:)Og så har vi en stor hund som å kunne vært med å tekke den på turer:)Så får hele familien nytte av den:)Så krysser det vi har her:)

  34. Å, denne hadde vært så genial nå som vi snart får nummer 2! Jogging for mor, pulk for far, sykkelturer til våren – kort sagt genial!! Som et kinderegg

  35. Jeg vil bruke denne til å ta med hele familien to voksne og tre barn på isfisketur på fjellet innenfor hytta vår. Selv om det er kald vind er det ikke noe problem at de små er med, for de koser seg inne i “huset” sitt. Både på vei til, på isfisking og hjem igjen. 🙂

  36. Jeg vil gi den til min søster som er veldig aktiv og som venter en liten jente nå ganske snart

  37. den ville jeg ha brukt til og fra barnehagen med sykkel eller på beina, tatt med ungene ut i skog og mark året rundt.

  38. Vi ville brukt den hverdag! Den står høyt på ønskelista. Hadde vært perdekt til daglig sykkelturer. Hyyteturer! på vinter og sommer da det ikke er vei helt til hytta!

  39. Dette hadde vært den perfekte julegaven til mannen min. Han ønsker seg en sykkelvogn, en pulk og en joggevogn. Her får han alt det på en gang og mer til!

  40. Denne vogna kunne jeg virkelig tenkt meg 🙂 Skulle brukt den som sykkelvogn ved henting og bringing av mine små tvillingjenter i barnehagen. Trillevogn eller sykkelvogn når hele familien er på tur, sammen med 5-åringen som akkurat har lært å sykle! Så har jeg en plan om å få samboeren til å kjøpe seg ski, og da er dette et ekstra press på at han skal gjøre det 🙂

  41. Jeg ville brukt den til å ta med lykketrøllet mitt på spennende utflukter! Tenk hvilke muligheter jeg vil få med en sånn! 😀

  42. Ville brukt den når vi er ute på tur. Å den passer jo alle årstider! 😀 Da nr 2 kommer i februar hadde denne vært super! 😉

  43. Denne har jeg så lyst på, men er altfor dyr.
   Vi har hytte på fjellet, som vi må gå på ski fra bilen 1,8 km opp til hytta. Om sommeren er det flott med både vogn og sykkelvogn der oppe, samt hjemme i hverdagen. En ting til alt mulig..hva er bedre liksom…

  44. Ååå!
   Jeg fikk akkurat min splitter nye sykkel i stad- og sto akkurat å pratet om at sånn ønsker vi oss!!!
   Vi savner å få med oss alle ut på sykkel/ ski/ gå turer i skog og mark. Med denne skal vi endelig få kommet oss ut i helgene og bare kose oss!
   Den hadde virkelig gjort turer enklere for oss.
   Skjønner at dere ikke får full rost den- den er jo bare genial!
   Alt vi ser etter!
   Men vi har jo bæremeis og skal egentlig kjøpe sykkel sete til minste gutt da vi ikke kan bruke så mye penger på en slik ting, så ut kommer vi oss jo på ett vis.
   Nå går alt til nye soverom til gutta.
   Nei- virkelig! Vi ønsker oss masse !
   Takk for at dere gir mulighet for at folk kan vinne noe så stort, nyttig og flott !
   Ha en god helg 🙂

  45. Vi er en aktiv friluftsfamilie på tre (foreløpig) som gjerne skulle hatt en nordic cab, bare synd den er så dyr. Vinner vi så kan vi iallfall garantere at den kommer til å bli mye brukt både nå og i årene som kommer.

  46. Denne står høyt på ønskelisten her i huset 🙂 Etter tre tette graviditeter og lite motivasjon, skulle jeg hatt denne til å komme meg ut å trene, og være aktiv sammen med barna 🙂 Da hadde jeg ikke hatt noen unnskyldninger lengre for å ikke ta en sykkeltur, ut å jogge eller gå en tur på ski mens jeg og ungene er hjemme alene 🙂

  47. Ååååh, denne har jeg sikla mye etter:-P Har egentlig aldri vært spesielt aktiv, mn så fikk vi barn og hund, da endrer ting seg masse:-) er myyye ute på tur, både i marka å i byen. Ville brukt denne til alt, bringe og hente i barnehage, på tur å til handling:-) Den virker helt genial!! ♡ #krysserfingrene;-)

  48. Som farmor skulle jeg ønske at min sønn og svigerdatter skulle få denne muligheten til å komme seg ut i marken med sine to små barn. De elsker å ta sine barn ut og denne ville gjøre det lettere for de.

  49. Den kan jo bli brukt til ALT! Vi hadde blant annet brukt den til og fra barnehagen, skiturer, trille i feks dyreparken, og kanskje mor i huset hadde fått seg et spark bak til å ta seg en joggetur med lillebror i vogna! Genial!

  50. Med en gutt som sliter med å gå så hadde det vært super for vår familie. Vi er veldig aktiv og elsker å være ute så det hadde gjort mulighetene for vår familie så mye større. Beste premien vi kunne fått.

  51. Om jeg skulle.vinne caben, så skal vi mye ut på tur med.Frøkna. Brukt bæremeis til nå, men no bynn ho å bi ganske tung og da bi d heller korte turer. Litt vanskelig m både bæremeis og sekk når jeg skal på tur. Ser for meg at d blir lettere å komme seg ut på tur gjennom hele året. Plass til utstyr og unge. Ikke minst god ibruk

  52. Sånn har vi ønsket oss lenge. Ville brukt den på turer sammen med hele familien. Og til og fra skole og barnehage. Hadde vært helt perfekt 🙂

  53. wow, denne ville vært perfekt å ha med til hytta, når bilen må parkeres en kilometer unna, kan det bli noen turer på ski om vinteren når alt til lillemann og resten av familien skal være med 🙂

  54. Ønsker veldig og vinne denne 🙂 vi er en familien som elsker og ut og fine på ting. Nå som vi har fått barn endelig så ønsker vi en sånn så vi kan ta med han ut på sykkelturer osv 🙂

  55. Jeg ville brukt den til å forflytte meg rundt med min sønn og evt nestemann da bekkenplager er tilstede og sykkelsete ikke er ideelt. Den ser skikkelig bra ut 🙂

  56. Med en fortsatt voksene familie hadde denne kommet veldig godt med. Vi er ute i all slags vær her på sunnmøre så å dra på fjellturer,sykketurer både sommer,vinter,vår og høst hadde gjort livet vårt mye lettere 😉 Vi har aldri råd til å kjøpe en slik selv så ønsker oss veldig 🙂

  57. å denne ser bare så genial ut.
   Hadde nok vært flott når en skal ut på tur.
   Det står jo at den kan brukes som pulk og trekkes med ski. Synes pulkfunksjonen ser kjempeflott ut å bruke hele vinteren, med eller uten ski. Slik det er vist på bildet (bare at der er hjulen i bruk!)

  58. Jeg ville brukt den på ulike turer med mine to små barn. Alt fra skiturer, skogsturer til en tur i byen og på butikken. På sommeren ville denne vært vårt transportmiddel til og fra båten. Den ser så kjekk ut både at den har god plass til to og ikke minst har stor plass til bagasje. Med full pakke hadde vi virkelig kunnet kommet oss rundt i området og benyttet oss av alle mulighetene som ligger i denne flotte vognen. Håper vi vinner den 🙂

  59. Fantastisk! 🙂 Denne kunne jeg og gutta mine fått mye glede av, perfekt for familieturer! 🙂

  60. Vi har en eldre modell av denne og er knallfornøyd!! <3 Men vi har fått to tette barn og ønsker oss denne nye modellen fra NordicCab som har delbar rygg så en kan sitte og en kan ligge 🙂 Den kommer til å bli brukt daglig i alle sesonger, da våre to eldste barn er veldig aktive <3 Krysser fingre og tær for at vi har hellet med oss <3

  61. Har ønska oss ei slik lenge 🙂 Alt som er med på å få familien ut av huset og i bevegelse, sammen! , er heilt perfekt (y) 🙂

  62. Vi vil bruke de de til turer hele året,både med ski og sykkel. Vi har ypperlige turløyper i nærheten,og vil gjerne bruke de litt oftere.

  63. Ville brukt den til det meste. Da kunne jeg få begynt og sykle til bhg med ungene også:)

  64. Denne ville vi brukt til ALT. Vi er mye ute på tur i skog og mark, både sommer og vinter. Krysser fingrer og tær for at vi vinner

  65. Å sånn ønsker vi oss veldig. Mannen min trenger den til å levere og hente i barnehagen hvis han må det, siden han sykler til jobb. Sånn når jeg ligger sjuk hjemme. Ellers til skiturer, turer hvor det blir mye gåing osv. Krysser fingre og tær for at vi vinner, vi trenger veldig en sånn vogn

  66. Den hadde vært helt perfekt! Vi prøver hardt å bli bedre friluftsmennesker, og har ønsket oss noe slikt lenge. Vil bli brukt til og fra bhg, og masse masse turer 😀

  67. Dette hadde vært supert for vår lille familie på 4. Både hjul og ski hadde blitt flittig brukt! Virker helt genial! Ønsker oss!!! 😀

  68. Vi har en gutt på 5 og to små tette gutter. Vinner vi denne så kommer vi oss mye letter rundt og vi kan begynne å sykle tur og til bhg, reise på fjellet og stå på ski…dette er noe vi savner med to potte små i tillegg til 5åringen. Vi kan endelig gjøre aktive aktiviteter sammen hele familien!! 😀

  69. Vi ville brukt den på skiturer,skogsturer,byturer…passer jo til det meste – helt perfekt

  70. Denne er jo helt utrolig og kunne blitt brukt til alt vi skal ut på!

  71. Jeg ville brukt den til transport til og fra barnehage, turer i helgene og på ettermiddagen.

   Vi har ei jente på 4,5 og ei på 8 mnd og med det spriket er det ofte vanskelig å finne aktiviteter som passer for begge. Da er sykkelturer og skiturer med nordiccab genialt. Da kunne vi fint gjort noe for alle:-)

  72. Jeg hadde satt spesielt stor pris på pulkdelen. Er veldig glad i å gå på ski, men med ei på tre år (og nå ei på seks måneder), har det blitt lite skigåing de siste årene, da jeg stort sett er alene og frøkna er for liten til å gå noe særlig.

  73. Jeg ville brukt den til å forflytte gubbelures fire kasser med lego. Ja, og latt poden ha med seg en kompis og dytta dem rundt i snøen.

   og alt det andre, selvsagt.

  74. Vil bruke den som sykkelvogn til våren, slik at junior kan bli med oss på sykkelturer.. 🙂 Eller så kan pappaen bruke den som “fraktevogn” når han er på sin årlige uketur i Femunden.

  75. Om jeg hadde vunnet Nordic Cab hadde jeg brukt den til å sykle til og fra barnehagen med, til å sykle å handle, til å gå på skitur med og til å generelt sykle turer med. Hadde nok også brukt den om vi skulle gått lange turer i naturen der hvor det er grusvei.

  76. Vil bruke den til å få gode ski og turvaner på det nye stedet vi flytter til om noen uker – den er perfekt for en familie på 4! 🙂

  77. Denne kunne vi hatt god bruk for i en storfamilie med aktive besteforeldre som stiller masse opp for barn og barnebarn og gjerne er med på turer året rundt!

  78. Ønsker å vinne denne nettopp pga sine flotte egenskaper og kan brukes til det meste 🙂 vi er en aktiv familie,og med denne kan vi bli bedre å komme oss ut på turer uansett vær 🙂 og ikke minst for at den er sikker i sitt bruk 🙂 genialt med andre ord.

  79. Ville brukt den til butikken, på skitur ja den var rett og slett genial! Kjempepraktisk med alt i ett! Vet også at den ville bli brukt til fine sykkelturer som jenta mi elsker!:D

  80. Denne hadde vore fantastisk for meg og mine små:) No har 3-åring blitt så flink å sykla og maser om at me skal ta oss ein sykkeltur ilag! roblemet er at me har tvillingjenter på 1 år, og eg får berre ein bakpå sykkelen min, så då får ikkje me med oss alle saman:( Sameleis blir det med skigåing… Hadde vore fantastisk å kunne vunne ein slik for å skape litt glede saman etter eitt veldig tungt år. Tvillingjentene kom nemleg 3 månadar for tidleg og det har vore mykje sjukehus og medisiner. Og dette har spesielt gått ut over 3-åringen. Så hjelp meg å glede ho:)

  81. Jeg ville brukt den til pulk, og turvogn/trille. som pulk kan den jo brukes til både familetur og som lastepulk på “voksentur”. Med både person og hundedrag.
   I min ville fantasi ser jeg mulighet for jogg også, men det er vell mest fantasi 😉 nordic cab er hvertfall min store drøm innen utstyr

  82. Jeg ville tatt den med på sykkeltur til Danmark neste sommer,da har vesla 18 mnd mulighet for å slappe av baki der istedet for å sitte i vanlig sete! Og selvførgelig i skog og mark!
   Hadde vært utrolig moro å finne da vi aldri hadde hatt mulighet til å kjøpe den selv:)

  83. Da ville vi frakta tili og fra barnehagen hver dag. Har en vogn fra aretti men den et jeg ikke fornøyd med sittekomforten den er heller ikke plass til hjelm på hodet på jenta mi på 18 mnd. Da skal jeg gi bort min Tim noen som har yngre. Den er ikke gammel. Jogge- vogn og pulk sjal det også bli brukt som vi. Vi digger å være ute på tur .

  84. Vi har også to tette barn som begge trenger litt hvile når vi skal legge ut på tur. Vi kommer oss derfor ikke ut på noen lange turer, men ønsker gjerne å få det til. Tror NordicCab ville vært perfekt for oss..

  85. Spørsmålet er vel nesten heller; hva skal man IKKE bruke den til 😉
   Ville brukt den til og fra barnehagen, på joggetur, på skitur. Kort og godt på tur 🙂
   Den ser så fantastisk genial ut.
   Hadde blitt veldig glad om vi vant denne 🙂

  86. Vi ville brukt den på familietur i skog og mark. Synes de er kjempe fine og veldig praktiske

  87. Å guriland som vi ønsker oss denne! Den er jo brukene til alt:-D vi ville brukt den til henting/levering i barnehagen, handleturer på butikken, på vinteren med ski på beina inn i vakre vinterlandsskap i nord Norge! Brukt den som slede for hundene på vinteren, med mor eller far på ski hengende etter i sele! På sykkelturer langs kysten i nord og skjærgården i sør. Vi er også opptatt av miljøet, og denne hadde vært en enda større motivasjon for å la bilen stå! Mye gøyere måte å komme seg rundt på. Og med det fine trekket er regnvær ingen hindring! Ååå så gøy å skulle få vunnet denne❤️

  88. Vi vil bruke den så det blir lettere å komme seg ut i skogen og på sykkelturer med to små:)

  89. Vi er en familie på 5. To gutter på 4.5 og 6.5 og ei lita frøken på 5 mnd. Med nordicCab kunne vi kommet oss ut på tur alle sammen, hele året! Og så genialt å kunne dra barneski også!!!

  90. denne har vi siklet på lenge, helt genial! Vi ville nok brukt den mest som pulk, sykkelvogn og joggevogn

  91. Vi ønsker oss virkelig en sånn! Med ei på 6 år og en på 4mnd + en polarhund blir det noen turer i skog og mark! Samt at vi er glad i å sykle hele gjengen. Hadde vært perfekt!

  92. turglad familie på Toten ville utover nå særlig brukt pulk delen på skiturer på åsen….

  93. Jeg ville pakket den inn og lagt den under juletreet som en velfortjent gave til meg selv (og min familie). Som en liten oppmerksomhet og klapp på skuldra for at “jeg er bra nok”. Velfortjent.

   Jeg ville tatt med mann og to tette (på hhv 2 år 4 mnd og 1 år 3 mnd) ut på sykkeltur. Pekt og fortalt om kuer og hester som vi ville møtt. Jeg ville trillet til butikken med barn og hund.
   Jeg ville tatt med barna til mannens hjemplass langt oppe i fjell og kyst i Finnmark. Der skulle vi pulket oss av sted på de mest stille og fine vannene hvor ørreten biter konstant.
   Jeg ville ha trilla barna på sommerstid langt oppe på finnmarksviddene hvor vi kan slå opp lavvo og fiske hele natta. Det blir jo ikke mørkt.

   Jeg ser for meg sovende, undrende, gledelige, sprudlende og litt kranglende smårollinger sittende baki denne!

  94. Denne hadde vore fantastisk for dottera mi og henar små:) No har 3-åringen blitt så flink å sykla og maser om at dei skal ta seg ein sykkeltur ilag!P roblemet er at dei har tvillingjenter på 1 år, og dottera får berre ein bakpå sykkelen , så då får ikkje dei med seg alle saman:( Sameleis blir det med skigåing… Hadde vore fantastisk å kunne vunne ein slik for å skape litt glede saman etter eitt veldig tungt år. Tvillingjentene kom nemleg 3 månadar for tidleg og det har vore mykje sjukehus og medisiner. Og dette har spesielt gått ut over 3-åringen. Så hjelp meg å glede dottera mi og jentene henar:)

  95. Forsvant deler av meldinga…. Jeg ønsker meg denne ja, flott med to tette, både til turer og til og fra bhg! Hadde nok blitt en del misunnelige både foreldre og barn om vi troppet opp med en slik prakt av et “verktøy” til barna 🙂

  96. Åh denne har jeg har lyst på lenge. Har to små barn på 1 og snart 3, syns det er så vanskeligt å komme meg ut på lengere ture med to små. Vi bor langt fra alt, men med masse fantastisk natur rundt oss som jeg gjerne vil dele med barnan mine. Trur så absolut at denne hadde gjort det enklere for meg å ta steget til å komme meg ut med mine barn. Ville brukt den til å sykle ned til båthavnen, på skitur om vinteren og på litt lengere gåturer.

  97. Vi hadde brukt den til hyggelige sykkelturer til andedammen elveparken.
   I tlegg hadde den vært perfekt for meg som ikke har lappen, når ungene skal leveres i barnehagen 😀

  98. jeg ville brukt alle funksjonene på denne. Tur i skog og mark, trilleturer i by, bak på sykkel, ta med barna på ski, laste opp til hytta. Helt genial vogn som vi ønsker oss masse!

  99. Jeg ville brukt den når vi er ute i marka her hjemme med familien, sykkelturer om sommeren og skiturer på hytta om vintern:)
   Har en gutt på 3år og en på 9 mnd så hadde passer perfekt

  100. Det er ingenting den ikke kan brukes til,men med to små barn (en jente på snart 4år og en liten gutt på 2mnd) og en liten valp på snart 1år så kommer den veldig godt med nå som vinteren står for tur og skiløypene roper på oss

  101. hadde vært perfekt no når vi venter siste lillebror i flokken. Tre barn på tur hvor de to minste bare er litt over et år imellom,

  102. Vi er en aktiv familie på tre, som venter en til selveste lille julaften:-) vi har ei tulle på 3 år som vi liker å ta med ut på tur. Vi vil ha stor bruk for alle funksjonalitetene og med små barn vil vi ha nytte av den i mange år:-) Vi har ingen familie i umiddelbar nærhet og siden Nordic Cab er så fin å legge sammen, vil besteforeldre også kunne bruke den når de passer barna:-)

  103. Denne hadde vært super å ha i barnehagen jeg jobber, da våre 2 sykkelvogner ble stjålet tidlig i høst… Vi er flere barn og voksne som synes det er trist at vi ikke lenger kommer oss på sykkeltur. Og at den i tillegg kan brukes som pulk gir oss mulighet til å dra på turer med de minste også i vinter

  104. Om eg var så heldig å vinne, kunne eg komt meg litt lengre på turar med 5-åringen. Er åleine med han, så det er diverre ikkje ofte ein annan vaksen som kan vere med på å motivere til å gå litt lengre. Med ei slik vogn vil gutungen få kvilt seg litt inn i mellom.

  105. Minsten begynner å bli for liten for sykkelsete så denne hadde vært midt i blinke. Jeg sykler til barnehagen å videre til jobb hver dag. Denne hadde vært genial når snøen kommer også. Samt på hytta med ski på beina:)

  106. Skal brukes til tur i nærmiljøet, tur på fjellet, på hytta, ja overalt i grunn, året rundt 🙂

  107. Jeg skal bruke den til barnehagelevering året rundt. Og, ikke minst, til turer i skog og mark med våre herlige unger, Sebastian og Mathilde. 🙂

  108. Ville brukt den på sykkelturar, skiturar og trilleturar. Ekstra kjekt ville det vore å hatt den på tur til Røros i vinter!

  109. Denne hadde vore fantastisk for meg og mine små:) No har 3-åring blitt så flink å sykla og maser om at me skal ta oss ein sykkeltur ilag! roblemet er at me har tvillingjenter på 1 år, og eg får berre ein bakpå sykkelen min, så då får ikkje me med oss alle saman:( Sameleis blir det med skigåing… Hadde vore fantastisk å kunne vunne ein slik for å skape litt glede saman etter eitt veldig tungt år. Tvillingjentene kom nemleg 3 månadar for tidleg og det har vore mykje sjukehus og medisiner. Og dette har spesielt gått ut over 3-åringen. Så hjelp meg å glede ho:)

  110. Jeg ønsker meg skikkelig en nordic cab slik at vi mye enklere kan ta med oss våre to barn på 6 mnd og 2 år på masse turer.
   Jeg husker som voksen alltid turene mine foreldre tok meg med på når jeg var lita, og dette vil jeg overføre til mine barn. Men dørstokken er desverre litt før høy noen ganger, og det rette utstyret vil dette hjelpe oss veldig 🙂 så håper vi kan vinne denne 🙂

  111. Denne har vært super å tatt med barna i barnehagen, butikken, hos oldeforeldre og turer uansett vær da jeg ikke har førerkort å er avhengig av å ha noe bra å ha med barna i. I denne fjellbygda er det mange bakker, som er slitsomme for småføtter. Så denne hadde passet
   perfekt til vår famile 🙂

  112. Hva vi hadde brukt den til? Alt!!! 😀 vil gjerne at vesla og etter hvert nestemann skal bli like glad i naturen som jeg og pappa’n er. Både ski og sykkel turer hadde vært moro å tatt seg ut på 🙂 der vi bor er det grusvei og terreng så denne hadde vært rett og slett perfekt for vår lille familie 😀

  113. Det hadde vært en drøm å hatt en nordic cab! Vi har lånt en for å dra på skitur, og det har vi veldig lyst til å gjøre igjen! Spesielt siden vi snart er fire i familien, kunne det passet veldig bra å hatt en egen. Ville også brukt den som joggevogn, da den vi har er en type stor vogn med fire uregulerbare hjul. I tillegg ville vi brukt den som sykkelvogn, siden denne kan reguleres i ryggen. De små sovner jo ofte, og sitter gjerne ikke så godt da i andre sykkelvogner. Å, nå krysser jeg alt jeg har av fingre og håper på å vinne!

  114. Blir nok mest å bruke sykkel og joggedel. Men hvem vet, kanskje vi blir hekta på ski med pulk

  115. Som du selv skriver, mulighetene er mange uavhengig av aktivitet og årstid.ingen tvil omat denne er nyttig å ha 😀

  116. Kunne godt tenkt meg denne, med to barn og egentlig ikke så lang vei til barnehage kunne jeg sykla med de

  117. Jeg ville brukt den når vi er på hytta men også hjemme i hverdagen. Har ei lita tulle på bare tre uker nå, så får ikke brukt den umiddelbart, men den skal bli brukt mye når hun er sterk nok til å sette og også sammen med småsøsken (hvis vi får flere:))

  118. Vil bruke den når det blir nok snø til å dra på tur med lillesnupp og hundene. Har akkurat kjøpt nytt hus nært turområde, så denne blir perfekt i vinter! 🙂

  119. Eg/vi ville ha brukt den til og fra barnehagen, ein super måte for meg å bevege meg meir, og eit supert alternativ til bil som framkomstmiddel når ein har med seg guttungen 🙂 Då hadde kanskje eg komt meg meir i form i samme slengen. Vogna hadde nok blitt brukt heile året, for då er ikkje framkomstmiddel noko argument for å ikkje delta på ulike turer. Har ønska meg ei slik ei sidan guttungen vart født 🙂 Så håper på å vere vinnaren 🙂

  120. Trim for mora og gøy for barna. Kanskje mora syns det blir gøy etterhvert også;)

  121. Hadde brukt denne til mine to tette jenter. Både på tur og i det daglige, som til barnehagen og trilleturer! 🙂

  122. Jeg ville brukt den på både turer ute og kanskje som pulk , og ja egentlig alt 🙂

  123. Jeg har som mål å gå ned i vekt etter to tette graviditeter. Jeg trenger et spark i rævva, og det hadde jeg fått med en sånn en. Nordic cab er en drøm – håper den går i oppfyllese 😉 😉

  124. Blir nok mest å bruke sykkel og joggedel. Men hvem vet, kanskje vi blir hekta på ski med pulk

  125. Denne hadde vi brukt på sykkelturer og ski turer. Hadde også vert moro å hatt når vi passer noen av tante barna, så kunne di også vert med på fine opplevelses turer 🙂

  126. Ønsker å vinne den nettopp på grunn av dens allsidighet! 😀 vi er ute minst 1time hver dag! Vi går turer i skogen. .langs veien på gang og sykkelsti, vi er ute å går på ski osv. Vi hadde virkelig brukt og hatt behov for fler av funksjonene denne fantastiske nordic cab gir 😀 neste år blir det barnehage og da kan vi bruke den over stien her i stedet for å ta bilen, sykkel når det er bart og ski når snøen kommer 😀 (Y)

  127. Vi er en aktiv familie, som inneholder en pappa, en mamma, storebror på 5 og lillebror på 8 mnd!:) vi ønsker fler muligheter til å komme oss ut, sammen! Både sykling og ski er gøy for hele familien, og det hadde vært en drøm å få ta med seg lillebror i vinter 😉 Super praktisk!!
   Hadde vi vunnet, er denne noe vi kommer til å bruke flittig!!! Vi håper og ønsker alle lykke til!:-)

  128. Nå nærmer vinteren og forhåpentligvis masse snø seg, så denne hadde kommet godt med som pulk. Vi har en pulk til ett barn,men med 3barn opptil 4år,så hadde det vært fint og hatt en god og lun plass og tilbydd de alle 3. Denne har vi ønsket oss lenge,og hadde nok blitt mye brukt gjennom alle årstidene 🙂

  129. Vi ville ha brukt den til alt den kan brukes til! Men vi hadde nok brukt den mest på koselige sykkelturer. Den hadde vært perfekt for oss 🙂 3, snart 4 i vår lille familie.

  130. Vi har lenge hatt lyst på denne men dessverre ikke hatt råd til den.
   Vi har to tette barn og hele familien elsker å være ute. Vi ønsker å kunne bruke alle delene. Skiturer med pulken. Sykkelturer. Levering i barnehagen hadde også blitt mer miljø vennlig.
   Håper vi vinner. Krysser fingrene

  131. Åååå. Denne hadde Vært flott å vunnet. Har ikke lappen så går til barnehagen. Pleier å ha sykkelen min stående der, slik at jeg tar vogn til b.hag og sykler derfra til jobb. Hadde jo Vært deilig å kommet seg på sykkelturer med lille hjertet også. Og til vinteren er den perfekt å bruke på tur. God og lun.Hadde blitt vill av begeistring om denne ble min

  132. Den ville blitt brukt til allt.til barnehage,sykkeltur,tur på fjellet, i marka. Det er ikke en ung dem passer til.

  133. Pappa har sykling som hobby og treningsform – og mamma blir ofte sittende hjemme. Om mulig enda mer enn før, nå som det er tvillinger på 9 mnd i huset. Vi ønsker oss en sånn, sånn at hele familien kan være ute og sammen så mye som mulig. Mange fine grusveiruter vi kan ta med NordiCab’en på. Jeg lover å gi den et godt og aktivt hjem!

  134. Denne skulle blitt brukt flittig sommer som vinter, høst og vår. Med to små gutter som elsker å være ute på tur hadde dette vært fantastisk å vinne.

  135. Den ville jeg brukt til å ta med meg barnebarnet på turer:)
   Bor rett utenfor Bergen, så hadde blitt turer på Fløyen, Ulriken og ikke minst her ute på landet som jeg bor 🙂
   Å så ville jeg jo selvfølgelig delt den med min sønn, slik at dem kunne tatt vesla med på turer også. 🙂
   Å nå som barnebarn nr 2 er på vei, så vil den også bli brukt av den lille der, om vi skulle være heldig 🙂
   Den ville blitt godt brukt på alle måter…

   Krysser fingrene og håper.
   Ønsker dere en vider fin helg og høst.
   Hilsen fra Monica Karin
   [email protected]

  136. Vi ville brukt vogna til og fra bhg og på turer ellers. Jeg har et stort mål om å gå ned i vekt og bli en aktiv mamma. En slik vogn ville vært en stor motivasjon og en god grunn til å ha ingen unnskyldninger til å komme oss ut! Håper veldig vi vinner!

  137. Eg ville brukt den til det meste! Det ville blitt gode sykkelturer og skiturer iallefall:-)

  138. Jeg ville ha brukt den til og fra barnehage, på turer og for å frakte varer fra butikken. 🙂

  139. Me vil bruke den til alt!! 😀 Bur ein plass med mykje snø om vinteren og flotte turterreng om sommeren, så denne hadde vore ideell. Har blitt inspirert av Utetid.net til å komme oss opp og ut med veslejenta vår! 🙂

  140. Ville absolutt brukt denne nordicCaben til ALT! Genialt med trekk og gode seler, og perfekt med lavt tyngdepunkt for skiturer. Har hytte som krever en god tur på ski om vinteren, og da vil jo denne være alfa og omega! Har ei datter på halvannet år, og det blir nok flere som ikke greier å gå så langt selv. Håper absolutt å vinne denne!

  141. ville brukt den til det meste, både i skog og mark, med på ski evt da det er mulighet for det 🙂 et stooort +.
   passer perfekt til en aktiv familie på 5 🙂

  142. Denne har jeg drømt om lenge. Det hadde vært super for å kunne få med hele familien ut på tur, sommer som vinter. Spesielt på vintern hadde vi nok hatt mye glede av å ha med denne på skiturer, slik at lillesøster og kan bli med, nå som storesøster er blitt stor nok til å kunne gå ordentlig på små skiturer. Har en liten bil og har sett hvor liten denne blir sammenslått, så hadde vært ideelt. Gikk selv med pulk med mine småsøstre i oppveksten, men har ikke hatt råd til å anskaffe det nå, med mine to små.

  143. Denne var jo supersmart! Hadde jeg hatt en sånn hadde det vært lettere å komme seg ut på løpetur og sykkeltur! Og pulk i tillegg er jo fantastisk!

  144. Jeg ville.brukt den som sykkelvogn, pulk og vogn. Den hadde gjort at vi kom oss ut på lengre turer 😉

  145. jeg er i skikkelig dårlig fysisk form pga overvekt og plager i rygg/ bekken ettee fødsel. Nå er rygg/ bekken mye bedre og jeg ønsker å komme i bedre form. Denne hadde vært super for å komme seg ut på tur! Dette er noe jeg aldri kommer til å unne meg selv da det er for dyrt. Ønsker og håper

  146. Wow! Har sett på denne tidligere for å kunne få med minstemor på sykkeltur,men visste ikke om alle disse mulighetene! Vil bruke den til levering og henting i bhg, sykkelturer og kanskje vi tom endelig kan få kommet oss ut på ski med ettåring og treåring

  147. Denne ønsker vi oss! Hadde vært genial til og fra barnehagen og gjort det mye enklere å gått tur med de to herlige rampungene våre!

  148. Den hadde vært GENIAL å ha. Ville ha brukt den til alt, men først og fremst til de vanlige hverdags “utfluktene” med de små

  149. Vi vil bruke den på tur, både ski/sykkel/ og gåtur. I tillegg bruker jeg sykkelen fram og tilbake til jobb, med henting og levering i barnehage. Så trenger en god sykkelvogn.

  150. Jeg ville brukt den til trilleturer, sykkelturer og ikke minst hadde den gjort det lettere å komme seg på hytta på vinteren da vi slipper og kjøpe oss en pulk til når vi kan ha begge guttene (en på 3 år og en på 8 mnd) i denne:)

  151. Nordic Cab har jeg sikla på lenge nå! Ønsker oss den så veldig! Først og fremst som pulk slik at vi kan komme oss litt lengre på turer. De to minste kan sitte i, mens eldstemann kan gå selv. Eller henge bak.
   Ville også brukt den til sykkelturer for å få med alle. Og selvsagt som vanlig vogn. Dette blir spennende!!

  152. Denne står veldig høyt på ønskelisten min.
   Ville brukt den både til sykkelturer til daglig, og til skiturer på vinteren. Så genialt med en vogn som har så store muligheter.

  153. Vi har en 5 åring som skal lære både å sykle og gå på ski. Med en liten en som trenger litt ekstra er det ikke så lett å få til sammen som familie. Denne ville løst denne utfordringen og vi kunne sluppet å dele oss i to puljer

  154. Ønsker virkelig å kunne være aktiv året rundt! Og så fort snøen kommer på bremser det veldig opp. Sliter med overvekt og vil holde en god balanse gjennom året med fysisk aktivitet! En nordic cab hadde vært midt i blinken! Og en tupp i rumpa! En aktiv oppvekst for lillegutt håper jeg vil bidra til at han blir en aktiv gutt når han blir større! Og ikke minst huske de gode minnene vi kan lage ute på tur 🙂 krysser fingrene for at vi kan få muligheten til en aktiv og koselig hverdag sammen med vår sønn!!! <3

  155. Jeg ville brukt den til å sykle til og fra barnehagen. Og flotte opplevelser sammen med hele familien!

  156. Hadde brukt den hver dag hele året! Har lysløypa rett bak huset, kort vei til butikken og mange gode venner! Hadde sluppet bilen i mange tilfeller og det er bra! Kanskje jeg til og med kunne få lokket pappaen ut på skino

  157. Den hadde vert helt super til datteren min vi er tur glade mennesker så dette ville vert en kjempe fin gave vi har masse flotte tur områder rundt oss så dette er midt i blinkend

  158. Familje på snart 4 personer hade både brukt den bak den nya el-cykeln og på ferie som pulk med den svenska och norska familjen i svenska fjällen 😀 Fantastisk vogn som kan brukes till så mye <3

  159. Primært til henting/levering i barnehage. Men også til turer i skog og mark. Virker helt super!

  160. Etter å ha fått verdens herligste skatt har jeg endret min livsstil, dette for å gi den lille en så sunn start på livet som mulig! Nå er 25 kg borte og vi har aldri vært så aktive og gla i naturen som nå! En nordic cab hadde vært stor stas når vi skal på både lange og korte turer!

  161. Jeg har en sykkel som står mye ubrukt fordi jeg ikke får med minien, så den hadde jeg iallefall fått tørket støv av 🙂 Så har jeg ei bonusprinsesse som er hjertebarn, derfor er ikke kondisen på topp. Dette hadde åpnet en ny verden for henne og for oss ♡ Vi elsker å være ute, finne kriker og kroker som vi kan drikke kakao og grille pølser, derfor ønsker vi oss denne veldig 😀

  162. med en mann på sjøen i en mnd i strekk ville denne vognen gjort det lettere for meg å komme meg ut med to små tette til alle årstider ! ❤️

  163. En slik vogn hadde gjort at vi ville kommet oss ut i skogen på tur. Vi har en sønn som er veldig allergisk mot hunder, og alle som går ute i skogen har opplevd at en løs hund løper bort til de. Dette kan ikke vi ha da lillegutt blir VELDIG syk av det. Med en slik vogn ville han fort kunne kommet seg i sikkerhet og skogturer ville oppleves mye tryggere. Pr. nå er så såpass utrygt at vi faktisk ikke går i skogen. Et anafylaktisk sjokk midt i skogen ville ikke vært noe særlig 🙁 Lillegutt som blir 4 i morgen 🙂 blir også fort sliten, det er da godt å ha en sykkel vogn /pulk og sette seg i. Mormoren har en sykkelvogn og han E.L.S.K.E.R sykkelturer i den. Hadde vært supert å hatt en slik vogn som hadde gjort livet både lettere og tryggere. Krysser fingrene for at vi vinner nordiCab som vi har ønsket oss i flere år <3

  164. Ville brukt den til alt! Og perfekt til og fra barnehage i stormvær om vinteren. Som regel har jeg minst en i vogn, og storebror går ved siden av. Men etter et par stormfulle morgener i fjorvinter, så kjenner jeg at det hadde vært fint for storebror å kunne gjemme seg inni der og 🙂

  165. Jeg har ikke bil og går til og fra jobb hver dag. Hadde vært midt i blinken. I tillegg er den glimrende til skiturer på fjellet eller sykkelturer. Hva mer kan man ønske seg?

  166. Vil bruke den til alt og kanskje få igjen gleden av å gå på ski når vi kan ta med oss sønnen uten problemer!

  167. Jeg ville brukt den til og fra barnehagen. Som trille for meg, og hektet bak på sykkel for pappaen. Ville også brukt den på turer i marka eller en joggetur når mini vil være med

  168. Den ville gjort det mye lettere å dra ut på tur! Ha med leker, mat, skifteklær o.l..:-) Og ikke minst plass til minstemann, når de små føttene blir slitne!:)
   Følger det med en trekkhund?;-)

  169. Jeg ville brukt den til alt! Skogtur, sykkeltur, skitur, butikktur. Har ikke førerkort og bruker vogn til alt! 🙂

  170. Vi vil bruke den til fine turer i skogen, langs sjøen og på fjellet. Har verken sykkelvogn eller pulk, så dette hadde vært perfekt for oss. Den som hadde blitt mest fornøyd er nok pappan som elsker å sykle og gå på ski. Vi ville nok også la den gå på lån rundt i familien da vi har flere tante og onkel barn, som også hadde fått stor glede av den.

  171. Vi har ei lita på 2 år og nå når nr 2 kommer hadde det passet veldig godt med en slik en kan du si 🙂 Det blir nok vanskeligere å komme seg ut med begge, vertfall siden jeg ikke har lappen :-p

  172. En slik vogn ville vært perfekt for både de små hverdagsturene og de lange friluftstopplevelsene jeg ønsker å gi og få med min sønn året rundt!

  173. Denne kan rett og slett brukes til alt, og i alt slags vær! Vet en liten gutt som hadde blitt fornøyd med å vinne denne til bursdagen sin.

  174. Vi er mye på ski om vinteren, og her har vi alle muligheter til å få med oss lillemor på tur. Syklene har støvet ned siden vi ble småbarnsforeldre. Med denne kan vi igjen ta frem syklene og dra på tur alle mann 🙂

  175. Åh, denne vil jeg så gjerne vinne!
   Både mannen og jeg prøver å være aktive syklister, men vi kan liksom ikke sykle laaaange turer sammen uten å “utestenge” ungene (dvs barnevakt eller sykle alene).
   På vinteren har ikke jeg mulighet til å gå på ski og minstemor syns ikke nødvendigvis at det er så gøy å gå på ski heller, så da hadde det vært kjekt for mannen og storesøster om lillesøster kan “henge på” i pulk 🙂
   Vi ønsker jo å være så aktive som mulig og gi barna en god og variert oppvekst på tross av de utfordringene vi har innad i familien.

  176. En aktiv familie på 4. Den minste er 4mnd, har også en samojed på 4 mnd. Og vi er veldig glad i å gå på ski på vinteren, samt. Sykle på sommeren. Dette vil gjøre alt lettere når det gjelder turer 🙂

  177. Vi ville brukt den daglig til gutten vår på 1 år. Den hadde vært genial når vi skal hente og levere i barnehage, til butikken eller på turer i marka. Vi ønsker oss veldig en slik vogn 🙂

  178. Hei.vi har en jente på 2,5 år og en gutt på 1 år.denne ville blitt brukt på å levere og hente i bhg(siden det er et stk å gå om morgenen)det hadde hjulpet ekstremt mye siden det ville gitt mg den lille morgentrimmen før jobben tar over.det er ikke lange veien til bestemor eller baba så da hadde sykkelturen gått dit eller ut i skog og mark..fint å ha en vogn som også kan brukes på snø når de små skal øve seg på skigåingen.

  179. Her har vi storesøster som ble tre i august, lillebror som blir to i november, og i januar kommer minstemann. Så bare det å komme seg i barnehagen kommer til å bli litt utfordrende til neste år, da hadde denne vært genial å bruke både når det er vinter og sommer 😀

  180. Ville brukt den som sykkelvogn og pulk. Elsker å være aktiv og håper dattera mi vil bli slik også. Derfor tar jeg hun med meg ut på tur så mye som mulig.

  181. Snakk om allsidig vogn! Denne står høyt på ønskelisten! På vår/sommer/høst på sykkeltur, levering i barnehagen, tur i skogen, tur i byen med våre to tette små. På vinteren som erstatning for den 30 år gamle pulken vi har brukt til nå.

  182. Om vi hadde vært så heldig å ha en skog vogn hadde vi kommet til å brukt den som sykkelvogn når vi skal besøke “mor og far” som bor litt for langt unna til at begge ungene klarer å gå dit.
   Vi ville brukt den som vogn for å gå til barnehagen og butikken

   Og vi hadde definitivt testet den ut som en pulk når vi går på ski. Slik at minstemann kan få seg en pause i skigåinga og vi kan pakke med litt ved til bålet uten å måtte drassa på det i en sekk.

  183. Denne hadde vært perfekt for meg som har fibromyalgi til å ta med meg ungen(e) ut på tur tror jeg. Trenger ikke løfte så høyt, og den så veldig anvendelig ut. Til og med jeg som ser ut som en full elg når jeg går på ski ser potensialet for å dra på skitur med barn med den der. 🙂

  184. Denne ville jeg brukt til turer i skogen. På sykkel turer. Samboeren min ville nok likt å ha med seg vår datter i denne når han er på ski turer.

  185. Fantastisk å kunne bruke til butikken, barnehagen og byen som er litt lengre unna enn det man ofte rekker å gå i en hektisk hverdag.

  186. Hadde jeg vært så heldig å vinne denne, hadde den blitt brukt hver dag.. Hente barn i barnehage, sykkelturer, festet vogna til hofta og gått på fjellet (ryggproblemer, så meis blir vanskelig). Ikke minst endelig IKKE ha unnskyldning til å sitte inne nå som vinteren snart melder sin ankomst. Ta med barnet ut på tur i skog og mark, om det er snø eller ei, ut å oppleve fine naturen våres 🙂
   Drømmer virkelig om denne… Men med uten jobb så blir det nok bare en drøm… Men er iallefall veldig aktiv i drømmene med denne 😉 hihi

  187. Krysser fingre og tær på at vår lille familie vinner! Med en liten en på vei og en aktiv gutt på snart to, ville NordigCab gjort det mulig for oss å komme oss på tur;) Far, er svært glad i være ute og ingen ting hadde gjort meg mer glad enn om våre barn vil sette pris på å nyte naturen uansett vær, på samme måte som han! Dette ville hjulpet masse! Tidlig skal man krøkes;) likt og delt!

  188. Hadde vore supert og ha ein nordic cab til ånbruke alle årstider. Plass til at minste og mellomsta kan dele den når melomste er sliten.

  189. Den ville vi nok brukt mye som sykkelvogn! Pappsen (uten billappen) er hjemme i pappaperm for øyeblikket, og da vi ikke bor så veldig sentralt hadde det vært greit for både pappa og barn å komt seg ut på sykkeltur! Håperhåper!

  190. Å dette hadde vert kjekt å vinne, trenger å komme oss meir ut og da hadde de vert kjekt med en sånn, hadde vert kjekt å brukt en sånn i vinter så vi kan få med oss minstemann på 1 år når vi skal ut på skiturer;)

  191. Hei,
   Vi ønsker å redusere bilbruken i hverdagen med å sykle til jobb/barnehage og trenger sykkelvogn til to barn nå når tredje mann har kommet.

  192. Har en gutt som blir 2 i desember.., og ei lita jente på 6 mnd..elsker og sykle., og være ute., vi går hver dag til barnehagen! Denne hadde virkelig vært flott til ALT 🙂

  193. Vi ville brukt den til (ski)turer i skog og fjell, sykkelturer både i hjemlige trakter og på ferie. Den vi gi oss som foreldre et godt hjelpemiddel, og dørstokkmila blir litt lettere å forsere.
   Men det beste ved å vinne denne, må være å kunne dele den med andre familiemedlemmer, og venner, så flere kan få glede av den. Hadde satt utrulig stor pris på å vinne denne.

  194. Ville brukt den for å komme meir ut i naturen med jenta mi! Kan ikke bære på ryggen men klarer å dra! Så då hadde me fått oss telttur til våren/sommeren/hausten!! Det hadde våre stas det!!

  195. Jeg sykler mye, er mye på ski og mye til fots i skog og mark, livet er rett og slett best ute!
   Men det har ikke vært like enkelt eller like mye etter at vi fikk tvillinger for snart 9 mnd siden, man vil jo gjerne være mest mulig sammen med barna.

   Med en slik vogn kan hele familien dra på alle slags turer i alt slags vær, det hadde vært helt fabelaktig gøy!

   Her krysser hele familien fingre og tær for at vi vinner vogn! Jippiii!!

  196. Genial til masse uteliv – slik vi liker det! 🙂
   Ville ha brukt den på sykkeltur med de to eldste – supert for minste å kunne bli med! Ville også satt stor pris på joggevogna, ser mye bedre og mer stabil ut enn den gamle modellen her… Kjekt å kunne ha med minste eller også de to minste på joggetur – og forenkler også ofte logistikken, fordi den ene forelderen da ikke trenger ha hendene fulle mens den andre er på løpetur… 😉

  197. Vi ønsker oss veldig en NordicCab 🙂
   Den virker jo helt genial! Jeg visste at man kunne sykle og gå på ski med den, men visste ikke at det var så god plass!
   Har lenge sett på en slik, men har ikke helt tatt oss råd til det. Vi blir veldig lykkelige om vi vinner, da skal den brukes flittig i vinterfjellet og henges etter sykkelen til våren 🙂
   *venter-i-spenning*

  198. Vi ville nok ha brukt den hele året så mye som mulig.. Det er ikke lett med små på tur og vår lille på 14 måneder er ikke så glad i vogna lenger så da blir det ikke lange turen ut lenger.. Synd.. Med en slik blir det nok spennende å være ute lenger og på bedre turer

  199. Vireli flått produkt d der. Dem klare å fylle alle behov i et produkt. D e jo helt fantastisk. Hadde vi stokke av me den her vogna så hadde d vært Lykke i huse. Me tre små i alder 4 til 1.9 mnd så e d ikke så enkelt å komme sæj over alt. Så den her hadde hjulpet åss å kommet åss ut oftere å fådd mer utbytte av ute tia 🙂 så håpe på flat :p

  200. Tror det er noe av det mest geniale trillesystem som er laget! Med tvillinger på snart 9 mnd hadde Nordic Cab vært suveren å brukt i skogen like ved der vi bor, som sykkelvogn når vi skal levere storebror i bhg. og ikke minst som pulk på den tradisjonelle turen på hytta i påska (og ellers i fjellet vinterstid)

  201. Vi liker godt å være aktive i skog og mark. Har en liten gutt på 1.5 år og nr 2 på vei 🙂 nordic cab hadde vært midt i blinken for oss 🙂

  202. Me har ein gutt som er snart 1 år og i første omgang ville me brukt den som pulk pga me skal til fjells med han for første gong og feira nyttår på Vågslid! Ellers lika me begge å stå på ski og komme oss ut, enten sykla, stå på ski eller gå! Me har bæremeis til han men har ønsket oss ein slik vogn ette me oppdaga dei!

  203. Ååååå hadde satt så stor pris på og vunnet denne, da jeg ikke har bil lappen så hadde det vært utrolig deilig og kunne sykle snuppa til barnehagen og jeg på jobb! Og kunne dratt på fine skogsturer! Den hadde rett og slett blitt godt brukt

  204. vi vil bruke denne til til turer i nærområdet, både som trille og bak sykkel. Og ikke minst som pulk til vinter’n. Lille blir 2 i februar, elsker å være ute, så denne ville bidratt til at han har fått utforsket mer av verden på en fin måte når de små beina ikke orker å gå lenger

  205. Hovedsaklig til å levere og hente barna i bhg på sykkel istedenfor bil:) Og selvsagt til skiturer til vinteren – perfekt for 1 åringen og 4 åringen vår… 🙂

  206. Med NordicCab blir dagen full av frisk luft og livet fylt av energi. Mine barn og samboer vil elske den.

  207. Denne vogna skulle virkelig fått kjørt seg om min familie skulle være så heldig å vinne! Alt i fra sykkelturer på sommeren (mer digg å sitte i vogn i stedet for bil vel? Og mye enklere å overhøre “er vi fremme snart?:) til koselige skiturer på vinteren. Vinner vi denne har vi INGEN unnskyldning til å sitte inne 🙂

  208. Hadde vi vunnet ville vi brukt den på vinteren som pulk for å komme oss ut på ski ⛄❄

  209. Vi har allerede drømt om denne vognen!!! Den har virkelig ALT – med to små som ikke sykler selv enda, skiene er på kun i noen meter, er virkelig dette drømmen

  210. Denne er jaggu drømmen! Har sikla på denne etter at jeg begynte å drømme om å kunne sykle poden i barnehagen, men med et hus under oppussing og en baby på vei strakk ikke økonomien til og det ble en jalla sykkelvogn i stede! Den vogna holdt 2mnd aktivt bruk og så kollapsa sittedelen og poden ble nærmest hengt i selene!! skummelt!

   Nå er drømmen en vogn av orntlig kvalitet slik at turene kan fortsette hele året, da det er gøy for poden og motivasjon for en mer aktiv hverdag for oss voksne:-)

  211. Jeg har ikke førerkort, er ufør med kroniske smerter, og bruker derfor mye vogn. Denne ville vært super til å komme seg frem med 2-åringen over alt, spesielt på snø. 🙂

  212. Eg ville brukt den istadenfor bilen til og fra barnehage og jobb. I tillegg ville vi ha brukt den for å komme oss rundt i helgene og ferier 🙂

  213. Ååååå!! Denne ønskes hjertelig velkommen til familien vår som består av 2 førskolelærere som elsker å være ute og aktive tvillinggutter på 2 år. Krysseraltvihar!!!!

  214. Pappaen ønsker seg joggevogn, jeg ønsker meg sykkelvogn, og vi begge hadde gjort oss god nytte av både trille og lastevogn! Geniale løsninger fra NordicCab!

  215. Drømmen om cab’en

   Har ønska oss den her leng nu,
   ska vi vårrå så heldig å vinn den tru?
   Kasper er en blid og aktiv gut,
   -med Nordic-cab bli det enda enklar å kom sæ ut!
   Den bli flott å ha for skitura te vinter’n,
   og te vår’n bli d pappaperm og sykkeltur me fatter’n!
   Krysse alt æ har å håpe det går min vei,
   d e jo lov å prøv sæ på litt lyrikk -sjøl om d vart skrivvi i en fei

  216. Vi liker å være aktive, gå turer både langs vei og i skolen 🙂
   Vi har en liten gutt på 3 mnd og ei jente på snart 3 år.
   Hadde vært HELT perfekt å vinne denne! 😀 Vi krysser fingrene 🙂 🙂

  217. den vil jeg gi til min datter som ikke har “lappen”. Og er alene med ei datter så har autisme og alvorlig psykiskutviklingshemning++! Hadde vært perfekt for de begge to, til å komme seg til barnehage, handletur og turer!

  218. En sånn hadde vi virkelig trengt!!! Vi ville brukt den til skiturer, skogsturer og andre ting som å hente i barnehage og turer på butikken.! Og selvfølgelig på fjellet og ferier;)

  219. Denne kommer til å flittig brukt til alle formål. Genialt at den har så mange bruksområder.
   Har to små som hadde digget denne:)

  220. Ville brukt den til alt, når vi er ute på ski med våre to polarhunder- eller ute å sykler med de. Vi er masse på tur men med nr 2 som har kommet nå så har vi ikke plass i pulken vi har lenger! Er 2 år mellom de. Når vi sykler til barnehagen eller går i lysløypa hadde den også blitt brukt!

  221. Hadde vi vunnet ville vi brukt den på vinteren som pulk for å komme oss ut på ski ⛄❄på sommeren ville vi brukt den som sykkelvogn for å komme oss lettere ned på stranda

  222. Og resten av meldingen..;
   Ikke minst hadde det vært veldig hyggelig å ta med barna ut på en løpetid eller fem

  223. det hadde vært midt i blinken å vunnet denne geniale pakken:) da hadde vi lett kommet oss ut på tur både på asfalt, sti og i snøen med lillemor!! Brenner for en aktiv hverdag og med NordicCab hadde jo alt blitt ein lek:) krysser fingrer og tær!

  224. Vi vil bruke denne først og fremst til og fra barnehagen hver dag. Vi reiser kollektivt til jobb hver dag og har 15 min gåtur til barnehagen før vi går videre til toget. I januar begynner nr. 2 i barnehagen og vi ser at det ikke er så enkelt å få med seg begge uten å bruke opp mot 45 min. Enklere når begge sitter. I tillegg driver vi mye med turorientering, og det kan være fint å ha med kun en vogn når vi må forlate vognvennelige turveier for å finne posten. Vi har ikke pulk, og det er en drøm for oss å endelig komme oss ut på ski igjen etter tre skifattige sesonger. I tillegg blir det vel ikke noen unnskyldning for ikke å ta seg en løpetur når helgen kommer. Vi kan jo gjøre det sammen. Vognen kommer til å bli brukt i tettbebygd strøk, i høyfjellet og ved sjøen.
   Håper virkelig vi vinner!!!

  225. Denne hadde nok blitt brukt til det meste ja 😉 Både på turer med våre egne to små, og på tur med søstrene og deres barn, alltid noen som trenger en hvil, eller litt skjul fra vind og vær!! Genial rett og slett 🙂

  226. Hadde vært gull med to gutter på 2,5 og 1 år. Da kunne en voksen fått med seg begge på utflukter. Gull for to små utegriser det. 🙂

  227. Vi ville ha brukt denne til våre 2 små både i byen og på hytta. På ski og bena på fjellet, samt sykkelturer her hjemme. Har drømt om denne vogna siden jeg først så den da førstemann ble født.

  228. Med ei litaprinsesse på vei ville vogna vært perfekt til familieturer. Ut å nyte naturen, på besøk eller cafétur.

  229. ville brukt den til å tatt med meg familien ut på tur 🙂 to gutter på 5 og 2 pluss pappan 🙂

  230. har en pulk, men ønsker å få en fullpakke og da kan eg gi pulken videre til en venninne. Vi elsker pulken og bruker den effektiv om vinteren ifjor og ser fram til en ny vinter som er på vei 🙂

  231. Fantastisk! Denne hadde løst alle logistikk problemer når vi skal ut på skitur:) Og tror noen hadde blitt glad for en sykkeltur før vintersesongen også:)

  232. Dersom vi vant denne ville jeg ha brukt den som pulk i vinter og joggevogn til våren. Jogger med vogn nå og, men det er unødvendig tungt 🙂 Vi er en aktiv familie på fire som ville verdsatt en slik vogn!

  233. Alt jeg skriver kommer ikke med 🙁 prøver igjen…

   Hadde vi vunnet ville vi brukt den på vinteren som pulk for å komme oss ut på ski ⛄❄på sommeren ville vi brukt den som sykkelvogn for å komme oss lettere ned på stranda.
   også hadde det vært koselig å kunne ta med jentene på sykkelferie en uke med telt 🙂

  234. Har en på 2 år og en i magen som kommer i desember. En nordic cab vil dekke alle våre behov for å komme oss ut i et aktiv friluftsliv med begge barna og samtidig holde de tørre og trygge. Ski, sykkel og ut på tur, 2 åringen elsker det, fordi vi har alltid tatt ham med på disse tingene. Grunnlaget for å like og bruke naturen begynner tidlig, hjelp oss å ta med begge! 🙂

  235. Vi er på jakt etter en sykkel kombinert vogn som vi kan bruke på Jomfruland når vi er på vogna. Med grusvei og ulendt terreng så er denne sykkelvogna perfekt til bruk der ute og til vinteren da vi slipper å kjøpe oss pulk også. Løsningen til NordicCab er genial for vår bruk.

  236. den ha passet perfekt for å få med mine små søte ut på tur nå som mor prøver å start en livsstil endring:)

  237. Nordic cab hadde gjort utflukter våre så mye bedre og lettere:)
   Med tredjemann på vei, vil vi ha behov for både å ha barn og utstyr med oss når vi skal på tur. Og siden jeg(mamma) er revmatiker har jeg nok med å “bære” meg selv, det blir min kjære samboer som tar seg av barn og utstyr- derfor ville nordic cab vært helt fantastisk for oss!
   Ville da blitt brukt både på ski, på tur i skogen, på skøytebanen og som vogn både i skog og på asfalt.
   Håper vi kan vinne:-D

  238. Denne kan vi bruke til henting i barnehagen, søndagstur, sykkeltur og ikke minst skitur i Sunnmørsalpene med våre barn på 1 og 3 år. Hadde vært helt topp.

  239. Vi er en familie på 4 som er veldig glade i å komme oss ut på tur, sommer som vinter. Ofte trenger man ikke dra så langt, for å oppleve naturglede. Med en Nordic Cab hadde det vært lettvint å kommet seg ut, f.eks. på sykkeltur i nærområdet eller en tur på butikken. Det hadde også vært kjekt å prøvd pulk-varianten. Siden jeg er turnusarbeider, og min kjære ofte jobber lange dager både på hverdag og av og til på helg, kan det av og til bli en utfordring å dra på tur, siden barna er små; vi har en gutt på 2 år og ei jente på 6 mnd. Barna ville hatt glede av hverandre i en Nordic Cab. En Nordic Cab står høyt på vår ønskeliste, og ville blitt mye brukt 🙂

  240. For en utrolig smart oppfinnelse. Om denne drømmen skulle bli vår hadde den blitt brukt til alle mulige oppdrag 🙂 tur i mark – joggetur – sykkeltur – og kanskje en shoppingtur 🙂 ingen hindringer!

  241. Åh fantastisk!!
   Dette er tidenes premie! Jeg/vi ønsker oss en sånn en, vi har en på 5 som alltids blir sliten etter en lang dag ute, og en på 14 mnd som jo ikke er klar for å gå lange turer, så hos oss ville denne blitt flittig brukt! Og når storebror er hos mamma, vil vi invitere med oss kusinen på 3, eller nyfødt fetter (han må vente litt, men skal få være med etterhvert!) og ha mange morsomme turer ute! Det er så genialt at den kan brukes til alt og overalt, nå krysser jeg alt!

  242. Jeg ville ha brukt den til sykling! Har en gutt på 8 mnd, så hadde vært fint å hatt en slik. Hadde blitt mye enklere å kommet seg ut på forskjellige plasser 🙂

  243. Vi har siklet sååååå lenge på denne fantastiske NordicCaben!!! Vi kommer til å bruke den til ALT! Med 3 barn i alderen 10, 4 og 1 år prøver vi å være så aktiv som mulig, alle årstider. Ikke alltid like enkelt, men med NordicCaben hadde vi ikke hatt noen problemer sommer som vinter 🙂 🙂 🙂 krysser fingrer og tær!

  244. Det haffe vært supert med ei slik vogn for oss. Det hadde gjort meg som mamma uavhengig av andre og eg ville stått friare til å komme meg ut og kunne både hente og levere til skule og barnehage og ungene våre hadde elska å være på tur i ein slik tøff sykkel vogn 🙂

  245. Jeg ville brukt denne vognen til det meste, både i hverdag og på tur. Vi sykler mye med barn, jogger, går på ski med pulk om vinteren. Vi bruker sykkel til butikken med hund, så lastetrillen er også veldig praktisk til handling:) vi venter barn nr 2 om 7 uker, og ettersom denne vognen har plass til to barn og kan kjøpes spedbarnssete til, får vi med oss begge to på tur!

  246. Ikke at jeg trenger den, men den hadde gitt enorm befrielse i hverdagen. Jeg har epilepsi og får ikke bilsertifikat, må busse overalt og det er veldig slitsomt med ei tulle som brøler hver gang vi er på bussen. I en nordiccab er det vel en sjanse for at hun sovner også!

  247. Vi ville brukt denne til alt mulig 😀 hadde jo vært midt i blinken nå før vi skal på fjelltur 😀

  248. Dette ville ha vært tidenes gave til oss…det er noe vi aldri hadde kunnet tatt oss råd til. Så har det seg slik at kona (meg) her i huset har angst mot å kjøre bil,ergo hun har aldri tatt bilsertifikat og vil nok mest sannsynlig ikke få gjort det i nærmeste fremtid heller. (er 33 år)
   Så er det nå slik at jeg sykler overalt om jeg skal noe sted..men som regel er det en billig biltemasykkel med sete bakpå som går fort i stykker…og jeg har måttet kaste etter en stund,for så å sykle på mannen sin…
   Jeg har syklet med sønnen min bakpå så lenge det har latt seg gjøre ,men aldri hatt en vogn,og det ser så herlig ut.
   Ikke minst på vinteren må det være veldig genialt for meg som bruker beina året rundt. Sønnen min er blitt 8 år allerede,så han klarer bruke beina sine for det meste. Men når det er sagt,så er jeg nå høygravid og venter ei lita jente…altså en gylden sjanse for meg å delta i håp om å vinne drømmen om en mer lettvinn og aktiv hverdag i tiden fremover.
   Vi er ikke den mest sporty familien,men jeg er sikker på at mannen min ville fått blod på tann og dratt frem både sykkel og ski litt oftere med en slik. Det ville uansett ha letnet min hverdag med tusen hakk. Jeg ønsker meg denne så ydmykt jeg bare kan 🙂

  249. Jeg har sikkert en like dårlig grunn som mange andre her. Men prøver med selv om.

   Jeg ville brukt den til det jeg kunne, jeg er mor til 2 deriblant ei jente med leddgikt som går svært korte avstander alene. Vi har i sommer lånt en sykkelvogn av ei venninne av meg som nesten faller ifra hverandre, men vi har ikke mulighet til å kjøpe ny nå.
   Jeg skal igjennom noe stort, som vil få meg til å være mer aktiv med mine 2 små <3
   Så dette produktet ville vært til stor nytte da sykkel sesongen starter til våren og nå som ski sesongen starter. For vi elsker å gå på ski,selv på korte avstander pga jenta, men med noe slik, kunne vi blitt med venner og familie på lenger turer i løyper, fjell og naturen=)
   Så da bare krysser vi fingrene for att dette blir vårt produkt som kommer til å bli en dagelig bruksvare=)

  250. Der hadde vore ein draum å vunne denne. Den hadde blitt brukt daglig med snart to tette som skal fram og tilbake i barnehage og turer i helgene året rundt:)

  251. Denne ville eg brukt til alt av turar, den er jo så allsidig!! for et fantastisk produkt! Gler meg ihjel til å evt kunna testa vogna!

  252. For en smart vogn! Dersom familien min hadde vunnet denne ville vi nok brukt alle funksjonene, og kanskje spesielt sykkelvogn- og pulkdelen. Jeg tror at vi kort og godt ville kommet oss ut mer, for med to små barn gjør denne vognen friluftstiden så mye enklere og mer fleksibel. Den lille kan f.eks. duppe av i pulken mens storesøster prøver seg på småski og finner pulken igjen når små ben er slitne. Vi krysser fingrene og håper vi blir de heldige vinnerne i år 🙂

  253. Denne har me ønska oss lenge! Heilt sidan eldstemann var liten faktisk! Dersom me er så heldige å vinna denne vil me få brukt den året rundt, med vesla som fortsatt er baby om bord, og storebror inni mellom om han treng pause; til fots, på ski og sykkel! Kryssar fingrar og tær, håpar me har vinnarlykke denne gangen her 🙂

  254. Vi har ønsker oss Nordic Cab lenge. Vi er en aktiv familie som går mye på ski vinterstid da vi har hytte på fjellet. Nordic Cab hadde vært absolutt helt perfekt. Om sommeren sykler vi og går tur!

  255. Ville brukt den til alt den kan brukes til! Vi er en aktiv familie som storkoser oss ute! Og med så mange bruksområder ville denne gjort det mye enklere for oss og komme oss ut på tur! Denne er mitt i blinken! Vi har også en energisk hund som vi kunne brukt som trekkhund på nordic cab’en

  256. Ville brukt den til tur med frøkna vår og dagbarnet 🙂 har idag en veldig sliten tvillingvogn vi var heldige å arve, men den synger på siste verset 🙁

  257. Vil bruke nordic cab til å få med meg mini ut på tur i skog og mark, både sommerstid og vinterstid..

  258. Jeg har to gutter på henholdsvis 21 og 4 mnd. Deres onkel og tante inviterer oss ofte med på turer i skog og mark, men jeg har ikke utstyret til å bli med. Er ikke så lett å få pakket med seg både barn, mat og nødvendig utstyr når en er alene. -Det være seg på ski, sykkel eller til fots :p Søskenvogna jeg har til de fungerer fint i hverdagen, men den egner seg best frem og tilbake til bhg og butikk. Med nordic camper ville jeg tatt med meg guttene på mang en fin tur, kanskje uten å få helt frynsete nerver☺

  259. Vi ville brukt den til å komme oss ut. Med lillesøster i den hadde vi kommet oss akkurat dit vi ville, både by, skog og fjell:-)

  260. Æ villa ha brukt den til det meste, alt fra isfiske, gå tura me ongan osv.. Den hadde vært PERFEKT.. 🙂

  261. Nå når vi plutselig ble fem, er det ikke alltid lett å dra fra vårt hjem! Med to små tvillinggutter og ei på 4, ville nordic cab fått hele gjengen til å flire:) for tenk så gøy å komme seg ut, på snø,i regn eller på fotoshoot? Familien hadde fått både hjul og ski med gli, da hadde turene blitt skikkelig magi!:) ja tenk å få sitte i en nordic cab, det hadde alle unga syns var skikkelig “fab”:D

  262. Ååå en slik har eg sååå lyst på!!
   Vi fikk ei jente i februar,og lille,store bror er 3 år no.Så den hadde vært super å ha med seg når eg vil trimme og lillebror viø gå litt,men strekninga blir for lang og han vil sitte sammen med lille søster på tur og passe på henne ☺ Den blir garantert brukt GODT! Her sitter vi ikkje masse i ro ☺

  263. Vi kjem til å bruke vogna til og frå barnehage, på tur i skogen og til og frå hytta. Genialt med både vinter- og sommarbruk!

  264. Vi ville brukt den til levering og henting i barnehagen, turer i byen og skogen, både med sykkel og ski. Liker og delt 🙂

  265. Ville brukt den til alt den kan brukes til. Med en toåring i hus med et ambisjonsnivå rundt det å være ute i naturen og på farten som ikke helt samsvarer med det beina orker, hadde det vært helt topp med en slik vogn som er like fin på både vei og sti, sommer som vinter 🙂

  266. Jeg ville brukt den til å jogge og sykle bort gravid-kiloene som er så usedvanlig glade i meg at de ikke vil slippe taket! 😀

  267. Nordic Cab hadde vært det perfekte “lille ekstra” for å være mer aktive året rundt sammen med en superaktiv gutt på 1,5 år som elsker å være ute. Bruken er jo beskrevet i informasjonen, og siden vi bor landlig til med tilgang på skiløyper rett utafor døra, turstier og besteforeldre med hytte litt utenfor allfarvei hadde en slik vogn blitt mye brukt året rundt. Det hadde rett og slett vært et spark til oss voksne om å komme oss enda mer ut enn vi er i dag 🙂

  268. Om vår lille familie hadde hatt denne hadde vi lettere kommet oss frem på tur i all slags vær og terreng. Da pappa’n sitter i rullestol, blir denne nettopp midt i blinken å kanskje får vi festet den på rullestolen hans.

  269. Ville brukt vognen som pulk, sykkelvogn og vogn til slitne føtter. Minstemann på 3 år vil helst gå selv men liker å kose seg i vogn når føttene er slitne. Mellomste på 6 år blir ofte sliten om turene blir for lange og hadde nok og blitt glad for små pauser i vognen!

  270. Åhr, ka den skulle brukest til?!? ALT mellom himmel og jord, uendelig mange lange spasserturer, lange sykkelturer, tur på fjellet, i skogen og sist men ikkje minst så skal mor i huset finne fram skia til vinteren, for dei har eg savna gitt. Økonomien som student tilsier at et så dyrt verktøy i familien desverre ikkje er mulig så å vinne denne herligheten hadde betydd så mye mer enn noen andre kan forstå. Krysser alt som kryssest kan og ønsker meg selv lykke til!

  271. Hadde vært supert med en nordic cab! Så kan snuppa være med både på sykkel og skitur!

  272. NordicCab er helt fab! Sommer, vinter, høst og vår, hele familien er med når vi går. Sammen får vi oppleve så mangt, noe mer kan ikke være forlangt. Å vinne NordicCab vil glede oss så, og bety at vi mange eventyr kan få

  273. Langt oppe i nord, ligger ei bygd. Mørket har kommet for å bli, men vi går ikke i hi. Snøen lyser opp, dog setter den kulda i vår kropp. Vi er fortsatt blid, kanskje tar vi en tur på ski. Turer i all slags vær blir mye lettere med en NordicCab!

  274. Til barnehagen, butikken, bytur, skogstur, skitur. Kan jo brukes til alt! Veldig bra at den kan legges flatt, og brukes som tralle også.

  275. Ville brukt vogna frem og tilbake til barnehagen med 2av de minste baki. Men også til å sykkeltrene på ettermiddagen med ugene og til lengre familieturer i helgene..

  276. Denne står høyt på ønskelistenne:-D den ville blitt brukt som vogn , sykkelvogn og pulk 🙂

  277. Den ville vært perfekt for oss ! Familie på 4.
   Da har vi mulighet til å bruke alle våre fine årstider fullt ut ♡

  278. Denne hadde nok blitt brukt til og fra barnehagen og også på lengre turer.
   Denne hadde også vært super å ha med på flere ukers sommerferie i Norge og på hytteturer på fjellet om vinteren. Supert at den kan gjøres om og brukes til alt!

  279. Å denne hadde vært super å ha på fjellet. Vi har et lite stykke å gå til hytta, så dette ville hjulpet oss mye på veien ned:)
   Er også veldig glad i å gå tur i skog og mark å jogge.
   Denne MÅ bare bli min:)

  280. Vil bruke den til det meste!! Har to barn på 1 og 2 år, så da er det virkelig bruk for en slik vogn!! Hos oss blir den ikke stående ubrukt i boden!!!!!!!

  281. Denne er en sånn vi bare kan drømme om i forhold til prisen. Så det gjør jeg virkelig. Den hadde gitt mye glede til familien min. Den hadde gitt oss mange fine naturopplevelser og gjort en hektisk hverdag litt enklere. men det som hadde vært det aller beste, hadde vært og sluppet og si nei til sykkelturer og skiturer med eldstemann på 5, når pappa ikke er hjemme. Eller å slippe å si til de to minste at de ikke kan være med. Da kunne de sittet trygt og godt inne i NordicCab og vært med på mange fine turer:-):-):-)

  282. Med to unger, dårlig helse, og hverken bil eller førerkort så hadde denne vært til stor hjelp i hverdagen.
   Ingen som stiller opp når man trenger å storhandle, så da blir man å ta ryggsekken på og bæreposer i hånda.
   Og det er veldig slitsomt.
   Så ja, dette ville så absolutt gjort hverdagen lettere for barna og meg 🙂

  283. Jeg hadde brukt den frem og tilbake til barnehagen, som i grunn ikke er så langt en er langt med 2 små og. Og spesielt etter opperasjoen i kneet som gjør noen utfordringer. som Når snøen kommer kan dette ble en lettere løsning med 2 små å ble en lettere hverdag for meg og mine 2 søte små prinser på og 1,5år.
   Ellers ahdde jeg brukt den til opptrening av men klarer og jogge lett med noe å holde i så kan slenge begge med meg samtidig trene opp kneet og ble bedre.

  284. Denne alt-i-ett vognen hadde vært et fantastisk produkt for oss for å kunne være mest mulig ute med vår lille. Gjøre det til noe positivt, at han kan ha muligheten til å krype oppi når han ikke ønsker å gå selv, men slappe av litt!! 🙂 vi ønsker oss virkelig denne!!!! Krysser fingrene 🙂

  285. Vi har fått et nytt familiemedlem og ønsker å være like aktive som før han kom til verden. Vi har en gutt på 3 år også, som også ønsker at vi fortsatt kan dra på turer i skog og mark:)

  286. Jeg er anti bil så langt det lar seg gjøre, men med 3 barn trenger man lure løsninger. Har en sykkelvogn som er så utslitt at den ikke kan brukes til å frakte barn i lenger, snart kan den ikke brukes til ukeshandlingen en gang. Vi trenger en ny. En som er multifunksjonell. Som de 2 minste kan sitte i; sommer som vinter, til ukeshandlingen, til henting av barn i bhg med alle poser med vått tøy og slitne barneben. Vi trenger en Nordic cab-uten tvil!

  287. Har to gutter på 1 og 4 år som jeg vil ha med ut på turer og som skal få oppleve norge sommer som vinter

  288. Til skiturene til vinteren 🙂 så kan ungene ta pause underveis 😀 og til å sykle med de om sommeren 😀

  289. Ville brukt den til går lille frøken som ikke er så glad i gå veldig langt og trenger å hvile seg innimellom. Hadde vært greit med denne så kom vi oss oftere ut

  290. Har to gutter på 1 og 4 år som jeg vil ha med ut på turer og som skal få oppleve norge sommer som vinter

  291. Denne har vi ønska oss siden vi fikk vårt første barn;) har ei prinsesse på 2 og en prins på 1, begge elska å være ute uansett vær! Denne ville hjælpa oss masse med å dra ut i skog og mark, og ikke minst på fjellet i vinter;)

  292. Vi skal flytte nærmere nordmarka og men en liten en til på vei så hadde en slik flott vogn vært perfekt!

  293. Har to gutter på 1 og 4 år som jeg har et ønske om at skal få oppleve norges flotte natur sommer som vinter

  294. Hei!

   Jeg vil gjerne fortelle historien min som grunn til hvorfor akkurat vi trenger så sårt en slik.

   Jeg fødte for ett år siden. En lang tøff fødsel endte i hastekeisersnitt, og alt gikk fint helt til de startet å skjære meg opp i magen. Bedøvelsen virket ikke, og jeg hylte ut i full panikk. Jeg ble fort lagt i narkose, men det var en veldig traumatisk opplevelse jeg sent vil glemme.
   Som om ikke det var nok, våknet jeg på overvåkningen med forferdelige smerter. Jeg hadde ødelagt halebeinet.

   I ett år har jeg slitt med sterke smerter. Hvert minutt. Hvert sekund. Mammapermisjonen ble totalt ødelagt da jeg var avhengig av hjelp hjemme og sengeliggende. Jeg fikk ikke gått de fine trilleturene slik jeg hadde gledet meg til, og hadde hele tiden et lite håp om at legene skulle gjøre noe med feilen.

   Men året gikk, og først nå har jeg en operasjon i sikte. Jeg er avhengig av sterke smertestillende, og det er smertefullt selv å ta en dusj eller stelle seg om morgenen. Idyllen jeg så for meg som førstegangsgravid kom aldri, og jeg har ikke ord for hvor vondt det er å oppleve barnets første ord fra senga på soverommet.

   Vi er en liten familie på tre, og mannen pendler to timer til jobb hver eneste dag. Så for å kunne hente mini i barnehagen måtte jeg presse meg ut av sengen og ta masse smertestillende for å få det til. I tillegg til dette måtte jeg komme meg på bussen eller be noen andre familiemedlemmer om hjelp til henting.

   Det er nå to ting jeg ønsker meg. Det første er å bli frisk gjennom operasjonen jeg snart skal gjennom, og det andre er et hjelpemiddel som kan gjøre det lettere for meg å komme ut og i bevegelse igjen.

   Jeg har lenge ønsket meg en Nordic cab, for så fort jeg er frisk kan jeg begynne å bruke beina igjen – men da helst sykle. Et slikt hjelpemiddel hadde vært perfekt for å komme igang igjen. Jeg hadde fått muligheten til å ta igjen de tapte trilleturene, om jeg så må sykle i begynnelsen.

   Tror jeg aldri har vunnet noe som helst i hele mitt liv. Dette sier jeg ikke for å få sympati, men denne vognen hadde løst så mange av våre daglige utfordringer.

   Jeg håper jeg i allefall er en verdig kandidat. Det betyr så ufattelig mye for meg å kunne ta med gutten min ut på tur i frisk luft. Det var jo ikke slik det skulle være å bli mamma i en alder av 23 år.

   Vi har også en hytte vi pleide å reise til hver påske, og jeg savner det så fælt! Å reise dit med mini i denne hadde vært den perfekt premie på et langt og slitsomt år for oss alle.

   Hilsen Maina, mamma til Kasper på 1 år 🙂

  295. Jeg ville brukt den daglig!! Det hadde värt utrolig hjelpsomt for oss med 2 barn og ingen bil… Jeg elsker aa sykle, og mannen min ogsaa! Jeg har önsket meg sykkelvogn i aarevis! <3

  296. Oioi! Den så genial ut! Vi har en gammel sykkelvogn som vi ikke kan bruke for minstemann har down syndrom og er derfor ekstra slapp i musklaturen og sitter kjempedårlig i den… Likte spesielt godt at det kunne være mulig å få ekstra sete til de minste, da er det kanskje håp for at vi skal komme oss ut på tur igjen også da. Hjelpemiddelsentralen har sluttet å støtte oss som har barn med spesielle behov med sykkelvogner da det er så vanlig at alle kan kjøpe det nå, men det hjelper lite når de som funker for oss er alt for dyre… Så; Jatakk! Dette hadde både vi, minsten og storesøster og storebror satt pris på! Så får vi kommet oss ut på sykkel/pulktur igjen, og kanskje jeg får oppfyllt drømmen om å sykle de to minste i bhg en og annen gang

  297. Herlighet, hva ville vi ikke brukt den til? til og fra barnehagen, og jobb, på tur i skogen, på skitur. Denne ville hjupet oss med to små å gjøre hverdagen mer aktiv. Selv det å levere barna i barnehagen ville blitt en treningstur for mor eller far. Og når vi går på tur vil den være et perfekt sted for barna å trekke seg tilbake når de trenger det. Vi ønsker oss denne!

  298. Denne geniale “MÅ HA” vognen har jeg siklet på lenge 🙂
   Som mamma til 3 gutter på 3,5 år, 2 år og 4 mnd har vi til tider utfordringer på tur i skog og mark med en i vogn og to som ikke orker å gå så langt :-p Emmaljungaen får kjørt seg når vi stabler barn i høyde og bredde 😀 ,og trenger nå å avlastes 😀 Noen dager når de to eldste hentes i bhg til fots må jeg låne naboens sykkelvogn 🙂 Hadde vert supert med sin egen 🙂 Vognen hadde blitt tatt i bruk daglig, med en nydelig skogstur like utenfor ytterdøra og asfalt andre vei 🙂 Til skiturer på hytta og trimmetur for mor 😀 Hele familien krysser fingre og tær, og håper på en fantastisk høst og vinter, vår og sommer med denne vognen i hus ♡

  299. Jeg har ønsket meg NordicCab i 4 år nå… Har ei jente på 4 og en gutt på 8mnd. En nordiccab tror jeg har gjort turer enklere samtidig som jeg tror at antall turer hadde blitt maange fler;-) den ville blitt me på trilletur m hund, sykkelturer, joggeturer å ikke minst hadde d blitt flere skiturer ettersom vi har flere snømåneder enn sommermåneder!! Krysser fingrene!!!

  300. Nordic Cab hadde blitt en fast følgesvenn her. Hadde passet perfekt på tur i fjellet, til fots og på ski, hver dag til og fra barnehagen egentlig overalt 😀 gutta mine på 7mnd og 2år hadde kost seg masse i denne! 😀 ønsker oss masse!

  301. Her ville den blitt brukt hver dag hele året. Har en gutt på snart 4 år og en i magen som kommer i april. Mannen i huset sitter i rullestol, og vi har en gammel sykkelvogn som vi fester på bak, så han kan levere og hente i barnehagen. Da kommer vi oss også på mange fine turer uansett Vær

  302. Ønsker oss denne ja 🙂 Hadde vært super når vi er på sykkeltur når sykkelsesongen er her 🙂 Og på skitur om vinteren når er her . Alt i ett vognen ser helt super ut til en aktiv familie 🙂

  303. Jeg har to tette på 2 og 3 år. Vognen ville først og fremst blitt flittig brukt i vinter, som pulk. Lyst å ta med barna ut på mange turer i snøen, både lange og korte. Vil gi de mange fine opplevelser, med bål, kakao, ski og bare lek:) dette kan heldigvis oppleves uten pulk også, men har vært en drøm å kunne tatt med barna på ski- og pulktur:) Tror mine barn hadde likt det veldig godt også, de elsker være ut og oppleve naturen:)

  304. Denne flotte Caben vil bli brukt til og fra barnehagen, til ukeshandling og sykkelturer. Den hadde også vært super til skogsturer hele året!

  305. Oioi, har siklet på denne lenge nå ja! Så fin! Hadde man vært så heldig og vinne denne skulle man dratt på fjellturer, sykkelturer og skiturer og generelt brukt den fine bymarka og andre marker vi har her i trondheim! Sommer som vinter 🙂 elsker å være på tur, og man kommer seg alltids ut – men med nordiccaben utvider man muligheten til det uendelige virker det som! Krysser fingre og tær for vinnerlykken denne gangen!

  306. Denne så helt genial ut-og ville vært perfekt for meg og jenta vår på 5 år. Hver dag følger vi storebror på 7 (storebror på 10 går selv) til skolen fram og tilbake til fots-og tre dager i uka går vi også motsatt retning til barnehagen til frøkna. Så det blir mange skritt for go’jenta som ville elsket denne-i all slags vær! Har også planer om å være dagmamma for to små-slik at jeg fortsatt kan være hjemmeværende og tilgjengelig for barna mine før og etter skoletid-og denne hadde da vært helt perfekt! Krysser alt og håper på vinnerlykken!

  307. Denne ville jeg brukt rett og slett til ALT.
   Har selv vært inne å kikket og siklet på den, men økonomien har stoppet meg fra å kjøpe den. Da hadde vi fått gått på ski om vinteren. Gått til butikken uten problemer og ikke minst fått syklet til barnehagen ❤️

  308. Jeg ville brukt Nordic cab til søskenvogn. Vi har en på 3 og ei på ti mnd. Greit å ha et sted å hvile trette bein 🙂 Jeg ville også brukt den på turstier og på snøen i vinter.
   Etter nyttår skal jeg begynne å jobbe 3dager i uken. De to resterende dagene vil bli brukt ute på eventyr med mine to små. Da hadde det vært utrolig gøy å ha en solid sykkelvogn til barn og utstyr

  309. Vi er en aktiv familie som har ønsket oss nordic cab lenge. Hadde vi hatt denne vogna hadde vi brukt den masse hele året. Vi har lyst til å bruke den som pulk på vinteren og kose oss hele familien på skitur i det flotte løypenettet her vi bor. Når minstemann denne skisesongen ikke enda er et år vil vi trenge en pulk for at han også skal få være med på familietur. Vår, sommer og høst kunne vi ha brukt bil mye mindre enn det vi gjør i dag. Vi ville brukt vogna til å levere minstemann med sykkel i barnehagen og syklet på familietur i helgene. Til sommeren ønsker vi å reise på sykkelferie til Danmark, og med en liten gutt som da såvidt er et år hadde det vært kjempepraktisk med en vogn som både kan brukes med sykkel OG som trillevogn når vi skal ut og gå. Og om storesøster blir sliten hadde det vært flott å ha denne så hun kunne sitte og hvile seg litt sammen med lillebror. MYE vi vil bruke nordic cab til med andre ord, både i hverdagen og i ferier, og vi har ønsket oss den helt siden storesøster var liten. 😉

  310. Vi er to aktive voksne, både på beina, med ski og med sykkel. Og vårt aktive liv har vi ingen planer om å kutte ned på bare fordi vi har en nydelig, aktiv frøken på 8 mnd. En nordic cab hadde vært supert så lille snuppa kan være med oss ut i natureb sommer som vinter. Og hvis vi er så heldige å få nummer 2 etter planen får vi to forholdsvis tette barn og en nordic cab enda mer praktisk. Vi hadde planer om å sykle til Kalhovd før vi fikk barn, men kom aldri så langt. Vinner vi denne give awayen blir det tur til sommeren og snuppa blir med i nordic caben 🙂

  311. Om vi er så heldig å vinne vil den flotte NordicCab’en få gleda av å skysse to herlege gutar til barnehage og 1. klasse på kalde morningar og dei dagane det stormar som verst. Den vil også få oppleve vakker vestlandsnatur både sommar, haust, vinter og vår. Eg lovar fjell, fjordar, turstiar og humpete fjellvegar – og sjølvsagt flotte passasjerar. Dei likar godt å gå sjølv – men små føtter treng meir kvile enn dei store når vi legg ut på tur 🙂

  312. ah, noe så genialt! Ville brukt den til alt! Ut på tur med ett og toåringen, levere i barnehagen, butikken, bytur… Da vi plutselig ble trebarnsforeldre var det ikke like lett som før å komme seg ut på tur:)

  313. Denne hadde vært super frem og tilbake til jobb/bhg. Den hadde også blitt godt brukt på hytta. Er helt sikker på at den hadde blitt en av mine favoritt ting :-)))

  314. Skrev en laaaang melding, men nå er den borte? Det var merkelig…. Jeg prøver igjen…

   Jeg har såååå lyst på dette produktet, men har ikke hatt råd, dessverre. Hadde anskaffet både sykkelsete og pulk til eldstemann, men da hun ble halvannet og endelig stor nok til å prøve, oppdaget jeg at jeg var gravid igjen. Har idag en toåring og en treåring og synes det er synd at jeg ikke kan dra på sykkeltur før de er store nok til å sykle selv… Med hytte på fjellet er det også trist å ikke kunne legge ut på langtur, men bare måtte holde seg rundt hytta pga pulk som ikke rommer begge. Nordic Cab hadde fått familien ut på tur igjen – og jeg SAVNER å være fysisk aktiv – nå skal jeg krysse alt jeg har av fingre og tær for at vi vinner 😉

  315. Jeg ønsker meg veldig en full pakke fra Nordic Cab, for da kan jeg på en trygg og sikker måte ha med meg sønnen min på skitur når jeg er på hytta ❄ Og så kan jeg ha han med meg på sykkeltur når jeg er ute å prøver å få trimmet vekk resten av kiloene som sitter igjen fra graviditeten

  316. Jeg så på denne i sommer faktisk, men som alenemor til en snart-toåring så ble det til at jeg kjøpte sete bakpå sykkelen isteden, og satser på å få låne pulk i vinter 🙂 skulle vi vinne en derimot ville det vært supert 🙂

  317. Den ville blitt brukt daglig til frakting til/fra barnehage. Greit å slippe å ta bilen! Og så ville den bli brukt til å dra på storesøster (3,5 år) sin drømmeferie, sykkelferie. I tillegg til pulk når vi er på fjellet.

  318. Vi ville tatt den med på båttur. Snedig at man får med mye bagasje og barnet kan legge ned ryggen, da kan man dra på litt lengre utflukter for å utforske Norges vakre natur. Til hverdags ville jeg brukt den som sykkelvogn og på vinteren til pulk.

  319. Vi ønsker oss en Nordiccab for turer ute i det fri! Vi kommer til å bruke den sommer som vinter, både som sykkelvogn, pulk, vanlig vogn, med drag, med andre ord – til ALT.

  320. For en genial sak! Ville brukt denne til alt den kan brukes til ,så lille Margit kan få være med utendørs sommer som vinter 😀 *krysserfingrene*

  321. Jeg er alenemamma til 2 svært aktive barn, og siden jeg ikke har bil har vi allerede slitt ut to/tre sykkelvogner. Vi bruker den aktivt i hverdagen, til/fra bhg/jobb og butikken. Men nå er det på tide å bytte igjen, og da hadde det vært kjekt med en vi kan bruke litt mer “røft” utenfor asfaltveien. Vi elsker å være ute på tur i skog og mark, året rundt. Denne hadde vært helt super for oss!

  322. har 3 hærlige turglade barn på 1 1/2 , 5 og 7år!caben ville blitt flittig brukt hverdag både til bhg.skole,tur og handel da mor ikke har lappen 🙂 vi hadde hatt stoor nytte av denne og hadde nok kost oss mye og ofte på tur 🙂

  323. Vi har to gutter på 5 og 2 år. Størstemann elsker å sykle og gå på skiturer. Minstemann er for liten til å sykle og gå på ski ennå. Vi har en gammel pulk fra før, men den er ikke trygg. Han siger ned i pulken fordi det ikke er sele, bare en rem rundt livet. I tillegg er den ikke særlig stabil. Sikkerhet er viktig for oss. Han blir også frustrert fordi han ikke ser noe. Nordiccabpulken muliggjør at han kommer høyt opp og får god oversikt og glede over å få med seg omgivelsene.

   Med helårspakke fra Nordiccab tror jeg også at dørstokkmila blir kortere, vi kommer oss mer ut på tur og blir mer aktive.

  324. Å den hadde vært perfekt for oss. Har fire barn å prøver å komme oss på tur titt og ofte. Fjellturer, skogsturer, handling, på de større ungenes fritidsaktiviteter, isfiske++++ Krysser alt som er

  325. Denne vogangen hadde vært perfekt til oss nå som jenta vår begynner å bli større. Vi vil gjerne at hun skal bli glad i å være ute i naturen også.

  326. Åååh! Den hade blivit välanvänd vill jag lova! Vi har två barn, storebror på 2 år å lillasyster på 3 månader och vi kommer snaaart ta över ett hus av en i min familj, som ligger vid skogen. Vi kommer absolut använda den till framtida skidturer som det kommer bli en hel del av när vi flyttar! Storebror älskar att vara ute i naturen å hade älskat att ha med lillasyster i en sån där 😀

  327. Vi sykler i barnehagen med to små og på jobb og har en DBS-sykkelvogn. Men denne er ikke regntett og bunnen holder på å løsne. Vogna er ikke mer enn fem måneder, men vi har allerede reklamert en gang og fått ny pga at bunnen løsnet.
   Hadde vært supert å vunnet en Rolls Roys-sykkelvogn der ungene sitter godt og trygt og ikke trenger å bli gjennomvåte om det plutselig kommer noen regnbyger på sykkelturen. 😀

  328. Jeg står plutselig uten bil. Med to stk å hente på ettermiddagen og mat som helst skal handles og bæres hjem, vil denne lett kunne brukes til både slitne barn og tunge varer – alt etter behov.

  329. Vi ville brukt Nordic Cab vognen til alt den kan brukes til!
   Elsker å være ute i fri luft, noen ganger blir det litt tungt for jenta våres og skulle holde følge, det blir nok ekstra vanskelig til vinteren når det er tur for skitur.
   De små beina blir fortere slitne enn de større noe som kan fort blir kjedelig for både små og store så ville tatt den med oss overalt på alle turer vi har som en familie <3

  330. Denne ville gitt oss mulighet til sykkeltur med heile familien 🙂 og den såg kjempekjekk ut til å bruka på turar på alle slags føre 🙂

  331. Med 4 barn på 8,5,2,2 sier det seg selv at hverdagen er aktiv! Familien er ute på tur både tidt og ofte, og vi ser behovet for en nordic cab, har kikket og drømt om denne pakka lenge! Den hadde nok i vår husholdning blitt brukt til det meste, sykkel, ski, turgåing og varefrakting!

  332. Denne … Ja beklager folkens… Men denne fortjener jeg! Vi bor på en øy uten bil. Alene med to søte små i uke dagene. Da trenger vi denne til barnehagen og butikken. Og i hverdagene da vil vi ut på tur. For vi har gått fra å være familiensofapotet til familien aktivpåturerkos. Vi har sammen endret livstil:) vi eller jeg fortjener denne virkelig. Hilsen anti jante

  333. Vi har to små jenter på 21 og 2måneder. De ser begge ut til å være “action-unger” som liker fart og spenning og utforsking av skog og mark. Vi bor landlig til, så både pulk, sykkelvogn og mere til passer utmerket hos oss! Har ønsket oss Nordic Cab lenge!!!

  334. Har lenge vurdert en slik type vogn da de virker utrolig praktiske 🙂 har to tette barn som konstant krangle om hvem som skal sitte i vogna. Denne kunne løst mange konflikter.

  335. Hadde gjort det lettere for oss å utvide søndagsturen. Har 4 barn ganske tett i alder. (8år,6år,2,5år og 5mnd) blir ganske begrenset når de ikke orker gå så langt, samt at 6personer trenger en del bagasje:p de to største elsker å sykle på tur. Noe jeg ikke får gjort med de før på ganske lenge. Da de to minste er avhengig av å “sitte på”

  336. Jeg ville brukt denne vognen på alle måter det går an å bruke den på, da jeg hverken har sykkelsete, pulk eller løpevogn. Dermed er denne kombinasjonen perfekt for meg, og ikke minst plassbesparende.
   Håper jeg vinner da jeg virkelig trenger!

  337. Denne står absolutt øverst på ønskelista! Har sett på den fleire gonger, men ikkje teke oss råd til å kjøpa den. Med liten lagringsplass hadde det vore supert med NordicCab si kombinasjons”vogn”, sidan me då hadde fått “alt” i eitt. Som tidlegare skiløpar var det eit sakn å ikkje få ta med babyen vår på ski i fjor vinter. Det blei derfor ingen familieskiturar i vinteren som var. Har lite lyst å ha han i bæremeisa på ski i vinter, men kjem ikkje til å ta oss råd til å kjøpa ein pulk i vinter heller. Så difor hadde det vore heilt rått om me hadde vunne denne 🙂 I tillegg kunne me sykla meir med han i all slags vér og vind og ikkje minst brukt den som joggevogn 🙂 Tenk alt me kunne gjort… 🙂 Kryssar fingrane for å vinne denne!

  338. Denne vognen har vi sett på lenge, hadde nok mest blitt brukt som pulk og sykkelvogn, det er liksom i de to situasjonene turen stopper opp eller blir veldig kort med småbarn

  339. Å herreminhatt for en skatt! Denne gevinsten hadde vært genial til minsten! Vår familie på fem kan både sykle, jogge og gå på ski hjem…med denna supre multifunksjonelle saken kan vi jo være LETTVINT på tur med alle tre kidsa uansett vær og sesong. Ville nok brukt denne til og fra bhg, skiturer og sykkelturer med mini baki. Ønsker ønsker ønsker !!!

  340. Vi har to tette, og eldstemann er ofte sliten ved henting i barnehage, og da er ikke ståbrettet så populært. Vi liker godt å gå turer i skogen og på sykkelstier! Pappa ønsker seg veldig sykkelvogn, mens mamma gjerne vil ha trille/joggevogn til turer;)
   Denne multi-vogna virker helt fantastisk, så det hadde vært helt perfekt for oss;) ønsker oss veldig!!!

  341. sorry folkens…. Men denne fortjener jeg !!! Jeg bor på en øy uten bil, er alene med to små i ukedagene som jeg gjerne vil frakte i denne herlige vogna til og fra barnehagen. Jeg har se siste årene gått fra å være en sofapotet til en treningsglad mamma med 45kilo mindre. Jeg elsker å den nye livstilen og gleder meh over å kunne ta med meg mann og barn på tur i helgene. Jeg kunne jattet i vei , men det er i bunn og grunn såre enkelt : denne fortjener jeg fordi jeg har virkelig jobbet hardt for en sporty livstil !! Klemmer fra Run Antijante

  342. Ville sendt barna på sykkeltur med tante Anna, og brukt den selv som søskenvogn når vi skal en snartur på butikken. Men først og fremst ville den bli brukt vinteren som pulk. Med 3 barn under 5 år, så kunne de to eldste byttet på å ta pause i nordic cab’en sammen med lillebror.

  343. Denne hadde vært en super gave til min datter som går til barnehagen med 2 barn før ho sykler 30 min. til jobb. Ho hadde jublet av glede vist ho hadde fått denne fantastiske gaven. Ho ville fått en helt fantastisk dag uten stress og slit.

   Ha en kjempefin helg 🙂

   Mvh Anita
   [email protected]

  344. Jeg vil i hovedsak bruke den til daglig levering og henting i barnehagen 🙂

  345. Ville brukt den til sykkelurer,gåturer,skiturer,osv.
   Den virker genial 🙂

  346. Med tre tette barn, i alderen 0 til 3,5 år, vil en NordicCab komme til stor nytte både i hverdagen og til bruk på turer i skog og mark. Sommer som vinter.

  347. Ååå for ein suveren premie!!! Med tre ungar og minstefrøkna på 18 mnd hadde den passa perfekt her i huset 🙂
   Vi hadde nok brukt den til alt, dvs syklinga måtta gubben tatt seg av då eg ikkje tør akkurat den biten 😉

  348. Vi har 3 barn, ei på 5 år, en på 3,5 år og lillesøster på 2 mnd.. Skulle gjerne hatt en nordic cab så lillesøster kan være med på ski og sykkelturer!:) hadde også kommet til å brukt den på andre turer, i fornøyelsesparker og overalt ser det er greit med vogn til små slitne føtter:)

  349. Som småbarnspappa til to på under 3 år, ville Nordic Cab vognen gitt oss unike muligheter til felles opplevelser. Tur på skogsstien, landeveien, til butikken og til- og fra barnehagen.
   Hadde vert fantastisk!

  350. Ville brukt den til det meste, men særlig på sykkel og ski tur. Trenger virkelig en slik vogn, tror både barna og samboer hadde blitt veldig glad 🙂

  351. Denne er jo helt genial, jeg ville brukt den på både joggetur, sykkeltur (både til barnehagen og på fritiden) og skiturer på fjellet til vinteren!
   Krysser fingrene 🙂

  352. Dette vil lette hverdagen vår veldig med stor hund, lita frøken og en aktiv hverdag..
   Jeg har en samboer som jobber mye borte så alt som kan gjøre at vi kan være aktive på forskjellige måter uten han er kjempefint! 🙂

  353. Da ville jeg brukt den i hverdagsituasjoner, til og fra barnehage. Den hadde vært topp å bruke som pulk på hytta. Denne hadde gitt oss masse glede i hverdagen!

  354. En nordicCab hadde passet perfekt for min lille familie! Vi liker å være ut,jogger og sykler vår,sommer og høst og går på ski om vinteren. Dette blir første vinteren med et nytt familiemedlem,som jeg vet hadde blitt veldig kry om han fikk vært med på skitur i den slik nordicCab! Og når snøen forsvinner og syklene tas frem igjen,kan hele familien dra på sykkeltur sammen:)

  355. Vi ville brukt den til vogn, til sykkelturer. Og på vinteren kunne vi kommet oss på ordentlig skitur for oss voksne, samtidig som barna kan kose seg på langtur, da de kan sitte i pulsen når de ikke vil gå mer. De vil jo kun gå bittelitt:) ellers kan jeg ta med ungene på treningstur tenker jeg også. Den kan jo brukes til ALT 🙂

  356. Jeg/vi ville brukt denne på turer både på land og “vann” (snø). For etter at MN meldte sin ankomst, trenger mamma litt ekstra motivasjon til å komme seg i “topp” form igjen 🙂 og vognene vi har Idag er ikke spesiell god på slike turer. Og etter mange år vekke fra sykkelsetet og kun nedoverski, har mammahjertet plutselig blitt hekta på sykkel OG bortoverski, og da hadde denne vært en super følges venn i allslags vær, på allslags føre, med favoritt babyen på slep

  357. Vi hadde blitt superglade om vi hadde vært så heldige og vinne! Med to små lillebrødre på vei hadde dette vært akkurat hva vi trenger for å fortsette å nyte naturen, også som en familie på fem. Vi krysser fingrene 🙂

  358. Denne hadde vært helt perfekt i vår hverdag 🙂 Liker å være ute sommer som vinter og å bruke beina/hjul for å komme oss fra A til Å:-) Håper virkelig at vi har lykken med oss denne gang!

  359. Med to barn som er tette i alder, hadde denne vært perfekt til å komme seg ut alle sammen uten sure miner. Sommer som vinter!

  360. Vinner man full pakke så vil den jo være så anvendelig. Da blir det sykkeltur, trilletur og skitur. Så enkelt og få med seg de to små 🙂

  361. Åh, denne har vår familie på fem siklet på lenge! Med tre små blir det fort mye å dra med seg når en skal på tur, da er det perfekt med en super vogn som både har bagasjeplass og plass til at de to minste kan sitte på. Med en liten som blir fort sliten pga sykdom og en storebror somhar fryktelig mye energi er det ikke så lett å finne en tur som passer alle, men med denne kan vi ta allslags turer både sommer og vinter! I tillegg til at det blir enklere å levere barn tre forskjellige steder i hverdagen… 🙂

  362. Jeg ville brukt den til alt! Til og fra barnehagen, på skiturer, sykkelturer, teltturer på sommeren eller kafétur i byen. Den er jo genial og kan brukes til alt. Står HØYT på ønskelisten

  363. Har 4 barn, to store på 10 og 13 og to små på 1 og 2. De store vil gjerne at vi skal dra på sykkeltur/skitur, men vi har ikke pulk, sykkelvogn. Dette ville Vært topp for vår familie- ut på tur☺. En genial oppfinnelse, men dessverre for dyr for oss.

  364. Jeg ville tatt med meg jentene mine på 3 og 5 på tur i skog og mark i alt slags Vær og i alle årstider! Denne er perfekt til det! 🙂

  365. Jeg vil at min samboer skal vinne denne. Han har ikke sertifikatet, og har akkurat kjøpt seg sykkel som han hadde planer om å bruke når han skal ut i pappaperm i 5 mnd på nyåret. Med en slik letter en letter det både transport og logistikk i hverdagen. Den vil også bidra til at Elida og hennes spreke og utrolig snille pappa kan finne på noe sprekt sammen! Med en slik får vi alle 3 funnet på mye gøy sammen uten bil også! 🙂

  366. Jeg ville brukt den for alt den er verdt til å komme mer ut på tur i all slags vær, og slippe å måtte skyve på den tunge emmaljungaen 🙂

  367. Jeg ville brukt alle funksjonene den har og det er nettopp derfor jeg elsker denne vognen! Den har alt!

   Vi venter nå barn nr 2 og jeg har vurdert søskenvogn – men hva skal man med søskenvogn hvis man har Nordic Cab? Det er en genial søskenvogn helt fra barnet blir født, med tanke på at man kan kjøpe nyfødt-sete.

   Vi har en hund som trenger mye aktivitet, og med tanke på at hunden kunne dratt vognen blir det vinn-vinn. Hunden får ekstra trening, mens det blir lettere for oss voksne, både sommer og vinter. Helt genialt!

   Vi har ikke vært særlig gode på ski noen av oss, men med denne praktiske vognen er ikke lengre barna en unnskyldning for at vi ikke kommer oss på skitur. Har hørt at den er veldig stødig og stabil.

   I tillegg må jeg bare si at det er utrolig praktisk med tanke på plassen; boden vår er allerede full og vi hadde neppe hatt plass til både søskenvogn, joggevogn, pulk og sykkelvogn.

   Dessuten syns jeg det er positivt at barna sitter i den samme vognen, slik at de er trygge og kjent med den – enten man er på fjellet, sykler eller det er hunden som drar.

   Vi vil veldig gjerne vinne denne fantastiske vognen. Den har stått øverst på ønskelisten lenge.

  368. Jeg ønsker å bruke den hovudsakelig til jogging. Etter 3 barn er det veldig viktig for meg å få komme tilbake i form og være aktiv, denne vogna hadde gjort det så mye enklere for meg da jeg er mye alene. Eller ville jeg brukt den til mange fine helgeturer:) Så da får jeg bare krysse fingrene da for at jeg er så heldig..:)

  369. Hadde vore supert til alle former for friluftsliv, denne her! Det eg saknar mest er en pulk… vi har en god bæremeis som vi aktivt brukar, men likar ikkje å bruke den med ski på beina på grunn av faren for å ramle. Hadde sykkel før barna kom, men kasta en utslitt sykkel og kunne tenkt meg en ny! Då hadde sykkelvogna komt til sin rett 🙂

  370. Vi vil bruke den året rundt til minstemann på 16 mnd. Både i skog og mark og når vi trener/løper løp

  371. Oi! – denne har jeg siklet på leeeenge…
   Denne passer vår familie på 5 perfekt!
   Vi kjøpte familiehytta I fjor høst, hvor man må gå på ski for å komme til den om vinteren, og for 2 åringen vår blir det for langt, så han må I pulk, og nå har også nr 3 ankommet, så da får jo begge plass, og vi kommer oss på hyttetur også i år.
   På sommeren så er vi alltid på campingvogntur, og da har vi med sykler og broker de aktivt, i tillegg til at vi må ha med barnevogn. Med en slik en så slipper vi unna med mye ekstra pikkpakk. Da kan vi plassere de to minste i Nordic Cab’en, både når vi er på sykkeltur, og hvis vi skal på trilletur.
   Vil også bli brukt til barnehagebringing, samt trimturer med storesøster som er en ivrig syklist, og ikke minst som joggevogn. Har i dag en TFK Jogger vogn til minstejenta, og den har gått i arv til alle tre, så den begynner å bli litt slitt, og er ikke den mest stabile å jogge med lengre, og jeg vil jo ut og komme meg i form igjen!
   Så denne ville vært kjærkommen, og denne ville så absolutt blitt brukt, sommer som vinter, som pulk, barnevogn, sykkelvogn og helt sikkert etterhvert som ekstra sykkelhenger ved senere campingturer når alle tre barna sykler selv 🙂

  372. Denne ville jeg gitt til min datter og svigersønn som har gitt oss to herlige barnebarn i løpet av 2 år og det er ikke alltid enkelt med to så tett. I tillegg er de unge, så slike tin kan de dessverre ikke prioritere. Derfor hadde det vært gøy å overrasket dem med denne. Den hadde jo vært super når hun må følge den eldste i barnehagen (hun har dessverre ikke førerkort og må derfor gå el ta buss)

  373. Denne hadde vært super å hatt!
   Vi bor 1 times gåing fra butikk, og når jeg ikke har lappen og pappa er å jobb så hadde det vært greit med en slik en som det e plass til både ho på 4 år og han på 6 mnd.
   Det er ikke gangvei, kun hovedvei halve veien, med en fartsgrense på 60 km/t, som gjør at vi må gå et stykke ut på veien med vogna for å få plass til 4 åringen på innsiden av veien.
   Hadde vi vunnet denne så hadde vi kunne gått lysløypa til butikken om vinteren og hovedveien om sommeren uten å være nervøs for at vi tar alt for mye plass på veien!

  374. Ville gitt den som en kjempepraktisk flott gave til jul, til min venninne med små tvillinger, smårollinger som ikke har lange nok bein og speed, å gå veien til barnehagen på egne bein.
   Friluft, bytur, her er et utall muligheter! okse” At barna kan “vokse” i denne er kjempeflott!

   Beste hilsen
   Bente Hagen
   [email protected]

  375. Drømt om denne lenge.. Hadde jeg vunnet denne så kunne jeg dratt på fjelltur med begge ungene uten mannen (han er ikke like ivrig som meg), sykle til og fra bhg (slik at mor kommer i bedre form), tatt lenge turer på ski (kanskje jeg blir flinkere på ski og ungene får oppleve vakre Norge i kledd vinterdrakt) ikke minst ville den blitt med på ferieturer (siden vi både er i by og på landet så ville den vært fantastisk) Drømmer meg bort

  376. Denne hadde vore super å ha til minsta begynner i barnehage! Det blir mors jobb å levere og hente, og da er sykkel ganske greit! I tillegg har ho mor et par kg å bli kvitt, og med sykkel blir jo det litt lettere 😉
   Far trives med ski på beina, så da hadde jo han fått muligheten til å ta veslejenta med seg på skitur

  377. Denne vogna hadde passet oss ypperlig!! 🙂 med 3 tette små der alle liker å være ute og på tur, men ikkje orker gå så langt alle, hadde denne vert super!! Også når me skal på hytta! Der me må gå i en halvtime fra bilen til hytta hadde denne vert super, spesielt om vinteren <3 håper virkelig å vinne, spesielt sida me ikke har råd til å kjøpe!! Hadde gjort alt mye enklere for oss!! <3

  378. Jeg sykler hele året og har hatt mine to eldste i sykkelhenger frem til yngstemor ble født. Nå vil vi jo ha med henne på tur også og da hadde denne vært perfekt 🙂 Hun er 7 mnd og i denne kunne hun kost seg masse både etter sykkel og etterhvert som pulk 🙂 En nordicCab hadde hele familien hatt masse glede av! Vi hadde brukt den til hverdags ved levering og henting i barnehagen og i helgen hadde vi hatt god bruk for den i skogen. Kjempekjekt for oss med tre små 🙂

  379. Eit supert transportmiddel både til skogs på tur, på vanlig vei og på snø. Med to svaksynte barn hadde dette vært eit fint transportmiddel med sanseerfaring og lettvidt for mammaen også som ikkje kan kjøre bil til å gå på tur med de frå store turar til eksempel Fløyen til de små turane i kvardagen, spesielt ved bringing og henting i barnehagen. For oss hadde det blit aktivt brukt som ein god redskap og hjelpemiddel med to små barn i ein hektisk kvardag 🙂

  380. Vi elsker å gå på ski og kjøpte pulk i fjor, men da hadde vi ett barn, nå er det 2. Fint å få plass til begge! Sykkelvogn er også noe som hadde vært utrolig kjekt både til barnehagen og tur.

  381. Hadde vore flott til meg og mine tvillingjenter:) Eg treng å få vekk graviditetskiloane og jentene treng frisk luft, så vinn-vinn:)

  382. Vi er en familie på 7 og jeg har virkelig drømt om denne lenge. Etter langs tid alvrolig sykeleie så ble jeg sittende i rullestol men har klart å komme meg ut av den nå. Allikevel er det tungt å gå og jeg skal sykle som en del av opptrening. Vi bor et godt stykke unna barnehagen og det hadde Vært glimrende måte å frakte mine 2 minste på da vi ikke har bil:) *krysser fingrene*

  383. Denne er helt super for oss! At den har så mange forskjellige bruksområder er jo kjempe bra! Denne er fin å bruke på hytta når snøen kommer og skia kaller! Den kommer også godt med når tiden er inne for bruk av sykkel, blir en del sykling ettersom jeg ikke har sertifikat! Når vi skal ut i skog og mark ( har en hund som krever en del mosjon ) så vil denne uten tvil bli brukt! Det er så bra at denne kan brukes til så mangt, da slipper man å ha så mye forskjellig produkter som tar sånn plass!!! Jeg sier tvi-tvi og krysser det som krysses kan!!

  384. Denne hadde vært midt i blinken for oss! Vi er nettopp blitt fjerdegangsforeldre, nyeste tilskuddet til familien er en snart 2 mnd gammel liten jente. I tillegg er det storebror på 5,storesøster på 11 og storebror på 14. Vi er en forholdsvis aktiv familie,ihvertfall når logistikken er på vår side;-) En pulk/sykkelvogn hadde vært helt perfekt når vi er på skitur i skogen eller på sykkeltur på hytta! 🙂
   Så,veldig yes,please:-)

  385. Denne ville blitt flittig brukt sommer som vinter her i huset. Vi får kommet oss ut og kost oss ute som en familie uten alle dagens duppeditter, og lagt bekymringer og andre tanker vekk for en stund. Frisk luft og en pause fra dagliglivet har alle godt av, små og store. I tillegg får vi enkelt tatt med oss de firbeinte på tur med en så praktisk alt-i-ett vogn.

  386. Vi elsker ski,marka og turer. Men med lillefrøken kommer vi oss ikke like mye ut. Dette er øverst på ønskelista! Nå har frøkna blitt 18mnd og vi ønsker å lære henne at friluftsliv er moro og en del av oss!

  387. Denne vogna er jo genial! Den ville vi brukt for å komme oss ut på tur både sommer og vinter! Både korte og lengre turer! Den kan vi bruke både i skog og mark og på bytur! Genialt for små slitne føtter!!

  388. Vi trenger en slik! Kona sykler ÅRET rundt med 3 barn på 7mnd, 2 år og 5 år. En fantastisk bragd som fortjener det lille ekstra som kan lette den daglige leveringsrunden når snøen kommer

  389. Vi trenger en slik! Kona sykler ÅRET rundt med 3 barn på 7mnd, 2 år og 5 år. En fantastisk bragd som fortjener det lille ekstra som kan lette den daglige leveringsrunden når snøen kommer

  390. Jeg ville gitt den vekk til min bestevenn. Hun har to barn. Desverre ikke råd til hverken lappen eller bil. Det er svært vanskelig å få seg noe arbeid i dag. Hun har to jenter på 1,5 år og 4 år. Jeg er med å kjører/henter de i bhg så ofte jeg kan men jeg ser at det kan gå en tøff vinter i møte. De har ca 5 km å gå til bhg. For øyeblikket går det fint å trille med vogn, men denne familien har ønsket seg sykkel vogn veldig lenge. De har prøvd å fått kjøpt seg brukt uten hell, og har nå begynnt å se litt på europris om det kan finnes en grei sykkel vogn der. Jeg ønsker meg at denne familien kan få en behagelig og god vogn før vinteren slår ut for fullt. Da kan ungene sitte trykt inne i sin gode og solide vogn, men en god kjørepose. Mamman eller pappan kan lett trille de den lange veien til bhg. Til våren har de muligheten for å sykle! VER SÅ SNILL Å HJELP DENNE FAMILIEN! de trenger den så sårt!!!!

  391. Vi er en familie på fire som er veldig glad i å komme oss ut. Om det er utenfor huset, på hytta eller å dra ut i skauen. Vi er opptatt av at ungene skal få gode opplevelser og dra dette med seg videre i oppveksten. En cab hadde gjort det mye lettere å avlaste små ben. Vi krysser fingrene. 🙂

  392. Lykke til Anne Bjerkan! Dere kunne levert catering med denne også 😉

  393. Vi ville brukt den sommer som vinter, til 3-åringen og etter hvert selvfølgelig også han som ennå bare er 5 uker. Hadde vært utrolig praktisk å bruke på hytta, der strever vi nemlig litt med å få med oss alt av utstyr, da vi også har to hunder og ei katt. God gammeldags hytte uten bilvei fram vinterstid, så alt må fraktes for egen motor, også katta. Da hadde den kunne vært så heldig å få sitte i bagen sin inne hos barna! D e t hadde vært noe!

  394. Den ville gjort at familien kunne kommet seg mye mer ut på tur enn vi gjør nå. Etter at jeg var gravid med nr to fikk jeg problemer med bekkenet. Så nå er det vasekelig å gå på tur. En god sykkelvogn ville gitt oss mulighet til å komme lengre enn til postkassen

  395. Denne var da veldig fin. Kan jo brukes til det meste. Ville nok ha brukt sykkel vognen mest da jeg kunne ha begynt å sykle på jobben

  396. Denne hadde vært super for oss og vår lille jente på snart tre år. Hun har Downs syndrom og har ikke begynt å gå enda. Denne vogna hadde gjort turer i skog og mark mye lettere og ikke minst når vi skal på isfiske. Her kan hun sitte lunt og godt og kose seg, og samtidig glede seg over å være ute i naturen 🙂 Krysser alle fingre.

  397. Denne vognen var kjempe stili. Vi ville ha brukt den for å bli mere mobil når vi er ute. Med mine to små på 2,5 og 1 år så kunne vi hha dratt på lengre sykkelturer, opplevd mere natur. Og brukt bilen mindre slik at vi har spart miljøet. Ønsker meg virkelig denne vognen til mine søte små 🙂

  398. Vi har stort behov for en Nordic cab, da den “billigversjonen” vi har no er blitt ødelagt:( har sikla lenge på den her 😉

  399. Til masse utetid både hjemme og på hytta med mine to små. Der den gamleste på 5 er multihandicapet (rullestolbruker) og en på 4 mnd. Utfordrende å komme seg ut da det ikke finnes “redskap” for å frakte begge sammen. Dette ville ha løst mye

  400. Med to tette gutter, 13 mnd mellom dem, så hadde denne vært helt perfekt da logistikken av og til blir en utfordring. Med denne ville vi kunne sykkle til bhg eller tatt oss en joggetur sammen med barnen. Vi ønsker at barna skal bli glad i å være ute og i friluftsliv, og denne ville hjulpet oss med dette!

  401. Den kan jo brukes til alt! Vil bruke den til å ta med mini ut slik at hun blir like glad i naturen som pappaen sin 🙂

  402. vi ville brukt den sommar som vinter til små turar og større turar, til glede for både store og små.
   Hurra.. Håpar vi vinn..

  403. En slik en står høyt på ønskelista! Som aktiv syklist er det en drøm å kunne dra med seg familiens minste på tur. Vi er veldig glade i turer både i det urbane og i marka, og denne er jo dermed perfekt med sine mange muligheter foruten påheng på sykkel.

  404. Vi har ingen bil, så jeg ville EEELSKEE, at vinde sådan en fantastisk vogn! 😀 Og hvis jeg var så heldig, ville jeg bruge den, og slå 3 fluer med et smæk! 🙂

   Tage ud og løbe en tur (motion), tage hunden med (få luftet bassen), så den kunne brænde lidt krudt af og lufte den lille (frisk luft er ALTID godt)… Desuden er det fantastisk, at kunne have et par købmandsposer i den også, så man kan få handlet lidt større ind… Der kan nemlig ikke være meget i cykelkurven :/

   Derudover skal den bruges når vi skal på tur i skoven eller Zoologisk Have 😉

   Ha’ en dejlig weekend:)

   Mange hilsner fra Linn

  405. Vi vil gjerne bruke NordicCab i vår voksende familie for å komme ut i naturen,sommer som vinter.

  406. I vår familie ville vognen blitt mye brukt av pappa’n. Han har blant annet en lidenskap for sykling, og drømmer om å ta med vår lille frøken på tur. Da kan far og datter få kvalitetstid, og mor kan få litt egentid. Når den ikke skulle brukes til sykkel, ville vi brukt den på søndagsturer for hele familien.

  407. Den er jo helt perfekt til skiturene med storebror, mens mellomste og lillebror sitter baki. Vi får oppleve naturen. Om det er snø eller bart, denne er gull verdt

  408. For en utrolig god konkurranse! Jeg ønsker oss(familien) Nordic cab fordi den, i tillegg til alle bruksområdene du har skrevet om over her, kan benyttes til familiens svært aktive hund. Så får hunden brukt seg litt ekstra sommer som vinter! Vi har en liten tass som elsker skog og mark, men som nå og da får “vondt i knærne”. Jeg er sikker på at turene vil gi hele familien mange herlige natur opplevelser

  409. Ville brukt den til alt, når vi er ute på ski med våre to polarhunder- eller ute å sykler med de. Vi er masse på tur men med nr 2 som har kommet nå så har vi ikke plass i pulken vi har lenger! Er 2 år mellom de. Når vi sykler til barnehagen eller går i lysløypa hadde den også blitt brukt!

  410. Hei! For en helt fantastisk premie!! Vi ville brukt den som pulk om vinteren, levere barn i barnehagen (sykkelvogn) hver dag og trille turer i marka 🙂

  411. Ville brukt den til alt, når vi er ute på ski med våre to polarhunder- eller er ute å sykler med de. Vi er masse på tur men med nr 2 som har kommet nå så har vi ikke plass i pulken vi har lenger! Når vi sykler til barnehagen eller går i skogen hadde den også blitt brukt!

  412. denne vognen ville om vinteren blitt brukt på skiturer. Liker veldig godt å ta søndagsturen på ski med pølser på termos eller fyre opp bålet. Liker godt at det går an å feste barneski. På den måten har en mulighet til å la barna gå litt på ski, samtidig som at en med vogna kommer
   seg på litt lengre turer til glede for mor og far. Vår sommer og høst ville den bli brukt som bil nr 2, til å hente og levere i barnehage! Hadde vært helt supert!!

  413. Vi ville brukt den til våre to fine barn, til å gå i skogen, på tur og spesielt til vinteren så vi kan komme oss ut litt også med lillebror som da er ca 9 mnd og storesøster på 3 kan kose seg ut og sitte på når ho blir sliten og trøtt. Krysser fingre og tær for hadde vært perfekt, men får aldri råd til noe sånt 🙂

  414. Nå som lillesøster begynner å vokse seg til og kan være med i pulken i år ville det passet utmerket og hatt en pulk hvor begge jentene fikk plass. Da kunnet jeg har tatt med begge jentene på skitur siden det er mor som må dra pulken. Til sommeren kunne vi ha dratt på sykkeltur. Det perfekte vogn i tillegg, til fritidsbruk og til transport fram og tilbake fra bhg. Ja takk 🙂

  415. Denne ville blitt brukt sommer som vinter på tur, på trening og i stedet for bil til og fra barnehagen 🙂

  416. *puh* Jaggu meg langt å strikke ned til her man kan skrive kommentar gitt! Populær konkurranse – og det skjønner jeg godt! Denne kan jo brukes til det meste, og akkurat det vil jeg bruke den til og. Det vil si – jeg og mannen kan bruke den til hver våre interesser

  417. *puh* Jaggu meg langt å strikke ned til her man kan skrive kommentar gitt! Populær konkurranse – og det skjønner jeg godt! Denne kan jo brukes til det meste, og akkurat det vil jeg bruke den til og. Det vil si – jeg og mannen kan bruke den til hver våre interesser

  418. Vi er en veldig aktiv familie og hvis vi vinner så blir den brukt hele året ☺ pulk å ski/gå på vinteren og som sykkelvogn/ joggevogn/shoppingvogn på sommeren ☺ vi er ute på tur hver helg og håper vi vinner så blir det enklere for oss ut på tur nå som vinteren nærmer seg og mini får en varm og koselig vogn på tur☺

  419. Hvis jeg vinner denne vil jeg bruke den når jeg skal ta med ungene ut på tur, noe vi burde bli flinkere på

  420. *puh* Jaggu meg langt å scrolle ned til her man kan skrive kommentar gitt! Populær konkurranse – og det skjønner jeg godt! Denne kan jo brukes til det meste, og akkurat det vil jeg bruke den til og. Det vil si – jeg og mannen kan bruke den til hver våre interesser!

   Og en liten idé til slutt: hva med å legge kommentarfeltet over alle kommentarene, slik at man slipper å få musefinger? :-p

   God helg!

  421. Med 2 gutter på 2 og 4år vil vi bruke denne pakken til å vise dem gleden v å være ute.
   Kose oss ute i friluft.
   Mor i huset blir veldig glad for joggevogn/pulk. Og far blir veldig glad for sykkelvogn. Genialt at denne har alt i ett!

  422. Hvis jeg vinner, skal jeg ta med ungene ut mer på tur. For det MÅ vi bli flinkere til

  423. Hvis jeg vinner, skal jeg ta med ungene ut mer på tur. For det MÅ vi bli flinkere til

  424. Ojojoj hvilken herlighet det måtte være å ha denne i hus! Jeg ville brukt den til alt! Jeg ville Fått med meg familien på enda flere turer sammen 🙂

  425. Hvis jeg vinner denne blir det lettere og besøke venner da vi bor litt på landet … Jeg elsker og sykle og har lyst og lære sønnen min det også❤️

  426. Vi kjem nok mest til å bruke pulk og sykkelvogna. Genialt med fleirbruk!

  427. Ville brukt den til sykkelvogn om sommer vår og høst og pulk om vinteren, Kasper hadde nok elska den 🙂 🙂

  428. Med to tette barn på snart tre, og 1,5, så er det liten tvil om at denne hadde vært kjærkommen. Vi liker å være ute, og vil kunne ferdes mye mer fleksibelt med denne , både sommer og vinter 🙂

  429. Vi skal bruke den til å komme oss ut i skog og mark med vår to små, lillebror på 3 måneder og storesøster på 3,5 år. Flott å ha med i vinter når storesøster trener på langrennskiene 🙂

  430. Hvis jeg hadde vunnet denne, så skulle jeg prøvd ALLE bruksområdene 🙂 Denne virker rett og slett genial!

  431. Denne hadde vi brukt daglig!! da jeg er pendler-enke aleine med tre barn i lange perioder og ikke har lappen. Så denne hadde lettet hverdagen min enormt, spesielt mtp de to minste som er 3 år og 8 mnd. Den hadde vært perfekt<3

  432. Hei,
   For en fantastisk konkurranse! Høsten er her og vinteren banker på døra. Hadde vi vunnet skulle vi brukt den som vogn nå både foran og bak oss. Med så gode, store hjul vil jeg tro den kommer seg frem i all slags vær og på all slags føre. Videre vil vi bruke den som pulk når vi skal på fjellet å gå på ski, på hytta og til sommeren vil vi også plassere den bak sykkelen. Det ville vært så moro å vunnet! Tror vesla hadde stortrives i denne!

  433. Perfekt for oss! Vi vil bruke den året rundt! Genialt til all slags bruk. Gabriel hadde koset seg maximalt i denne! 😀 Da hadde han kommet seg rundt om kring og vært komfortabel hele tiden!

  434. Til pulk når snøen kommer, sykkelvogn og joggevogn. På hytta ville jeg brukt den som lastevogn på veien/stien fra parkeringen og ned til hytta. Er et stykke å gå, så å kunne laste opp litt i den hadde vært supert.

  435. Denne hadde passet vår familie helt perfekt, og denne har mannen min mast om LENGE. Vi elsker turer i skog og mark, det gjør veslemann også. Den hadde i tillegg blitt brukt nesten daglig av mannen som ikke kjører bil og går med gutten vår i babybjörn når han leverer og henter i barnehagen – det er han som leverer for det meste, han savner å bruke sykkelen da det blir ganske travelt med levering forså og haste til jobben. Denne hadde vært fantastisk til både hverdagsbruk og til familieturer, heeele året! 😀

  436. Våre to eldste har oppdaga gleden i å henge seg på mor sine joggeturar med sykkel, og skiturar både bortover og nedover. Eg ville brukt Nordic cab-en for det meste til at minstemor kunne ha vore med resten av jentene på joggetur, og som pulk på vinterføret som heile familien elskar å boltre seg i. Har lenge sikla på Nordic Cab! 🙂 Den opnar nok for mykje meir tilgjengelig uteliv samla som familie!

  437. Denne ville jeg brukt året rundt! Hadde jeg hatt en slik, kunne jeg aldri hatt en unnskyldning for å ikke komme meg ut å bevege meg;)

  438. Jeg har ønsket meg en sånn siden jeg og fruen fikk barn. Barna våre hadde hatt det som plommen i egget i en slik. Vi hadde brukt den til turer i helgene, og til å reise på hverdagene til og fra barnehagen og jobb. Hadde vært innmari praktisk siden jeg ikke har førerkortet, og veldig fin på turer! Jeg kan se for meg hvor flotte turer vi kunne fått med en slik, hvor mye enklere hverdagen hadde blitt for oss. Jeg krysser alt jeg har for at jeg og familien min er de heldige som blir trukket ut til å vinne, har ikke ord for hvor glad jeg hadde blitt da! 🙂

  439. Kjempelyst å prøve Sykkelvogn nå som storesøster lærer seg å sykle. Supert med turvogn til alle årstider også!!

  440. Denne vogne ville være perfekt for den lille familien min. Vi bor på Grønland, hvor det bestemt er bruk for en robust helårsvogn som denne. Selv om datteren min på snart 3 år er flink til å gå, er været ofte for voldsomt til at det er forsvarlig å la henne gå når vi skal til barnehagen. Med en vintersesong som ofte strekker seg fra oktober til slutten av mai, vil det være fantastisk med en pulk, ikke bare på tur, men også inne i byen.
   Når nr. 2 kommer om noen måneder blir det ekstra aktuelt med en vogn som det er plass til 2 i.
   Denne vogna ser kort og godt ut til å være som skapt for familieliv uten bil på Grønland. 🙂

  441. Åh! har siklet på denne i lang tid. Vi er veldig glad i friluftsliv, så denne vogna/pulken hadde blitt brukt MYE og over ALT.

  442. Har ei på 5 og en på to mnd. Jeg ønsker meg inderlig en slik vogn for da får storesøster sin store drøm i oppfyllelse, vi kan sykle til barnehagen! (vi har akkurat flyttet til et sted hvor barnehagen er i gangavstand-endelig mener storesøster!!), i tillegg kan den jo brukes til det meste, så mye som pulk vil den nok bli brukt

  443. Å, ja takk! Jeg har ønsket oss denne lenge, og det hadde vært så fint å ha noe utstyr som ikke er dårlig fungerende, veldig godt brukt, slitt, ødelagt, stygt eller utdatert. Gutta får plass i samme sykkelvogn en god stund til, så med en Nordic Cab kan vi sykle eller trille eller jogge dem til barnehagen i sommerhalvåret og trekke dem på ski dit om vinteren. Enkelt, praktisk og med stolthet!

  444. Hadde nok brukt den til å sykkle med jenta mi i barnehagen først og fremst men også brukt den på ettermiddagssykkelturer slik at hele famillien kan være med når hunden skal trimmes (veldig aktiv border collie som krever mye bevegelse) er vanskelig og lite motiverende at bare en av oss kan dra ut me den 🙂

  445. NordicCab er drømmen! Den er perfekt for å få med alle tur. Både planlagte sykkel- og skiturer med etterlengtet familietid, og som et praktisk hjelpemiddel i en travel hverdag. Den hadde rett og slett bidratt til å hjelpe oss med å ha en aktiv hverdag. God trening til den voksne, frisk luft og flotte naturopplevelser for store og små, og sist men ikke minst; forhåpentligvis barn som blir glade i å være på tur! 🙂

  446. Den er genial til alt, men desverre alt for dyr. Perfekt for oss som bor på landet med naturen som nærmeste nabo 🙂

  447. Jeg vil gjerne bruke den sin sykkelvogn og pulk.

   Og alt mulig annet. Ønsker meg en slik nettopp fordi den kan brukes til så mye.

  448. Lillesøster har nettopp kommet til verden, og vi ønsker oss veldig Nordic cab – nettopp på grunn av alle de gode bruksområdene. Vi ønsker oss en vogn som er god å trille på tur, som kan brukes til trening og har planer om å kjøpe ny pulk. Denne er da midt i blinken for oss, håper veldig på å vinne 🙂

  449. Her ville den blitt brukt til både sykkel og ski, sistnevnte særlig av bestemor, da hun gjerne vil ta med vesla på 2,5 på skitur. I tillegg kanskje mor endelig har en grunn til å komme seg opp av sofaen og muligens prøve litt jogging med den som joggevogn 😉

  450. Har tre små barn på 2 ‘ 3 og 4 år.Så jeg hadde nok brukt den til å frakte barna i barnehagen og på sykkelturer .Kan brukast til så mangt ,så dette hadde vært perfekt .

  451. Har en på snart 4 år og ei på 6 mnd, så vi ville brukt den som sykkelvogn, dravogn, joggevogn og pulk! 🙂 Hadde blitt så mye lettere å komme seg mer ut i naturen da 😉

  452. Jeg vil bruke den som pulk slik at jeg endelig kan få lært meg å like meg ute på ski. Har veldig fin unnskyldning nå som jeg er hjemme med barna mens mannen tar seg en skitur

  453. Jeg vil bruke vognen til både turer på sykkel og til fots, til og fra barnehagen, og perfekt til å ha med på ferie og på hytta

  454. Både hunden, baby og vi hadde blitt VELDIG glad for en Nordic cab! Med skogen som nærmeste nabo så skulle denne fått kjørt seg på tur, både som vogn og pulk etter hund og ski. Som sykkelvogn skulle den og blitt brukt litt om den ble vår! Hvilket liv den hadde fått hos oss!! Krysser alt for at den blir vår! 😀

  455. Denne hadde vært perfekt å vunnet! Har kikket på den i lenge, men aldri tatt oss råd til å kjøpe den.
   Vi i vår familie hadde kommet til å bruke den omtrent hele tiden tror jeg: til og fra barnehagen, på vei til butikken, i skiløypa, på søndagsturer, på sykkelturer.
   Etter å ha ligget 9 måneder inne på et mørkt rom pga Hyperemesis, har ikke kroppen fått rørt noe særlig på seg og formen er da deretter. Denne vognen er jo en motivasjonsfaktor i seg selv til å komme seg ut. Nå kommer snart snøen også(forhåpentligvis), så da er det bare å spenne på seg skiene, putte ungene i pulken og komme seg ut i løypa som går rett utenfor huset vårt!
   Denne vil jeg virkelig vinne altså!

  456. Eg vil bruke den mest til og fra barnehage og jobb, men også både på sykkeltur og som pulk i vinter

  457. Denne hadde vært helt genial i vår familie. Med to barn som elsker å være ute på tur hadde vi hatt mye glede av en sånn, både til sykkelturer og skiturer.

  458. Vi ville brukt den daglig både på sykkeltur og gåtur, men viktigst av alt ville vi brukt den som pulk. Etter mannen min ble alvorlig syk for 6 uker siden har vi som mål at han skal få stå på ski til vinteren. Denne ville hjulpet oss å nå dette målet. Både med mulighet til daglige sykkelturer men og med å nå målet til vinteren. Krysser fingrene.

  459. Vi er svært aktive foreldre som elsker å være ute, hele året. Gleden vi har ute vil vi tilføre våre barn og da er denne perfekt;) Med en slik en finnes det ikke unnskyldninger for å komme seg ut lenger og den etterlengtede lage sykkel/-ski turen kan endelig gjennomføres!

  460. Jeg ville ha brukt den til det meste. Vi er en aktiv familie og en nordic cab ville vært en kjekt alternativ til bæresele og bæremeis på turer i skog og mark. I tillegg ville vi har brukt den til og fra barnehage, til butikken og selvfølgelig på skiturer til vinteren.

  461. vi har ikke bil, så vi ville brukt den til alt fra handling-ferier. Med en gutt på 1 1/2 og lillesøster som kommer i des er denne genial til å ta med seg begge barna alene på tur og dit man skal. Vi skal og på sykkelferie gjennom Danmark til sommeren så da hadde denne vært genial!

  462. Denne har stått på ønskelista helt siden storebror var liten, så krysser alt jeg har for at vi kan vinne denne til lillebror, da det vil gjøre det så mye enklere å ta med hele familien på tur , både sommer og vinter.

  463. Jeg ville brukt den for hva den er verdt 🙂 Dvs joggeturer,søndagsturer og skiturer samt en tur på butikken;-)

  464. Dette hadde vært helt knall. Da hadde vi lettere kommer oss ut i skog og mark sommer som vinter. Ønsker veldig gjerne og vinne. Krysser alt jeg har…

  465. Nordic cab har stått på ønskelista lenge, for med hytte på fjellet og sykkelavstand til by og barnehage hadde denne passet strålende til oss! Liker spesielt godt at den med enkle grep kan tilpasses mange aktiviteter, og at begge ungene kan sitte trygt og komfortabelt. Krysser fingrene

  466. Denne var genial. Å ha en slik en i hus vil være en god hjelp til å sikre at jenta vår får et aktivt liv og mange gode minner med sine foreldre. Sammen hadde vi brukt den i skogen. Mannen i huset ville nok sette pris på å kunne ta med seg jenta på skitur. Akkurat det et mor dessverre ikke så glad i 😉

  467. Vognen ville blitt brukt til det den skal brukes til. Et artig, nødvendig og praktisk hjelpemiddel på sykkekturer, gåturer langs veien, i marka og på skiturer på fjellet. 🙂

  468. Denne kunne vi brukt i mange år til våre 2 små (5 mnd og snart 2 år), både i byen, på vei til barnehagen, i marka, og til hytta på vinteren

  469. Vinner eg full pakke er den superanvendelig og kan vere med på det meste. Vil nok stille den til disposisjon for min datter som har ei på snart 3 år og ein på 2 mndr. og som da vil få med seg begge småtrolla ut på sykkeltur/skitur osv.

  470. Denne hadde vært en drøm å eie. Den kan brukes hele året og det er ingen begrensninger. Med denne kan vi ha med barnebarna på alle aktiviteter familien gjør. Skiturer, sykkelturer, rusleturer… bare for å nevne noe

  471. Jeg har ei søster som har ønsket seg en sånn lenge. Så om jeg vinner, skal jeg gi den til ho. hennes familie kommer til å bruke vogna mye. 🙂

  472. Med to små så har det blitt mer utfordrende å komme seg ut på tur. Vi har nettopp snakket om at vi både skulle hatt sykkelvogn og pulk, så dette hadde vært topp for oss. Dette er definitivt noe son hadde blitt mye brukt 🙂

  473. Vi har snart to tette og trenger en Nordic cab både til å frakte til og fra barnehage, men også når vi skal ut på tur 🙂 Denne hadde blitt brukt hver dag hos oss 🙂

  474. Min kone og jeg ville brukt denne supre multivognen for å få kunne sykle til og fra barnehage og jobb i hverdagen med begge våre to små. Med hytte på fjellet hadde det itillegg endelig blitt mulig for å heke familien og komme seg på skitur. Vi liker veldig godt at det er mulig for de små og ligge seg ned i vognen og at den som pulk kommer høyere opp fra snøen slik at det blir mindre kaldt for de minste.

  475. Med 3 små på 10 mnd, 2.5 og 4.5 vil denne bli genial å bruke til/fra barnehagen og på søndagstur. Blir også spennende å bruke den som pulk når det kommer snø!

  476. Denne har jeg ønsket meg lenge! Med en “attpåklatt” på 1år, ville hele familien kunne finne på mye mer sammen både sommer og vinter

  477. Vil gjerne vinne denne herligheten! Vi har en gutt på snart 2 år og venter en liten baby… denne hadde vært super til ALT siden vi ikke har noen søskenvogn! Trilleturer, barnehage, handling og turer til hytta, både sommer og vinter hadde blitt så mye enklere og kjekkere for ungene 🙂 *krysser fingrene*

  478. Hvis vi er så heldige å vinner denne kan jeg endelig sykle og levere barna før jeg sykler vidre til jobb. Pappaen kan også gå og hente barna og trille de hjem i sykkelvogna. Vi kommer også til å bruke den som trille på turer og dra på sykkelturer sammen. Den må nok også testes ut som pulk på fjellet 🙂

  479. Vi har to gutter på 1 og 2 år! Samme logistikkproblemene her i hus, så en sånn vogn hadde vært perfekt! Da kan vi sykle til barnehagen, brukes som pulk på hytta og generelt turer hvorhen vi måtte ønske. Guttene elsker å være ute i skog og mark, så denne hadde blitt mye brukt! Håper på vinnerlykke

  480. Kommer til å bruke den til alt, elsker å være aktiv og ta med den minste på tur,har alltid ønsket meg enn sånn så den kommmer til og bli brukt så og si hver dag! Vil også at minste skal bli like glad i å være ute som oss. Er ogdå veldig mye på fjellet der den er veldig kjekt å ha

  481. Vi ønsker oss en nordic cab til sykkeltur og skitur:-)
   Og som ekstra bonus tror jeg den ville blitt brukt mye som dravogn til matvarer og barn da vi liker å “gå” til butikken og handle men som oftest må ta bilen da vi ikke får plass til mer enn en pose eller to under vognen :-))

  482. For en fantastisk konkuranse! Jeg har ønsket meg sånn i 4 år nå siden jeg ikke har lappen og har to barn med 22 måneder i mellom dem så går jeg alle steder med de. Vi går til bhg hver dag, butikken og fra bhg bruker vi gjerne to timer hjem selvom det ikke er så langt siden de er trøtt og sliten etter bhg dagen 🙂 en sånn vogn hadde endret hele hverdagen vår og vi hadde hatt mulighet til å være enda med aktiv med våre skjønne små 😀 vi har ikke hatt økonomi til å investere i en vogn siden vi er ung begge to og var så velsignet å fant en hus vi fikk kjøpe, men som trengte en del oppussing 🙂 jeg har vokst opp med å sykle overalt og jeg og min samboer drømmer om å sykle rallaveien hvert år med barna men uten sånn vogn må vi bare vente noen år… Vi hadde brukt den hele året hver dag, siden vi går tur hver dag hele året 🙂 Vi hadde hoppet til himmelen og aldri sluttet å smile hadde vi vunnet den 😀 Lykke til med å finne en vinner, det kan ikke være lett med alle som deltar 🙂

  483. Jeg ville først og fremstår bruge den til å sykle to av mine tre fosterbarn til børnehaven. Og bruge den som kombinert sykkelvogn og vogn når vi skal på bytur. Vi er en aktiv familie som også vil bruge den turer i skog og mark. Snø er det ikke alltid så mye av her vi bor, men når det først er, ville pulken komme til god nytte.

  484. jeg ville brukt den som trille og pulk mest tenker jeg, men også de andre tingene 🙂 Men jeg ville også delt denne med barnefar og morfar, da de er enda mer sporty enn meg. Morfar har hytte så langt opp på fjellet at det ikke en gabg går ann å kjøre bil dit, og da er vi angengig av pulk på vinteren hvertfall. Det tar over 2 timer å gå inn til hytta fra bilen. Barnefar er utrolig glad i å sykle, så den hadde blitt brukt mye til det fra hans side.
   Vi har også noen andre småtroll i familien som hadde hatt stor glede av denne når de var på besøk og vi tar turen ut 🙂

   Det virker som et fantastisk produkt! 😀

  485. Jeg er alenemamma til en gutt på 1,5 år. Vi bor på en bilfri øy, og det er 15 minutter spasertur til bussen. Det er ingen butikk på øya. Til vinteren blir veiene gjort om til skispor, og for å komme meg til bussen er det kun pulk og ski som gjelder. Vel fremme ved bussen er jeg også avhengig av vogn. Så planen er å bytte skikit med hjul når jeg er kommet fram til bilveien. Det blir litt tungvint, men er den eneste måten å gjøre det på.

  486. Harsiklet på denne lenge da vi har to små, 1år og 4år. Nå kommer det en liten til på januar, vi gleder oss masse, men skjønner at turene i skog og mark ikke blir like enkle å gjennomføre lengre.. Med en Nordic Cab kunne vi enkelt få gjøre det vi liker aller mest, å dra på tur med ungene! Vi hadde brukt den til å dra på isfiske, skiturer og sykkelturer til badevannet. Og ikke minst for å ta med på hytta denne står øverst på ønskelista!!

  487. Har två barn, 1 och 4 år som gärna skulle åka i en NordicCab på hundpromenader i naturen, på skidturer eller andra utflykter. En NordicCab har funnits på önskelistan länge!

  488. Vil brukt den til å få mange fine opplevelser ute i det fri 🙂 Både som pulk, sykkelvogn og trille. Den er jo så praktisk!! Ønsker oss!! 🙂

  489. Jeg vil bruke den til å ta barna med mer på tur! Jeg elsker ski å fjell å generelt sett å være utendørs, noe som har smittet o er pp mine døtre:) men turene begrenser seg som regel når man skal ha med seg en to å en fireårig. Men jeg opplever at de gjerne er med langt når di får litt avlastning innimellom:) og nordic cab gjør det enklere for oss voksne å hjelpe dem:)

  490. Har to gutter 3 år og 3mnd.
   Fin til å hente i barnehage, gå turer, likar godt å sykle-so veldig kjekt å kunna ha med begge to 🙂

  491. fra jeg fikk barn nr en for 5 1/2 år siden har jeg ønsket meg en Nordic cab. I vår økonomiske situasjon har det likevel aldri blitt prioritert. Nå ventes nr tre og behovet for å putte denne sammen med en av de større søsknene øker. Da orker de å gå lengre turer og vi kommer oss mer ut i marka sommertid som vinterstid. I tillegg vil den brukes jevnt til levering i bhg.

  492. ville brukt denne til å levere i barnehagen og dra på turer hele året! Kanskje til og med som joggevogn!

  493. Denne ønsker vi oss mer enn noe annet! Vi er en aktiv familie og denne ville vært PERFEKT for oss,både på fritiden ,hvor vi er ute på tur med hund og vår sønn på 15 mnd,stort sett hver dag. Og til barnehagen som ligger 4 km unna. Nå krysser vi alt vi har og håper virkelig å vinne,denne er perfekt for oss!!

  494. Kusinene-vegg-i-vegg ønsker seg slik sånn at de kan reise på sykkeltur/skiturer sammen! Fantastisk vogn til alle anledninger. Krysser fingrer og tær!

  495. Jeg har en aktiv gutt på 5 år og en gutt på 7 mnd. I tillegg er min mann på sjøen halve året. Det har ført til at når mannen er borte, så får ikke eldstemann lenger muligheten til å gjøre aktiviteter han liker (sykling i sommer og ski til vinteren), da det ikke er bare bare å ta med minstemann i vogn ved disse aktivitetene. Det har gitt meg dårlig samvittighet, siden han ikke får holde på med ting han liker veldig godt. I tillegg har jeg nå bare en stor vogn, og en vogn med tre hjul hadde vært til veldig hjelp. Særlig siden jeg ikke kommer meg ut på joggeturer med min vogn nå. Nordic cab, hadde derfor vært perfekt til vårt bruk.

  496. Vi er en nyetablert familie med en sønn på 15mnd. Jeg har satt meg på skole benken igjen for å omskolere meg til helsefagarb. Derfor er det ganske trangt økonomisk. Ettersom vi har ønsket oss en sånn veldig lenge men ikke hatt råd til den, så hadde det virkelig vært supert og vunnet en!! Vi er glade i og gå turer i skog og mark sammen med sønnen og hunden vår og kunne trengt en vogn som var mer egnet til dette enn den vi har idag. Jeg krysser fingrene og håper jeg vinner!!Det hadde vært så morro og overasket familien med denne supre premien:-)

  497. Denne ville nok blitt brukt i hovedsak som sykkel vogn og joggevogn og hadde gjort det letterer for oss og kommet oss ut og rundt som en familie 🙂

  498. Likt og delt☺:-) Vi ønske oss veldig ei slik vogn så det blir lettere å ta med ungene på tur både sommer og vinter. Vi har Grønnlandshunder så e vældi mye ute på tur! Nordic Cab e heilt genialt 🙂

  499. hei. Jeg ønsker meg en nordic cab fordi jeg liker å sykle tur og gå på ski/tur i skogen med min datter. Skigåing og skogsturer begrenser seg veldig hvis man ikke har pulk. Hadde vært midt i blinken for oss:) likt og delt:)

  500. Likt og delt 🙂 hadde virkelig hjulpe oss med tre små tette til å komme oss på sykkeltur feks da dei to minste ikke sykler ennå:)
   Lettere å være aktiv med små barn da denne kan brukes til alt 🙂

  501. Vi ville ha brukt denne hele året! En flott måte å få med hele familien pluss hunden ut på sykkeltur, skiturer og diverse! Denne hadde gjort sykkelturer og alt til en kjempe kjekk opplevelse for sønnen vår på 1,5 år som elsker å være ute!!:)

  502. Denne hadde vært gull verdt å ha! Pappa’n i huset pleier å sykle eldstemann på snart 3 år til Bhg, og til neste år vil minstemann på nå 5mnd også ha behov for et sted å sitte

  503. Med en liten aktiv 1.5 aring som elsker og vaere ute, og en mamma med lopper i blodet er Nordic Cab perfekt til det meste. Sykle til og fra jobb, butikk, venner og overalt ellers, da sparer man bensin (og miljoet), far trim, frisk luft og en fin naturopplevelse. Joggevogna er super til intervalltrening(siden gutten var er ganske tung), og det er lettere for mor a komme seg ut nar det mangler barnevakter og far jobber lange dager. Pulk-delen er perfekt nar snoen snart legger seg og vi liker a ga ut pa ski alle sammen 🙂 Nar nr 2 kommer er det flott aa slippe a kjope en ekstra tvillingvogn om vi har en nordic cab, da det er plass til to barn. Ellers kunne jeg tatt med en vennine og enda et lite barn 🙂 Smaen var elsker a dytte rundt pa vogner i hagen, sa den hadde vaert en super aktivitet for ham aret rundt 🙂 Vi vil gjerne ha en!

  504. For en fantastisk premie! Vi ville brukt den til alt den kan brukes til. Jeg har en hund som er glad i å trekke/bære for å hjelpe til, så det hadde vi brukt den til. Skiturer med våre to små tette som ikke orker å gå så langt og som ikke begge passer i enkeltpulken vi fikk kjøpt brukt. Jeg sykler tur retur byen rett som det er, totalt 6 mil og jeg har hatt litt logistikkproblemer, så som sykkelvogn ville den hjelpe oss enormt og på gåturer som blir litt lenger enn planlagt er det kjempefint å ha mulighet til å bruke den som søskenvogn da eldstemann blir sliten før det har gått lang tid. Jeg liker spesielt at det er litt regulerbar rygg på nordic caben og det at gutta ville komme opp fra bakken når det er vinter og kaldt. I tillegg ville vi kunne dra på skitur alle sammen istedenfor at en må bli hjemme med et barn pga manglende trekkeplass til ett:) Haha! Ble rene foredraget det her, men vi har sett på nordic cab før og ønsket oss den av alle årsakene over:) Da gjenstår bare å krysse fingrene så de blir blå! Lykke til til alle sammen 🙂 Liker og deler!

  505. Vi går mye turer i skog, mark og i byen. Vi sykler litt turer, og målet mitt er å kunne sykle til/fra barnehagen. På vinteren er vi på tur i fjellet, og med en pulk ville vi kommet oss på lengre turer med barna. Jeg har en prolaps som jeg holder på å trene meg frisk fra, og det å være ute i naturen på tur er utrolig deilig.

  506. Min hærlige solstråle på snart to år er hekta på sykkelvogner, og lillesøster på 4 mnd vil nok ta etter pappa som er aktiv hobbysyklist. Hva er vel bedre enn å suse i full fart i en sykkelvogn i starten? Vi har nettopp handlet hytte på fjellet, 6 km fra brøytet veg om vinteren. En nordic cab vogn ville blitt brukt daglig hjemme hos oss, alle årstider, og blitt et stort praktisk hjelpemiddel i en travel hverdag 🙂

  507. Vi er en aktiv familie på 4 som liker både å gå på ski, gå turer og sykle. Denne hadde passet perfekt!

  508. Hvis vi er så heldige å vinne en Nordic Cab vogn, så ville den blitt brukt mye. Både til henting og levering i barnehage, etterlengtede sykkelturer med vår eldste datter på 5 år og kan da få med oss våre to andre barn på 2 år og 6 mnd. Tenk en familie på 5 som benytter sommerferie på sykkelen. Sammen kan vi skape fine minner sammen med barna. Om vinteren vil vi kunne ha med oss de minste enn at vi som familie må dele oss om å gå tur på ski med eldste jenta. Med en nordic cab vogn hadde vi fått muligheten til å samlet hele familien sammen på tur i skog og mark, og fått muligheten til å utforske naturen sammen med barna våre som en komplett familie. Vi er en turglad familie som lenge har sett på denne vogna, men ikke hatt mulighet til å ta oss råd til den etter vi ble en familie på 5..

  509. Med lite hus, barn og hund hadde denne vært perfekt.. Da har det vært mulighet for å ta alle med på tur samtidig..

  510. Vi har en datter på snart 3år, og en nevø som er blitt 3. Vi elsker å reise på hytten i fjellet sammen, både vinter, vår, sommer og høst. Denne hadde jo da vært heeeelt genial når vi er på skiturer og fotturer i fjellet sammen. Og de søte små beina blir slitne. Tror bestevennene hadde storkost seg i denne 🙂 krysser fingerene <3

  511. Vi ønsker svært en slik så vi kan få kommet oss enda mer ut på tur med våre to små, hele året. Uansett om vi er hjemme, på fjellet, ved sjøen eller på ferie.

  512. Denne hadde vært topp å vinne!!
   Kommer til å bruke den mest som sykkelvogn,men også til pulk på vinteren.
   Virka jo helt genial!

  513. NordicCab er en av de tingene som står øverst på ønskelisten til familien. Vi har to tette gutter på 4,5 og 3 år, og venter tredjemann om en uke

  514. Denn er toppers for våre to små. Ein på 1,5 år og ei på 3 – som akkurat er litt for stor til vanleg vogn, men som likevel blir litt sliten av lange turer. Ville brukt den mest som søskenvogn til/frå barnehage (i bratte bakker!), men også på sykkeltur i marka og som pulk til vinteren. Kryssar fingrane! 🙂

  515. Med en liten tass på 1 1/2 år og tvillingjenter på 5 mnd hadde en NordicCab vært et GENIALT hjelpemiddel både i hverdagen på trilletur og IKKE MINST på ski når snøen kommer 😀 Hittil har det gått i ErgoBaby bæreseler på fjell- og skogsturer der mamma’n har hatt tassen på ryggen og ei snuppe på magen mens pappa har hatt ei snuppe på magen og tursekken på ryggen, men på ski virker det litt risikabelt å bruke bæresele – da blir det pulk som gjelder, og en NordicCab virker jo MYE mer anvendelig enn en tvillingpulk! 😉 Singel pulk til eldstemann kommer vi ikke unna, men hadde vært fantstisk å kunne overraske pappa’n med en NordicCab istedenfor vanlig tvillingpulk til jentene pluss at den hadde vært super å bruke som slep på hjul når jeg er på lange trilleturer med alle 3 😀

  516. Vi elsker å være ute i friluft, og har ønska oss en slik en sånn at hele familien kan dra ut uansett årsti på all slags føre:-)

  517. Å drømmevogn. Med tre barn er behovet for sykkelvogn, hente i barnehagen og pulk stort. Vi har hytte m litt avstand fra parkeringa og hadde vært supert m noe vi kunne fraktet kidsa i både vår, sommer, høst og vinter som vi får enkelt m oss på biltaket. krysser fingrene for enklere hverdag 🙂

  518. Wow! Den ser genial ut til tvillinggutta våre! De er 8 mnd nå, og vi gleder oss til å lære dem å sette pris på turlivets gleder. Med en NordicCab kan vi enkelt få de med oss over alt, uavhengig av årstid! 🙂

  519. En utrolig smart løsning for å lære barna å være med ute på tur, og som letter de voksnes “arbeid” med å ha barna med. Kan fokusere på helt andre tinger enn F.eks. Bære barn. Skulle gjerne hatt en sånn om man hadde hatt råd, slik at man ikke hadde fått så dårlig samvittighet for ungen ikke får være med..

  520. NordicCab høres helt fantastisk ut! Skulle brukt den til absolutt alt og overalt, sommer som vinter. Har to jenter, på hhv 1 og 3år, i hver sin barnehage, så henting/levering hadde definitivt gått mye raskere med Sykkelvog/joggevogn:)

  521. ÅÅÅååååhh… 🙂 Vi skal bruke den til tur i skogen, på veien, i butikken, på fjellet når snøen kommer og med sykkel. Blir også kjekk som varevogn. Tvi tvi 🙂

  522. Med en slik vogn kan jeg ikke skylde på at det er minstejenta som hindrer meg i å være aktiv ute med resten av ungene.

  523. Jeg ville brukt den til hva som helst! Vi er en familie på 4. Grunnet mye sykdom og økonomiske utfordringer pga en leilighet vi kjøpte proppet full av skjulte feil og mangler (fikk ikke et rødt øre av eierskifteforsikring) har det dessverre blitt mye innetid på oss som i utgangspunktet elsker naturen som den er og frisk luft. Pr i dag kjemper vi oss gjennom å få fikset en vannlekkasje som befinner seg i taket midt i stua. Leiligheten tilhører et brl så de er på saken. Når lekkasjen er stoppet og skadene utbedret trenger vi virkelig en ny start. Vi trenger å starte med blanke ark og fargestifter, og endelig begynne å leve det familielivet vi ønsker. Dvs være UTE i vær og vind, skog og mark. Ikke sitte inne og passe på så alt vi eier og har ikke blir ødelagt. Det håper jeg blir et lukket kapittel når skadene pr i dag er ferdig utbedret. En NordicCab kan hjelpe oss godt på vei i all slags vær med våre vakre små jenter <3

  524. Vi har akkurat flyttet til en ny bydel der vi ikke er kjent i nærområdet. Vi er for tiden tre i familien, men om fire uker (ca) blir vi fire og gleder oss veldig til å kunne dra på turer i nærområdet og bli kjent i naturen rundt omkring her. Noe som og var grunnen til at vi valgte å flytte ut av sentrum.
   Jeg har pga mye kynnere og bekkenløsning ikke fått gått på tur på flere mnd, og gleder med enormt til å kunne komme meg ut igjen! Vi vil bruke vogna både som sykkelvogn og som trille. Og forhåpentligvis vil jeg etter litt fysio kunne gjenoppta en gammel hobby som jogging, og da også bruke den som joggevogn!

  525. Vi har en lysløype rett ved døra vår, og jeg ville ha brukt denne både til sykkelturer i løypa, og til skiturer når det blir snø 🙂

  526. Den der såg bare heilt knall kjekk ut!! Jeg hadde brukt den mest som sykkelvogn til og fra jobb, men også på handleturer (som er umulig nå siden jeg ikke har noen plass å gjør av varene) og andre ærend da vi sykler endel, men nå begynner mini å bli litt for stor til sykkelsete å er ikke stor nok til å sykle alene.
   På vinteren hadde den vært kjekt å ha mulighet til å gå et stykke på fjellturer å ser for meg at guttungen hadde likt seg oppi den!
   Håper jeg og mini blir heldig vinner !! 😀

  527. Gi oss en nordic, det ville vært skjønt, da kan hele familien tenke grønt 🙂

  528. Hadde vi vunnet denne, så hadde jeg/vi ikke hatt noen unnskyldninger til å ikke komme oss ut på tur! Har 2 gutter, en på snart 4 år og en på snart 1 år. Stor motivasjon til å komme seg ut på tur, og ikke minst – i bedre form! Er begrenset hvor langt barna orker å gå/sykle/gå på ski.
   En perfekt førjulsgave til hele familien!
   Ha en fortsatt god helg!:)

  529. Dette er jo en drøm av et framkomstmiddel! Vi bor i Afrika nå, men på nyåret flytter vi hjem til Norge igjen etter flere år i utlandet. Jeg drømmer om friluftsliv sammen med familien (mannen og barna,Gutt 5 år og jente 6mnd). Elsker naturen i norge. Når vi kommer tilbake mangler vi alt av utstyr.. både til store og små! Vet ikke hvordan vi skal få ordna alt. Denne vogna ville jo funka både som vogn (noe vi ikke har) og som pulk (…sikkert 5 år siden sist jeg sto på ski!…drømme,drømme..),

  530. Likt og delt! Prøver lykken IGJEN og håper på å vinne en Nordic Cab. Den står høyt på ønskelisten til den lille store familien min. Med 3 barn som alle er under tre år så er behovet for en pulk stort når vi skal ut på tur. Ikke bare som sovevogn for minsten, når tvillingene skal lære å gå på ski, men også som drahjelp i oppoverbakken for slitene barnekropper 🙂 Vi gleder oss til skisesongen, men den hadde blitt så mye bedre med en Nordic Cab!! Tvi tvi 🙂

  531. Kjempefin løsning. Når begge vil sitte i sykkelvognen hele året.. Den jeg har nå er kun for sommer og ikke beregnet til vinter.. Super til barnehagehenting og på turer

  532. Jeg vil ta med mine 2 barn ut for å oppleve naturen, sommer som vinter og vite at de sitter trygt og godt i en Nordic Cab

  533. Vi hadde brunt vognen på sykkeltur, på telttur med oppakning, i marka hvor vi ferdes mye og på ski både i marka og på fjellet. Dragene er supre året rundt, og vi ville også ha benyttet hundedrag, slik at vi kunne fått litt drahjelp og trening for den 4-Bente i familien også 🙂
   Krysser fingre og tær! Har virkelig ønsket oss en Nordic Cab lenge!

  534. Hvis jeg vinner den, ville jeg ha brukt den til alle slags turer. Til og fra barnehagen med sykkel eller på beina og ut i skog og mark året rundt.

  535. Hadde vært helt perfekt å vinne en Nordic Cab! 🙂 Vi har to små barn,og vil gjerne ta de enda mer ut i den fantastiske naturen vi har her i norge. Den ville vært midt i blinken for oss. Har likt og delt,og nå krysser jeg fingrene for vinnerlykke. 🙂

  536. Vi bor på en øy, hvor det er flott turterreng. Denne vogna hadde vært perfekt sommer som vinter, spesielt på vinteren da vi ikke kommer opp den bratte bakken til huset. Da kan denne vogna komme til god hjelp til både barn og varer 🙂

  537. Har slitt ut og kastet en arvet sykkeltralle, og bruker nå den over 30 år gamle pulken vinterstid, kjøpt av mine foreldre når min storesøster ble født..
   Attpåklatten vår, på 3 mnd ( har to på 8 og 10) trenger et sted å ligge, når vi vinter som sommer skal holde tritt☺ blir hovedsakelig brukt bak sykkel og langrennski, til både hverdags og til ferie

  538. Her er det bruk for sykkelvogn til og fra barnehagen, tralle på tur i helgene, joggevogn innimellom og pulk i skisesongen. En Nordic Cab hadde fått luftet seg daglig og er mannens våte drøm 🙂

  539. jeg ville brukt den spesielt på alle lavvoturene våre. Gleder meg til lille knotten blir så stor at vi endelig kommer oss ut på skikkelige overnattingsturer igjen.

  540. Hei! Jeg ville brukt den til treningsturer og koseturer i skog og mark,sommer som vinter. Det hadde vært supert hvis hele familien kunne komme seg ut samtidig,og ikke sånn som nå at mamma og pappa må trene hver for seg. Vi krysser fingre og tær,for Nordic Cab er noe vi har ønsket oss lenge!! 🙂
   Hilsen Magnus,Johnny og Stine

  541. Er perfekt til bruk hele året! Alt i fra korte turer til lengre utflukter. Perfekt å ha med, da den tar relativt liten plass til å “romme” så mye. Har hatt lyst på en sånn leeeenge:-) Den ville, i tillegg til å gjøre min families hverdag enklere, også lette på familiesamlinger med søsteren, da smårollingene ville hatt plass i vogna uansett hva vi ønsket å gjøre på tur 😀

  542. Vi ville brukt vogna for å komme oss mere ut sammen. Pulkdelen hadde vært super til vinteren når vi skal ut å hogge juletrær:)

  543. Vi ville brukt den slik at hele familien på 6 kom seg på tur og slik at jeg kunne fått trent litt igjen, blitt lite etter noen stjal sykkelen med koblingen til den gamle sykkelvogna

  544. Vi har tre barn på 13, 9 og 1 år. Har fra første gang jeg så nordic cab hatt den øverst på ønskelisten, slik at vi kan dra ut på tur alle fem til alle årstider og mange ulike aktiviteter. Alle bruksområdene vognen har vil garantert bli brukt og er grunnen til at den står øverst på ønskelisten.

  545. Denne hadde vire heilt genial til vår aktive familie på 5. Me er så heldige som bur i fantastisk natur, båe sommar og vinter! Nordic cab hadde verkeleg viore det perfekte hjelpemiddel for å nyta naturen fullt ut. Med tre små så kjem logistikkproblema inn, og mor og baby blir som oftest heime, spesiellt ved sykkel- og skitur. Med denne hadde det vore kjekt å få vore med resten av flokken på tur! Me kryssar fingrar!! 🙂

  546. Lillegutt sparker godt i magen når jeg spør om dette er noe for han. Er vel noen gener som spiller inn.. Vi skal snart bli foreldre og det blir spennende! Dette har vi bare pratet om, lenge, lenge.. På mange turer, klatreturer, topp turer, det var stadig tema da vi brukte noen måneder av livet for å gå Norge på Langs. Uten å komme helt i mål, har Nordnorge igjen. Hvordan foreldre vil vi bli? Vil vi kunne fortsette friluftslivet som før? Får vi fullført å gå Norge på langs? Ja, jeg tror det! Men på andre premisser, med andre verdier og med barn! Barn som kan vise oss verden med nye øyne, der en telttur i hagen bak huset kan gi like store og andre opplevelser enn klatring i Himalaya! Vi gleder oss til å oppleve friluftslivet fra en annen vinkel, vi gleder oss til å dele det med barn(a):)

  547. Denne passer perfekt til både sommer og vinter- , sykkelturer, skiturer og gåturer. Vi skulle gjerne hatt en slik – ville gitt flere muligheter til å komme seg ut med en på ett og ei på to 🙂

  548. Hei! Vi er en liten familie på 4. Meg, mannen, baby på 3 mnd og huskyen vår Molly. Vi hadde blitt utrolig glad for å vinne Nordic cab, vi sykler mye til vanlig men har ingen sykkelvogn til mini enda. Er jo ikke så lenge til ho kan sitte i en 🙂 Familien har også hytte på hovden så denne ville jo passet perfekt i skiløypa!! 🙂 Vi er en veldig aktiv familie og denne ville hjulpet oss masse til og være mer aktiv, slik att mini også kan være med <3 Vi krysser fingrene 🙂

  549. Vi ville brukt caben på både sommer og vinter. Til gåturer, sykkelturer og skiturer. En helt fantastisk oppfinnelse som vi virkelig ønsker oss, men ikke kan ta oss råd til. Vi krysser fingrene for at vi kanskje har flax og blir de heldige vinnerene 🙂

  550. Vi skulle gjerne hatt en nordiccab slik at vi kan gi vår datter på 7 mnd gode turopplevelser i tiden som kommer, samt at vi som familie kan bli mer aktive i hverdagen 🙂

  551. Denne ville blitt brukt både vår, sommer, høst og vinter. Vi har per nå en vanlig sykkelvogn som vi har brukt en del til gutten vår på 1 år, søstra på 4 sykler selv. Problemet med den er når han blir trøtt, den er virkelig ikke komfortabel å sove i og turer må planlegges ut i fra hans søvnmønster. Om vinteren bruker vi en vanlig fjellpulk, men der er det plass til bare en. Som fireåring kan man fort gå lei både sykling og skigåing, det hadde vært genialt å hatt en plass til henne også når hun går lei 🙂

  552. Den her ønske vi oss vældi ! Lett å komme seg ut på tur me den minste da. Håpe vi e de heldige

  553. Denne vognen ville vi brukt til å la lillegutt få oppleve å være ute i all slags vær og i alle årstider. Vi er opptatt av å komme oss ut og bruke naturen! Vognen er perfekt til en aktiv familie. Den er perfekt til hverdag og trim. Den er perfekt for oss som går på tur med vogn hver eneste dag i flere timer. Den vil gi oss mer varierte turer siden vi og kan bruke sykkel, ski og drag. I tillegg er det et stort pluss at den vil gi mor mer mosjon når hun skal i trening når det er giftermål til sommeren:) vi krysser fingrene!!! 😀

  554. Ønsker meg virkelig en sånnen.
   Jeg har en sønn som virkelig ikke vil sitte i vognen sin.
   Men igjen så elsker han å gå på tur og være ut, så en sånnen finurlig fremkomstmiddel hadde hvert gull her i huset

  555. jeg lånte en slik i sommer til å sykle med guttene,og de koste seg noe fantastisk baki der,perfekt!! Og vi har ennå mange turer foran oss på den måten,hvis vi skulle være så heldige å vinne den

  556. Fikk tvillinger i juli, det hadde vært perfekt å vinne denne da vi lettere kunne ha kommet oss på tur! Krysser fingrene

  557. Vi ville brukt den til å sykle og generelt ut på tur! Vi prøver å bli flinkere til å komme ut og ha familietid for å lære barn(a) våre verdien av et aktivt liv.

  558. Jeg vil bruke den til alt. Spesielt til sykkel og skiturer. Dattera elsker turer og det hadde vært topp å ha en vogn til alt og ikke mange forskjellige.

  559. Vi ville brukt den til alt den er laget for rett og slett. Hverken mere eller mindre!

  560. Ville brukt den til lange turer både til fots og på sykkel og ski. I tillegg prøvd ut å jogge med den 🙂 Har selv en sykkel hvor jeg det ikke er plass til sykkelsete fordi jeg er så kort… Så alternativet for at dattera mi skal få være med på sykkeltur er om hun sitter i sykkelvogn.. 🙂

  561. Jeg ville brukt denne til sykkelvogn og pulk ☺ hadde Vært perfekt til minste snuppa vår

  562. Denne vognen virker helt super! Vi lurer og grunner på om vi skal kjøpe pulk nå som vinteren nærmer seg. Ettersom både pulk og vogn tar mye plass når man skal på hyttetur når vinteren kommer, så hadde denne vært topp! Den ville også blitt brukt som sykkelvogn til og fra bhg hver dag. Denne ønsker vi oss!

  563. Vi er en familie på tre som liker å være ute hele året. Ville brukt den til gåturer, sykkelturer og på skiturer

  564. Jeg ville brukt Nordic Cabben hjemme, vi bor ganske langt fra folk og fe og har en ganske lang og dårlig vei ned til sivilisasjonen. Spesiellt vinterstid ville en vogn med meier kommet godt med, beskytter bedre mot elementene enn en spark og har bedre bakkeklaring enn en tradisjonell pulk. Med en sånn kunne vi greid oss med bare en vogn istedet for pulk, spark og sykkelvogn.

  565. Å hatt en nordic cab hadde gjort det å kommet oss på sykkel og skitur helt super!
   I tillegg så kan minstemor bli med mamsen på joggetur!
   Har lenge vurdert en sånn, men pengene har blitt brukt til noe annet, så dette er jo DEN sjansen..
   Håper veldig at det blir oss 🙂

  566. Vi ville ha brukt denne på turer i skogen, på vei til barnehage og rundt på sykkeltur. Med ei solstråle på 1 1/2 som elsker å ta inn inntrykk vil denne kunne bidra til at vesla får enda flere gode opplevelser i hverdagen. 🙂

  567. Denne hadde gjort det veldig enkelt å ta med våre to små (5mnd og snart 2 år ) ut på tur i alle områder og hele året. Vi varierer mellom bymarka, fjellet, byen og landet, sommer som vinter. Dette gjør det vanskelig å finne en vogn som passer perfekt. Stor plass tar de som regel også. Denne er jo både allsidig og transportvennlig, noe som ikke er en selvfølge når man reiser med to små

  568. Hadde vært supert med en sånn vogn til de to minste:) Da kunne jeg ha sykla med begge i barnehagen. 🙂 Nå blir det dessverre bare det når minsten er hjemme med pappaen siden vi bare har ett sykkelsete. Hadde også vært supert til lengre turer, både i skogen og på ferie !:)

  569. Denne sikler vi på. Som to aktive personer som snart skal bli en familie på tre hadde ei sånn vogn vært midt i blinken for oss, brukes for å sykle til barnehagen, komme oss til seters og ellers til fjells om vinteren, sykkelferie og småturer i nærområdet enten med sykkel foran eller som vogn. Krysser fingra!

  570. Den perfekte gaven til sjefene i huset! Med en slik flott vogn kan de være med over alt i skog og mark til enhver tid, uavhengig av årstiden. Vi er en turglad familie, og som mange andre her, så håper vi at vi er de heldige som får denne muligheten til å kunne ta i bruk et så fantastisk produkt.

  571. Har siklet på denne nå et år, har hatt så lyst på den, men har ikke råd til å kjøpe den med alt utstyr. Vi ville brukt nordic cab masse på tur både sommer som vinter og endelig kommet oss ut på tur hele dagen med mulighet for pauser i denne for minstemann på 1, vanligvis må vi uansett ha med oss vogn for sovemulighet:) liker veldig godt muligheten for å kunne gjør den om på 1-2-3 og at den kan brukes til ALT! Fantastisk oppfinnelse! Vi krysser fingrene 🙂

  572. Siklet på denne og ser på det som en fantastisk mulighet
   til å oppdage verden og mulighetene på ilag med min sønn 😀
   Lære han å kjenne natur’n for det ville pappa’n ønska.
   Siden pappa’n allti elska naturen <3
   Jeg elsker da også natur'n naturligvis og ser
   på denne vognen som en fantastisk mulighet 😀

  573. Vi har en gutt på to, og en liten på vei. Vi elsker å være ute, og til nå har bæreselen blitt flittig brukt til turer både langs veien, i skog og i mark.
   Når vi nå får to barn under tre år melder behovet seg for andre transportmidler som fortsatt lar oss ta de turene vi er vant til, sommer som vinter.
   Jeg digger allsidigheten til Nordic Cab, og den ville blitt med oss i barnehagen, med eller uten sykkel, til butikken, opp i marka etter jobb/barnehage – hvor vi kunne hatt utemiddag, på skiturer i Sirdal, på bilferie både i Norge og nedover Europa, og i båten når vi går turer på øyene vi ankrer opp ved.
   At barna mine kan sitte trygt, skjermet for sol, regn, vind, kulde og mygg – samtidig som de kan komme tett på, og ta del i de magiske naturopplevelsene vi har her på sørvestlandet (og i resten av Norge!) er helt fantastisk.

  574. så utrolig bra konkurranse! 🙂

   Jeg kunne tenke meg å vinne denne sånn at vi kommer oss enda mer ut enn det vi gjør nå. Vi har en jente på 8 som elsker alt av aktiviteter ute,: sykkelturer, gåturer, ski, osv. For å kunne være med henne på det meste hadde det vært fint å hatt denne til de to minste guttene våre på 2 år og 6 mnd. Nå er situasjonen så kaotisk at det ofte blir styr når vi er ute, så hadde vært fantastisk med en nordicCab 🙂

  575. En vogn som denne skulle vi hatt her hjemme!
   Så nære skog og mark vi bor, ville denne vogna satt spor!
   Et miljøbevisst valg for å komme seg frem –
   til naturbarnehagen, jobben, butikken og hjem!
   Lillemann på halve året trives best ute –
   han sover dårligere inne på pute!
   Ut på tur tre ganger om dagen.
   mamma`n både triller, bysser og har han på magen!
   Når han er ute sover han best – med denne vogna ville hverdag blitt fest!
   Vi reiser gjerne på hytta på Ble, lykken hadde vært å ta cabèn med!
   Vi liker godt å gå langt på ski – med vogna på tur blir det bra gli!
   Med Nordic Cab kan vi fortsette å komme oss på tur –
   uten å tenke på hvordan lillemann skal få tatt seg en lur!
   En liten familie på tre vi teller,
   elsker å sykle og går på ski når det gjelder!
   En vogn som dette er drømmen for oss –
   Lillemann vil sitte trygt, beskyttet og få naturopplevelser som oss!

  576. Dette er drømmen for en enklere, aktiv hverdag! Jeg har to jenter på 6 mnd og 2 år, denne ville blitt brukt hver dag til barnehagehenting, skogtur, korte sykkelturer i hverdag der bussen blir overflødig, og helgeturer med alle sammen…og endelig en skitur på a mor også, som ikke har hatt ski på beina på nesten tre år! *Drømme og håpe er lov (og krysse fingre og tær også!)*

  577. denne ser så utrolig praktisk ut!
   Jeg har lenge ønsket meg en slik, men med en lærlingelønn har jeg desverre ikke råd til det..
   Vi har til nå bodd 1 mil unna sentrum men er på flyttefot og blir så og si boende i sentrum og da hadde denne vært praktisk istedet for å bruke bilen heletiden.
   Jeg har en sønn som nettopp har fylt 5 år og en sønn på 8 mnd.
   Guttungen på 5 år er veldig glad i å være ute, og jeg tror denne hadde blitt praktisk å få mEd seg minstemann.
   Dessuten har min far en hytte på fjellet, hvor man bruker 1 time på ski om vinteren, så pulken ville kommet til veldig stor nytte så vi får besøkt min far på hytta.
   5 åringen har veldig lyst til å bli med morfar, men han har ikke tålmod til å gå så lenge.

   Med dette håper jeg og ønsker jeg at vi vinner denne flotte nordicCab’en!

  578. Dette er vognen øverst på ønskelisten vår 🙂
   Med tvillinger på 8 mnd og gutt på 2.5 år ville denne gjort det lettere å dra til fjells og ut i skog og mark. Gåturer med hundene er vanskelig, men med denne kunne hele familien kommet seg ut sammen.
   Et stor og god vognpose oppi så er vi klare for tur 😉 Vi krysser fingrene alle 7 og håper vi er heldige

  579. En vogn til å bruke på hytta (som vi endaa ikke har vært på siden vi fikk barn fordi vi må gå 100 meter i snø til døra…med tvillinger og en på 2 år blir det et slit og pes. Med nordic cab ville det blitt gøy 😉

   En vogn å bruke i skogen med hundene på tur, babyene blir alltid hjemme da vi ikke har skogsvogn.

   En vogn til og fra baenehage

   En vogn å bruke på stranda

   En vogn til ALT ♥ Dette er drømmen. Vi håper å vinne